Dodaj do ulubionych

dobry żłobek w krakowie?gdzie?

10.04.06, 13:27
drogie mamy...wierze ze i tym razem dobrze mi poradzicie.od wrzesnia moja 2
letnia coreczka idzie do żłobka ...napiszcie prosze gdzie jests jakis dobry w
krakowie w dzielnicy podgorze.pozdrawiam i z gory dziekuje!
Obserwuj wątek
    • liszok008 Re: dobry żłobek w krakowie?gdzie? 28.02.19, 22:50
      Polecam przedszkola i żłobki Fair Play w Krakowie i okolicach. Świetna atmosfera i ciekawy plan zajęć. Obecnie prowadzony jest nabór do przedszkola na Łokietka
    • bestyjak Re: dobry żłobek w krakowie?gdzie? 25.04.19, 15:51
      Podgórze to dość rozległa dzielnica. Jeśli jednak mieszkasz bliżej centum, proponuję zainteresować się żłobkiem na Stradomiu, przy ul. św. Agnieszki !. W żlobku językowym ITSC dziećmi opiekują się native speakerzy, a maluchy uczą się podstaw polskiego angielskiego i fracuskiego. Po więcej informacji zajrzyj na ich stronę: itsw.edu.pl/zlobek-krakow/
      • makrama100 Re: dobry żłobek w krakowie?gdzie? 03.12.21, 20:10
        Znam ten żłobek, moje dziecko chodziło do niego. A teraz chodzi do przedszkola także ITSW. Po dobrych doświadczeniach i jak zobaczyliśmy, jak się super rozwija, nie było opcji, żeby wybrac inne przedszkole.
    • elikamikael Re: dobry żłobek w krakowie?gdzie? 11.12.20, 12:29
      Na Kluczborskiej jest bardzo fajny żłobek. Mój synek tam chodzi i jest super. Wiem że jest w dobrych rękach. Panie miłe i opiekuńcze. Przychodzę po niego o różnych porach i widzę że zawsze świetnie się bawią. Spokojne mogę ich polecić
    • jalaola Re: dobry żłobek w krakowie?gdzie? 12.04.21, 10:21
      Polecam Żłobek Malutkowo. Trochę się bałam oddawać mojego szkraba do żłobka ale chciałam również wrócić do pracy. No i zapisałam moje dziecko do Malutkowa. Bardzo jestem zadowolona z tego przedszkola. Moje dziecko świetnie się tam odnalazło. Panie są miłe i z odpowiednim podejściem do dzieci. No i wiem że mój synek jest bezpieczny.
    • w.swaiczak Re: dobry żłobek w krakowie?gdzie? 11.05.21, 12:39
      Moja mała chodzi www.cowneciepiszczy.pl/wolne-miejsca-dla-dzieci-w-zlobku/ najlepiej by nie wracała do domu.
    • anna.aa1979 Re: dobry żłobek w krakowie?gdzie? 30.11.21, 13:46
      Co prawda nie na starym podgórzu ale na bieżanowie oraz na dębnikach swoje placówki ma bebabyzlobek.pl/. Jest to prywatny żłobek ale przystępny cenowo, a opiekunki są naprawdę wspaniałe
    • domini980 Re: dobry żłobek w krakowie?gdzie? 26.02.22, 11:20
      Bebaby na ruczaju! Polecam.
    • wojtekmars67 Re: dobry żłobek w krakowie?gdzie? 17.03.22, 19:18
      W Krakowie jest fajny żłobek Itsw na ulicy Św. Agnieszki 1. Mój syn tam chodzi od 6 miesiąca. Kadra jest miła, dba o dzieci. Tu możesz poczytać więcej o żłobku itsw.edu.pl/przedszkole-i-zlobek-krakow
    • magdamalala Re: dobry żłobek w krakowie?gdzie? 06.05.22, 11:57
      Bardzo fajnym żłobkiem jest malutkowo.pl/kluczborska48/. My zapisaliśmy tam naszego synka. Na początku trochę się obawiałam ale już na pierwszym spotkaniu ujęło mnie podejście pań do dzieciaków - o każde dziecko dbają jak o swoje. Żłobek jest ładnie urządzony i przestronny, Dzieciaki maja mnóstwo zabawek. Ja wiem że mój synek jest pod dobrą opieką.
    • marzenamamas Re: dobry żłobek w krakowie?gdzie? 12.12.22, 11:29
      Jak najbardziej zgadzam sie z poprzedniczkami. Żłobek Malutkowo jest godny polecenia. Zapisałam tam naszego synka jak musiałam wrócić do pracy Strasznie się obawiałam że się nie odnajdzie w żłobku i że ja nie będę mogła spokojnie pracować. Ale już po tygodniu usłyszałam od synka czy mogę przychodzić później po niego bo on tu ma dużo zabaw i nie chce wracać do domu. Panie są bardzo miłe i kontaktowe. Opiekuje się dzieciakami jak swoimi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka