Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!!

IP: 217.8.163.* 30.05.05, 15:48
    Odkryłam ostatnio bielizne La Senza i jestem nią zachwycona. Mój chłopak
    zresztą też ;-) Przeurocze stringi, sexowne koszulki. Te rzeczy mają swój
    styl, klasę i są świetne jakościowo. Nie mogę się oprzeć pokusie, żeby
    dzisiaj znowu czegoś nie kupić.
    Obserwuj wątek
      • Gość: uttaa Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 30.05.05, 15:57
        Ja też tak uważam, odkąd mam bieliznę z la Senza nie kupuję żadnej innej:)
        • Gość: uttaa Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 30.05.05, 16:03
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=23784267
      • Gość: <MAGDA> Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 18:25
        ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok
        ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        ................................................................................
        ...::: Brak sygnaturki:::...
        • Gość: plum1000 Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 18:30
          a ktory sklep internetowy ma ją w ofercie?
          jaka ona jest cenowo?
      • Gość: sue27 Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: *.chello.pl 31.05.05, 08:48
        Gdzie ja mozna kupic w wawie?
        • Gość: Majka Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 157.25.9.* 31.05.05, 08:52
          Sklepy są w Galerii Mokotów i Arkadii, gdzie jeszcze nie wiem. Bielizna fajna w
          stylu sportowym, też mam ich ciuszki. A wolę intimissi, calezedone (chyba tak
          się pisze), mają fajniejsze materiały.
      • Gość: sue27 Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: *.chello.pl 31.05.05, 09:14
        Dziekuje za namiary, musze zobaczyc na zywo ;)
        Pozdrawiam serdecznie
      • Gość: gosc Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 212.69.78.* 31.05.05, 09:41
        Znam marke La Senza z Londynu, maja swietne ciuszki, kolorowe i co wazne
        oryginalne!!!
        • fabiani Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! 31.05.05, 12:00
          a ja uważam że Chantale czy Valisere są zdecydowanie ładniejsze i przede
          wszystkim lepsze jakościowo! Na pewno dłużej wytrzymają i kolory i materiały!
          Tylko taką kupuję swojej żonie !
          • Gość: Kaśka Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 217.8.163.* 31.05.05, 12:19
            Fabiani nie ośmieszaj się..
            • Gość: fab Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 217.153.63.* 31.05.05, 12:31
              a niby czym?
              • Gość: Majka Fabiani IP: 157.25.9.* 31.05.05, 12:36
                4 literki ci odpadły, podpisałeś się fab
              • Gość: Kaśka Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 217.8.163.* 31.05.05, 12:41
                Tym co piszesz... :-)
                • Gość: F A B I A N I Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 217.153.63.* 31.05.05, 12:43
                  a co takiego śmiesznego napisałem? Jestem niezmiernie ciekaw

PS
                  Fab wersja skrócona ot co;-)
                  • Gość: Majka Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 157.25.9.* 31.05.05, 12:47
                    Generalnie to dobrze, że kupujesz swojej żonie bieliznę. Niestety zakupy
                    bieliźniane dla mojego mężczyzny robię ja. Jemu obojętne z jakiego materiału ma
                    ubrania na sobie.
                    • Gość: Fabiani Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 217.153.63.* 31.05.05, 12:49
                      ja cenię jednak jakość. Widizałem LaSenz'ę i uważam że są to bardzo niskiej
                      jakości materiały co zresztą widać popzrez cenę. W Londynie jest to jedna z
                      tańszych ofert.
                      • Gość: Kaśka Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 217.8.163.* 31.05.05, 14:09
                        Co to za ciota ten Fabiani!!!
                        • fabiani Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! 31.05.05, 14:27
                          powiem krótko dyskusja z Tobą to strata czasu skoro nie masz argumentów.
      • Gość: aga Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 13:46
        ja tez znam la senze z londynu i dlugo czekalam az pojawui sie w Polsce. W
        koncu jest i to w moim miescie Warszawie. Genialne kolory i wzory jakich nie
        ma nigdzie indziej. Moj chlopak jest dowodem na to ze bielizna la senza podoba
        sie kazdemu. Jak mieszkacie poza warszawa sprawdzcie stronke www.lasenza.com
      • Gość: Alfa Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 217.8.163.* 31.05.05, 14:26
        tak jest super!!!!! jest bardzo gustowna i nowoczesna.
        • fabiani Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! 31.05.05, 14:27
          ale co powiecie o jakości? Mnie nie przekonała. Ale każdy ma prawo mieć swoje
          zdanie co do tego.
          • Gość: Kaśka Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 217.8.163.* 31.05.05, 14:31
            Fabiani powiedziałes co wiedziałeś... Powiem Ci jedno.. nie wierzę, że masz
            żonę..;-)))
      • Gość: Majka Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 157.25.9.* 31.05.05, 14:33
        Przemknęła mi myśl, że skoro jesteś znawcą damskich majtek i tak pilnie
        śledzisz ten wątek to może nie dla żony, ale dla siebie kupujesz. Ta myśl mi
        tylko przemknęła, nie czuj się urażony, jeżeli tak nie jest. Już ci pisałam, że
        cenię sobie meżczyzn, którzy robią kobietom takie prezenty.
        • Gość: Fabiani Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 217.153.63.* 31.05.05, 15:43
          Nie śledzę aż tak tego wątku jak sądzisz. Nie uraziłaś mnie i cenię sobie
          dyskusję a nie takie wykrzykiwania jak koleżanka Kaśka. Lubię żonie kupić coś
          ładnego i coś co mi się podoba. Lubię jak na jej ciele (dodam że pięnym) ma
          łądną , klasową bieliznę. Ot cała prawda. A nie zgadzam się że ten akurat
          producent jest super. Wszedł niedawno na nasz rynek i z ładną nazwą (sic!) ale
          nic za tym nie stoi. Podobnie pojawiły się sklepy z francuską bielizną
          (zapomniałem nazwy) i tu podobnie jakość materiałów z których jest wytwarzana
          jest niska. Przekonałem się o tym jak żona pokazała mi kilka kompletów
          zakupionych wcześniej (właśnie w miarę ładnie wyglądających lecz wykonanych z
          bardzo słąbej jakości materiałów) po kilku praniach. Zanikające kolory, wytarte
          fragmenty, popękane szwy. Tak więc uważam że warte są zakupu produkty
          wspomnianych już Chantale, Valisere, Charnos itp.
          Ale nie zamierzam nikogo przekonywać lecz wyraziłem swoje zdanie.
          • Gość: Majka Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 157.25.9.* 31.05.05, 16:06
            No tak a mój mężczyzna uwielbia jak nie nakładam stanika i wtedy udaje, że
            sprawdza czy przypadkiem czegoś nie zapomniałam...
            • Gość: Fabiani Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 217.153.63.* 31.05.05, 16:07
              Jak widać są gusty i guściki. Moja jak czasem coś "zapomni" założyć to też nie
              narzekam ;-))
          • Gość: asiek_asiekowaty Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: *.rodium.pl 01.06.05, 09:56
            To bardzo ciekawe, bo mi się staniki za 10 zet od Azjatów trzymają kilka lat w
            dobrym stanie, a Ralph Lauren za 30$ po kilku praniach zrobił się szmatą.
      • natka369 Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! 31.05.05, 14:44
        jak dla mnie jest OK, bez rewelacji, preferuje inne marki - ale mam kilka
        kompletow z La senza i nie narzekam - przyznaje ze bardzo wygodne i dobrze
        dopasowane.
      • Gość: gosc: Arek Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.05, 15:59
        moja Olka ma fiola na punkcie tej La Senzy, zawsze jak jestesmy w Galerii
        Mokotow to mnie tam zaciagnie, no i oczywiscie zawsze cos znajdzie dla siebie
        a ja musze placic:( ale dzieki temu, ze maja super promocje jakos na tym
        wychodze:) Ciekawe czy tylko ja mam takie problemy???
        • viesia Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! 31.05.05, 18:17
          zawsze kupuje staniki w La Senza poniewaz sa wygodne, dopasowane i dobrej
          jakosci dlatego wiec polecam
        • Gość: Gina Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: *.MAN.atcom.net.pl 31.05.05, 18:25
          Arku, jesteście na tym forum z fabianim chyba jedyni. Dziwne że mężczyźni też
          lubią pogadać i pochwalić się damskimi gatkami...?
          • fabiani Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! 01.06.05, 09:36
            Jak wspomniałem wcześniej..często kupuję żonie bieliznę (przynajmniej raz w m-
            cu) i lubię jak nosi coś co jej i mi się podoba a że zwracam na jakość bardzo
            dużą uwagę to inna sprawa. Może to ociera się o fetyszyzm ale zapewniam Cię że
            bardzo wielu mężczyzn lubi tegoi typu rzeczy (i nie tylko takie). I nie
            posuwałbym się dalej z przemyśleniami ;-)))
            • Gość: Milena Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 217.8.163.* 01.06.05, 09:54
              Dziwna postac ten fabiani ;-)
            • Gość: asiek_asiekowaty Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: *.rodium.pl 01.06.05, 10:02
              Raz w miesiącu (minimum) to będzie 12 (minimum) rocznie, a skoro to świetna
              jakość, to [ewne kilka lat się trzymają. To ile Twoja żona ma staników - 50...?
              I tak sobie ma na każdy dzień miesiąca inny? I nie uważasz, że ciągłe kpowanie
              tego samego jest monotonne? I że to już nie sprawia jej tak wielkiej
              przyjemności, skoro każdego miesiąca spodizewa się i wie, co dostanie?
              • Gość: fabiani Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 217.153.63.* 01.06.05, 10:14
                bielizna nie zawiera sie tylko w temacie stanik czy stringi... dodaj bieliznę
                nocną, bieliznę sportową, erotyczną, itd a jesli chodzi o prezenty do nie
                sprowadza się to do bielziny ... np sukinka, kostium itd.
                Może jestem dziwny ale chcę by żona miała coś ładnego na sobie i nowego a nie
                chodziła w zużytych ubraniach.
                • Gość: Majka Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 157.25.9.* 01.06.05, 10:21
                  To zaproś żonę tu na forum z checią z nią wymienimy się uwagami.
                  No a co jeszcze możesz dodać do tego tematu, bo to że wolisz inne marki już
                  wiemy??? Może załóż wątek o bieliźnie innych marek i poddamy to dyskusji,
                  dziewczyny wymienią się też spostrzeżeniami...
                  • Gość: fabiani Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 217.153.63.* 01.06.05, 10:32
                    proszę bardzo.

Popieram głos kolegi. Uważam że mężczyzna powinien dbać o to jak wygląda jego
                    2ga połówka i vice versa.
                    • Gość: asiek_asiekowaty Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: *.rodium.pl 01.06.05, 14:33
                      Mój chłopak to biedny studencina (jak i ja), więc na razie ogranicza się do
                      kupowania mi piwa. :P Ale np. kumpela ma nadzianego faceta, który daje jej kasę
                      i mówi: kup sobie coś. Albo obiecuje, że kupi jej z jakiejś okazji coś, czego
                      chce, więc ona proponuje, że pójdą razem na zakupy, a on znowu: a nie chce mi
                      się chodzić, idź sama, masz tu kasę. I to jest dla mnie idiotyczne, tego nie
                      można nazwać prezentem, więc jak już facet chce mieć ubraną dziewczynę/żonę i
                      ma na to pieniądze, to zdecydowanie podziwiam mężczyzn, którzy fatygują się
                      sami coś kupić, bo wręczenie kobiecie pieniędzy w sytuacji, kiedy te pieniądze
                      się ma, to po prostu nic - tak, jakby niczego nie dać. Na takiej zasadzie to
                      można mieć utrzymankę, a nie ukochaną kobietę.
          • misiek460 Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! 01.06.05, 10:24
            Arek i damiani to nie jedyni faceci na tym forum. Ja też jestem tu gościem od
            czasu do czasu i czasem się też wypowiadam, akurat bielizny La Senza nie znam,
            więc milczę. Temat ciuchów jest czasem dla facetów też.
            • Gość: Majka Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 157.25.9.* 01.06.05, 10:30
              Nie mam nic przeciwko, ale akurat na ten wątek wszyscy mężczyźni się rzucili.
              Załużcie jakiś o innej bieliźnie. Teraz przez cały wątek będziecie mi tu
              wyskakiwać jak grzyby po deszczu i udowadniać że nie jest to jeden i ten sam
              fabiani. Zbieg okoliczności???
              • Gość: fabiani Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 217.153.63.* 01.06.05, 10:40
                jeden i ten sam. ;-))))))))

PS
                zalozylem nowy wątek
                • Gość: Olimpia Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 217.8.163.* 01.06.05, 11:20
                  Fabiani nie masz nic lepszego do roboty, niż siedzenie na forum moda?? To takie
                  niemęskie....
                  • Gość: klinia Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 217.8.163.* 01.06.05, 14:11
                    Nie iecie, czy w sklepach lasenza są lub będą jakieś wyprzedaże, czy promocje?
                    • Gość: gosc: Sylwia Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 212.69.78.* 01.06.05, 16:47
                      bylam dziasiaj w sklepie La Senza w Arkadii, maja bardzo przystepne ceny i
                      fajowe ciuszki, jakich nie znajdziesz gdzie indziej. Ciagle jakies nowe
                      promocje a wyprzedaz zaczyna sie w polowie czerwca(tak mnie poinformowali).
                      Kupilam sobie sliczna satynowa pizamke w boskim kolorze:)))) Polecam ten sklep
                      dziewczynom bo naprawde dawno w W-wie nie bylo tak fajowego sklepu dla kobiet!!!
                      • Gość: gosc Bozena Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 212.69.78.* 01.06.05, 16:50
                        chyba pojde do tej la senzy i zobacze co tam maja, bo tak zachwalacie, ze
                        trzeba isc zobaczyc...?
                      • Gość: Angelika Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 212.69.78.* 01.06.05, 16:54
                        znam ten sklep i zgadzam sie z Toba Sylwia, jest super!!! Bardzo sie ciesze, ze
                        pojawil sie w warszawie, ciekawe czy otworza w Krakowie, moze cos wiecie?
                        • Gość: Daria78 Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 217.8.163.* 02.06.05, 15:40
                          Byłam w sklepie la senza w Galerii Mokotów. Można kupic sporo naprawdę sexi
                          rzeczy, ale takich sportowych tez. Coś wspaniałego!!!
                          • Gość: aaa Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:22
                            Gdzie jest ten sklep w arkadii, bo byłam tam nie raz i zupełnie nie kojarzę:(
                            • Gość: Monika Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 212.69.78.* 06.06.05, 14:28
                              w Arkadii sklep la senza jest na pierwszym pietrze, chyba Pasaz Wisla, blisko
                              sklepu Promod. Naprawde maja ciekawa oferte i cenowo sa ok!
      • Gość: goldi JEST GDZIEŚ W POZNANIU???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 12:33
        up
        • Gość: ksara Re: JEST GDZIEŚ W POZNANIU???? IP: 217.8.163.* 07.06.05, 09:09
          Niestety w Poznaniu nie ma.
          • Gość: Majka Re: JEST GDZIEŚ W POZNANIU???? IP: 157.25.9.* 07.06.05, 09:11
            Zapraszam do W-wy do Galerii Mokotów lub Arkadi, mogę służyć jako przewodnik.
            • Gość: goldi Re: JEST GDZIEŚ W POZNANIU???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 09:31
              W najblizszym czasie się nie wybieram,bliżej do Berlina:)Ale kiedyś
              może...chętnie skorzystam.Albo mi się wydaje albo mamy w Poznaniu mały wybór
              bielizny - Triumph,Intimissimi,Lejaby...to chyba wszystko:
              (((Reszta "bazarowa"jak dla mnie.
              • Gość: Majka Re: JEST GDZIEŚ W POZNANIU???? IP: 157.25.9.* 07.06.05, 10:18
                Zazdroszę, że masz tak blisko do Berlina, sama też bym się tam wybrała. Ale
                nigdy nic nie wiadomo... W każdym razie (gdyby Ci się kiedyś przytrafiło być w
                W-wie daj wcześniej znać) zapraszam na kawę do mojej ulubionej Coffe Heaven w
                Galerii.Chociaż wygodniejsza (pod względem siedzeń) jest w Reducie i Blue City.
                • Gość: goldi Re: JEST GDZIEŚ W POZNANIU???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:31
                  Na Coffee Heaven ZAWSZE sie skusze (stała przerwa w trakcie zakupów:)bo jestem
                  UZALEŻNIONA od frappucino(ostatnio dziwne smaki - kiwi albo mieta;)!!!No,ale my
                  tu mamy problem "samolotowy" - mało ich bardzo i trzeba dojezdzać do
                  innych,bardziej cywilizowanych miast:)))Właśnie planuje wakacje,wiec stad ten
                  temat:)
                  pozdr
                  • Gość: Majka Re: JEST GDZIEŚ W POZNANIU???? IP: 157.25.9.* 07.06.05, 10:36
                    Też jestem uzalezniona, ale od tych kanapek na ciepło, na głodnego nie lubię
                    robić zakupów. Jakaś zła jestem wtedy i mało kupuję...
                    • Gość: goldi Re: JEST GDZIEŚ W POZNANIU???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:47
                      :) ja w ogóle jestem wtedy zła:)I ciasteczka pomaranczowe albo te z rodzynkami
                      (takie owsianki:)mmmmmm.Próbowałaś marchewkowe?Jakoś nie mogę się przekonać.A
                      tu 4kg trzeba zrzucic, poki chlodnawo.Wątek nam zszedł z La Senza:)
                      • Gość: Majka Re: JEST GDZIEŚ W POZNANIU???? IP: 157.25.9.* 07.06.05, 11:07
                        Miałam hopla na ciasteczka (nawet te zatwardzielce przerabiałam), trochę mi
                        przeszło, teraz te podwójne kanapki ze szpinakiem (chyba tortille) "chodzą za
                        mną" jak się pojawiam koło tej kafejki. Mrachwkowych chyba nie próbowałam, albo
                        próbowałam ale nie wiedziałam że to marchewkowe. Wole już nie wspominać o tych
                        serniczkach, torcikach... Dali mi nawet już taka kartę stałego klienta (podobną
                        jak na kawę) na te kanapki. Ciekawa jestem jak zjem te 4 tortille jak mi się
                        karta skończy?
                        • Gość: goldi Re: JEST GDZIEŚ W POZNANIU???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 11:24
                          Też miałam tą kartę, ale ja wszystkie karty gubię,oprocz jednej,do Kinepolis:)
                          W ogole to ciekawe, czy wszystkie piszace "forumki" teraz są w pracy albo
                          szkole,bo ja tak, i się zastanawiam jaka efektywna ta praca - na forum (z
                          przerwami):))))
                          Chcę do domu!I do Intimissimi bo MUSZĘ coś sobie kupic fajnego:)zapytam
                          fabianiego, co mam kupic:)))
                          • Gość: Majka Re: JEST GDZIEŚ W POZNANIU???? IP: 157.25.9.* 07.06.05, 11:44
                            To uważaj i nie wspominaj fabianiemu o intimissi i innej nie ekskluzywnej
                            bieliźnie. Z tego co się co mi napisał fabiani to on preferuje tylko
                            ekskluzywną bieliznę.
                            • Gość: goldi Re: JEST GDZIEŚ W POZNANIU???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 11:49
                              Zauważyłam,dlatego chciałam zapytać:)
                              • Gość: Kaśka Re: JEST GDZIEŚ W POZNANIU???? IP: 217.8.163.* 08.06.05, 08:52
                                A gdzie jest Fabiani??
                                • Gość: Majka Re: JEST GDZIEŚ W POZNANIU???? IP: 157.25.9.* 08.06.05, 11:55
                                  Może robi comiesięczny zakup ekskluzywnej bielizny za 350 zł dla swojej
                                  małżonki w jakimś ekskluzywnym butiku...
                                  • Gość: goldi Re: JEST GDZIEŚ W POZNANIU???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:04
                                    Bosz, jakiś maniak!Biedna żona, nie ma prawa wyboru, zarzucana bielizną:)
                                    • Gość: Majka Re: JEST GDZIEŚ W POZNANIU???? IP: 157.25.9.* 08.06.05, 12:13
                                      Nie wiem, czy mi się wydaje... ale wraz z odejściem Fabianiego ci mężczyźni
                                      inni też jakoś się nie pojawiają. Koledzy, zaatakowali forum moda pytaniami o
                                      to w co się ubrać, wymieniali przez chwilę nawet swoje ulubione damskie
                                      zapachy... hi, hi
                                      • Gość: goldi Re: JEST GDZIEŚ W POZNANIU???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:15
                                        Nowy typ mężczyzny nam w Polsce powstaje:)Gdzie wymieniali zapachy???Jestem
                                        ciekawa które się podobały:)
                                        • Gość: Majka Re: JEST GDZIEŚ W POZNANIU???? IP: 157.25.9.* 08.06.05, 12:21
                                          To jest ten długi wątek moje ulubione perfumy:

Ten antek to facet, a drugi e_katt chyba też, chociaż kto to wie?
                                          1. Re: Wasze ulubione perfumy?
                                          antenk 02.06.2005 11:43 + odpowiedz
                                          Chance-Chanel - po prostu uwielbiam

2. moje ulubione
                                          e_katt 02.06.2005 14:18 + odpowiedz
                                          (ciężko faworyta wskazać...)
                                          'Boss' Hugo Boss (szary, męski)
                                          'Boss Women' Hugo Boss
                                          'Extravagance d'Amariage' Givenchy
                                          'Rush' Gucci
                                          'Intuition' Estée Lauder
                                          'Presence d'une Femme' Montblanc
                                          a ostatnio - 'Brit' Burberry

• Gość: goldi Re: JEST GDZIEŚ W POZNANIU???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:25
                                            A może 2 to kobieta i lubi męskich perfum czasem używać?:)))
                                            No napewno faceci byli w watkach typu "jak się ubrać" a potem się wzbraniali,że
                                            takich kolorów to nie włożą:)))
                                            • Gość: Majka Re: JEST GDZIEŚ W POZNANIU???? IP: 157.25.9.* 08.06.05, 12:31
                                              W dzisiejszych czasach to ja już się gubię w tych kobiecych mężczyznach i
                                              męskich kobietach, nie nadążam za tymi metoseksualnymi czy jakoś tak. Może
                                              dlatego że mój facet to facet i super mu z trzydniowym zarostem a w metki na
                                              majtach mi nie zagląda.
                                              • Gość: goldi Re: JEST GDZIEŚ W POZNANIU???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:38
                                                :)))Mój jest gorszy - OK,dba o siebie i niektóre marki rozróżnia, problem jak
                                                mówi"To jedziemy do tego Isimisi czy coś takiego?":)))Coś mu się obiło o uszy
                                                ale nie wiadomo co:)Jeśli Fabiani to czyta to pewnie sie denerwuje - jak nie
                                                można znać takiej taniej, tandetnej marki!haha(a ja ją tam lubię i koniec, a
                                                facet ma podziwiac bieliznę i zawartośc a nie jakieś metki!!!)
                                                • Gość: Majka Re: JEST GDZIEŚ W POZNANIU???? IP: 157.25.9.* 08.06.05, 12:47
                                                  Zgadzam się!!! jak to Fabiani napisał "wypisz wymaluj moja opinia"...
                                                  Jakoś by mnie to denerwowało, jakby facet zamiast urody podziwiał moje metki
                                                  przy ubraniach, albo leżał z meseczką na twarzy u kosmetyczki, podczas gdy ja
                                                  robię sobie ją w domu. Nie powiem chodzę do kosmetyczki raz na miesiąc (bo
                                                  częściej mi nie potrzeba i jak idę to raczej dla relaksu niż jakiegoś
                                                  konkretnego zabiegu)a mojemu mężczyźnie sama robię takie cuda na twarzy w domu.
                                                  Jest zadowolony i nawet jak chciałam żeby poszedł na jakiś masaż czy coś z
                                                  okazji imienin, to powiedzial, że żadna obca baba nie będzie tu przy nim robić.
                                                  Miód na moje serce...
                                                  • Gość: goldi Re: JEST GDZIEŚ W POZNANIU???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:51
                                                    Hehehehe!Ta sama sytuacja, namawiałam go do masażu w salonie i stwierdził,że
                                                    lubi ale obca osoba go robi a nie ja i odpada ten salon:)No cóż, może
                                                    mamy "nienowoczesnych"ale mi to nie przeszkadza:)
                                                    • Gość: Majka Re: JEST GDZIEŚ W POZNANIU???? IP: 157.25.9.* 08.06.05, 13:02
                                                      mogę się założyć, że jak Fabiani idzie do łóżka ze swoją... to pyta czy ma na
                                                      sobie tą ekskluzywną... Jak nie ekskluzywna to się nie może podniecić... hi, hi
                                                    • Gość: Kaśka Re: JEST GDZIEŚ W POZNANIU???? IP: 217.8.163.* 08.06.05, 13:19
                                                      Wypisz wymaluj moja opinia :-))))
                                                    • Gość: goldi Re: JEST GDZIEŚ W POZNANIU???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:52
                                                      :))))
                                                    • fabiani Re: JEST GDZIEŚ W POZNANIU???? 09.06.05, 12:35
                                                      dzień dobry :)
                                                    • Gość: Majka Re: JEST GDZIEŚ W POZNANIU???? IP: 157.25.9.* 09.06.05, 12:38
                                                      Wiedziałam, wiedziałam, że bacznie śledzisz forum tylko czasami zmieniasz swoje
                                                      wcielenia....
                                                    • fabiani Re: JEST GDZIEŚ W POZNANIU???? 09.06.05, 12:40
                                                      "wypisz wymaluj" pomyłka.
                                                      Tak zajrzałem z ciekawości i zobaczyłem że temat wiecznie żywy. WIęc sobie
                                                      poczytałem i widzę że ja też "żywy". Więc postanowiłem pozdrowić. Bo komentować
                                                      mi się nie chce tematu (powiedziałem co miałem do powiedzenia) i kolejnych
                                                      postów. ;-)
      • Gość: ruda A w KRAKOWIE?? IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:17
        JW. Są może też rozmiary 36?
        • Gość: Kaśka Re: A w KRAKOWIE?? IP: 217.8.163.* 08.06.05, 13:27
          bielizny?
          • Gość: ruda Re: A w KRAKOWIE?? IP: 217.8.163.* 09.06.05, 08:52
            tak
            • Gość: Felicja Re: A w KRAKOWIE?? IP: 62.233.201.* 09.06.05, 09:00
              Fabiani to chyba na zakupy poszedł ;-)
              • Gość: Majka Re: A w KRAKOWIE?? IP: 157.25.9.* 09.06.05, 09:05
                Nie on z Warszawy, myślę, że wraca tylko w innych wcieleniach... Napewno
                bacznie obserwuje wszelkie przbłyski ekskluziv na forum, chociaż ostatnio
                ciężko o takie wątki. Dominują wkładki w gaciach, a ostatnio nawet tampony i
                inne przymajtkowe sprawy...
                • Gość: goldi Re: A w KRAKOWIE?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 09:24
                  a może chodzi wkładki w EKSLUZYWNYCH gaciach?:))))
                  • Gość: Majka Re: A w KRAKOWIE?? IP: 157.25.9.* 09.06.05, 09:27
                    "a może chodzi wkładki w EKSLUZYWNYCH gaciach?:))))"

eee wole nie wnikać...

• Gość: Goska Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 212.69.78.* 09.06.05, 10:12
        kto byl ostatnio w La Senzy? Szukam biustonosza w kolorze turkusowym...?
        PORATUJCIE!!!
        • Gość: Frika Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 212.69.78.* 09.06.05, 10:39
          maja turkusowy(z koronki) i do tego super stringi, ja osobiscie nie przepadam
          za tym kolorem, kupilam czarny ale widzialam turkusowy, wygladal calkiem
          niezle!
          • Gość: Goska Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 212.69.78.* 09.06.05, 10:42
            dzieki, pojde zobaczyc..
            • Gość: gosias7 Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 212.191.129.* 09.06.05, 10:44
              ŁÓDŹ: CZY W Łodzi można kupić bieliznę tej firmy??????????
              • Gość: MM Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: *.chello.pl 09.06.05, 10:56
                Czy możecie podać przybliżone ceny w LA SENZA
                • Gość: Frika Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 212.69.78.* 09.06.05, 11:10
                  ceny maja przystepne, o wiele nizsze niz Intimmissimi i Triumph, biustonosze
                  ponizej 100zl, w wyprzedazy po 29zl, majtki do 29zl. Dla mnie jeden z niewielu
                  sklepow, ktory ma tak duzy wybor bielizny dla kobiet i ceny nie porazaja! Chyba
                  weszli niedawno na rynek wiec jeszcze ceny maja normalne:)
                  • Gość: Rita Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 217.8.163.* 09.06.05, 11:52
                    i mają sezonowe wyrzedaże i promocje :-)))
                    • Gość: nora Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 217.8.163.* 10.06.05, 08:48
                      A czy teraz są jakieś promocje?
                      • Gość: ada Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 217.8.163.* 13.06.05, 10:11
                        podobno są
                      • Gość: Frika Re: Bielizna LA SENZA rewelacja!!!!!!!! IP: 212.69.78.* 13.06.05, 12:23
                        maja promocje na wszystko co z bawelny, jak kupisz dwie rzeczy to trzecia
                        gratis.., maja tez inne promocje, ciagle sie tam zmiania..i zaskakuja mnie
                        czyms nowym.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka