Dodaj do ulubionych

Szukam żłobka - Ursus, Włochy, Ochota, Mokotów

13.05.15, 08:22
Proszę o sugestie dotyczące prywatnych i sprawdzonych żłobków w dzielnicach Ursus, Włochy, Ochota i Mokotów. Muszę czegoś poszukać i nie za bardzo wiem czym się kierować. Nie wszystko co ładnie wygląda jest na prawdę super. Wolę poznać opinię rodziców
Obserwuj wątek
    • rodzic244 Re: Szukam żłobka - Ursus, Włochy, Ochota, Mokotó 16.06.15, 09:06
      żłobek U Cioci Kasi - powstaje po sąsiedzku na Ochocie przy Jasielskiej, dopiero zaczyna działać i sama dopiero się zastanawiam i szukam
      www.u-cioci-kasi.pl
      • kawagu Re: Szukam żłobka - Ursus, Włochy, Ochota, Mokotó 19.06.15, 07:38
        Coś niskie czesne. Wiem, że zaczynają ale cenowo to może korzystne ale... z tego czesnego trzeba wyżywić dziecko (albo bez wyżywienia jest tj. samemu się dostarcza jedzenie) i jeszcze dodatkowo zakupić materiały do pracy z dzieckiem.
        Swoją drogą jak świeżo powstaje to trzeba by się dowiedzieć kto rządzi i tam pracuje i sprawdzić czy gdzieś czegoś nie przeskrobali w innym żłobku. Mam obok siebie taki żłóbek. Pani Dyrektor coś ma na sumieniu. I wzbrania zaglądania na sale i kadra często się zmienia. A to nie są dobre rekomendacje. W sumie te nowopowstające mają swoje plusy ale szybko mogą się zmyć.
    • lukaszb1987 Re: Szukam żłobka - Ursus, Włochy, Ochota, Mokotó 28.06.17, 13:29
      Żłobek na Ursusie Muzyczna Akademia Malucha ma dwie placówki. Organizowanych jest tu masa ciekawych zajęć, dzieci bawią się w niewielkich grupach, ciocie są bardzo sympatyczne. Polecam smile www.muzyczna-akademia.pl
    • helpiak Re: Szukam żłobka - Ursus, Włochy, Ochota, Mokotó 29.08.17, 22:44
      Osoby szukające opinie o żłobkach niech poszukają ich na stonie zlobekopinie.pl
    • kamil1921 Re: Szukam żłobka - Ursus, Włochy, Ochota, Mokotó 08.09.21, 14:50
      Polecam Żłobek Ursus
    • kamil1921 Re: Szukam żłobka - Ursus, Włochy, Ochota, Mokotó 27.01.22, 10:14
      Żłobek prywatny Warszawa Ursus - polecam. Jeśli komuś zależy, aby <strong>tani żłobek w Warszawie</strong> spełnił oczekiwania to śmiało mogę polecić Mali Naukowcy Warszawa ! Podaję link: www.malinaukowcy.com.pl

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka