Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co sadzicie o stylu vintage?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 16:46
    jak wam się podoba?
    na naszych ulicach pełno kobiet ubirających sie przecież suuuuuuuuuuuuuper
    modnie
    Obserwuj wątek
      • Gość: lil Re: co sadzicie o stylu vintage? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 17:01
        nauczyłas się modnego słowa z gazety :D jestem pełna podziwu
        • Gość: hmm Re: co sadzicie o stylu vintage? IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.09.04, 17:03
          a co to za styl?
      • Gość: lil Re: co sadzicie o stylu vintage? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 17:03
        btw, wiesz co to znaczy vintage?
        • miska_malcova Re: co sadzicie o stylu vintage? 29.09.04, 17:13
          nie sądzę abyś wiedziała
      • Gość: hmmmmmm Re: co sadzicie o stylu vintage? IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.09.04, 17:21
        www.unique-vintage.com/index.html juz wiem ;-) calkeim fajny styl
        • Gość: krysia_laska Re: co sadzicie o stylu vintage? IP: 82.160.57.* 29.09.04, 23:30
          obejrzałam tę stronę UNIQUE-VINTAGE. Ciuchy są super, bardzo mi się podobają
        • out_to_lunch Re: co sadzicie o stylu vintage? 30.09.04, 00:05
          wymiotnie dosyć. ale ja się nie znam.

:)
      • zettrzy Re: co sadzicie o stylu vintage? 30.09.04, 02:03
        "vintage" to sa ubrania z dawnych lat, powiedzmy 60tych, lub 40, lub 70, trudno
        wlasciwie okreslic to jako styl, bo przeciez style tych dekad bardzo sie roznily
        moze po polsku to byloby "retro"
      • homiejoe Re: co sadzicie o stylu vintage? 14.03.19, 13:44
        Moim zdaniem właśnie to jest w tym wszystkim najlepsze. "Vintage" to tak pojemne pojęcie, że nie da się do końca określić co nim jest a co nie. Dla jednej osoby vintage będzie oznaczało pin up girls i sukienki lindy bop, a dla drugiej uliczny styl wczesnych lat tego tysiąclecia.
        Z resztą nie ma teraz praktycznie ani jednej rzeczy w sieciówkach która nie byłaby wzorowana na styl którejś z zeszłych dekad.
      • c.maciej31 Re: co sadzicie o stylu vintage? 14.03.19, 15:55
        Jako facet ostatnio odkryłem modę Vintage. Osobiście pasują mi kaszkiety i kapelusze Fedora. Zastanawiam się nad cyklistówką jeszcze. Dodatkowo dokładam wam do tematu zapachy Vintage. Ja używam na nowo zapachów rodem z lat 70 i 80. Przemysławka, Brutal i Old Spice świetnie po goleniu współgrają ze stylem Vintage. Która kobieta lubi zapachy rodem z PRL, i faceta w kapeluszu lub kaszkiecie?
        c.maciej@o2.pl
      • ewelinaa_98 Re: co sadzicie o stylu vintage? 20.12.21, 15:12
        bardzo mi się podobają ;)
        • telimenka.polka83 Re: co sadzicie o stylu vintage? 14.03.22, 14:08
          Ja też bardzo lubię ;)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka