Gość: mystery IP: 92.3.251.* 28.10.09, 13:05 pytanie jak w temacie;) lubicie przeglądać modowe blogi? z tego co zauważyłam, mało jest tak naprawdę fajnych i trudno je znaleźć; znacie jakieś fajne adresy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fashionistka. Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.p3.InterArena.pl 28.10.09, 21:13 www.polyvore.com - to generalnie nie jest blog, tylko raczej portal, ale strona jest naprawde fajna można tworzyc własne kolaze. zapraszam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.10, 11:42 Ja polecam może nie blog ale fajną wizytówkę sklepu, gdzie można podejrzeć ciekawe kreację mody młodzieżowe moodo.pl/Showroom.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 15:22 A ja polecam: www.sarafis.pl/ i www.sklep.outhorn.pl/ . Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakasiaka Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? 15.10.11, 23:30 ja polecam blog o modzie Glamouriny Odpowiedz Link Zgłoś
sidka20_1998 Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? 28.08.12, 11:10 heja :D zapraszam na mojego . :D verybeautylife.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
sidka20_1998 Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? 28.08.12, 11:09 heja . :D zapraszam na mojego . :D verybeautylife.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
sostylish Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? 29.07.10, 11:47 Znam bardzo fajny : [url=http://cheap-fashionably.blogspot.com]. Naprawdę bardzo warto tam wejść.:-P Odpowiedz Link Zgłoś
vuko Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? 11.12.10, 15:09 fashionofoutsiders.blogspot.com/ zapraszam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.static.kompus.3s.pl 11.03.11, 20:27 lubię : > pozatym madamejulietta.blogspot.com/ cortix.pinger/ ewelllajna.pinger.pl/ hawaii.pinger.pl/ i inni z pingera : > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.ghnet.pl 13.03.11, 21:15 4-everfabulous.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oll. Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 10:03 Ja znam taki jednen extraa "kokardynka@blog.interia.pl;) Bardzo poleecam xd.:brawo: Odpowiedz Link Zgłoś
vesto24.pl nowy blog dla puszystych 10.04.11, 13:21 jest tam o modzie dla puszystych, fajny text o sukienkach ze zdjęciami i propozycjami na imprezy, troche o kuchni na dietetyczne potrawy zachęcam do odwiedzin moda dla puszystej polecam równiez strone sklepu e-sklep dla puszystych Odpowiedz Link Zgłoś
pattyer Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? 11.10.14, 14:37 www.pattyer.pl Koniecznie wpadnij i wyraź swoje zdanie. Dopiero zaczynam :D zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
stylishisland Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? 26.02.12, 12:02 stylishisland.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.11, 15:56 modnadzianina.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
pattyer Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? 11.10.14, 14:36 www.pattyer.pl Koniecznie wpadnij i wyraź swoje zdanie. Dopiero zaczynam :D Odpowiedz Link Zgłoś
sostylish Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? 29.07.10, 11:51 Cześć Polecam wam bloga o moszie, który od niedawna funkcjonuje. Na tym blogu znajdują się zestawy modnych i niezadrogich strojów, fryzurów oraz wiele innych ciekawych rzeczy. Oto strona: www.cheap-fashionably.blogspot.com :-D Odpowiedz Link Zgłoś
mamio Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? 16.03.11, 10:16 4-everfabulous.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
fashiondoll Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? 24.07.11, 17:43 fashiondoll.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zapobeata Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? 26.07.11, 13:16 dopiero stawiam pierwsze kroki w prowadzeniu bloga o modzie a zwlaszcza o modzie slubnej potrzebuje ciekawych art. i pomyslow MOZE KTOS MI JE PODESLE? chetnie nawiaze znajomosc z osobami dla ktorych moda to pasja zapraszam na mojego bloga modamargo.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
nelas Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? 06.11.11, 09:24 nelly-nelson.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
stylishisland Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? 01.03.12, 00:22 stylishisland.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
kropeckaa Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? 18.04.12, 20:37 a ja zapraszam tu: druting, dobre jedzenie i cały ten misz masz! Przepisy na modne dodatki - takie jak torebki, opaski, czapki, swetry, szale, szaliki - które można samemu wykonać. A niedługo konkurs urodzinowy! Odpowiedz Link Zgłoś
sidka20_1998 Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? 28.08.12, 11:08 heja . zapraszam na mojego . :D verybeautylife.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
katemoda Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? 29.08.12, 20:29 kasia-wicher.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
lulrun Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? 09.09.14, 10:00 też ten portal polecam. Wiele się można z niego dowiedzieć o tym, co najmodniejsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 20:49 ja często oglądam blogi fotografów modowych, bo zazwyczaj mają rewelacyjne stylizacje. Ostatnio spodobała mi się ta: fotograf24.pl/blog/2009/10/29/sesja-zdjeciowa-kasi/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fashionistka. Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.p3.InterArena.pl 02.11.09, 22:06 Blog Harel, który zapewne juz znacie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swetrydoroty Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? 27.12.09, 23:37 A ja zapraszam na mojego swetrowego www.swetrydoroty.blogspot.com/ ciekawa jestem czy się spodoba, dopiero zaczynam blogowac, zaczęłam czytac od Banany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: 83.2.157.* 15.03.10, 19:38 Zapraszam na mojego BLOGA O MODZIE :d martysia-fashion.blogspot.com/ zamieszczam na nim komplety ubrań ułozone prze ze mnie i nowe kolekcje w sklepach oraz wiele ciekawych rzeczy SPRAWDŹ SAMA ! :p ZAPRASZAM mam nadzieję że się spodoba . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikus Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 15:53 Polecam bloo90fashion.blogspot.com/ bardzo fajny blog o modzie a w dodatku sledząc go można się dowiedziec o konkursach modowych tak jak na przyklad wlasnie ostatnio o konkursie dilmah kreacje smaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifka Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.profibernet.dk 10.11.09, 09:00 Stylebubble.com- stylerookie.com-www.styleandthecity.com-www.whywho.dk- www.ashadedviewonfashion.com:-* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.171.243.54.static.crowley.pl 02.11.09, 23:03 www.papavero.pl to strona gdzie użytkownicy tworzą modę, czyli tak nieco inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
locostar Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? 03.11.09, 12:47 któraś dziewczyna wcześniej wspominała o polyvore. Jest podobny serwis, ale moim zdaniem lepszy: looklet.com Odpowiedz Link Zgłoś
modowa_mucha Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? 09.11.09, 15:25 Znacie Tavi? (tavi-thenewgirlintown.blogspot.com/) Odpowiedz Link Zgłoś
hautecouture Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? 09.11.09, 17:01 seaofshoes.typepad.com alicepoint.blogspot.com tam jestem codziennie ^.^ uwielbiam Jane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka mody Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.173.14.145.tesatnet.pl 09.11.09, 17:15 www.voici-charlotte.blogspot.com :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.173.14.145.tesatnet.pl 09.11.09, 20:06 oczywiscie alicepoint oraz nowy choc ciekawy voici-charlotte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.09, 10:35 super jest polski blog : www.kasiaaaa.pinger.pl polecam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumee Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.ghnet.pl 14.03.11, 17:09 4-everfabulous.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
stylishisland Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? 24.02.12, 00:07 stylishisland.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tramp Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.net.pl / 10.0.0.* 09.11.09, 17:20 thesartorialist.blogspot.com/ uważam, że jest świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jula Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.09, 20:09 Ja polecam: karla's closet karlascloset.blogspot.com/ raspberry and red raspberryandred.blogspot.com/ bottle of glass bottleofglass.blogspot.com honey I stole your jumper materialdearth.blogspot.com/ i wiele innych które padały już wcześniej:-* Odpowiedz Link Zgłoś
kuriozum Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? 09.11.09, 17:25 Ja codziennie odwiedzam The Sartorialist, a ostatnio dzięki Luli jego polską wersję. Z blogów szafiarek do moich ulubionych należy Alice Point oraz Pani Mruk. Również na Przymierzalni pojawiają się fajne stylizacje. Dodatkowo, na każdym z tych blogów jest multum linków do innych stron, często zagranicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 15:30 sartorialist to przede wszytskim swietne zdjecia, czego nie mozna powiedziwec o warszaFie. ja polecam the whole hole nie dosc ze ciekawe stylizacje z ulicy, to jescze swietnie ujete okiem aparatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.chello.pl 10.11.09, 17:46 Nie wiem jak WarszaFę można nazwać polskim Sartorialistem! Z polskich blogów street fashionowy tylko Tekst linka zasługuje na taką nazwę. WarszaFa nie dorównuje pod żadnym względem thewholeholowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,, Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.chello.pl 10.11.09, 17:48 Nie wiem jak WarszaFę można nazwać polskim Sartorialistem! Z polskich blogów street fashionowy tylko http://thewholehole.blogspot.com/ zasługuje na taką nazwę. WarszaFa nie dorównuje pod żadnym względem thewholeholowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.mgsp.pl 09.11.09, 17:40 style rookie, alice point, areta szpura, face hunter, looklet, lookbook. to są najfajniejsze :-D Odpowiedz Link Zgłoś
blugirl Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? 09.11.09, 18:23 a ja polecam zielonakaruzela.blox.pl lub zielonakaruzelainspiration.wordpress.com/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTA Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 18:40 polskie-szafy.blogspot.com/ :-) spis wszystkich blogów polskich szafiarek:) pozdrawiam uwaga. zarezerwujcie sporoooo czasu:) niektore swietne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozzi Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.ias.bredband.telia.com 11.11.09, 14:25 Ja polecam szwecki blog caroline.feber.se/ Super!:-D Mój nowy blog : www.modemapassion.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
mamio Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? 20.03.11, 13:10 Też nowy .... zapraszam 4-everfabulous.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scharon Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 18:41 www.befrassy.com stylorectic.blogspot.com/polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mart. Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 19:25 mariannann.blogspot.com/ :serce: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajka Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 18:59 Tavi jest świetna ;) oprócz tego lubię odwiedzać blog raspberryandred.blogspot.com :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HeyFuckMe Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.11.09, 19:24 www.leblogdebetty.com - moja ulubiona szafiarka, z Francji. Ubiera się idealnie według mnie i sama jest bardzo ładna ;D Bardzo często wchodzę też na net-a-porter.com, tak o, by tylko pooglądac nowe, cudowne ciuchy od projektantów ^^. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katie Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: unknown 09.11.09, 20:26 www.mytinylittlecloset.blogspot.com -zdecydowanie najlepszy blog szafiarski jak dla mnie. jeszcze www.altamiranyc.blogspot.com dość ciekawy;) Odpowiedz Link Zgłoś
x_patty_x Takie ;P 29.10.10, 12:40 Dużo jest takich, nie wiem czy ktoś wymieniał Panią Ekselencję Ostatnio też jedna z dziewczyn z bloxa przeniosła się na blogspot PataQ Buziaki :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OkrutnaMałpa Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.09, 20:47 do oglądania: www.fashiontoast.com/ karlascloset.blogspot.com/ onemoredress.blogspot.com/ jakandjil.com/blog/ caroline.feber.se/ do czytania: wybiegkary.blox.pl/html inspiratornia.blox.pl/html banana.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evide Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.11.09, 21:28 Zaglądam często na: blog.fashionfirst.pl banana.blox.pl harel.blox.pl. Z zagranicznych bardzo lubię modowe odkrycia thesartorialist.com :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiksa13 Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? 09.11.09, 22:25 http://aifowy.blox.pl/html http://alicepoint.blogspot.com/ http://bubblefactory.blox.pl/html http://charlize-mystery.blogspot.com/ http://www.etpourquoipascoline.fr/ http://onemoredress.blogspot.com/ http://pani-mruk.blogspot.com/ http://paniekscelencja.blogspot.com/ http://megibubu.blogspot.com/ http://styledigger.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: 77.222.249.* 10.11.09, 07:27 Ostatnio znalazłam www.fashioner.pl Nowa rzecz, ale widać że w dobrą stronę się rozwija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mmoda Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 08:39 Moim zdaniem fajnymi blogami o modzie są: warszafa.blogspot.com, harel.blox.pl looknij:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzalezniona Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.sk.mofnet.gov.pl / 10.6.1.* 10.11.09, 09:37 Jest duzo fajnych blogów, ale codziennie zaglądam na mystic.bloblo.pl/ Bardzo duzo sesji zdjeciowych z najlepszych swiatowych magazynow, ciekawe recenzje. Duzo sie dowiecie z tego bloga i bedziecie na biezaco z nowinkami z fotograficznego swiata mody...:-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: 195.149.64.* 10.11.09, 10:41 Polecam www.mokofashion.com - sporo fajnych artykułów i galeria projektów autorki. Prawdziwa gratka dla poszukujących perełek informacyjnych o Wielkich świata mody, pikantnych ciekawostkach, np modzie japońskiej, skandynawskiej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madis Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: 85.222.87.* 10.11.09, 12:37 ja polecam ten nofashionvictims.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urbanboy Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.128.106.169.static.crowley.pl 10.11.09, 12:57 urbanchic.pl/ faceinplace.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzio Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.chello.pl 10.11.09, 13:55 z polskich: www.evelinefashion-diary.blogspot.com z zagranicznych: betty, karla, delmy ( fashion bananas ) no i przede wszystkim www.knightcat.com oraz www.elinkan.blogg.se Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaba Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.chello.pl 11.11.09, 15:17 zdecydowanie popieram przedmowcow! the whole hole (thewholehole.blogspot.com) to najlepszy polski blog! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grotka Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.09, 14:16 danpat.pinger.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dona Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: 83.2.1.* 10.11.09, 14:57 love-actually.blog.onet.pl - najlepszy polski blog o modzie :-):-* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 19:35 Żart? Najlepsze są banana.blox.pl/html i harel.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszczerazgaba Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.chello.pl 11.11.09, 15:21 zapomnialam dodac, ze thewholehole robilo zdjecia horodynskiej, przynajmniej tak mi sie wydaje:cool::-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.covernet.pl 10.11.09, 15:20 ja tam uwielbiam creativespirits.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziva Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 16:39 jasmina.pinger.pl bardzo polecam ten blog. pokazuje swoietne sesje zdjeciowe i najswiezsze nowinki ze swiata mody, zbiera tez najwazniejsze informacje modowe ze wszystkich portali. naprawde swietny blog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.chello.pl 10.11.09, 17:55 Jeżeli interesuje Cię moda uliczna to z Polski mogę polecić The whole hole. Zapowiada się świetnie.=O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pretacoture Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.chello.pl 11.11.09, 18:27 już wkrótce zapraszam na nowego bloga o modzie PRETACOTURE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kluska Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 16:46 vintagegirl.blox.pl - podziwiam i uwielbiam - moja naj naj, vintagowa szafiarka :) i nowosc, ktora niedawno odkrylam: cheapandchic.pl - dzięki niemu mam modne dodatki za gorsze zrobione przez samą siebie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: animka Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: 94.254.175.* 12.11.09, 16:55 Żaden blog nie przychodzi mi w tej chwili do głowy, ale za to z czystym sumieniem, mogę polecić czasopismo Fashion Magazine :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamio Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? 17.03.11, 22:17 uwielbiam to pismo !!! próbuję coś w tym stylu rozwinąć na moim nowym blogu: <br /> http://4-everfabulous.blogspot.com/<br /> zapraszam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuziii25 Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 11:08 Fajna ta sesja Kasi co link podałaś. Kilka dni temu wrzucili nową sesje jeszcze bardziej ciekawą moim zdaniem fotograf24.pl/blog/2009/11/12/zwiastun-sesji-zdjeciowej-moniki/ i oczywiście Making off też jest. DZIEKI ZA CIEKAWEGO LINKA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roxinaa^^^ Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 18:04 Faktycznie ci Lewanowiczowie fajnie pstrykają fotki ale czy wypada sobie robić zdjęcia modowe u kogoś kto też robi śluby ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patttti Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 08:09 No faktycznie na www.fotograf24.pl znalazłam też śluby... ale takie zdjęcia ślubne to chyba nie wstyd robić bo są jak dla mnie powalające :piwo: więc nie rozumiem pytania poprzedniczki :P ]:-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwolnijlacha Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.09, 13:24 Uwolnij Łacha vol.III 5 grudnia, w sobotę o godz. 12:00 odbędzie się trzecia edycja "Uwolnij Łacha". Tym razem przenosimy się na lewą stronę Warszawy, na Żoliborz, gdzie przytulne, obszerne wnętrze klubu "Coco de Oro" zapewni nam doskonałe warunki do zimowego łachowania. Poprzednie, dwie praskie edycje odwiedziło ponad 1000 osób, które przyniosły na wymianę nie tylko olbrzymie ilości ubrań i dodatków, ale również książki, sprzęty AGD i zabawki. Dzięki temu wiele uwolnionych rzeczy znalazło nowych, szczęśliwych właścicieli, a te które pozostały, zasiliły praski oddział PCK, do którego oddałyśmy łącznie ponad 600 kg ubrań. Twórcami tego sukcesu są nasi goście, którzy doskonale się bawiąc, uwalniają swoje łachy i inne niepotrzebne rzeczy, tym samym pomagając innym. Zasady naszych spotkań są proste: przynosisz swoje ubrania, dodatki, sprzęty i książki, które nie są Ci potrzebne, wymieniasz je na inne. Na kolejnej edycji chcemy ograniczyć handel tekstyliami, ale nadal będzie można u nas zakupić niepowtarzalne rękodzieło od pierwszorzędnych projektantów, biżuterię, torebki, vintage. Klub "Coco de Oro" zapewni na naszej imprezie smakołyki z własnej kuchni, wspaniałą kawę, doskonałe wina, oraz co najważniejsze dla rodziców - kącik dla dzieci, tak aby mogli swobodnie uwalniać łacha ze świadomością, że ich pociechy są pod dobrą opieką. A wieczorem będziemy wznosić toasty za nowe łachowe zdobycze, przy miękkich basach podanych z doskonałym gustem. Więcej informacji, oraz relacje z poprzednich edycji "Uwolnij Łacha" pod adresem: www.uwolnijlacha.blogspot.com. www.facebook.pl/uwolnijlacha Adres kolejnej edycji: Klub "Coco de Oro" ul.Potocka 14, startujemy 5 grudnia 2009, godz. 12:00, wstęp 5 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
damail Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? 22.11.09, 20:39 teraz sklepy internetowe również spełniają funkcję blogów! można się inspirować, a czasem nawet skusić na coś wyjątkowego. jako takie źródło serdecznie polecam www.streetmode.pl . nie jest to styl większości szafiarek. przyda się odmiana:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozzi Re: jakie znacie fajne blogi o modzie? IP: *.ias.bredband.telia.com 23.11.09, 11:45 Nowy blog modowy : rozzis.blogg.se Odpowiedz Link Zgłoś