xmoniax.0 14.07.09, 15:53 Witam, Czy możecie mi polecić żłobek lub klub malucha na Tarchominie lub w jego okolicach? Za pół roku wracam do pracy i chciałabym się rozejrzeć za jakimś przyjemnym miejscem dla mojej córci. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uw1973 Re: Żłobek lub klub malucha na Tarchominie 14.07.09, 20:40 Polecam klub "Cudowne Lata". Mają teraz nową lokalizację w Choszczówce, tak więc nieopodal Tarchomina. Jeśli chcesz szczegóły pisz na pw. Odpowiedz Link Zgłoś
kot-y3 Re: Żłobek lub klub malucha na Tarchominie 02.04.10, 19:21 Ciekawe jest to że uw1973 śledzi pieczołowicie posty rodziców którzy szukają żłobka na Białołęce i poleca Cudowne Lata. A ja nie polecam tego punktu. Odpowiedz Link Zgłoś
uw1973 Re: Żłobek lub klub malucha na Tarchominie 03.04.10, 08:39 a Ty pieczołowicie szukasz moich postów? Moja córka chodzi tam bardzo długo i obie jesteśmy zadowolone. Net nie jest anonimowy - więc jeśli zadałaś sobie już trud żeby przeanalizować moje posty, masz świadomość że nie jestem właścicielką )) Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Żłobek lub klub malucha na Tarchominie 03.04.10, 10:41 A nie polecasz wyłącznie dlatego, że Uw1973 poleca, czy masz jakieś konkretne argumenty? Bo z obserwacji wygląda mi to na krecią robotę i osobistą niechęć. Odpowiedz Link Zgłoś
pabu5 Re: Żłobek lub klub malucha na Tarchominie 15.07.09, 22:14 Moja od kilku miesięcy chodzi do Wesołego Smoka przy Modlińskiej. Nie mam żadnych zastrzeżeń i mogę go polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
maya.1 Re: Żłobek lub klub malucha na Tarchominie 16.07.09, 18:20 pabu5 napisał: > Moja od kilku miesięcy chodzi do Wesołego Smoka przy Modlińskiej. > Nie mam żadnych zastrzeżeń i mogę go polecić. Czy moglabys podac namiary na ten złobek, bo nie mogę znalezc go w internecie. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
pabu5 Re: Żłobek lub klub malucha na Tarchominie 18.07.09, 22:53 www.wesolysmok.pl tel. 505 106 440, ul. Modlińska 255 Odpowiedz Link Zgłoś
tobi.1 Re: Żłobek lub klub malucha na Tarchominie 16.07.09, 19:00 znam fajny klubik na Tarchominie, tzn właścicielki, fajne ciocie, które kiedyś pracowały z moim dzieckiem, ostatnio nawet je tam odwiedzaliśmy - mieszczą się na Pancera ,gdyby co dysponuję jakimś telefonem Odpowiedz Link Zgłoś
bady4 Re: Żłobek lub klub malucha na Tarchominie 17.07.09, 12:09 Witam My "oddalismy" corke do Klubiku na ul. Botewa, przestronne wnetrza, mile Panie. Niestety niedlugo idziemy do przedskola, a szkoda... A klub to Tygrysiasty Przyjaciel. Odpowiedz Link Zgłoś
grazia05 Re: Żłobek lub klub malucha na Tarchominie 09.03.10, 22:46 Ja byłam zadowolona. Oddałam tam synka, teraz chodzi już do przedszkola. Miło, czysto. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
rudi_5 Re: Żłobek lub klub malucha na Tarchominie 17.07.09, 21:15 żłobka na Botewa nie polecam, mam złe doświadczenia - ciocie faktycznie super ale często się zmieniają Odpowiedz Link Zgłoś
tastino Re: Żłobek lub klub malucha na Tarchominie 23.07.09, 17:48 "Ciocie" się faktycznie zmieniały - jak w życiu: dobierasz personel najlepszy z możliwych. Niedawno doszła do "Tygrysiastego Przyjaciela" dyplomowana pielęgniarka. Daj Boże innym żłobkom taki personel! Ja mam tam dziecko od prawie roku i uważam, że jest super. A jakie zabawki! - niech się inne podobne placcówki pokłonią. Odpowiedz Link Zgłoś
redpuszek Re: Żłobek lub klub malucha na Tarchominie 18.07.09, 21:56 żłobka na Botewa też nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
bady4 Re: Żłobek lub klub malucha na Tarchominie 23.07.09, 12:53 Ja jednak BARDZO POLECAM, a "ciocie" to chyba zmieniają się dla naszej korzyści. Odpowiedz Link Zgłoś
grypsi80 Re: Żłobek lub klub malucha na Tarchominie 23.07.09, 17:01 Witam. A ja osobiście polecam i to nawet bardzo, moja córka właśnie chodzi do"Tygrysiastego Przyjaciela" .I nie mogę powiedzieć nic złego,dzieci dopilnowane,czyste i zadbane.A zmiany w personelu mogą tylko świadczyć o tym iż nie każdy nadaje się do pracy przy dzieciach.A czy nie najważniejsze jest dobro naszych pociech? Odpowiedz Link Zgłoś
rudi_5 Re: Żłobek lub klub malucha na Tarchominie 24.07.09, 10:57 zależy o jakim dobru dziecka mówimy, placówka istnieje 10 miesięcy a opiekunek pracowało tam już 10!!! a może więcej Odpowiedz Link Zgłoś
grypsi80 Re: Żłobek lub klub malucha na Tarchominie 26.07.09, 21:01 Widzę że mimo nie zadowolenia jest (Pan/Pani ) bardziej zorientowany od rodzica który bywa tam prawie codziennie. A może jest Pan/Pani osobą która nie utrzymała się tam w pracy i czuje się urażona? Drodzy rodzice myślę że najlepiej będzie jak osobiście wybierzecie się do wybranej przez was placówki i to wy zadecydujecie. Bo ile placówek tyle i opinii.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rudi_5 Re: Żłobek lub klub malucha na Tarchominie 27.07.09, 21:57 myślałem, że faktycznie grypsi80 polecasz tą placówkę bo jest tam fajnie ale coś mi "pachnie" tu zwyczajną reklamą właściciela!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madsyl Re: Żłobek lub klub malucha na Tarchominie 28.07.09, 20:30 A propo "Tygrysiastego", nie bedę się ukrywać pod żadną maską reklamy, powiem otwarcie, pracuję w tym żłobku i dalece dziwię się niektórym opiniom, tyle serca i pracy ile my- opiekunki wkładamy w te pracę...myslę że nie jestem w stanie wyrazić tego słowami, dbamy o dzieci, jesli chodzi o ich podstawowe potrzeby, bezpieczeństwo i rozwój, Drodzy rodzice to my uczymy ich słów, bawimy się z nimi cały dzień, śmiejemy z nimi, ocieramy łzy, kiedy trzeba, przytulamy, kiedy zbyt tęsknia już za rodzicami, niejednokrotnie to my widzimy pierwsze kroki, słyszymy piersze słowa itp. wiem, że nigdy nie dogodzimy wszystkim, ale uważam, że w naszym kierunku należy się choć odrobina szacunku, wcale nie chodzi tu o jakąś wielką wdzięcznośc bo w końcu to nasza praca, ale żeby móc wykonywać taką pracę to trzeba mieć jaką pasję oczywiście umiejętności ale przede wszystkim ogromne serce dla każdego dziecka, a waszym dzieciom tego na pewno nie brakuej z poważaniem "zwykła opiekunka" Odpowiedz Link Zgłoś
grypsi80 Re: Żłobek lub klub malucha na Tarchominie 28.07.09, 21:33 A mi się wydaje że trafiłam w sedno sprawy i tak bardzo cię to zabolało.A placówkę polecam bo najnormalniej w świecie jestem zadowolona.Szkoda że innym tak trudno to zrozumieć,i muszą się zaraz dopatrywać dziwnych insynuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
makabreska1 Re: Żłobek lub klub malucha na Tarchominie 28.07.09, 12:59 chciałam zapisac dziecko do wesołego smoka przy modlinskiej, ale sie nie zdecydowalam, bylam w poniedzialek po poludniu, bylo po prostu brudno, trudno mi sobie wyobraziz ze w ciagu paru godzin dzieci sa w stanie tak nabrudzic, odnioslam wrazenie, jakby tam nie dbano za bardzo o czystosc i higiene, w kuchni, jedzenie na stole... wlascicielka stwierdzila ze kazde nowe dziecko MUSI przejsc na poczatku biegunke, no moej pytanie dlaczego, odpowiedziala ze tak juz jest, jakos mnie nie przekonala, koszt niemaly, 400 bezwrotne wpisowe i 950/m-c Odpowiedz Link Zgłoś
kot-y3 Re: Żłobek lub klub malucha na Tarchominie 02.04.10, 19:18 dobre sobie z tymi kupami... właścicielka jakies bzdury opowiada. Odpowiedz Link Zgłoś