Dodaj do ulubionych

Gdzie na prawo jazdy?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.09, 17:53
Jaką szkołę nauki jazdy polecacie dla studenta? Jak długo trwa kurs
i jaka jest cena?
Pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.punkt.pl 28.04.09, 18:28
      może sega rally championship albo toca race driver?
    • Gość: kursantka Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.punkt.pl 05.05.09, 15:34
      Ja polecam szkołę ROJEWSCY w Opolu, sa tam rewelacyjni instruktorzy
      jazdy, profesjonalnie przygotowują do egzaminu, a poza tym maja
      jedna z najnizszych cen w Opolu, są na Ul. Niemodlińskiej
      • Gość: o nie Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: 195.117.145.* 02.07.09, 07:51
        tylko nie nie oni - totalna porażka
      • Gość: zawodowiec Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 22:15
        Tylko L O K w Opolu ! NIE CENA jest najwazniejsza lecz skrupulatne i dokladne przygotowanie mlodego (i nie tylko) kierowcy do aktualnie panujacych warunkow na polskich drogach. Wytykanie bledow kursantowi i ich eliminowanie BEZ OBAWY ZE URAZONY KURSANT ZMIENI SZKOLE BO INSTRUKTOR JES Beeeeeeeee! Doswiadczona Gwardia z wielo,wielo letnim stazem. Dzieki tej szkole jestem bezpiecznym kierowca od nastu lat. Pozdrawiam cala ekipe opolskiego L O K-u.
        • Gość: Bogna Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.147.147.243.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.07.14, 20:30
          ]Ludzie chcecie zdać!!!!!!!! To po szukajcie ul. Św. Jacka1 w Opolu. Skonczyłam tam kurs i jestem zadowolona:) Polecam Jana Kraske.
        • Gość: nick Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.play-internet.pl 25.08.15, 14:53
          LOK to porażka...drogo ale przede wszystkim nieprofesjonalnie...tym dziadkom wydaje się, że ludzie są durni i liczyć nie potrafią, kantują głównie na godzinach, nie angażują się w swoją pracę i .... śmierdzą:) zniosłabym to gdyby profesjonalnie traktowali swoich kursantów. zapłacone z góry=w ogóle nie trzeba się starać bo przecież kursant nie ucieknie...
      • Gość: Kamilew Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.12, 11:50
        Ja tam zdawałem. Bylo fajnie i udalo mi sie zdac za pierwszym razem. sam kurs przeszedl calkiem sprawnie - zawsze moglem sie dogadac z prowadzacymi. pani Anna bardzo dobrze prowadzi teorię - zawsze podawala jakies praktyczne przyklady. z instruktorem zawsze moglem pogadac, zpytac o cos... fajna szkola. teraz wyslalem tam mamę;p
      • Gość: Kasia Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: 80.50.139.* 05.10.12, 22:41
        Witam
        Właśnie dziś zdałam egzamin (próba numer dwa z mojej własnej głupoty ) i postanowiłam podzielić się moimi wrażeniami na temat szkoły "Bisowscy" . Wybrałam "ich" ze względu na sprzyjającą lokalizację i dość korzystne opinie. Podjęłam bardzo dobrą decyzję ponieważ nauka jazdy jak również wykłady w takim towarzystwie to czysta przyjemność. Poznałam zarówno pana Ryszarda jak również syna ( którego imienia nie pamiętam mam nadzieję , że wybaczy ) i muszę powiedzieć , iż powiedzenie "jaki ojciec taki syn" sprawdza się w 100 % ponieważ oboje są przesympatyczni . Odbyłam ponad 30 h jazd z Panem Ryszardem i naprawdę nigdy Go nie zapomnę .Dzięki Jego doświadczeniu pedagogicznym jazda przebiegała spokojnie i przyjemnie , a wierzcie mi , że do najlepszych kierowców NIE należę. Jak każdy młody człowiek mam sto planów na minutę jednak zawsze udało się ustalić jazdy i wykłady w sprzyjających godzinach. Na koniec dodam , że to jeszcze nie koniec ich "męczarni" z moją osobą ponieważ wracam niebawem na kategorię A :) Polecam tę szkołę wszystkim !
      • Gość: Gosia Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.14, 00:34
        Zgadzam się, też tam zdawałam. Super atmosfera, bardzo fajnie wytłumaczona teoria. Polecam :)
        • Gość: Nina Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.15, 18:02
          Polecam Naukę Jazdy Rojewscy. Bardzo dobra szkoła mają wysoką zdawalność i niskie ceny.
        • Gość: Kamil Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.dynamic.chello.pl 30.06.15, 14:25
          OSK Bisowscy - mogę z czystym sumieniem polecić - instruktor - Pan Ryszard bardzo inteligentny człowiek, który naprawdę profesjonalnie uczy i ma super podejście do kursanta. Wynik - egzamin A zdany za pierwszym razem :-)
      • Gość: Dominika Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.15, 15:45
        Ja także polecam szkołę Rojewscy. Cena jest naprawdę przystępna, a ponadto jest świetna atmosfera i podejście do kursanta. Dzięki nim zdałam prawko za 1 razem ;)
    • Gość: doradzacz Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 17:58
      nie na prawo jazdy a po prawo jazdy to na bazar Różyckiego W-wa praga ółnoc
    • Gość: Gość Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.uni.opole.pl 01.07.09, 21:54
      ja polecam szkołę nauki jazdy STOP w Opolu
      • Gość: nana Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: 195.117.145.* 02.07.09, 07:52
        ja też, ale pod warunkiem, że stać cię na wielokrotne zdawanie egzaminu
        • Gość: ... Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 22:00
          ja jakoś wybrałam tę szkołę i zdałam za pierwszym razem
        • Gość: Maru Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: 195.205.193.* 27.01.10, 15:16
          no chyba cie popieściło... jak nie uwazasz na zajeciach to 100 razy
          bedziesz zdawac i tracic kase i tak nie zdasz a wiec chlopie do
          roboty!!!!
    • Gość: kursant Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: 80.50.126.* 04.09.09, 09:31
      najlepiej do Grotkowskiej Szkoły Nauki Jazdy do pana Adama on dobrze
      uczy i ma poukładane to wszystko hehe
    • Gość: driver Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: 62.180.229.* 04.09.09, 10:00
      nie polecam NOT-u.
      • Gość: jojo Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: 80.50.126.* 04.09.09, 10:32
        prawo jazdy tylko do Adama Kołeczka wszystkie jazdy ma w opolu
      • Gość: gosc Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.12, 01:09
        a ja całym sercem polecam Not a w szczególności p. Wojtynę wspaniały instruktor ,dzięki niemu dziś jeżdżę:)
    • Gość: obserwator Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 13:05
      Tylko nie "blu" jak widziałem jak instruktor nie uczeń skręcal w lewo z pasa jazdy na wprost to wiem wszystko (Z Domańskiego we Wrocławską i na BP)
      • Gość: Instruktor BLU Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.xdsl.centertel.pl 20.11.09, 19:51
        Odnośnie tego wybryku w lewo dobrze pamiętam tą sytuację -
        przeprasza bardzo każdego, kogo uraziłem, za razem wysyłam głęboki
        ukłon w kierunku kultury polskich kierowców, którzy mi w tym pomogli.
        Co do nauki - poszukajcie i sprawdźcie, jaką mamy zdawalność myślę,
        że to będzie wystarczający argument, że nasze słabości w żadnym
        stopniu nie wpływają na efektywność naszego nauczania
        A dla wszystkich, którzy szukają dobrej szkoły....
        Poszukajcie kogoś, kto zmienił szkołę, na pewno znajdziecie wśród
        znajomych kogoś takiego, (kto na pewno u nas nie zaczynał;)), Ci
        ludzie mogą najwięcej powiedzieć na podstawie porównania dwóch
        (kilku) szkół.
        Nie słuchajcie ludzi, którzy mówią że tam było dobrze, bo zdałem "za
        pierwszym" i chwali dana szkołę Ci ludzie wiedzą najmniej na temat
        trudów zdawania egzaminów!!!!
        Nie sztuką jest nauczyć kogoś, kto ma do tego talent, sztuka jest
        nauczyć z cierpliwością kogoś, kto wcale nie ma do tego talentu.
        I naprawdę uważajcie - wg mnie w Opolu Jest może z Pięć szkół
        naprawdę godnych polecenia i nie koniecznie drogich....

Cieszę się, że nie ma tu więcej złych opinii na nasz temat;)
        Pozdrawiam
        • Gość: świadek zdarzenia Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 16:45
          Pochwalic Cię trzeba za cywilną odwagę przyznania sie do winy i przeprosin, tym bardziej, że to nie zdarza się w internecie codziennie, a nawet chyba w ogóle. może bym nie zwrócil uwagi, (bo to codzienność), gdyby nie auto szkoleniowe. Należy miec nadzieję, że nawet z kursantami-pasażerami tak nie jeździsz. A w ogóle gdzie i po co tak sie spieszycie? Spokojnie 2-3 minuty dłużej i dojedziesz bezpiecznie i łamania przepisów.
          Co do nauki jazdy to przeraża mnie młody wiek ins9truktorów, którzy nie maja żadnego lub minimalne doswiadczenie jazdy samochodem. (dotyczy to wszystkich szkół) Wykuc przepisy na blachę to jedno a praktyka to drugie.
        • Gość: Feng Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.opole.pl 10.10.12, 12:58
          Podoba mi się to podejście...
          Właśnie...
          Ci, którzy zdali za 1. razem, ci, którzy mają talent do jeżdżenia - co oni mogą wiedzieć o trudzie zdawania egz.

W moim przypadku sam kurs prawa jazdy był bardzo stresujący.
          Bardzo niemiłe mam doświadczenie.
          Nie trafiłam do dobrej szkoły... Żałuję swojego wyboru...
          Ech,,,
          Musiałam się doszkalać u konkurencji..
          Ale chyba na tym nie koniec...
          Polecam małą firmę: Sk-Aga: dwaj doświadczeni, konkretni mężczyźni...
          I pewnie jeszcze wypróbuję innych instruktorów...
    • Gość: Gość Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.opera-mini.net 05.09.09, 00:15
      I znowu będą nowi w L jeździć po dzielni i obijac samochody w dążeniu do i tak nigdy nie wychodzącej zatoczki, w nadzieji że to właśnie w to miejsce egzaminator ich weźmie...
      • Gość: jojo Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.man.sealnet.kluczbork.net 06.09.09, 15:26
        tylko do Grodkowskiej szkoły nauki jazdy
        • Gość: arni Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.man.sealnet.kluczbork.net 07.09.09, 22:21
          jak gdzie tylko do kołeczka
          • sygitka21 Re: Gdzie na prawo jazdy? 07.09.09, 22:28
            żenada. żona i ty nakrecacie se biznesa?? w życiu nie pójde do
            grotkowskiego bubla. Wkurza mni takie tempe reklamowanie własnego
            interesiku. narra
            • Gość: bobii Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: 80.50.126.* 21.09.09, 10:23
              robiłem prawo jazdy w Grodkowie i zdałe ale jak czy ktos juz wie
              • Gość: lesiu Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.chello.pl 22.09.09, 05:02
                Ty już masz jazdy ale też masz do nich prawo;)

Po ch**j Ci prawko? Przesiądź się do komunikacji miejskiej podziwiając widoki
                przez brudne szyby dziesięcioletnich Manów:P MZK rulezzzz
                • Gość: dlaczego Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: 80.50.126.* 22.09.09, 09:03
                  dlaczeg nie isc do szkoły nauki jazdy w Grodkowie dlaczego nie polecacie
                  • Gość: Mariola Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.09, 14:11
                    Polecam w Opolu Dakar to jest na Kołłątaja,
                    odradzam zdecydowanie Strażaka-stare auta i beznadziejni, niemili
                    podkreślam instrukturzy, odradzam Stop moi znajomi mają poprawki,
                    ale w Dakarze ja i dużo ludzi zdało za pierwszym razem.
                    • Gość: kolo Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: 80.50.126.* 30.10.09, 10:10
                      a która szkoła jest poukładana z egzaminatorami?
                    • Gość: Co za bzdura z tym Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.chello.pl 01.11.09, 22:46
                      Co za bzdura z tym dakarem szkoła jest chyba dopiero od 6 tygodni a ty piszesz
                      że juz tyle osób zdało jak na egzamin teoretyczny czeka się miesiąc na
                      praktyczny tydzień no a wcześniej teoria i i 30 godzin praktyki, albo to jakiś
                      przekręt był albo to sam właściciel pisał
                      • Gość: Mariola Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.09, 16:49
                        Słuchaj, odnośnie Dakaru to szczerze powiem,
                        że właściciel uczył wcześniej w Eltransie i naprawdę dużo ludzi na
                        pierwszym razem zdało cwaniaro!
                        pewnie Ty nie zdałaś dlatego się tak oburzasz hehe
                        • Gość: Gosc portalu Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.xdsl.centertel.pl 20.11.09, 19:26
                          Dakar w eltransie myslalam ze w innej szkole uczyl no ale moge sie
                          mylic..... a moze "zmienial" pracodawcow i postanowil pojsc na
                          swoje ;) Co do zdawania to teorie wszyscy zdaja, pochwal sie
                          praktyka ;)
                          • Gość: karolina Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 20:22
                            kolega bardzo chwalił Rojewskich
                        • Gość: gość Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.chello.pl 07.10.10, 11:21
                          Szanowny Panie kierowniku czy tez właścicielu dakaru to napisz że wcześniej uczyłeś w eltransie i kursanci z eltransu dzięki tobie zdawali a nie że masz taka zdawalność po6 tygodniach
                      • Gość: Elam Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.opole.pl 01.10.12, 11:09
                        też tak myślę, ja tej szkoły STANOWCZO nie polecam
                    • Gość: tadek Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.12, 21:24
                      Z dakaru przychodzą po oblanym egzaminie jednak do Stopu
                    • Gość: Elam Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.opole.pl 01.10.12, 11:06
                      Dakar? Porażka......

• olga_76_opole Re: Gdzie na prawo jazdy? 22.03.22, 19:49
                        Dakar, naciagacze, naciagacze I jeszcze raz naciagacze
    • Gość: triss.merigold Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.chello.pl 07.12.09, 17:19
      Wg "tajnych danych", ktore "ktos komus" powiedzial, to najlepiej (w
      sensie WORD-owskiej zdawalnosci) ucza: Stop, Ledan i Not - potem
      reszta.
      Ja robilam w Nocie, ceny jak wszedzie, tylko jakos pan malo
      cierpliwy, ten na "S". Od razu jazda - nieopierzona, nic nie
      wiedzilam o aucie, na miasto! Do dzis wspominam to jako horror, nie
      tylko dla siebie, ale przede wszystkim dla innych uzytkownikow
      drogi. Dobre opinie slyszalam o Panu Pelce z Notu.
      Zycze udanego wyboru
      • Gość: lokaj Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: 80.50.126.* 15.12.09, 13:42
        co sie dzieje ze szkołą w Grodkowie?
        • Gość: kursant Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.10, 18:40
          Ledan i Stop zeszło na psy... Sorki, ale taka prawda!
          • Gość: aska Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.punkt.pl 03.05.10, 10:24
            Ja polecam szkołę ROJEWSCY, robiam u nich prawko i wielu moich
            znajomych także i wszycy zgodnie twierdzą , że bardzo dobrze tam
            uczą. podobała mi się teoria dokonale prowadzona i jazdy były w
            serdecznej atmosferze, choć bardzo wymagają, polecam ich
        • Gość: red Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.ibd.gtsenergis.pl 24.03.10, 03:36
          kołeczek to dno
    • Gość: kursantaka Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.xdsl.centertel.pl 04.05.10, 09:01
      Ja polecam w Opolu szkołę jazdy ROJEWSCY, przychylam sie do
      pozytywnych opinii o nich, wietni instruktorzy, na kursie miła
      atmosfera, doskonali naucztyciele i z tego co wiem jest to bardzo
      polecamna szkoła jazdy w opolu.Cena jest jedna z wyższych i co ważne
      mozna zapłacić aż w 5 ratach
    • Gość: kropeczka Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.chello.pl 27.05.10, 09:31
      Polecam MISTRZA :)
    • Gość: Ada W. Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 20:30
      A ja robie prawko w DAKARZE i jestem zadowolona. Teoria wykładana w ciekawy
      sposób dzięki zaangażowaniu prowadzącego, nie ma mowy o nudzie i zerkaniu na
      zegarek... Bardzo mi odpowiadał styl prowadzenia zajęć, widać że facet wie o
      czym mówi i prezentuje to w atrakcyjny sposób, przystępny dla nas
      żółtodziobów... Poza tym mają symulator, który jest ciekawą rzeczą dla osób,
      które nigdy nie prowadziły auta, można nauczyć się podstawowych rzeczy, takich
      jak zmiana biegów i manewrowanie kierownicą, niby nic wielkiego, ale jak wiele
      dla amatorów. Mnie to bardzo pomogło, dzięki czemu siadając do auta wiedziałam
      co robić i jak robić, pomijając że instruktor i tak wszystko tłumaczy, ale
      przynajmniej wiedziałam o czym do mnie mówi :) I co najważniejsze nie
      wypuszczają zielonego człowieka od razu na drodze, co bardziej naraża na ogromny
      stres niż efektywność nauki. Ja jestem bardzo zadowolona z jazd, czuje że za
      każdym razem lepiej mi idzie. Instruktorzy są naprawde profesjonalni i maja
      doświadczenie.
      • Gość: Iwona B:) Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 18:19
        I Ja polecam szkołe DAKAR sa naprawde super. Wykłady jak i jazdy sa prowadzone na najwyzszym poziomie w sposób zrozumiały i bezstresowy.widze ze wybór tej szkoły to był strzał w dziesiatke:)a symulator super sprawa bardzo dobrze mozna sie na nim przygotowac do jazdy.sympatyczny wykładowca z poczuciem humoru sprawia ze az chce sie tam chodzic na wyklady które sa bardzo ciekawie prowadzone,nie ma mowy o nudzie:) Instruktorzy sa tak samo sympatyczni i cierpliwi z takimi instruktorami podczas jazdy kursant w aucie czuje sie jak ryba w wodzie:) idzie porozmawiac pozartowac a przedewszystkim duzo i bezstresowo sie nauczyc. o zaletach tej szkoły mogłabym pisac i pisac bo naprawde widze ze ta szkoła daje z siebie wszystko zeby solidnie przygotowac kursanta do egzaminu. dla mnie to jest szkoła numer 1:):):)
        • Gość: maniek Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.chello.pl 07.10.10, 11:14
          No o swojej szkole to rzeczywiście mozna pisać i pisać :)
        • Gość: aaaa Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.punkt.opole.pl 13.10.10, 13:45
          zwróćcie uwagę , że 3 opinie na temat szkoły DAKAR, NAPISANE SĄ Z TEGO SAMEGO KOMPUTERA, POPATRZCIE NA IP!!!!. Czyli jak widać sam wlaściciel sobie te pozytywne opinie pisze!!!Wstyd, szkol porządnie to sami kursanci będą Ci te pozytywy pisać, a nie jak obecnie piszesz sobe sam. ŻENADA!!!
          • Gość: ala Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.punkt.opole.pl 28.10.10, 16:22
            Gdy Ci żal za dupe ściska nie rób z siebie widowiska :)
            Coś czuje ,że pewnie komuś czegoś zazdrościsz...................
        • Gość: Wiktoria Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.147.147.243.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.07.14, 20:18
          Ja polecam LOK(Opole) zdałam za pierwszym razem, świetni instruktorzy pomoga w trudnej sytułacji. Po prostu rewelacja. Nikt nie krzyczy, nikt nie straszy, i są efekty.
          Polecam Wiktoria;D
      • Gość: maniek Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.chello.pl 07.10.10, 11:15
        Już to gdzieś czytałem...
    • Gość: Ada W. Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 21:26
      Cztery dni temu podeszłam do egzaminu i dzięki panu Jankowi z DAKARU zdany za
      pierwszym razem, teraz już tylko czekam aż dostane ten kawałek plastiku do ręki
      :) Jechałam dokładnie tą trasą co z panem Jankiem podczas jazd. Z czystym
      sumieniem polecam te szkołę, uczą jeździć dobrze i bezpiecznie, co przydaje się
      kiedy już nie ma kogoś obok, kto naciśnie hamulec ...
      • Gość: maniek Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.chello.pl 07.10.10, 11:12
        To podaj tą trasę o ile taka istniej w 40 minut przy sprzyjających warunkach to prawie całe "ogromne" opole można przejechać
        • Gość: Panthero Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.chello.pl 10.10.10, 19:43
          OSK, któremu można zaufać - kompetencja, życzliwość, miła atmosfera no i solidne przygotowanie do egzaminu. Mi Strażaka polecił kolega, który zdał za pierwszym razem. Historia lubi się powtarzać Ja także zdałem za pierwszym i gorąco polecam ten ośrodek:)
      • olga_76_opole Re: Gdzie na prawo jazdy? 22.03.22, 19:57
        Naciagacz;)
    • Gość: A.B. Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.chello.pl 16.10.10, 16:46
      ja rowniez cos dodam na temat dakaru, a raczej jego wlasciciela - uczy jak uczy - solidnie,bardzo uszczypliwy - zwraca uwage na szczegoly, ale zenuje strasznie jego zachowanie odnosnie innej kwestii - pieniedzy. Koles niemozliwie łasy na kase i choc bedzie opierac sie, ze w zadnym wypadku na pieniazki nie leci, ciagle gada o kasie-nawet nie dosc, ze mu placisz i tak dalej probuje zarobic na tobie jak mozna (jesli polecisz mu kogos, on zarobi ponad 1000, ty zas jedynie 40-godzina jazdy), nie mowiac o innych rzeczach, kotre lepiej przemilczec i lubi opowaidac zle rzeczy o innych szkolach - totalny brak klasy.
      co do innych szkol: jesli jest sie cierpliwym i uwaznym, to nie wazne w jakiej szkole sie uczysz, jak sie przylozysz - zdasz. w nocie to juz dosc starsi, ale co za tym idzie - doswiadczeni instruktorzy. znam wiele pozytywnych opinii dotyczacych rojewskich i urbasia. po kazdej szkole mozna zdac, ale trzeba sie przylozyc i tyle.
      powodzenia
      • Gość: Elam Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.opole.pl 01.10.12, 11:13
        Mam złe doświadczenia z tą szkoła DAKAR!!!
        Finansowa i emocjonalna porażka...
        Szkoda gadać...
        Musiałam się doszkalać u konkurencji - tańszej i lepszej.
        • Gość: gość Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.g1.citymedia.pl 04.10.12, 21:35
          Elam ma rozdwojenie jaźni, pisze komentarze i sam na nie odpowiada..HAHAHA dobreeee
      • olga_76_opole Re: Gdzie na prawo jazdy? 22.03.22, 20:00
        To prawda,wlasciciel Dakara nienażarty na kase,wciaż mało I mało
    • Gość: lena Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: 195.117.21.* 08.11.10, 21:41
      polecam Rojewskich - bardzo profesjonalni, życzliwi instruktorzy, z wysoką kulturą osobistą. wykupiłam u nich dodatkowe godziny po trzech oblanych egzaminach i mam wrażenie, że w ciągu tych godzin nauczyłam się o wiele więcej niż za cały poprzedni kurs. egzamin zdałam!
      • Gość: SanPer Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 16:58
        LEDAN szczerze polecam!!! Najlepszy OSK w Opolu :)
        Naprawdę warto!!
        • Gość: Iwona M. Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.10, 22:15
          oczywiście że Dakar!! :)
          Polecam ;) ciekawe wykłady i symulator - bomba :):)
          • olga_76_opole Re: Gdzie na prawo jazdy? 22.03.22, 20:00
            I gruby portfel trzeba mieć;)
    • zloty997 Re: Gdzie na prawo jazdy? 05.12.10, 23:28
      Polecam Akademie Bezpiecznej Jazdy, jak znajdziesz coś lepszego to daj mi znać bo będę naprawdę zdziwiony.
    • Gość: kierowca Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.12.10, 19:02
      Serdecznie polecam szkołę "Mistrz". Przedwczoraj zdałam praktyczny egzamin państwowy za pierwszym razem i jestem bardzo zadowolona, że właśnie w tej szkole zrobiłam cały kurs!
      • Gość: misiek Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.play-internet.pl 11.05.11, 22:59
        Nie polecam Mistrza!!!! Właściciel żenujący, tylko patrzy jak zarobić kasę i przypadkiem żeby mu nie zniszczyć auta, omijać dziury i wbijać dobrze biegi. W szkole jest jakiś dziwny konflikt miedzy instruktorami i właścicielem, jazdy na fochu i z łaską. Nie polecam tej szkoły zasugerowałem się opiniami i teraz żałuje że wybrałem tę szkołę na kurs, nic mnie nie nauczyła, a egzamin do poprawki:(
      • marianop Re: Gdzie na prawo jazdy? 09.10.13, 20:51
        Ja również polecam szkołę Mistrz, chociaż nie robiłam tam kursu, tylko kolega z klasy mi ją polecił. Już po dwóch jazdach czułam się pewniej za kierownicą jak po całym kursie w poprzedniej szkole.
        Pozdrawiam
        Ewelina
    • Gość: Weronika Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.10, 08:11
      Ja polecam szkołę jazdy MISTRZ p. Tomka Bąka. Kurs jest prowadzony bardzo profesjonalnie. Instruktorzy są kompetentni oraz wyrozumiali. To dzięki panu Tomkowi, Krzyśkowi i Michałowi zdałam ten egzamin. Warto dodać, że pan Tomek ma też uprawnienia egzaminatora, a zatem zna tą drugą stronę, wie jak inni egzaminatorzy oceniają, zwraca uwagę na błędy.
      To szkoła, która świetnie uczy, ale też nauka jest przyjemna, w miłej atmosferze.

Bardzo dziękuję!
      • Gość: kursantka Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.11, 15:07
        Witam
        Polecam Szkołę jazdy BLU.

Choć nie miałam "talentu" do jazdy samochodem, to jednak zdałam za pierwszym razem.
        Jestem już 2 miesiąc po egzaminie i jakoś nie boje się wjechać do Opola w godzinach szczytu co nie mogę powiedzieć o mojej koleżance, która uczyła się jeździć w innej opolskiej szkole.

Także szczerze polecam oraz pozdrawiam całą ekipę szkoły jazdy Blu .
        • Gość: Malibu Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.master.pl 14.01.11, 16:17
          Uwaga Uwaga informacja dla wszystkich kursantów. Od dnia 8 lutego 2011 rząd planuje wcielić ustawę w życie mająca na celu podwyższenie kosztu egzaminu do 2500 zł a od 2012 narzucić cenę 8 tys. zł za kurs na kategorię B i 20 tys na kat. C W woj Mazowieckiem już zaczęto wprowadzać te zmiany na próbę miejmy nadzieję że skończy się ona fiaskiem.
        • Gość: blu- Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.11, 18:51
          blu -nie polecam!!!!!!!!!!!
      • barbaram11 Re: Gdzie na prawo jazdy? 10.05.12, 09:42
        Również polecam szkołę jazdy Mistrz.Wzięłam parę dodatkowych lekcji przed egzaminem,dzięki czemu zdałam w dniu wczorajszym(było to drugie podejście).Warto tak zrobić,zwłaszcza jeśli mieszka się poza Opolem.Moja pierwsza szkoła jazdy była w K_K.Pan Tomek jest osobą bardzo ciepłą,opanowaną.Wszystkie wątpliwości wyjaśnia.Uważam,że bardzo dobrze uczą tam jeździć.Polecam gorąco!
    • Gość: Kazik Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.play-internet.pl 02.03.11, 15:04
      polecam Dino Drive,szkoła super,kadra młoda,auta mają nowe. Ja tam robiłem i zdałem za pierwszym razem:)
      • Gość: Wodzu Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.11, 11:50
        Dino drive??? jakie oni maja auta???? sciema totalna auta sa wypozyczane lacznie z instruktorami na stanie stary steyer na kat c i przyczepa koles zlewa ludzi nie wspomne o wykladach wyklady sa prowadzone przez niedouczonych bylych egzaminatorow z bylego wordu w kozlu!!! pozatym 3 opinie sa z firmowego komputera dodane szkola kogucik jednym slowem
        • Gość: Wika Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.airnet.opole.pl 16.11.11, 22:55
          "koles zlewa ludzi" masz na myśli właściciela?
    • Gość: jula Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.play-internet.pl 02.03.11, 16:10
      Dinodrive fajna szkoła i instruktorzy
    • Gość: Monika Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.play-internet.pl 18.05.11, 20:59
      Polecam szkole OSK F1 rewelacyjna szkola,super instruktor cierpliwy i na prawde bardzo dobrze tlumaczy i uczy , w ciagu 2 godzin dodatkowych nauczylam sie u Pana Krzysztofa wiecej niz w szkole w ktorej wczesniej kupilam az 5 godzin! a ceny tez sa okazale .Akurat pod portfel studenciakow,Polceam OSK F1!
    • Gość: karola Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.play-internet.pl 01.06.11, 14:51
      Ja polecam DinoDrive na ZWM-ie. Super wykładowca, cierpliwy instruktor i rewelacyjna atmosfera.
      A zapomniałam dopasowują się z godzinami wykładów do kursanta także jak ktoś pracuje do późna to dla nich nie kłopot, i ceny niskie. POLECAM GORACO!!!!!!
    • Gość: rafal i Ala Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.play-internet.pl 24.06.11, 17:13
      witamy, my zapisalismy sie do osk f1 szkoal jazdy dziala w Opolu i w kedz-kozlu,Polecamy.super szkola,jestesmy bardzo zadowoleni i wiele sie nauczycilismy.Egzamin zdany za pirwszym razem! Polcecam OSK F1
      • Gość: martha Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.252.19.67.internetia.net.pl 15.03.12, 12:17
        witam ja tez chodzilam do f1 i jestem bardzo zadowolona i polecam zdaam za 2 razem bo babka miala zly dzien i czekala az mi sie noga powinie bo jezdzilam onad godzine ale polecam szkole
    • Gość: Zofia Dycfeld Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 13:11
      Polecam szkołę Dakar w Opolu super mają tam symulator mili i cierpliwi instruktorzy mają nowe samochody take jak w WORD Trasy też take jak na egzaminie. Więcej informacji na stronie Tekst linka
      • Gość: sis Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.punkt.opole.pl 01.08.11, 21:53
        koleżanka poleciła mi szkołę Bisowscy z Opola, opłaciło się - nigdy wcześniej nie jeździłam samochodem a dziś zdałam egzamin za pierwszym razem. Instruktor p.Ryszard ma anielską cierpliwość i wspaniałe podejście do ludzi. polecam całym sercem.
        • Gość: radmoras Re: Gdzie na prawo jazdy? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.08.11, 20:36
          jak dobrze wybrać szkołę jazdy macie szkoła jazdy
      • olga_76_opole Re: Gdzie na prawo jazdy? 22.03.22, 20:03
        Naciagacze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka