bajeczkaz 23.08.19, 09:48 Ciężko dobrać mi rozmiar i często muszę coś oddawać albo zwracać. W sklepie Fitanu jest kilka rzeczy, które wpadły mi w oko i zastanawiam się jak wygląda u nich kwestia wymian. Jakie macie doświadczenia z tym sklepem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izka_99 Re: Sklep Fitanu - czy jest problem z wymianą alb 26.08.19, 08:52 Sklep w porządku, oddawałam do nich za duże spodnie i nie było problemu ze zwrotem. Przelew przyszedł w kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś
rob29 Re: Sklep Fitanu - czy jest problem z wymianą alb 26.08.19, 15:53 Zwracałem buty Nike bo były za ciasne na moją szeroka nogę. Zwrot dostałem w następnym tygodniu od odesłania paczki. Odpowiedz Link Zgłoś
me_elcik Re: Sklep Fitanu - czy jest problem z wymianą alb 26.08.19, 21:16 Zwroty robią, bo muszą, każdy sklep online musi przyjąć zwrot towaru. Nie masz się co bać że zostaniesz z niepasującymi ci rzeczami. Ja akurat wymieniałam koszulkę ale było to robione na zasadzie zwrotu czyli zwrot towaru i nowe zamówienie. Odpowiedz Link Zgłoś
09anka Re: Sklep Fitanu - czy jest problem z wymianą alb 27.08.19, 07:00 Wymiany jako takiej chyba nie robią bo nie mają formularza na stronie, tylko informacja żeby użyć druku zwrotu, odesłać towar i zrobić nowe zamówienie. Nie musiałam nic odsyłać więc nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-2 Re: Sklep Fitanu - czy jest problem z wymianą alb 27.08.19, 12:24 Wymieniałam przez zwrot bluze Reebok i dobry rozmiar miałam w domu szybciej niż gdyby odbywało się to na zasadzie normalnego odsyłania na wymianę. Nie jest to więc złe rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
xloter Re: Sklep Fitanu - czy jest problem z wymianą alb 27.08.19, 15:35 Niby masz racje, ale przez ten czas masz zamrożoną kasę. Chyba ze drugie zamówienie zrobisz za pobraniem a kasa w międzyczasie dojdzie. Sklep znam ale wszystko co kupiłam pasowało mi od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
toseba Re: Sklep Fitanu - czy jest problem z wymianą alb 28.08.19, 07:16 Robiłem u nich zwrot, zmieścili się w terminie z przelewem. Regulamin znajdziesz na stronie sklepu i w razie problemów możesz się na niego powołać. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna-p1 Re: Sklep Fitanu - czy jest problem z wymianą alb 28.08.19, 14:28 Moją paczkę ze zwrotem chyba gdzieś zgubili albo poczta dała ciała, wszystko trwało dość długo, ale koniec końców dostałam zwrot za kurtkę. Mam nadzieję ze tylko ja miałam takiego pecha. Odpowiedz Link Zgłoś
bogna_fol Re: Sklep Fitanu - czy jest problem z wymianą alb 29.08.19, 07:22 Mam pozytywne doświadczenia z tym sklepem. Wymieniałam raz stanik sportowy, odesłałam go z formularzem zwrotu ale wpisałam na nim dane do wymiany i mi ją zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
ada_wanda Re: Sklep Fitanu - czy jest problem z wymianą alb 29.08.19, 08:43 Kupuj, może trafisz z rozmiarem i nie będziesz musiała sprawdzać czy w twoim przypadku zwrot zrobią na czas. Odpowiedz Link Zgłoś
madzikamadzik Re: Sklep Fitanu - czy jest problem z wymianą alb 30.12.19, 14:27 Lubie ten sklep przede wszystkim ze względu na liczne promocje. Szkoda tylko, że proces zwrotu jest "na około" i najpierw muszę zwrócić rzecz a dopiero po realizacji zwrotu zamówić ponownie to czego potrzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś