ejfman 22.08.06, 13:00 hej, możecie podać mi jakieś żłobki państwowe lub prywatne na pradze południe, jeżeli coś wiecie o nich jakie są napiszcie proszę... czekam. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madame_edith Re: żłobki na pradze południe 23.08.06, 15:52 Hej, przepraszam, że nie tak jak trzeba, ale ponieważ jestem IT pierdołą nie wklejam linka tylko to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=646&w=11045144&a=11045144 Jak sobie to skopiujesz na adres strony to wyskoczy Ci długi wątek na temat pragi pd. Albo poszukaj w necie strony zespołu żłobków warszawskich. Tam są informacje i zdjęcia ze wszystkich państwowych żłobów. Mój syn chodzi na St. Augusta, jestem bardzo zadowolona, z tego co wiem mamy z Sygietyńskiego też są zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: żłobki na pradze południe 23.08.06, 15:53 Ooooooo, a jednak link się wkleił. Jak to się człowiek codziennie czegoś uczy fiu fiu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mama-igorka Re: żłobki na pradze południe 27.08.06, 15:15 Mój IGOREK chodzi na Umińskiego, jestem bardzo zadowolona, Odpowiedz Link Zgłoś
ejfman Re: żłobki na pradze południe 28.08.06, 12:15 Dziękuje wszystkim za pomoc Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś