GoĹÄ: kobieta Re: Potrzebny dobry adwokat- chodzi o rozwód IP: *.punkt.pl 23.04.08, 20:23 prosze o pomoc przez 32 lata utrzymywalam związek z alkoholikiem , ktory od kilkunastu lat zapija psychotropy alkoholem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: max Re: Potrzebny dobry adwokat- chodzi o rozwód IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 23.04.08, 21:33 Adwokata nie znam, ale sprawę męża alkoholika zgłoś Komisji antyalkoholowej na Budowlanych 4 we wtorki w godz. 16.45-19.00. Zawsze będziesz miała atut że problem widziałaś już dawno i próbowałaś mu pomóc, ale on ... Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kobieta Re: Potrzebny dobry adwokat- chodzi o rozwód IP: *.punkt.pl 24.04.08, 13:04 max ; dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
dagmar25 Re: Potrzebny dobry adwokat- chodzi o rozwód 05.08.18, 19:15 Postępowanie rozwodowe warto rozpocząć od konsultacji z dobrym prawnikiem. Polecam Kancelarię Hilarowicz z Opola. Pełen profesjonalizm, świetni radcy prawni. W moim przypadku okazali się niezastąpieni i w dość krótkim czasie doprowadzili sprawę do końca :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xwive Re: Potrzebny dobry adwokat- chodzi o rozwód IP: *.airnet.opole.pl 24.04.08, 16:06 Na Małopolskiej w Opolu jest ośrodek w którym udzielają porad prawnych najlepiej pytać o dr Gołowkin Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zuzajanik@wp.pl Re: Potrzebny dobry adwokat- chodzi o rozwód IP: *.toya.net.pl 20.09.23, 19:52 Polecam z całego serduszka Panią Adwokat MAGDALENĘ CHRÓŚCIELEWSKĄ z Kancelarii Adwokackiej CHRÓŚCIELEWSKA & CHRÓŚCIELEWSKI. Jej działania w rozwodzie przerosły moje oczekiwania i teraz już były mąż, nie dostał złamanego grosza!! Jak będę potrzebowała jeszcze pomocy, to na pewno wrócę. Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065. Ja trafiłam do Niej z tego bloga rodzinne-prawo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś