mariuszok1 16.03.19, 21:40 Te wszystkie lata ktoś już ma Wrzodziejące zapalenie jelita grubego.Powiem tak:Doradzę jak wyleczyć jelita grubego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: gosc Re: Wrzodziejące zapalenie jelita grubego IP: 185.220.101.* 17.03.19, 10:05 Po tylu latach jedzenia zatrutej żywności ,GMO ,wiele ludzi to ma,więc doradzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszok1 Re: Wrzodziejące zapalenie jelita grubego 17.03.19, 12:30 Powiem tak: 5 miesięcy temu traiło do mnie pierwszy raz zapalenie w jelicie grubym.Nie wiedziałem jak było,po co Było dlaczego krew wychodzi....i tak dalej ? Anemia na końcu doszło,lekka białaczka po tym wszystko.Najpierw Słyszałem u Jednego Lekarza - (na całe życie wrzodziejęcie zapalenie jelita) potem u Innego Lekarza to samo (na całe życie jelita.....itd.).Brać cały czas- czop / tabletki CROHNAX czy SULFASALAZIN itd. To wszystko cały czas myślałem i miałem rację.Tego nigdy już nie trzeba brać tabletkek i innych..do jelit. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszok1 Re: Wrzodziejące zapalenie jelita grubego 17.03.19, 13:05 Jeśli chcecie zapytać co trzeba zmienić u siebie być zdrowym np.z jedzeniem i co nowego dołożyć lub wyrzucić i inne ,wiem itd.I najważniejsze lekarstwa ZIOŁOWYCH dołożyć do jelita grubego w chorobie NAWET zapalenia.... Około 4 tygodnie potem jesteś już zdrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Wrzodziejące zapalenie jelita grubego IP: *.ip-144-217-60.net 17.03.19, 23:03 Miałeś doradzic,a nie doradziłeś. Odpowiedz Link Zgłoś