Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co mam dziś na sobie??

21.02.04, 14:27
    Pomyslałam, że zamiast wyśmiewać się z innych i prowadzić bezproduktywne
    dyskusje, mogłybyśmy po prostu pisać w co jesteśmy danego dnia ubrane. Negra
    i Sonia mogłyby codziennie nas nauczać i szokować ;) podając przykłady
    swojego stylu.
    Aha fajnie byłoby, gdybyście pisały kim jesteście, gdzie wychodzicie danego
    dnia i w jakim celu. No i nie zmyślajcie ;)

Ja studiuję, dzisiaj jestem w domu, trochę sprzątam i będę się uczyć
    wieczorem. Mam na sobie:
    -jeansy Levis jasno niebieskie
    -koszulkę Esprit białą
    -bluzę z polaru szarą Murphy&NYE
    -bieliznę z Zary
    jak będę musiała gdzies wyjść, założę sportowy płaszczyk w kolorze szarym
    Benettona (sprzed 2 lat) i buty Timberland

Nie piszcie cen ciuchów, ok? Chyba, że ktoś będzie o to prosił.

Miłej zabawy.

P.S. Pomysł powstał po przeczytaniu bloga, o którym któraś z Was napisała
    Obserwuj wątek
      • conena Re: co mam dziś na sobie?? 21.02.04, 16:15
        najważniejsze, że wymieniłas wszystkie marki jakie nosisz, taak, to jest po
        prostu esencja i cel twojej wypowiedzi...
        • martynka_20 Re: co mam dziś na sobie?? 21.02.04, 17:13
          conena napisała:

> najważniejsze, że wymieniłas wszystkie marki jakie nosisz, taak, to jest po
          > prostu esencja i cel twojej wypowiedzi...

hehe, można i tak ;) źle świadczy o Tobie, skoro tak pomyślałaś.

Jutro założę białą koszulę z asymetrycznym zapięciem na guziki, szarą
          spódniczkę tweedową za kolano, kremowe rajstopy, kozaczki BEZ SZPICA, szary
          płaszcz z futerkiem i wezmę moją ukochaną torebkę-kopertówkę ze skóry. Do teko
          skórzane rękawiczki.

Idę do babci na obiad... ;)
          • Gość: Marta Re: co mam dziś na sobie?? IP: 80.51.51.* 21.02.04, 17:33
            ja się nie wypowiem martynko bo mam na sobie dziś "nołnejmy" hehe, w ogóle
            nosze ciuchy bez metek, to co mi się spodoba nie uważam ich za miernik wartości
            ubrania czy człowieka. Ty jesteś bardzo infatylna i nie wiem co chciałaś
            osiągnąć pisząc to post jest bzdurny i wymienianie marek jeszcze
            bardziej...czasem to jest właśnie tak że buty Prady a z tych butów słoma
            kochanie...

A co mi tam !!!
            mam stringi z rynku za 10 zł
            zwykłą bluzę z polaru
            lniane spodnie
            bluzeczke z lumpeksu
            I widzisz...też będę sprzątała. Nie wyobrażam sobie sprzątanie w bieliźnie Zary
            i Levisach.
            • Gość: małgo Re: co mam dziś na sobie?? IP: *.compower.pl 21.02.04, 18:25

Gość portalu: Marta napisał(a):

> ja się nie wypowiem martynko bo mam na sobie dziś "nołnejmy" hehe, w ogóle
              > nosze ciuchy bez metek, to co mi się spodoba nie uważam ich za miernik
              wartości
              >
              > ubrania czy człowieka. Ty jesteś bardzo infatylna i nie wiem co chciałaś
              > osiągnąć pisząc to post jest bzdurny i wymienianie marek jeszcze
              > bardziej...czasem to jest właśnie tak że buty Prady a z tych butów słoma
              > kochanie...
              >
              > A co mi tam !!!
              > mam stringi z rynku za 10 zł
              > zwykłą bluzę z polaru
              > lniane spodnie
              > bluzeczke z lumpeksu
              > I widzisz...też będę sprzątała. Nie wyobrażam sobie sprzątanie w bieliźnie
              Zary
              >
              > i Levisach.

Gdyby autorka postu wymieniajac zawartosc swojej szafy wielkimi literami
              napisała no name no logo wtedy zapewne nie byłaby przez Ciebie tak ostro
              potępiana co??? Ba! moze nawet utozsamiałabys sie z przypadkową kolezanką z
              jakiegos forum w necie .Moja droga nie zamierzam wchodzic z Toba w jakies
              bzdurne polemiki dobra rada dla Ciebie uwazaj bo na podstawie twoich wypowiedzi
              ktos posądzi Cie o kompleksy. Nos te swoje no name majtki ale daruj sobie
              tego typu komentarze wydaje mi sie ze są conajmniej nie na miejscu.
              • Gość: Marta Re: co mam dziś na sobie?? IP: 80.51.51.* 21.02.04, 18:33
                Nie o to chodzi, ale mam i firmowe ubrania- stawiam na buty,torebki i
                bieliznę ,niefirmowe i te z lumpeksu. Stać mnie. Nie mam kompleksów na tym
                punkcie , do firm mam stosunek obojętny, ale razi mnie takie epatowanie firmami
                i dlatego tak jej napisałam. Miałam wrażenie że chciała napisać nie CO ma sobie
                ale SKĄD ew.OD KOGO.
            • Gość: www.sejm.gov.pl Do Martynki_20 i Marty (jej oponentki:)) IP: 80.51.247.* 24.02.04, 14:07
              Tak się sprzeczacie dziewczyny o te markowe ciuchy a jak widzę żadnej wzmianki
              o butach/kapciach, czyli... obie siedzicie na bosaka hehehehehehehehehehehehe
              :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              • martynka_20 Re: Do Martynki_20 i Marty (jej oponentki:)) 24.02.04, 18:30
                napisałam o kozaczkach "bezszpicowych", a w domu chodzę boso, bo mam
                podgrzewaną podłogę
                • boczek2001 Re: Do Martynki_20 i Marty (jej oponentki:)) 25.02.04, 15:43
                  Wow! Nieźle! A jakim jeździsz samochodem?
                  • martynka_20 Re: Do Martynki_20 i Marty (jej oponentki:)) 25.02.04, 21:23
                    to jest forum o modzie, a nie o samochodach...
                • pendragon_pl Re: Do Martynki_20 i Marty (jej oponentki:)) 29.02.04, 18:28
                  Oooooooooo jak ja ci zazdroszcze tej podgrzewanej podłogi. Normalnie jaki
                  luksus, o jeju. Jesteś boska w tych swoich Lewisach i czym tam jeszcze chcesz.
                  Wszyscy faceci szaleją za tobą a koleżanki zazdroszczą ciuchów i podgrzewanej
                  podłogi.

heh
          • Gość: wojt Re: co mam dziś na sobie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 13:33
            A skąd masz pieniądze na te markowe ciuszki. Czyżby kolejna prostytuująca się
            studentka. Poślij foto, to jak będziesz ok to dam ci zarobić na bieliznę z Zary
            itp.
          • Gość: lady2 Re: co mam dziś na sobie?? IP: *.proxy.aol.com 26.02.04, 21:28
            niezle marki nosisz jak na studentke, kto ci to finansuje?
        • stokrotka1975 Re: co mam dziś na sobie?? 23.02.04, 22:44
          witam:)
          czytam sobie waszepostyi musze powiedziec ze bardzo mnie one rozbawily:)
          autorka calego watku w zalozeniu prosi o to abymy pisaly co w danym dniu
          zakladamy jaka wiaze sie z tym okazja..chce mowic o stylu i modzie ale wydaje
          sie iz nie bardzo wie czym one sa;) epatowanie marka nie jest z cala pewnoscia
          w dobrym guscie czego nie zapomnialy jej wypomniec natychmiast inne autorki:)
          natomiast powiem szczerze iz czytajac post autorki ktora stwierdza iz bedac
          ponizej pewengo wieku nie mozna nosic bielizny La Perla rozesmialam sie;) co
          wiek ma do tego jaki jest nasz stan konta:) w dzisiejszych czasach kompletnie
          nic;)
          sama uwielbiam bawic sie moda...jasne potrafie wydac mnostwo pieniedzy na
          markowe ciuchy tylko problem z nimi polega na tym iz kupujac taki ciuszek
          czesto zakladamy na siebie uniform....:) i naprawde istnieje bardzo duza szansa
          na to iz spotkamy kogos kto bedzie ubrany dokladnie w ta sama sukienke czy
          jakis inny ciuszek ktory my wlasnie na sobie mamy:)dlatego moja garderoba to
          rzeczy bardzo rozne...uwielbiam je ze soba laczyc i tworzyc zupelnie cos nowego
          oryginalnego...polaczcie np fajny sweterek z przyslowiowego bazarku z markowym
          szalem badz tez jakims no name (choc to akurat nazwa marki:)...wydaje mi sie iz
          ciuchy powinny przede wszystkim pasowac do naszej osobowosci - jesli ktoras z
          pan lubi glany i dobrze sie w nich czuje to z pewnoscia lepiej bedzie wygladala
          anizeli inna w niebotycznie wysokich szpilkach Prady ze zbolalym wyrazem
          twarzy:)
          poza tym umowmy sie na kazda okazje cos innego:) ale z drugiej strony modne
          jest to w czym swietnie sie czujemy i co powoduje ze stajmy sie pewniejsze sie
          i usmiechamy sie do swojego odbicia w lustrze:)

pozdrawiam was serdecznie

milej zabawy moda;)
      • Gość: małgo Re: co mam dziś na sobie?? IP: *.compower.pl 21.02.04, 17:18
        Ja jestem młodą mamusią pracuje w rodzinnej firmie a ze mam nienormowany czas
        pracy prowadze tez małą netową działalność i oczywiscie zajmuje sie moim
        maluszkiem.
        Dziś byłam z moim synkiem na basenie po drodze zrobiłam szybkie zakupy.
        Wskoczyłam w dżinsy D&G zieloną bluzie diesla , biało niebieskie kozaki na
        niskiej szpilce z Sabotage'a i dzinsową kurtke podszytą kozuszkiem Diesla ,do
        tego mała czarna torebka przystosowana do noszenia discmana i
        płytek ,zazwyczaj robie z nią maratony po klubach.
        Teraz siedze w domciu mam na sobie czarny bielizniany top Details dzinsowe
        biodrowki z Vero Mody ktorym podwinełam nogawki i różowe baletki ( na maxa
        wygodne w sam raz do pomykania po domu)Wieczorem moj kochany maz ugotuje dobrą
        kolacje a jak juz wykarze sie w kuchni kto wie moze załoze cos
        wystrzałowego... :)
      • kochanica.francuza Re: co mam dziś na sobie?? 21.02.04, 17:30
        Studentka, dziś wyszłam z chałupy celem napisania egzaminu.
        Dżinsy Lee czarne męskie z lumpeksu
        Sweter khaki Bundeswehry (odprułam wzmocnienia)
        Buty skórzane do kostki czarne (takie jak "osiołki", tylko ze skóry)
        Podkoszulek Autograf khaki męski z długimi rękawami
        Plecant czarny Nike
        Zegarek bialo-czarny Swatch
        • kochanica.francuza Re: co mam dziś na sobie?? 21.02.04, 17:33
          kochanica.francuza napisała:

> Studentka, dziś wyszłam z chałupy celem napisania egzaminu.
          > Dżinsy Lee czarne męskie z lumpeksu
          > Sweter khaki Bundeswehry (odprułam wzmocnienia)
          > Buty skórzane do kostki czarne (takie jak "osiołki", tylko ze skóry)
          > Podkoszulek Autograf khaki męski z długimi rękawami
          > Plecant czarny Nike
          > Zegarek bialo-czarny Swatch
          aha, kurtka Big Star sprzed dwóch sezonów męska - brązowa za biodra
          Czapka też z demobilu:-)))), szalik z szarego polaru - nie pamiętam skąd
      • molo00 Re: co mam dziś na sobie?? 21.02.04, 17:59
        kobieta pracująca - siedzę w domu i się uczę:
        spodnie szaro niebieskie Puma
        bluzka biała z czarnym nadrukiem MEXX
        bielizna Intimissimi
        i skarpetki
        pzdr.
        Molo
        • soczewica Re: co mam dziś na sobie?? 21.02.04, 18:36
          kobieta imprezowa - spotkanie eks-klasowe babsztyli:
          sportowy stanik czarny bez morderczych fiszbinów
          białe gatki tłoczone w kropki
          bojówki terranova przecenione w warszawie na nowym świecie do 30 złotych, czarne
          t-shirt, tłoczony w paski, jakiś ciucholand
          cienki sweterek czarny, ciucholand
          gruby golf, czarny, pożyczony w ramach wymiany (do kolezanki poszedł różowy
          golfik)
          płaszcz-śpiwór
          cienkie rajstopy
          skarpetki
          glany cockney, dziesiątki, czarno-czerwone
        • Gość: matka Polka Re: co mam dziś na sobie?? IP: *.chello.pl 27.02.04, 18:51
          Mam na sobie stare dresowe spodnie szare, koszulę flanelową w granatową kratkę,
          granatowe skarpety i kapcie za duże, też granatowe. Wygladam okropnie ,ale mi
          wygodnie.
      • Gość: Lenka Re: co mam dziś na sobie?? IP: *.chello.pl 21.02.04, 19:16
        -granatowe dżinsy AGS
        -niebieską bluzkę z rękawkiem 3/4 Blue Biens Jeans

Pozdrawiam :)
      • pieskuba Trochę się boję.... 21.02.04, 19:31
        ... że przyjdzie tu Nasza Negra i pokaże mi, gdzie jest moje miejsce.
        Mam na sobie Levisy (ale nie bójcie sie dziewczyny, kupiłam je na wyprzedaży) i
        flanelową koszulę w kratkę, pamiętającą czasy liceum (oj, dawno). Wychodząc na
        zewnątrz dorzucam do tego jeszcze polar, parkę i buty na traktorku. Ale
        niestety nie mam gosposi i sama muszę prowadzić starsze dziecko do szkoły,
        młodsze i psa na spacer i w ogóle ciągle muszę gdzieś lecieć, coś przytaszczyć,
        kogoś gdzieś zaprowadzić i odebrać. W płaszczyku i na obcasach chyba bym nie
        przeżyła.

pieskuba
      • molo00 Re: co mam dziś na sobie?? 21.02.04, 19:49
        a ja tak sobie myslę, że to fajny wątek i wymienianie marek nie ma nic
        wspólnego z popisywaniem się, mnie np. ciekawi jak i w co ubierają się inni,
        więc po prostu się bawmy i nikogo nie obrażajmy.
        Do mojego ubioru moge dołączyć teraz papucie ikea 9,99 w promocji!
      • Gość: Kasia Re: co mam dziś na sobie?? IP: *.pl / *.ns.net.pl 21.02.04, 20:18
        a ja mam spodnie dresowe, które kupiła Mamusia pewnie na bazarach ale mi to nie
        przeszkadza, bo są bardzo wygodne, do tego bluzka bawełniana z długim rękawem i
        nadrukiem z przodu dwukolorowa :D tez raczej bez marki, bielizna wygodna i
        można powiedzieć sportowa, skarpetki z hipermarketu :P i kapciuszki CCC. jest
        faaaaaaantastycznie wygodnie i anonimowo
      • Gość: Kasia Re: co mam dziś na sobie?? IP: *.pl / *.ns.net.pl 21.02.04, 20:18
        a ja mam spodnie dresowe, które kupiła Mamusia pewnie na bazarach ale mi to nie
        przeszkadza, bo są bardzo wygodne, do tego bluzka bawełniana z długim rękawem i
        nadrukiem z przodu dwukolorowa :D tez raczej bez marki, bielizna wygodna i
        można powiedzieć sportowa, skarpetki z hipermarketu :P i kapciuszki CCC. jest
        faaaaaaantastycznie wygodnie i anonimowo
      • puma_ Re: co mam dziś na sobie?? 22.02.04, 13:02
        siedzę w domu, nigdzie dzisiaj nie wychodzę:
        spodnie bawełniane szare z ciucholandu
        żółta, bawełniana bluzka z długimi rękawami
        niebieska koszula z bawełny z ciucholandu
        wygodnie i ciepło ;)
        • brookie Re: co mam dziś na sobie?? 22.02.04, 14:02
          Spodnie cargo3/4 brazowe, bezowy top na ramiaczkach i biale japonki.
          Jestem w domu i nigdzie sie nie wybieram.
      • negra29 Re: co mam dziś na sobie?? 22.02.04, 16:46
        martynka_20 napisała:

> Pomyslałam, że zamiast wyśmiewać się z innych i prowadzić bezproduktywne
        > dyskusje, mogłybyśmy po prostu pisać w co jesteśmy danego dnia ubrane. Negra
        > i Sonia mogłyby codziennie nas nauczać i szokować ;) podając przykłady
        > swojego stylu.
        > Aha fajnie byłoby, gdybyście pisały kim jesteście, gdzie wychodzicie danego
        > dnia i w jakim celu. No i nie zmyślajcie ;)
        >
        > Ja studiuję, dzisiaj jestem w domu, trochę sprzątam i będę się uczyć
        > wieczorem. Mam na sobie:
        > -jeansy Levis jasno niebieskie
        > -koszulkę Esprit białą
        > -bluzę z polaru szarą Murphy&NYE
        > -bieliznę z Zary
        > jak będę musiała gdzies wyjść, założę sportowy płaszczyk w kolorze szarym
        > Benettona (sprzed 2 lat) i buty Timberland
        >
        > Nie piszcie cen ciuchów, ok? Chyba, że ktoś będzie o to prosił.
        >
        > Miłej zabawy.
        >
        > P.S. Pomysł powstał po przeczytaniu bloga, o którym któraś z Was napisała
        • martynka_20 Re: co mam dziś na sobie?? 22.02.04, 17:20
          nic ci nie ukradłam, a bieliznę La Perla nosi moja mama ;)
          • Gość: karioka Re: co mam dziś na sobie?? IP: *.ipt.aol.com 22.02.04, 18:55
            masz racje,
            La perla - raczej dla wiekowych "dziewczatek".
            • negra29 Re: co mam dziś na sobie?? 22.02.04, 19:21
              no tak młodych dziewczatek raczej na la perla nie stać. Ja ja noszę zawsze i
              tylko czarną.
              • martynka_20 Re: co mam dziś na sobie?? 23.02.04, 11:23
                miałyście pisać w co jesteście dziś ubrane...

-szara marynarka z tweedu
                -czarna spódnica za kolano
                -biała koszulka z malutkim napisem (nie powiem jakim, bo uznacie mnie za snobkę
                oczywiście)
                -szare rajstopki
                -czarne półbuty
                -torebka czarna ze skóry (średnia)
                • molo00 Re: co mam dziś na sobie?? 23.02.04, 11:45
                  a ja znów się uczę
                  piżamka victoria's secrets rózowa
                  szara bluza, zeby było cieplej
              • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: co mam dziś na sobie?? 23.02.04, 11:46
                zaczynam od góry:
                kapelusz zielono-turkusowy z bardzo duzym rondem ozdobiony pękiem piór samca-
                bażanta
                kurtkę skórzana , zabytkową ( dywizjon 203- England, r.prod. 1942)
                spódnica czerwona7/8, ze skaju - "sacco & vancetti"
                buty- lakierki w kol.oranż,f-my " śliwka i synowie" W-wa, ul. Marszałkowska.
                pod spodem - bielizna: "łodzkie zakłady przemysłu bawełnianego"
                torebka w czerwono-białą szachownicę z tkaniny namiotowej - " batycki & s'ns"
      • Gość: Monmal Re: co mam dziś na sobie?? IP: 5.5R2D* / *.kcc.com 23.02.04, 14:15
        Siedzę w biurze, jak co dzień, a ubrana jestem:
        stanik Triumph, gatki nie pamiętam
        bluzka koszulowa w kwiatki
        spodnie od Marksa & Spencera maskujące moją grubą pupę
        czarne, sznurowane pantofle na płaskim obcasie, które wyrzucę na wiosnę...
        monika
        PS No i czarne skarpetki, oczywiście
      • Gość: cenobite Re: co mam dziś na sobie?? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 23.02.04, 16:26
        jesoo, jesoo, jak to czytam to OD RAZU przyszedł mi do głowy American Psycho
        hehe, czytał ktoś? w związku z tym uważam ten wątek za przerażający jesli po
        tych szczegołowych opisach zaczna się inne...;)))
        • molo00 Re: co mam dziś na sobie?? 23.02.04, 17:09
          masz na mysli fakturę wizytówek?:)))))
        • Gość: czarna porzeczka watek IP: *.local.berlin / 213.134.141.* 25.02.04, 21:05
          ja uwazam ze watek jest zajebioza!!!!
        • Gość: czarna porzeczka Re: co mam dziś na sobie?? IP: *.local.berlin / 213.134.141.* 25.02.04, 21:06
          uwazam ze watek jest zajebioza
          !!!
      • Gość: anni Re: co mam dziś na sobie?? IP: 217.11.141.* 23.02.04, 17:11
        raaaany studentka i odwalana w domu w jeansy levisa, koszulki esprita, bielizne
        z Zary? do sprzatania ?!
        ja pracuje juz pare lat i nie stac mnie na wyrzucenie ilus set zl na jeansy
        Levisa
        ale masz sie czym przynajmniej pochwalic tak?
      • Gość: ALICJA Re: co mam dziś na sobie?? IP: 195.116.17.* 23.02.04, 17:48
        A ja mam dziś na sobie czerwone dresy (bez podtekstów)
        • Gość: negri Re: co mam dziś na sobie?? IP: *.net.autocom.pl 23.02.04, 21:09
          czarna bluzke z kolorowym haftem z zary
          dzinsy raczej jasne fishbone(?), jak wychodzilam to spodnie zmienilam na
          czarne, plaszcz benetton(z zeszlego roku) zamszowe buty, stanik czarny triumf-
          amurette, stringi czarne - reserved
      • Gość: km Re: co mam dziś na sobie?? IP: *.escom.net.pl 23.02.04, 21:16
        Ale macie problemy!Mój Boże!Zazdroszczę i współczuję zarazem.
        • angoulene Re: co mam dziś na sobie?? 23.02.04, 21:50
          bezowy sweterek diverse'a
          brazowe sztruksy z nie pamietam jakiegos sklepu
          rozowo-kremowa bluzecka z krotikm rekawem b.r.b
          jak gdzies wychodze to zakladam kurtk granatowa noname albo bezowa house of
          colours
          --
          Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia
          proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl.

Opowieści z Narni
        • negra29 Re: co mam dziś na sobie?? 26.02.04, 18:19
          nie wspólczuj zarazem bo żal twego wspólczucia na sprawy tak błache. Jak
          pomyślisz to zrozumiesz i zaniechasz. To moze ci zając i 100 lat.
      • ladyblue Re: co mam dziś na sobie?? 23.02.04, 22:36
        bojówki zielone - cubus;
        podkoszulek czarny - zara (lubię ich za ilośc kolorów :)
        bluza z kapturem, męska, biała - firma nieznana

BTW nie rozumiem co za problem sprzątac w levisach (co to, jakaś świętość ;)
        mi też sie to zdarza (a że dżinsy z wyprzedaży za jakieś naprawde niewielkie
        pieniadze to już inna sprawa...)

nie dajmy sie zwariować "czarowi" metek ;)

i uwazam z ewpisywanie nazw firm to całkiem dobry pomysł - daje jakieś
        wyobrażenie o danej rzeczy (nieco większe niż "czysty" opis wyglądu)
      • ballack13 www.juvet.w.pl 23.02.04, 22:39
        zapraszam na ta super www
        oraz na my-net.w.interia.pl
        • stokrotka1975 OPAMIETAJMY SIE ODROBINKĘ;) 23.02.04, 22:47
          witam:)
          czytam sobie waszepostyi musze powiedziec ze bardzo mnie one rozbawily:)
          autorka calego watku w zalozeniu prosi o to abymy pisaly co w danym dniu
          zakladamy jaka wiaze sie z tym okazja..chce mowic o stylu i modzie ale wydaje
          sie iz nie bardzo wie czym one sa;) epatowanie marka nie jest z cala pewnoscia
          w dobrym guscie czego nie zapomnialy jej wypomniec natychmiast inne autorki:)
          natomiast powiem szczerze iz czytajac post autorki ktora stwierdza iz bedac
          ponizej pewengo wieku nie mozna nosic bielizny La Perla rozesmialam sie;) co
          wiek ma do tego jaki jest nasz stan konta:) w dzisiejszych czasach kompletnie
          nic;)
          sama uwielbiam bawic sie moda...jasne potrafie wydac mnostwo pieniedzy na
          markowe ciuchy tylko problem z nimi polega na tym iz kupujac taki ciuszek
          czesto zakladamy na siebie uniform....:) i naprawde istnieje bardzo duza szansa
          na to iz spotkamy kogos kto bedzie ubrany dokladnie w ta sama sukienke czy
          jakis inny ciuszek ktory my wlasnie na sobie mamy:)dlatego moja garderoba to
          rzeczy bardzo rozne...uwielbiam je ze soba laczyc i tworzyc zupelnie cos nowego
          oryginalnego...polaczcie np fajny sweterek z przyslowiowego bazarku z markowym
          szalem badz tez jakims no name (choc to akurat nazwa marki:)...wydaje mi sie iz
          ciuchy powinny przede wszystkim pasowac do naszej osobowosci - jesli ktoras z
          pan lubi glany i dobrze sie w nich czuje to z pewnoscia lepiej bedzie wygladala
          anizeli inna w niebotycznie wysokich szpilkach Prady ze zbolalym wyrazem
          twarzy:)
          poza tym umowmy sie na kazda okazje cos innego:) ale z drugiej strony modne
          jest to w czym swietnie sie czujemy i co powoduje ze stajmy sie pewniejsze sie
          i usmiechamy sie do swojego odbicia w lustrze:)

pozdrawiam was serdecznie

milej zabawy moda;)
      • Gość: mała Re: co mam dziś na sobie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 23:44
        a nie nosisz przypadkiem ubran na lewa strone zeby lepiej było widac metki??
        to ze do sprzatania zakładasz spodnie levisa , bielizne zary i firmowa bluze
        nie znaczy ze np. jestes kims lepszym lub ze sprzatniesz lepiej niz osoba w
        ubraniach z ciucholandu :) pozdrawiam i jak to mowi moj chłopak :nie lubie
        burżujstwa!!
      • Gość: mała Re: co mam dziś na sobie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 23:46
        a nie nosisz przypadkiem ubran na lewą strone zeby lepiej było widac markowe
        metki???? pozdrawiam :) (firmowe ubrania nie są dla mnie miernikiem
        człowieka:)
      • Gość: kk Re: co mam dziś na sobie?? IP: *.jci.com 24.02.04, 01:19
        mi sie wydaje ze.. nie ublizajac... Levis czy Esprit to chyba do chwalenia sie
        niewiele ma (pozostalych nie znam), a przynajmniej daje pojecie o stylu wiec
        informacja jest jak najbardziej na miejscu. skad to zalozenie ze jak ktos mowi
        ze ma gacie Levis to sie chwali?? niby czym??

ja siedze w biurze i mam na sobie:
        - jeansy jasnoniebieskie, niskie biodrowki, troche rozszerzane na dole (pewnie
        juz niemodne ale co tam, dalej je lubie), ze szwem z przodu wzdluz nogawek
        - bluzke obcisla czarna krotki rekaw + maly golfik, na tyle dluga ze nie wdac
        golego brzucha (biuro), GAP
        - na to koszule ciemnoniebieska w czarne prazki, dlugi rekaw, rozpieta. Ma na
        metce Style&Co co chyba nic nie znaczy, przynajmniej ja nie wiem

wszystkie w/w z second-handu, ktore tu obfituja w ciuchy markowe i bezmarkowe.
        (hmmm.... moj szary nijaki bezmarkowy sweter ze sklepu kosztwal tyle co second-
        hand jeansy Hillfingera, pare bluzek Gap i koszula Banana Republic razem
        wziete, moze stad moj brak wrazenia n/t metek)

- buty (kolor black-red) najdziwniejsze jakie posiadam :)
        www.polo.com/cgi-bin/polo/polo/catalog/product_detail.jsp?cat_oid=-16583&ref_oid=51778

- majtki niebieskie, stanik czarny, metek nie pamietam. skarpetki, bez metki
        ale z fajnym szlaczkiem. Czerwone poncho, plecak.
        • monmal Ten wątek godny jest Monty Pythona 24.02.04, 09:43
          Cudownie absurdalny i dlateg go uwielbiam!
          Ja dziś znowu siedzę w biurze ubrana w bieliznę Triumpha, rózową koszulkę
          Jackpota, brązowe spodnie M&S, ciągle świetnie maskujące rozmiary mojego tyłka,
          brązowy sweterek portfelowy, zawiązywany na troczki po bokach- Jackpot i buty
          czarne pantofle.
          • Gość: dalloway Re: Ten wątek godny jest Monty Pythona IP: *.chello.pl 24.02.04, 10:31
            zaraz ide na uczelnie, potem na dyzur w poradni prawnej, a potem od razu na
            impreze urodzinowo - ostatkowa. nienawidze dni, kedy musze miec stroj
            super "wielofunkcyjny"

mam skorzane spodnie (cos miedzy zamszem a ircha, nie licowane)w bezowo zoltym
            kolorze
            bawelniany golfik brazowy elastyczny z krotkim rekawem
            sztruksowa marynarke ecru
            majtki z kosza w osiedlowym sklepiku (bardzo mozliwe że firmy Tryumf albo tez
            La Pearla lub coś podobnego), stanik porzadny
            przed wyjsciem dorzuce botki na malym obcasie i kozuszek do kolan
      • Gość: dipii Re: co mam dziś na sobie?? IP: *.chello.pl 24.02.04, 10:39
        Ide na uczelnie
        Mam na sobie granatowy sweter 3SUISSES. Pod nim uzywana bluzke w motylki.
        Spodnie materialowe, ktore kiedys byly czarne;)-firma nieznana. Czarne kozaki
        bez noska. Do tego pikowana kurta Lee siostry (zabrala mi plaszczyk) i brazowy,
        dziany szalik z Zary. Do tego torebka z materialu, ktorego uzywa sie do obic
        kanap. Kupilam na allegro.
        Z bizuterii niebieski zegarek swatcha i serbrny poiersionek z zielonym
        bursztynem.
        Bardzo skromnie;).
      • Gość: EWA Re: co mam dziś na sobie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 11:30
        Ja tez sprzatam w levisach i koszulce Benettona! Cos dziwnego? Mozliwe, ale nie
        dla mnie!
        Levisy maja juz ponad 5 lat i przetarły się na tyłku, wiec z taka dziurą mogę
        tylko sprzatac, a koszulka tez ma kilka lat i z czarnej stała się lekko szra! I
        co jestem snobką?
      • Gość: kkk Re: co mam dziś na sobie?? IP: *.realestate.net.pl 24.02.04, 13:00
        próba

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka