Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

czarne kozaki na koturnie w Krakowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 12:39
    Czy nie wiecie dziewczyny gdzie dostane czarne kozaki na koturnie (kraków)?
    Obserwuj wątek
      • kk233 Re: czarne kozaki na koturnie w Krakowie 06.11.04, 12:40
        Ja też bym chciała czarne kozaczki - kowbojki, ale w Poznaniu:-) Życzę
        powodzenia w poszukiwaniach. Mam nadzieje, że i ja coś znajdę.
      • Gość: lizzz koturny są passe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 16:09
        i to strasznie! ohyda, zgroza i zgrzytanie zębów!! btw do czego noscić takie
        świństwo??
        • kk233 Re: koturny są passe 06.11.04, 16:14
          Gość portalu: lizzz napisał(a):

> i to strasznie! ohyda, zgroza i zgrzytanie zębów!! btw do czego noscić takie
          > świństwo??

Czy "koleżanka" nie umie czytać? Ja nie pisałam o koturnach, tylko coś w stylu
          kowbojek, ponieważ to co jest modne w tym roku, soory, ale szpilki mi nie
          odpowiadają. Na zimę, szpilki? Dla mnie to niepraktyczne, a poza tym nie mam
          zamiaru być wysoka jak żyrafa:-) Poza tym, każdy ma inny gust, prawda?!
          • Gość: lizz Re: koturny są passe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 16:20
            To nie było do Ciebie, tylko do Danusi.
            kowbojki są fajne, chociaż nie wyobrażam sobie ich na koturnie %) chociaż w
            sumie tez już są niemodne
            • Gość: Danusia Re: koturny są passe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 17:19
              lizz moze i są "passe"jak piszesz..ale mnie się podobają na moich nogach:-)i
              dobrze się w nich czuje ,dlaczego miałabym rezygnować z ich noszenia..?
              pozdrawiam:-).
              • Gość: Danusia p.s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 17:20
                A nosze je do spódnicy takiej za kolano,tak ze nie widać gdzie się kończą:-)..
            • kk233 Re: koturny są passe 06.11.04, 17:19
              Wiem, modne były w zeszłym roku, ale widzisz na zimę szpilki jakoś mnie nie
              przekonują. Mam już jedne buty na wysokim obcasie i prawie w nich nie chodzę,
              chociaż są bardzo ładne i modne do tej pory.
              • Gość: lizzz Re: koturny są passe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 22:31
                ja lubię kozaki na wygodnym 5 centymetrowym obcasie, wcale nie na szpilce. Mam
                teraz ładne z okrągłym noskiem, są bardzo wygodne i przy okazji modne =) pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka