Dodaj do ulubionych

Elbląg- prywatny żłobek?

02.03.06, 18:28
Mam pytanie do mam z Elbląga. Czy orientujecie się może czy są w Elblągu
prywatne żłobki, chodzi mi o możliwie małą grupę dzieci. Nie jestem z
Elbląga, więc nie bardzo wiem gdzie mogłabym się dowiedzieć. Bardzo będę
wdzięczna za jakieś informacje.Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • magdalena_dem podbijam 28.04.06, 14:43
      tez jestem z Elbląga, dowiedziałaś się czegoś w tej sprawie??
      • hexe3 Re: podbijam 01.05.06, 13:22
        Dowiedziałam się tylko, że są żłobki miejskie na ul.Asnyka- ma dobrą renomę,
        poza tym na ul. Kalenkiewicza, podobno nie ma prywatnych żłobków w Elblągu,
        niestety.
        pozdrawiam
        • magdalena_dem Re: podbijam 12.05.06, 23:27
          jest jeszcze żłobek na Zajkowskiego. Czy zdecydowałaś się na któryś z nich??
          • andula6 Re: podbijam 21.06.06, 09:02
            Polecam żłobek na Zajchowskiego miałam jedno dziecko i posyłam drugie , nie
            słyszałam o prywatnym żłobku
            • wagulek Re: podbijam 21.06.06, 11:06
              Nie ma prywatnych żłobków w Elblągu-są trzy wymienione już przez dziewczyny.Mój
              maluch chodzi do złobka na Kalnkiewicza-nie mam porównania do innych,
              wybraliśmy ten, ponieważ mam go pod blokiem praktycznie.Generlanie nie
              narzekam, na pewno nie jest idealnie, ale też nie dziej się nic takiego co
              budziłoby moje wątpliwości czy pomysły na zabranie stamtąd dziecka-absolutnie
              nie. Duzym minusem są na pewno spora ilośc dzieci w grupach-tzn im młodsza
              grupa tym mniej dzieci-jednka w tej najstarszej juz jest ponad 30-wiec bardzo
              duzo. Moj maluch jest raczej zadowolony, poza problemami z wczesnym wstawaniem
              i dlatego marudzi rano jak tam idziemy-za to potem juz jets ok i jak go
              odbiera, jest zadowolony bardzo.Pozdrawiam.
    • tranulla Re: Elbląg- prywatny żłobek? 18.07.06, 12:21
      Witajcie elbląskie Mamy!!!
      Również ne słyszałam o prywatnym żłobku w Elblagu, wiem tylko, że na pewno są 3
      żłobki wymienione wyżej. Moja Wiktoria od stycznia 2006 chodzi do żłobka na
      Zajchowskiego, wybrałam ten żłobek dlatego, że jest po drodze do mojej i męża
      pracy (pracujemy od 8:00 do 16:00, zatem godziny pracy żłobka także nam
      odpowiadają), raczej nie mogę powiedzieć złego słowa na opiekę, jeśli chodzi o
      samo zaklimatyzowanie się mojego dziecka w nowym miejscu to bywało różnie:
      bardzo częste wymioty, biegunki, gorączka....stres robi swoje. W lipcu mamy
      żłobek zamkniety bo Panie też muszą odpocząć od naszych pociech, zatem nasza
      Wikunia chodzi już od kilku dni do żłobka na Kalenkiewicza, na pierwszy rzut
      oka wszystko wydawało sie w porządku, tylko moja niunia jak tam poszła ma
      problemy z związane z przewodem pokarmowym.....wymioty, biegunki i bolący
      brzuszek, być może to po prostu jakiś zbieg okoliczności lub na nowo musi się
      przyzwyczaić?sad Wiadomo, że dziecku jest najlepiej z mamą w domku, wśród
      swoich zabawek ale cóż? życie już takie jest. Pozdrawiam. Ania (Wiktoria 19
      miesięcy)
      • buniulka Re: Elbląg- prywatny żłobek? 03.10.06, 09:17
        a jak z cenami? ile się płaci? i czy można teraz jeszcze zapisać tam dzidzię?
    • m_amma_93 Re: Elbląg- prywatny żłobek? 12.05.23, 09:01
      Witam, słyszeliście coś o nowym PRzedszkole Elbląg ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka