Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zaręczynowy pierścionek z topazem - co myślicie ?

13.09.11, 11:27
    Marzę o takim, ale z tego co słyszałam pierścionki zaręczynowe raczej mają diamenty, co myślicie?
    to ten - podoba mi się, bo jest subtelny , no i ten kolor kamienia - zawsze marzyłam o pierścionku z "niebieskim oczkiem"
    www.apart.pl/pl/diamenty,c,kolekcje,Topazy-z-diamentami,6018
    Mój chłopak kupi mi taki jaki sama wybiorę, dlatego nie chcę pochopnie wybrać, co myślicie?
    Obserwuj wątek
      • gab85 Re: Zaręczynowy pierścionek z topazem - co myślic 30.09.11, 08:33
        Bardzo ładny! topaz pasuje na zaręczyny.Moja koleżanka ma zaręczynowy z szafirem i też fajnie się prezentuje. Poza tym jak masz wątpliwości zapytaj w salonie ekspedientkę, pewnie Ci coś doradzi. Mój zaręczynowy jest całkiem oryginalny - pochodzi z kolekcji Manhattan :)
        • klaudiaczek_1 Re: Zaręczynowy pierścionek z topazem - co myślic 12.10.11, 22:04
          Ale diamenty są wieczne. Tak zwykła powtarzać moja koleżanka.... ;-) Diamenty to uroczy urok klasyki - i chyba Bond był im któryś poświęcony....
          • inka26 Re: Zaręczynowy pierścionek z topazem - co myślic 13.10.11, 23:14
            O tak - to ten z nieśmiertelnym Seanem Connery.. Ten pierścionek z topazem jest piękny jednak ja osobiście bym wybrała diamenty bo wydaje mi się że najbardziej pasują jako pierścionek zaręczynowy :)
      • darka23 Re: Zaręczynowy pierścionek z topazem - co myślic 14.10.11, 09:03
        Apart ma cudne pierścionki, ten z topazem jest bajeczny.Na zaręczyny idealny! Pochwal się jak już go dostaniesz :)
      • dziadova Re: Zaręczynowy pierścionek z topazem - co myślic 02.11.11, 20:32
        Z pewnością obecność diamentu w pierścionku zaręczynowym nie jest jakąś żelazną regułą. Sama mam pierścionek z błękitnym okrągłym topazem, troszkę podobny tyle, że z żółtego złota (nie lubię białego) księżniczkowaty, śliczny. Polegaj wyłącznie na swoim zdaniu i guście. Będziesz z przyjemnością na niego patrzyć każdego dnia przez lata.
      • jaga21 Re: Zaręczynowy pierścionek z topazem - co myślic 12.11.11, 15:20
        Piękny ten pierścionek, chciałabym taki dostać:) ja mam zaręczynowy z diamentem też Apartu, dostałam go dokładnie rok temu i nie rozstaje się z nim od tej chwili
      • truflogon Re: Zaręczynowy pierścionek z topazem - co myślic 15.11.11, 23:47
        Osobiście podziwiam za odwagę bycia inną. Pierścionek bardzo mi się podoba, jest oryginalny, subtelny i kobiecy. Wydaje mi się jednak, że nasza opinia ci niewiele pomoże- to pierścionek dla Ciebie i TY go będziesz nosić ;)

Życzę szczęścia;-)
      • weronika.82 Re: Zaręczynowy pierścionek z topazem - co myślic 22.11.11, 20:50
        Fajnego masz chłopaka :) topazy są bardzo romantyczne, a ten pierścionek z Apartu jest cudowny!Ja sama mam chętkę na naszyjnik z topazem z tej kolekcji
      • mamb Re: Zaręczynowy pierścionek z topazem - co myślic 25.11.11, 13:33
        Przepiękny pierścionek.Bierz!!:) Ja mam w zaręczynowym pierścionku diamenty.Gdybym miała sama wybrać to zdecydowałabym się albo na szafiry albo na topazy. Na święta chciałabym dostać ten pierścionek
        www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,43,2316
        mój Bartek już wie i mam nadzieję,że go dostanę , tym bardziej że jest w dużej promocji :)
      • darka23 Re: Zaręczynowy pierścionek z topazem - co myślic 01.12.11, 11:11
        I jak pierścionek już na paluszku? Ja dzisiaj lecę do Apartu po coś ładnego na prezent dla siostry na urodziny.Ona tez kocha wszystko co niebieskie.
      • tymona Re: Zaręczynowy pierścionek z topazem - co myślic 21.12.11, 10:12
        Dziękuję za wszystkie opinie ! pierścionek kupiony i oficjalne zaręczyny już 24.12 !!!! Teraz pierścionek czeka w pudełeczku :) Moim zdaniem to najładniejszy pierscionek jaki mieli w Aparcie i w całej galerii :-) pozdrawiam wszystkich świątecznie:santa:
      • besarabia Re: Zaręczynowy pierścionek z topazem - co myślic 26.02.12, 19:27
        o matko swieta... tylko brylanty, nic innego. Jak nie bedzie brylantow to nie bedzie zareczyn, nawet jesli go kochasz
      • darka23 Re: Zaręczynowy pierścionek z topazem - co myślic 27.02.12, 12:32
        Topazy miewają też taką barwę - pierścionek , cudo!
        www.apart.pl/pl/diamenty,c,kolekcje,Topazy-z-diamentami,3732
      • femelo.com Re: Zaręczynowy pierścionek z topazem - co myślic 22.05.12, 11:30
        Ważne, aby Tobie się podobał. A tak moim zdaniem to ten pierścionek jest świetny!
      • kalina_m Re: Zaręczynowy pierścionek z topazem - co myślic 23.05.12, 13:28
        Ja bym się nie zastanawiała - cudny jest ten topaz! ja też mam zaręczynowy z Apartu, tylko że mój ma diamencik ;)
      • asap Re: Zaręczynowy pierścionek z topazem - co myślic 26.11.12, 23:45
        Topaz jest przepiękny... To zdecydowanie dobry wybór:)
        Sama ostatnio chorowałam na taki :) Subtelny, błękitny, półprzezroczysty i to wykonanie... Cudo... aż żal że u mnie już po kupowaniu pierścionka..:)
        • modna.wygodna Re: Zaręczynowy pierścionek z topazem - co myślic 11.12.12, 14:02
          Śliczny jest ten pierścionek z topazem. Wygląda bardzo oryginalnie na tle wszystkich pierścionków zaręczynowych z diamentami. Jestem na tak.
      • nenek30 Apart drogi 12.12.12, 15:34
        Ja bym zamówił pierścionek u jubilera, bo Apart bardzo się ceni. Tam w sumie płaci się za markę i jak na moje oko za dużo.

Ogłoszenia Zlecenia
      • nita90 Re: Zaręczynowy pierścionek z topazem - co myślic 02.03.13, 17:47
        Ja mam zaręczynowy pierścionek trochę nietypowy, bo bez typowego "oczka"
        https://www.apart.pl/files/cbiz_img/img_prod9296_0_m.jpg
      • liliiiana Re: Zaręczynowy pierścionek z topazem - co myślic 07.03.13, 14:45
        Mam prawie identyczny z cyrkonią:)
      • jagodowysad Re: Zaręczynowy pierścionek z topazem - co myślic 11.03.13, 14:09
        Bardzo ładne :), lubię niebieski kolor.
      • winogronowa Re: Zaręczynowy pierścionek z topazem - co myślic 23.04.13, 20:22
        Pierścionek zaręczynowy ma się podobać narzeczonej i pasować do jej stylu, nie warto oglądać się na to, co mówią przesądy, nie wszyscy kochają brylanty i nie każdego na nie stać.
      • jagodowysad Re: Zaręczynowy pierścionek z topazem - co myślic 26.04.13, 09:34
        Jest super, tez taki bym chciała :)
      • poly87 Re: Zaręczynowy pierścionek z topazem - co myślic 01.05.13, 16:37
        Też bym go przygarnęła :)
        Niebieskości, zielenie są teraz modne.Tanzanity są w ładnym odcieniu niebieskiego
        www.apart.pl/pl/diamenty,c,kolekcje,tanzanit,6915
      • ceo.andrzej.janicki Re: Zaręczynowy pierścionek z topazem - co myślic 25.08.17, 20:28
        Wydaje mi się że jak zaręczyny to tylko z brylantami.. Ja swój kupiłem w M&M GOLD,( mmgold.pl/pl/28-zareczyny ) super salon z luksusowymi pierścionkami zaręczynowymi i nie tylko, mają ogromny wybór, ale wszytko z brylantami. Salon prowadzi międzynarodowy ekspert i jak się dobrze zagada można nawet wynegocjować bardzo ciekawy rabat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka