Dodaj do ulubionych

U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 20:15
Bardzo proszę o Wasze opinie zgodnie z pytaniem podanym w temacie.
Planuję wymianę mebli kuchennych, kogo polecacie w kontekście
dobrych usług, w dostępnych cenach?
Obserwuj wątek
    • Gość: alfa Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.10, 20:18
      Powiedz ile masz mb mebli i ile chcesz wydać na te mebelki ?
      • tiresias Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 11.03.10, 21:58
        jestem bliski podpisania umowy z Ebanem z budowlanych. cena atrakcyjna a przede
        wszystkim dbają o klienta. byłem w ruście (wstęga bluekitna), ale drogo i trochę
        mnie zbyli (byłem ubrany taniej niż mnie stać).
    • Gość: ego Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.10, 22:38
      a ja polecam Adriana Halupczoka, ma stolarnię w Krzyżowej Dolinie i od jakiegoś
      czasu punkt w Opolu na Oleskiej, na wysokości ul. Mikołajczyka. 5 lat temu
      robiłem u niego mebelki do kuchni (razem ze sprzętem) i świetnie się mają do
      dziś. Robi (przynajmniej kiedyś) podobnie jak Rust, a jednak taniej. Przy
      montażu nie dowieźli od razu jakiegoś elementu, bez problemu dostarczyli na
      drugi dzień (może dlatego że pełnej zapłaty nie dostali). Jestem zadowolony.
      • Gość: Zadowolony Klient Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.13, 10:03
        www.admeb.pl !!! sa najlepsi, i mega atrakcyjna cena ;)

POLECAM !!!
        • Gość: opolanka Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.opole.hypnet.pl 28.08.14, 12:31
          szkoda, ze wcześniej tu nie zajrzałam. omijajcie Atlas Kuchni przy Karolince.PORAŻKA!
    • Gość: Aga Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.10, 07:53
      Nam robił pan Huncza z Groszowic, nie wiem czy taniej niż inni, ale niewątpliwie
      szybko i solidnie. Szybko tzn czekaliśmy w kolejce 3 miesiące ale sam montaż to
      2 dni.
      • Gość: Gosia Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.punkt.opole.pl 12.03.10, 11:30
        Dziękuję bardzo za wszystkie opinie, zabieram się za dzwonienie,
        oczywiście czekam dalej na opinie.
        • Gość: sgf Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.10, 13:53
          Dalej nie piszesz ile chcesz wydać na te mebelki i jaka dłubość
          mają mieć twoje meble.
    • Gość: klient Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.punkt.pl 12.03.10, 22:31
      www.pastuchmeble.com.pl
      polecam
      a w szczególnosci p.malgosie super doradzi
      • rilian Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 13.03.10, 09:34
        nie działa link. może chodziło o to?
    • Gość: BARTEK Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: 89.174.14.* 14.03.10, 21:08
      MOGE POLECIC Z CZYSTYM SUMIENIEM FIRME LIDER Z WROCKA MAJĄ SWOJĄ
      STRONE BARDZO SŁOWNI TERMINOWI A CENA POŚRODKU
    • Gość: MebleIdeal Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: 77.223.231.* 23.03.10, 18:27
      Jeśli zechce Pani zapoznać się z naszą szeroką ofertą, to można je solidnie
      zrobić np u nas czyli w firmie MebleIdeal:)
      Naszą ekspozycję można obejrzeć na ul.Poświatowskiej 3-5 (obok Bajlandii - rondo)
      Można się umówić na bezpłatny pomiar po którym otrzymuje się projekt
      uwzględniający wszelkie życzenia klienta i poznać cenę.
      Z reguły klienci sondują rynek, ale jeszcze się tak nie zdarzyło żeby nie
      wrócili do nas:)
      Zadowoleni klienci wracają nawet po latach a dowodem na to są np 3 kuchnie dla
      jednej klientki, która trzykrotnie się przeprowadzała i za każdym razem
      zamawiała sobie inny model.Więc jeśli nie podjęła Pani jeszcze decyzji,
      zapraszamy serdecznie do kontaktu z nami osobiście przy ul.Poświatowskiej 3-5
      lub telefonicznie pod nr tel 788 336 558 lub 501 474 297.Postaramy się
      odpowiedzieć na wszystkie pytania:)

Pozdrawiamy serdecznie
      Dział obsługi MebleIdeal
      biuro@mebleideal.pl
    • Gość: ewa Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: 87.204.111.* 13.05.10, 12:29
      Witaj Ja miałam ten sam problem podkreslam miała :D zakupiłam
      meble do kuchni w Meble Ideal wraz ze sprzętem porównywałam wiele
      sklepów i tam było najtaniej i chłopaki znaja sie na robocie mebelki
      mam ładne i funkcjonalne nie tak jak chciałam, oni mi
      poprzestawiali ustawienie kuchni, na poczatku mi sie nie
      podobal ,dlatego że sie przyzwyczaiłam do starego usytułowania
      kucni ,ale dobrze że ich posłuchałam teraz mam owiele wygodniej
      ustawiona kuchnie i przyjemniej mi sie gotuje polecam ich oni maja
      sklep przy rondzie na poświatowskiej przy deptaku nowym w zdłuż
      Odry. Pozdawiam Ewa
    • Gość: Krystyna Magiera Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: 62.29.173.* 21.06.10, 11:26
      Ja także skorzystałam z oferty, sklepu Meble Ideal. Zadzwoniłam,
      umówiłam się i Pan projektant przyjechał zmierzyć moją
      kuchnię.Potem umówiłam się na konkretną godzinę i podjechałam do
      ich siedziby.Pan zrobił mi projekt na miejscu.Miałam od razu podgląd
      do tego co gdzie i jak rozmieścić.Z natury jestem raczej nieufna
      więc poszłam z projektem w kilka innych miejsc i okazało się że cena
      tej samej kuchni zaczynała się się od 2000 zł więcej??? Podjęłam
      decyzję o zamówieniu.Fakt faktem meble przyjechały godzinę później
      niż Panowie obiecali, bo mieli jakis problem z przejazdem przez
      miasto czy cos takiego ale jak już zamontowali meble to byłam dumna
      że mam naprawdę piękną kuchnię!!!
      Wszystkim gorąco polecam ten sklep, obsługa jest żetelna no i przede
      wszystkim nie zdzierają skóry z człowieka.Moja sąsiadka jak
      zobaczyła kuchnie też się do nich wybrała.Teraz czeka na meble.
      Ta firma ma swoją siedzibę na rondzie w starej fabryce bombek.To
      jest zaraz obok Bajlandii do której chodzę z wnuczką.
      Teraz zamawiam u nich szafę, mam nadzieję że będę tak samo
      zadowolona.

Pozdrawiam Krystyna M.
      • Gość: Klient Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: 185.11.108.* 28.05.16, 08:23
        ludzie aż mi się śmiać chce, jak widzę taką nieudolną kryptoreklamę. Kobita chce rzetelnej informacji a firma Meble Ideal czy jak tam sama zachwala swój ogonek jak może. Nie znam waszej firmy, ale już choićby za tą głupia reklamę bym u was nic nie zamówił.
    • Gość: Milionerka Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.centertel.pl 01.07.10, 23:10
      Jednak to prawda że zanim się cos kupi warto o tym poczytać.
      Pochodziłam trochę po opolskich studiach kuchennych tych mniej i
      bardziej prestizowych, ale ceny poprostu mnie zabiły.Do sklepu
      powyzej trafiłam z gotowym projektem choc nie do konca wierzyłam że
      czymś się wyróznią i jakże się miło zdziwiłam ze za cenę samych
      mebli u konkurencji tutaj załatwilam jeszcze sprzęt do zabudowy.
      Mam czerwoną błyszczacą kuchnie a koleżanki jak piją kawę to
      zagryzają zeby z zazdrości.
      Panie Rafale dzięki wielkie ! Z miłą chęcią piszę ten komentarz bo
      jestem naprawde zadowolona to ich strona www.mebleideal.pl/
      moze szału nie ma na tej stronie ale wszystko inne naprawde ok -
      Polecam.
    • Gość: c Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 23:36
      meblomag - polecam
    • Gość: Zadowolona Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 10:38
      Polecam gorąco Mebloboslux - solidnie wykonują meble w rozsądnej
      cenie na dodatek mają atrakcyjne ceny sprzętu AGD
      • Gość: M.K Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 10:04
        Witajcie.Ja też zamawiałem meble w firmie MEBLOBOSLUX. Trafiliśmy
        tam z polecenia znajomych i jesteśmy bardzo zadowoleni. To mała
        firma o wielkich możliwościach. Nasza kuchnia i meble pokojowe
        zostały tak wykonana jak sobie wymarzyliśmy. Byliśmy w kilku
        wielkich studiach gdzie ceny były ogromne tam za meble z tych samych
        materiałów zapłaciliśmy dużo mniej. Dla zainteresowanych:
        501665346, 774215814, www.mebloboslux.pl
    • Gość: na chopski rozum Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.13, 20:43
      Mam meble z firmy Stolaris z Chróścic, niedaleko Opola. W łazience lakierowane mebelki, kuchnia z połysku, a salon fornirowany. Wszystko fajnie wyszło i cena dobra, poznałam firmę z polecenia i też mogę polecić. Pozdrawiam
      • Gość: Opolanka Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.14, 19:24
        Witam, ja zrobiłam kuchnie w firmie Lextol z Pyskowic koło Gliwic. Polecili mi tą firmę znajomi i ja też tam zrobiłam. Umówiłam się z projektantem który do mnie przyjechał do Opola. Nie miałam za bardzo pomysłu bo kuchnia mała a Pan Leszek świetnie doradził i maxymalnie wykorzystał przestrzeń. Super i naprawdę POLECAM.
        • Gość: Sylwiakot Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.14, 18:50
          Ja też proponuję firmę Lextol, u mnie robili szafę na wymiar
    • Gość: Anna Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.13, 10:37
      Szczerze polecam Meble Filar (www.meblefilar.com.pl). Miałam problem ze znalezieniem fachowej firmy, która od podstaw pomoże mi w odnowieniu mojej kuchni i to za niewygórowana cenę. Firmę znalazłam w internecie. Trochę zdziwiło mnie to,że nie maja własnego salonu, ale zadzwoniłam, umówiłam się na bezpłatny pomiar i projekt. Miły Pan projektant doradził mi jak najlepiej urządzić kuchnie, pomógł nawet w doborze kafelek! Projekt zrobiony był na miejscu, a wycenę dostałam na drugi dzień i po raz pierwszy NIE spadłam z krzesła gdy zobaczyłam cenę jaką muszę zapłacić:) Zdecydowałam się na kuchnie lakierowaną bo w porównaniu z innymi firmami w jakich byłam (m. in. Eban, MebleIdeal) wyszła bardzo tanio! Na początku trochę się bałam, że to wygląda zbyt pięknie aby mogło być prawdziwe, ale po podpisaniu umowy byłam spokojna, że firma nie zniknie z moimi pieniędzmi. Montaż przebiegł bez żadnych problemów, w milej atmosferze i co najważniejsze w ciągu 3 dni miałam już nową, funkcjonalną kuchnie!:) Z ręką na sercu, gorąco polecam Meble Filar:)
      • jawor10 Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 19.06.13, 14:55
        www.nolte-kuechen.de/de/
        • borus6 Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 20.06.13, 08:41
          Znam klawy sklep:
          nolte-kuchnia.pl/kontakt.html
          • Gość: marysia19822 Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.13, 19:20
            Polecam wenus-meble.pl. Robili u mnie i są naprawdę rzetelni i ceny ok.
    • Gość: Kazik Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.19.199.109.static.rdi.pl 06.03.14, 18:23
      Proponuję firmę z Wieruszowa Solpol, meble do kuchni i inne gotowa oraz na wymiar
    • Gość: kowal u kogo zamówić IP: *.play-internet.pl 27.03.14, 12:53
      ja polecam kuchnie moderna -kuchniemoderna.pl mają niemieckie meble super jakości w przystępnych cenach
    • geronka Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 28.04.14, 01:30
      ostatnio dużo przydatnych ogłoszeń znalazlam na portalu opolskim, tam też ogłaszją się różnego typu fachowcy www.opolak.pl/ogloszenia_opole/127/oferuje_uslugi/1%26 . w ubiegłym tygodniu korzystaliśmy z usług firmy remontowej, taki mały remoncik w łazience
      • Gość: Dorica Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.14, 18:47
        Proponuję firmę z Pyskowic Lextol, wiem że obsługują też klientów z Kędzierzyna i nawet Wrocławia. Fajnie i szybko a przy tym cena wporównaniu do Komandora o wiele niższa. www.lextol.pl
        • opolak Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 19.05.14, 19:37
          Jeżeli z wysokiej półki to masz sklep w Bielanach Wrocławskich - montaż w domu.
          Wszystko zależy ile chcech kasy przeznaczyć na to zadanie + zabudowa AGD też zależy na ile Ciebie stać. Jak jesteś zainteresowany to postaram się o kontakt. Pytanie nie kosztuje.
          • alicjab1972 Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 09.06.14, 14:09
            Ja skorzystałam z mebli Black Red White po tym jak zobaczyłam je u siostry, robiłam w studiu kuchennym atlaskuchni.eu. Początkowo nie mogłam zdecydować się jaki materiał wybrać, jednak wybór asortymentu był OGROMNY. Mieli wzorniki frontów wszystkich czołowych fabryk, m. in. WFM, Moelke, Atlas. Przyjechali, zmierzyli pomieszczenie, następnie spotkaliśmy się kilka razy i przy kawie stworzyliśmy taką kuchnie jak sobie wyobrażałam. W niecałe półtora miesiąca po tym był montaż. Siostra jest zadowolona, my także, a teraz dodatkowo każdy kto nas odwiedza zwraca uwagę na kuchnie. Wiem że mają salony w Kłodzku, Nysie i Opolu, często zmieniają ekspozycje i można załapać się na okazje.
    • Gość: mmmmmm Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.252.18.75.internetia.net.pl 10.06.14, 20:40
      a marek ???
    • Gość: Paweł meble IP: *.free.aero2.net.pl 11.06.14, 22:46
      Wykonałem sobie meble w firmie Holm z Kędzierzyna - Koźla. Siedziba skromna ale duży potencjał. Polecam jestem bardzo zadowolony. Bardzo profesjonalnie wykonane meble.
      • Gość: Opolanka Re: meble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.14, 11:56
        Ja tam bardzo polecam firmę lextol z pyskowic. Przyjechali do mnie, wymierzyli, doradzili i potem bardzo szybko i sprawnie zamontowali. Maja bardzo bogaty wybór kolorystyki, rodzaji blatow i frontów. Szczerze polecam i wiem ze na Opolszczyźnie bardzo dużo wykonują mebli od kuchennych po garderoby, szafy i meble do pokoi i sypialni. Www.lextol.pl
    • Gość: Renia Kuchnia marzen IP: 194.29.183.* 02.01.15, 12:43
      Uzytkuje kuchnie blisko rok. Ideal meble to idealna kuchnia.Cena sredniorynkowa,ale efekt gwarantowany.Kontakt z p. Rafalem swietny,montaz doskonaly.Polecam.
    • kasicap12 Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 13.02.15, 22:23
      Jeżeli meble kuchenne na wymiar to tylko w wykonaniu firmy Admeb/Almeb z Opola.to solidni fachowcy.kuchnia w ich wykonaniu wygląda rewelacyjnie:) numer kontaktowy 666 610 333
    • Gość: ania meble opole IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.15, 21:17
      Meble ideal super jakość meble piękne za rozsądną cene,fachowa obsługa.Montaż profesjonalny w wznaczonym terminie .Polecam tą firme.
    • anna.trocina Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 01.06.15, 08:01
      Jeżeli liczą się dla Ciebie meble wysokiej jakości w konkurencyjnych cenach powinny Cie zainteresować produkty www.meblebrzozowe.pl/
      Co ważne produkują również meble na wymiar,więc nie powinnaś mieć problemu z wybraniem czegoś dla siebie :)
    • team.job Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? 01.06.15, 13:23
      może te meble na wymiar ? Urządzałem sypialnie z nimi i łóżko na wymiar zrobili mi pierwszorzędne
      • Gość: BMW x5 Re: U kogo zamówić meble kuchenne na wymiar? IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.16, 02:21
        Wrocław? ja lokalnie polecam ADMEB z oleskiej zrobili mi super kuchnie.
    • Gość: Klient meble na wymiar opole IP: 82.177.194.* 05.06.15, 15:07
      ja ze 100% pewnościa mogę polecić firmę ALLMEB! ( www.allmeb.com.pl ) w Opolu na Oleskiej

fachowo doradzą, wykonają i tanio.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka