GoĹÄ: opolanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 19:40 Szukam dobrego adwokata w Opolu sprawa dotyczy podziału majątu. Bardzo prosze o polecenie mi dobrego adwokata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: :) Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.punkt.pl 15.10.08, 21:10 Najlepiej sie dogadać bo adwokat zabierze lwią część. Dogadac się i zatwierdzic to sądownie. Koszt nie jaet duzy może do 400 zł. A poprzez adokata to conajmnij 30 % Twojego majatku Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tralamtam Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.chello.pl 16.10.08, 14:44 Dobry Adwokat? Szukaj w sklepach z alkoholem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: /-/ Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.08, 14:54 Ten temat już kiedyś leciał. Poszperaj w archiwum. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Opolanin Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.eranet.pl 03.12.08, 16:11 Nie bierz czasami Anety K. Jest beznadziejna Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sawawars Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.08, 12:59 Zaraz wszystkie kancelarie się tu ogłoszą, że są super! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mathh Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: 78.10.80.* 11.06.18, 14:29 Adwokat bierze stawkę jak za normalne prowadzenie sprawy. Stawki są podobne jak za rozwód. Nie są to duże koszta Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :) w Opolu? IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.08, 15:08 Mogę ci powiedzieć z kim naprawdę nie rozmawiac Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :) Re: w Opolu? IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.08, 16:33 M.in. z Filipowiczem Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: w Opolu? 18.10.08, 18:34 KURCZĘ JEST TAKI JEDEN...ale nie wiem,wydaje mi się że jest dobry,dobry ale drogi,jesze sprawa nie zakończona więc nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: op Filipowicz? IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.08, 09:46 Czy chodzi o Janusza czy Magdalenę? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lana Re: w Opolu? IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.18, 02:45 Zgadza się, oszust wziął kasę a do mojego męża nawet nie pojedzie porozmawiać chociaż mu obiecuje! A gdzie tam przepustki... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.chello.pl 22.10.08, 08:50 ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :) Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.08, 15:47 dziwisz się, że w Opolu nie ma dobrych adwokatów? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: legwan Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 11:37 Dobry....adwokat....w....Opolu..... BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAA Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ciamciaramcia Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.08, 11:40 Dobrą famę ma w tym względzie mec. Edward Flak z Olesna. Ponoć w sprawach typu rozwód, podział majątku etc. ten facet jest niezwykle skuteczny. I nie robię mu czczcej reklamy tylko wiem co mówię (piszę). Gość jest dobry, a info sprawdzone. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xx Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.08, 10:06 A pokaż mi dobrego karnistę! Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_regalo Re: Szukam dobrego adwokata w opolu 03.12.08, 13:59 A ja tam wiem ze mecenas Klepacz bierze też Opole w karnych Wczesniej robił w sądzie to zna te triki z kazdej strony. Wybralem bo znajomy polecil i nie zaluje. Ale trzeba go we wroclawiu szukac,przez okręgową rade adwokacką, to dadzą namiar Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.chello.pl 24.10.08, 23:38 Polecam mecenasa Michała Zarębskiego. Jest świetny i bardzo skuteczny. Ma kancelarię na rogu Damrota i Reymonta. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :) ???? IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.08, 13:22 Nazywasz sie Aga zarebskiczy tylko u niego pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pipi Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 14:12 Adw.Marek Wojciechowski 453-61-82 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jolk Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 19:14 Wojciechowskiego kiedys zawiesili z powodu oszukiwania klientki. Nie wiem jak jest teraz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pipi Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 20:09 jolk-proszę o więcej informacji...to dla mnie bardzo ważne kupe kasy dałam.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nn Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: 83.137.141.* 05.03.09, 21:57 NIE POLECAM ADW. M. WOJCIECHOWSKIEGO OSZUKAL MNIE Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pipi Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 07:20 Dlaczego Cię oszukał?hmm był równiez moim adwokatem...proszę powiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nn Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: 83.137.141.* 06.03.09, 10:01 To sa stare dzieje teraz wiem ze jesli mam cos zrobic to sama, ewentualnie z pomoca neta. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gparted Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: 89.108.210.* 03.12.08, 18:47 Adwokat Aleksandra Nowak, kancelaria adwokacka przy Reymonta (obok prokuratury), stronę internetową można wygooglać w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zawiedziony Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: 217.173.192.* 04.12.08, 18:09 tylko nie Aneta K. , rzeczywiście beznadziejna i krzykliwa i tylko o kasę jej chodzi, a do roboty to ani hu, hu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niezadowolony Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.09, 15:02 rzekłbym, że pani Aneta K jezt z deka arogancka i kasy bierze nieadekwatnie do sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.eranet.pl 04.12.08, 18:26 dobry adwokat? a jestes juz po rozwodzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bez nadzieji Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.14, 10:18 Zagłębie adwokacko-sędziowskie interesujące jest? Ciekawe, bo adwokat milutki z malutkim sędziowskim tyłkiem razem skoczą na Ciebie. Więc nie pchać się w te zarośla, może za lat 10-ć wróci bezpieczeństwo i mózg. Może. Odpowiedz Link Zgłoś
vermka Re: Szukam dobrego adwokata w opolu 30.04.14, 01:03 solidnych ekspertów można znaleźć na lokalnym portalach ogłoszeniowych, ostatnio znalazłam dobrego radcę prawnego na tym portalu www.opolak.pl/ogloszenia_opole/127/oferuje_uslugi .myślę, że na stronach z ogłoszeniami można znaleźć najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hehe Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.14, 10:03 reklama reklama Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hehe Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.14, 10:03 Reklama reklama Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: janina Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.07.14, 16:33 Mogę Ci podać namiar do dobrego adwokata z Opola, który prowadził moją sprawę o podział majątku www.kancelariajk.opole.pl/ co tu dużo mówić - szybka i profesjonalna realizacja zamówienia, fachowe podejście do klienta… obsługa na naprawdę wysokim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: felek Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.15, 12:26 Ja polecam Baruta, jest konkretny i nie leje wody, ale mowi jak jest. Reprezentowal mnie w sprawie cywilnej i karnej. Wszystko sie dobrze skonczylo. Jasne sa koszty rozliczen, adekwatne do tego co robi. Mozna na raty, bo ja tak placilam. Polecam szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
martak221 Re: Szukam dobrego adwokata w opolu 21.05.15, 10:48 Ja mogę polecić adwokata Łukasza Buczko. Co prawda nie jest z Opola tylko z Wrocławia, ale ma swoją filę w Kluczborku i jeszcze w jakimś mieście. Prowadził moją sprawę zarówno rozwodową jak i o podział majątku. Jego kancelaria również obsługuje moją firmę. Ja jestem bardzo zadowolona, szczególnie po moich wcześniejszych doświadczeniach z radcami. Mam bardzo dobry kontakt, sprawy są załatwiane terminowo. Ceny zawsze podawane są z góry i nigdy się jeszcze nie zmieniły. Na pewno bardzo wysoki standard obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: BartPol Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.15, 09:27 Zdecydowanie Pan Przemysław Kuliński. Świetny adwokat, energiczny, a nie zmęczony fachem i ignorancki jak niektórzy.. Jestem bardzo zadowolona z jego usług, więc śmiało polecam! Jak taka moda na linki, to podsyłam ;) www.kancelariajk.opole.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paweł z Opola Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.146.79.217.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.07.15, 03:40 Bardzo dobry Adwokat z Opola Robert Czekaj jego kancelaria nazywa się NOXA. Pracowity gosc,drobiazgowy i wnikliwy.Nie boi się w sądzie i nie idzie na łatwiznę czy tanie ugody byle mieć z głowy.Do tego wykładowca prawa na opolskiej wyższej uczelni. Mnie osobiście prowadził sprawę odszkodowawczą a w kolejnym roku rozwodową.Wywalczył co chciałem.Poleciłem go koledze z pracy i wyciągnął go z bardzo trudnej i nieprzyjemnej sprawy karnej.Zasłużył więc polecam bo facet słowny i honorowy a to w tej branży niestety niezbyt częste. Odpowiedz Link Zgłoś
a1234518 Re: Szukam dobrego adwokata w opolu 01.08.15, 12:32 Polecam M. Jacka Różyckiego tel. 692 440 671 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rozczarowana Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.centertel.pl 29.10.21, 23:24 Roberta Czekaja akurat nie polecam. Opisywał mi siebie, że robi habilitację i komu on z mojej rodziny nie pomógł, a jak zapytałam komu w sumie - to nie potrafił podać odpowiedzi. Dla mnie to wielkościowy prawnik, który tylko gada i nic realnie nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
sitarka777 Re: Szukam dobrego adwokata w opolu 02.12.16, 09:15 Bardzo dobry Adwokat Opole = mec. Krzysztof Łudczak. Prowadzi Kancelarię Adwokacką w Opolu na Krakowskiej w kamienicy na Małym Rynku. Prowadził mi sprawę o alimenty, przyznanie opieki nad dzieckiem i ustalenie kontaktów. Polecam z całego serca - bardzo miły, traktuje klientów z szacunkiem i świetnie dba o ich interesy. Lepszego Adwokata w Opolu nie znajdziecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anow Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.18, 16:22 Właśnie miałem pisać. Oni teraz działają pod adresem opolskakancelaria.pl, ale ten wyżej chyba też działa. Polecam nie z własnego doświadczenia, ale dwoje znajomych korzystało i niby są bardzo ok. Przynajmniej jako adwokaci do rozwodu, bo w innych sprawach nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
iga.113 Re: Szukam dobrego adwokata w opolu 02.06.15, 09:28 Ja przechodziłam rozwód z drugim mężem, który stawał na rzęsach, żeby cały proces utrudnić, nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać.. Zachowywał się jak totalny desperat, a mnie próbował na wszelkie możliwe sposoby oczernić, byleby tylko zabrać mi wszystko i uzyskać orzeczenie na swoją korzyść.. Na szczęście mój adwokat przebrnął przez jego tor przeszkód bez problemu i wyszłam z tego zwycięsko, ponieważ sąd orzekł jego winę, a niemalże cały majątek przypadł mi :) Mogę więc śmiało polecić swojego adwokata, Pana Przemysława Kulińskiego. Strona kancelarii: www.kancelariajk.opole.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: BłażejOp Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.15, 10:36 Moją sprawę rozwodową też prowadził mecenas Kuliński z Opola, z tym, że przeciwko żonie. Muszę przyznać, że jest rzetelny i wie jak dopiąć swego. Przynajmniej mam już swojego adwokata i problemy z poszukiwaniem są mi obce :D tego samego życzę pozostałym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: czytacz poszukaj rozumu IP: *.252.16.3.internetia.net.pl 02.06.15, 18:42 Nieładnie się bawicie, a do tego głupio. Jarosiński, Kuliński i Partnerzy. Drewnicka to pewnie jedna z partnerek. Wszystkie 3 wpisy, w wątkach wygrzebanych ze śmietnika historii. Słaba to musi być kancelaria, skoro ima się tak nachalnej, spamerskiej i w dodatku ściemniackiej reklamy. Jeśli to zleciliście jakiejś agencji reklamowej, to żądajcie zwrotu kasy. Takie metody były dobre w necie 15 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
hulk1973 Re: Szukam dobrego adwokata w opolu 13.04.18, 10:10 Materialistka jesteś i tyle żałosna baba Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mariusz M. Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: 217.173.203.* 30.06.15, 11:32 ja polecam G. Ćwiek. Trochę dorogi ale załatwił mi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wojciech Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.217.146.194.generacja.pl 12.07.15, 20:42 Ja polecam adwokata Łukasz Buczko. Tel. 505828413 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magda Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.08.15, 10:56 Polecam Kancelarię Radców Prawnych Kaszta i Janikowska w Opolu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magda Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.dynamic.chello.pl 22.12.15, 22:52 Ja polecam kancelarię radców prawnych Kaszta & Janikowska. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ania Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.16, 12:02 Z całego serca polecam Kancelarię Prawną Consulta w Opolu. Są skuteczni i mają konkurencyjne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Smutna Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.opera-mini.net 13.03.16, 10:24 Moze Pan napisac na jakim poziomie plasuje sie wynagrodzenie dla tego pana? szukamy adwokata dla cioci w sprawie odszkodowawczej za śmierć wuja w miejscu pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: annabeata72 Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.12-3.cable.virginm.net 04.11.16, 19:00 Opinia o: Mecenas Kalinowski Wojciech Ze szczerego serca nie polecam nikomu tego prawnika. Od początku wyrażał opinie sprzyjające stronie przeciwnej w sprawie. Własnoręcznie zrobiony wniosek był do niego wysłany z zapytaniem o jego zdanie. Odpowiedział po kilku miesiącach chcąc mieć dodatkowe dokumenty. Wiedział, że zależało mi na szybkim terminie sprawy ale nic nie powiedział, że nie ma czasu aby moją sprawą od razu się zająć. W żadnym wypadku nie chciał kontaktować się poprzez internet (mieszkam za granicą). Za wysłanie jednego listy do strony przeciwnej, 3 listy od mnie i 2 rozmowy telefiniczne (ja dzwoniłem) policzył sobie prawie 550 zł. NIE POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mich Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: 217.173.204.* 24.11.16, 00:03 czy możę mi ktoś polecić kancelarie z Opola , która zajmie się wyegzekwowaniem odszkodowania medycznego ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karolMuunkos92 Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.17, 19:29 Jeżeli ktoś z Was uległ wypadkowi i ma problem z uzyskaniem odszkodowania to polecam Wam zwrócić się do tej firmy - e-pomoc24.pl/radca-prawny-olawa/ . Mi naprawdę pomogli. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MiłoszM Re: Szukam dobrego adwokata w opolu IP: *.ovh 19.02.18, 15:48 Kuliński z Opola. Ma głowę na karku i potrafi sprytnie rozegrać beznadziejne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
simon999a Re: Szukam dobrego adwokata w opolu 21.05.18, 22:21 miałem już kilku prawników i najbardziej mogę polecić Przemysława Lecha Odpowiedz Link Zgłoś
beata_jk82 Re: Szukam dobrego adwokata w opolu 21.05.18, 22:28 potwierdzam, mi prowadził rozwód, bardzo się stresowałam, wiadomo, nie łatwe przeżycie, ale bardzo dobrze poprowadził mi sprawę, mimo że mój mąż dwoił się i troił Odpowiedz Link Zgłoś