Dodaj do ulubionych

Opolanie na jarmarku w skansenie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 12:21
Tak powinniśmy promować Opolszczyznę w świecie.Powinniśmy stać się eksporterem
właśnie takiej żywności w świat. Jest to nasz skarb i można na nim bardzo
dobrze zarobić, żywności ,,plastikowej'' ludzie już nie chcą.
Ponownie kłania się koncepcja ,,Zielonej Doliny '' w Pokrzywnicy
Obserwuj wątek
    • Gość: Bedesz Przerost niekompetencji IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.09, 13:15
      Przeraża mnie niekompetencja Grzesia Staszaka. Facet , który pry
      pisaniu recenzji teatralnych wykazał sie swoja ignorancją, teraz
      nawet przy tak znanych trunkach objawił swoje dno. ...Najbardziej na
      pszczelarskich stosikach zadziwiły mnie jednak... miodowe trunki.
      Można było bowiem w Bierkowicach skosztować nie tylko miodowego
      piwa, ale i wina czy nalewki....
      Co robił w szkole ? Mie czytał Trylogii Sienkiewicza? Chyba nie.
      A jeśli chce komentować kulinaria, to może by najpierw poczytał
      jakiś poradnik domowy, czy choćby przejrzał książkę kucharską.
      A może tak zaćmił mu umysł któryś z tych trunków.
      Jest takie polskie powiedzenie - byle co zje, byle co powie. A nasz
      rozkoszniaczek włąśnie tak pisze. Po prostu pisze "na kilometry".
      Byle jak i byle co. Byle wziąć kasę. A potem nasi z GW w O[polu są
      obruszeni, że jest to najgorzej oceniana redakcja w Polsce.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka