Dodaj do ulubionych

dobry adwokat od spraw alimentacyjnych

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.10, 06:44
Prosze o polecenie dobrego, a przede wszystkim sprawnego adwokata od
spraw alimentacyjnych, aby sprawe załatwic szybko. Obie strony
porozumiały się co do wysokości alimentów, chodzi tylko o to aby
szybko i bezproblemowo przeprowadzić sprawę przez sąd. A może wiecie
ile czeka się w Opolu na sprawę w sądzie rodzinnym. Pozdrawiam i
czekam na odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: zdziwiony Re: dobry adwokat od spraw alimentacyjnych IP: *.ip.netia.com.pl 27.07.10, 13:34
      jak się strony porozumiały, to po co w ogóle chcecie chodzić do sądu ????
      • Gość: moi Re: dobry adwokat od spraw alimentacyjnych IP: 217.173.195.* 28.07.10, 10:19
        ja z ojcem ojca się dogadałam i rozprawa w sądzie trwała może z 15
        min.
        • Gość: moi Re: dobry adwokat od spraw alimentacyjnych IP: 217.173.195.* 28.07.10, 10:20
          "z ojcem DZIECKA" :)
          • Gość: tez zdziwiony Re: dobry adwokat od spraw alimentacyjnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 17:34
            "Zdziwiony" ma rację - jeśli jest zgoda stron - wystarczy przecież spisać tylko
            umowę alimentacyjną, można ewentualnie potwierdzić ją notarialnie, ale to już
            kosztuje.
            Autorka wątku nic nie pisze o prawnej sytuacji rodziców - jeśli są jeszcze przed
            rozwodem, a wszystko ustalone, to propozycje dot. opieki i alimentów powinny być
            w pozwie rozwodowym. Sąd rodzinny tylko do spraw "szarpanych", których niestety
            jest chyba 99%, stad przekonanie o jego konieczności ;-)
            w rzadkim przypadku zgody stron chyba nie warto wydawać pieniędzy ani na złego
            ani na dobrego adwokata
    • Gość: Margo Re: dobry adwokat od spraw alimentacyjnych IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.13, 22:00
      Ja polecam adwokat Elize Kune z Warszawy. Fajna babka i profesjonalista.
    • czenio78 Re: dobry adwokat od spraw alimentacyjnych 17.09.14, 18:35
      jeżeli ktoś jest jeszcze zainteresowany to polecam adw. Michała Krawczyka. Udałam się do niego z polecenia znajomej i jestem bardzo zadowolona. Wiedział jak działać i ile ostatecznie może udać się uzyskać pieniędzy od byłego męża. Bardzo komunikatywna i uprzejma osoba. Kontakt www.kancelariakp.com
    • bartekrebs Re: dobry adwokat od spraw alimentacyjnych 26.06.16, 13:56
      Ja najbardziej polecam portal prawos.pl mozesz tam w swojej lokalizacji znaleźć kilka kancelarii, są opinie, zdjęcia i wszystkie najwazniejsze informacje a co najwazniejsze prawos jest latwe w obsludze. Jesli jednak masz problem wiekszy z odszukaniem adwokata to mozesz zadzwonic do nich na numer ogolny (+48 730-350-825) i ludzie ktorzy tam pracuja na pewno pomogą Ci najlepiej jak potrafia.
    • marta.tul Re: dobry adwokat od spraw alimentacyjnych 02.07.20, 14:11
      Chyba najlepszy adwokat w Opolu to obecnie Łukasz Buczko. Mi pomógł w sprawie o rozwód i podział majątku. Teraz prowadzi mi trzecią sprawę o podwyższenie alimentów. Jest naprawdę świetny. Polecam bo sprawdzony- numer do mojego adwokata- 505828413
      • Gość: Czaras Re: dobry adwokat od spraw alimentacyjnych IP: 185.186.156.* 06.10.21, 08:02
        Potwierdzam, moja sprawa trwała 8 lat z KK wygrana, gdyby nie Pan Łukasz Buczko byłoby bardzo źle, profesjonalista i super człowiek, gorąco polecam
    • Gość: Davina Claire Re: dobry adwokat od spraw alimentacyjnych IP: 154.13.1.* 14.11.21, 10:50
      OFERTA POŻYCZKI Z NOWOŚCI FINANSE"
      Dzień dobry!!! Potrzebujesz pożyczki? Jeśli tak, polecę Ci Złóż wniosek o pożyczkę w Novelty Finance.

Nazywam się Davina Claire, jestem dyrektorem finansowym Novelty Finance i możesz złożyć wniosek o pożyczkę w mojej firmie i mieć pożyczkę na swoim koncie w ciągu 24 do 48 godzin. Zauważyłem, że wiele osób ma trudności z uzyskaniem kredytu w lokalnych bankach lub innych instytucjach finansowych ze względu na wysokie oprocentowanie, niewystarczające zabezpieczenia, stosunek zadłużenia do dochodów, niską zdolność kredytową lub z innych powodów.

W NOVELTY FINANCE zapewniamy rozwiązania finansowe. Oferujemy wszelkiego rodzaju pożyczki (Pożyczka Osobista, Pożyczka Firmowa i Wiele innych). Oferujemy elastyczne i różnorodne opcje pożyczek, w tym pożyczki zabezpieczone i niezabezpieczone, pożyczki długoterminowe i krótkoterminowe, które są dostosowane do Twoich potrzeb finansowych.

W przypadku zapytań / pytań? - Wyślij e-mail na adres noveltyfinances@gmail.com lub WhatsApp przez: +447915601531)

Staramy się, aby pożyczanie było łatwe, wygodne i niedrogie.

Nasza usługa jest bardzo szybka, godna zaufania i niezawodna, a Ty możesz pożyczyć do 15 milionów euro z subsydiowaną stopą procentową w wysokości 3% rocznie. Jesteśmy odpowiednią firmą, z którą możesz się skontaktować, gdy pilnie potrzebujesz pożyczki.

Koniec z czekaniem i stresującą wizytą w banku. Nasza usługa jest dostępna 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu. Wniosek o pożyczkę możesz złożyć zawsze i wszędzie we własnym dogodnym miejscu za pomocą telefonu lub laptopa, wystarczy, że skontaktujesz się z nami za pośrednictwem
      E-mail: (noveltyfinances@gmail.com) LUB
      Napisz do nas na WhatsApp przez: +447915601531

Jesteśmy zawsze podekscytowani udzielaniem wsparcia finansowego.
    • iwona_123455 Re: dobry adwokat od spraw alimentacyjnych 22.08.22, 14:07
      Zdecydowanie polecam adwokata Wojciecha Malinowskiego z Opola. Doświadczony z dużą wiedzą. Stara się zawsze znaleźć najlepsze rozwiązanie. Pomógł mi w walce z mężem, który straszył mnie odebraniem dzieci i majątku. Tutaj namiary g.page/r/CfxL0tb9jmayEAE
      • Gość: basiatracz@wp.pl Re: dobry adwokat od spraw alimentacyjnych IP: *.toya.net.pl 20.09.23, 19:51

Gorąco polecam Panią Adwokat Magdalenę Chróścielewską. Fantastyczna Kobieta! Jestem dumna z tego, że moja sprawa prowadzona była przez tą Panią. Czułam się bardzo dobrze "zaopiekowana". Warto Jej zaufać i oddać sprawę w Jej ręce!
        Do tego sprawa WYGRANA w 100%.
        Ja wyszperałam Ją tutaj, gdzie jest bardzo chwalona: www.dobryprawnik-lodz.pl/thread-category/prawo-rodzinne/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka