ancia_3 04.02.09, 14:01 Szukam prywatnego żłobka w okolicach Ursusa lub Włoch. Nigdzie nie mogę znaleźć info i tym bardziej zadnej opinii. Pomóżcie proszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katrem Re: żłobek na ursusie lub włochach 04.02.09, 14:55 ciekawie prezentuje swoja oferte Klub Anteczek: anteczek.waw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
pabatmobil Re: żłobek na ursusie lub włochach 05.02.09, 13:16 Widzę, że już komplementy się posypały pod adresem "Anteczka". Mi pozostaje tylko podpisać się pod tym co już zostało powiedziane/napisane. Bardzo fajne, rodzinne miejsce - mój synek uwielbia ciocię Asię (właścicielkę). Warto. Czuć, że tam dzieci są najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
malyrudolfo Re: żłobek na ursusie lub włochach 05.02.09, 21:02 Niestety nie znam żadnego żłobka w Ursusie, ale mogę polecić ten do którego posłałam moją pociechę, ale jest na Mokotowie Kraina Elfów, jak narazie bardzo nam się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrzynia Re: żłobek na ursusie lub włochach 07.02.09, 18:16 zapraszam również do nas - jeszcze w lutym otwieramy drugi dom dla maluszków. Pozdrawiam serdecznie mama Krzysia www.krzysiprzyjaciele.waw.pl Co do opinii - najlepiej chyba popytać rodziców wchodzących/wychodzących z klubu. Gdzieś na forum padła taka sugestia i moim zdaniem rzeczywiście warto tak zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
klarasz we włochach 08.02.09, 21:11 My chodzimy tutaj www.teczowachatka.pl/ W sprawie pytań zapraszam na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
ancia_3 Re: żłobek na ursusie lub włochach 10.02.09, 10:27 Bardzo Wam dziękuję, Klub Anteczek mam najbliżej więc wybieram się tam w odwiedziny zobaczyć co i jak.Jeszcze raz wielkie dzięki,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joan.na74 Re: żłobek na ursusie lub włochach 10.02.09, 15:23 Ja niestety nie jestem w tym rejonie ale otwieram nową grupę żłobkową na Ursynowie, żłobek rusza pod koniec lutego www.przeszkole- ursynow.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama