GoĹÄ: to ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 16:46 jak wam się podoba? na naszych ulicach pełno kobiet ubirających sie przecież suuuuuuuuuuuuuper modnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: lil Re: co sadzicie o stylu vintage? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 17:01 nauczyłas się modnego słowa z gazety :D jestem pełna podziwu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hmm Re: co sadzicie o stylu vintage? IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.09.04, 17:03 a co to za styl? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lil Re: co sadzicie o stylu vintage? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 17:03 btw, wiesz co to znaczy vintage? Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: co sadzicie o stylu vintage? 29.09.04, 17:13 nie sądzę abyś wiedziała Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hmmmmmm Re: co sadzicie o stylu vintage? IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.09.04, 17:21 www.unique-vintage.com/index.html juz wiem ;-) calkeim fajny styl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krysia_laska Re: co sadzicie o stylu vintage? IP: 82.160.57.* 29.09.04, 23:30 obejrzałam tę stronę UNIQUE-VINTAGE. Ciuchy są super, bardzo mi się podobają Odpowiedz Link Zgłoś
out_to_lunch Re: co sadzicie o stylu vintage? 30.09.04, 00:05 wymiotnie dosyć. ale ja się nie znam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: co sadzicie o stylu vintage? 30.09.04, 02:03 "vintage" to sa ubrania z dawnych lat, powiedzmy 60tych, lub 40, lub 70, trudno wlasciwie okreslic to jako styl, bo przeciez style tych dekad bardzo sie roznily moze po polsku to byloby "retro" Odpowiedz Link Zgłoś
homiejoe Re: co sadzicie o stylu vintage? 14.03.19, 13:44 Moim zdaniem właśnie to jest w tym wszystkim najlepsze. "Vintage" to tak pojemne pojęcie, że nie da się do końca określić co nim jest a co nie. Dla jednej osoby vintage będzie oznaczało pin up girls i sukienki lindy bop, a dla drugiej uliczny styl wczesnych lat tego tysiąclecia. Z resztą nie ma teraz praktycznie ani jednej rzeczy w sieciówkach która nie byłaby wzorowana na styl którejś z zeszłych dekad. Odpowiedz Link Zgłoś
c.maciej31 Re: co sadzicie o stylu vintage? 14.03.19, 15:55 Jako facet ostatnio odkryłem modę Vintage. Osobiście pasują mi kaszkiety i kapelusze Fedora. Zastanawiam się nad cyklistówką jeszcze. Dodatkowo dokładam wam do tematu zapachy Vintage. Ja używam na nowo zapachów rodem z lat 70 i 80. Przemysławka, Brutal i Old Spice świetnie po goleniu współgrają ze stylem Vintage. Która kobieta lubi zapachy rodem z PRL, i faceta w kapeluszu lub kaszkiecie? c.maciej@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaa_98 Re: co sadzicie o stylu vintage? 20.12.21, 15:12 bardzo mi się podobają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
telimenka.polka83 Re: co sadzicie o stylu vintage? 14.03.22, 14:08 Ja też bardzo lubię ;) Odpowiedz Link Zgłoś