Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sklep Fitanu - czy jest problem z wymianą albo zwr

23.08.19, 09:48
    Ciężko dobrać mi rozmiar i często muszę coś oddawać albo zwracać. W sklepie Fitanu jest kilka rzeczy, które wpadły mi w oko i zastanawiam się jak wygląda u nich kwestia wymian. Jakie macie doświadczenia z tym sklepem?
    Obserwuj wątek
      • izka_99 Re: Sklep Fitanu - czy jest problem z wymianą alb 26.08.19, 08:52
        Sklep w porządku, oddawałam do nich za duże spodnie i nie było problemu ze zwrotem. Przelew przyszedł w kilka dni.
      • rob29 Re: Sklep Fitanu - czy jest problem z wymianą alb 26.08.19, 15:53
        Zwracałem buty Nike bo były za ciasne na moją szeroka nogę. Zwrot dostałem w następnym tygodniu od odesłania paczki.
      • me_elcik Re: Sklep Fitanu - czy jest problem z wymianą alb 26.08.19, 21:16
        Zwroty robią, bo muszą, każdy sklep online musi przyjąć zwrot towaru. Nie masz się co bać że zostaniesz z niepasującymi ci rzeczami. Ja akurat wymieniałam koszulkę ale było to robione na zasadzie zwrotu czyli zwrot towaru i nowe zamówienie.
      • 09anka Re: Sklep Fitanu - czy jest problem z wymianą alb 27.08.19, 07:00
        Wymiany jako takiej chyba nie robią bo nie mają formularza na stronie, tylko informacja żeby użyć druku zwrotu, odesłać towar i zrobić nowe zamówienie. Nie musiałam nic odsyłać więc nie wiem.
      • kate-2 Re: Sklep Fitanu - czy jest problem z wymianą alb 27.08.19, 12:24
        Wymieniałam przez zwrot bluze Reebok i dobry rozmiar miałam w domu szybciej niż gdyby odbywało się to na zasadzie normalnego odsyłania na wymianę. Nie jest to więc złe rozwiązanie.
        • xloter Re: Sklep Fitanu - czy jest problem z wymianą alb 27.08.19, 15:35
          Niby masz racje, ale przez ten czas masz zamrożoną kasę. Chyba ze drugie zamówienie zrobisz za pobraniem a kasa w międzyczasie dojdzie. Sklep znam ale wszystko co kupiłam pasowało mi od początku.
      • toseba Re: Sklep Fitanu - czy jest problem z wymianą alb 28.08.19, 07:16
        Robiłem u nich zwrot, zmieścili się w terminie z przelewem. Regulamin znajdziesz na stronie sklepu i w razie problemów możesz się na niego powołać.
      • justyna-p1 Re: Sklep Fitanu - czy jest problem z wymianą alb 28.08.19, 14:28
        Moją paczkę ze zwrotem chyba gdzieś zgubili albo poczta dała ciała, wszystko trwało dość długo, ale koniec końców dostałam zwrot za kurtkę. Mam nadzieję ze tylko ja miałam takiego pecha.
      • bogna_fol Re: Sklep Fitanu - czy jest problem z wymianą alb 29.08.19, 07:22
        Mam pozytywne doświadczenia z tym sklepem. Wymieniałam raz stanik sportowy, odesłałam go z formularzem zwrotu ale wpisałam na nim dane do wymiany i mi ją zrobili.
      • ada_wanda Re: Sklep Fitanu - czy jest problem z wymianą alb 29.08.19, 08:43
        Kupuj, może trafisz z rozmiarem i nie będziesz musiała sprawdzać czy w twoim przypadku zwrot zrobią na czas.
      • madzikamadzik Re: Sklep Fitanu - czy jest problem z wymianą alb 30.12.19, 14:27
        Lubie ten sklep przede wszystkim ze względu na liczne promocje. Szkoda tylko, że proces zwrotu jest "na około" i najpierw muszę zwrócić rzecz a dopiero po realizacji zwrotu zamówić ponownie to czego potrzebuję.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka