Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniejsze)?

IP: *.icpnet.pl 09.06.05, 16:48
    Zauważyłam, że bardzo popularne stały się ostatnio imiona staropolskie.
    Swoją drogą, niektóre młode mamusie robią zawody, które dziecko będzie miało
    najoryginalniejsze imię:) Mnie bardzo przypadły do gustu takie jak Zofia,
    Kajetan, Alicja.... a Wam, jakie podobają się najbardziej?
    Obserwuj wątek
      • fanka_grzeskow_czekoladowych MAGDALENA ! :D 09.06.05, 16:51
        Najpiękniejsze ! :D
        • Gość: kasia Re: MAGDALENA ! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:55
          Ania Zuzia i Oliwka
          • Gość: kotka-mamrotka Re: MAGDALENA ! :D IP: 80.50.251.* 10.06.05, 18:34
            Magdalena - bez obrazy-jest troszeczkę "oklepana" , ja sama mam na imię
            Katarzyna-Anna -Łucja- i moje dwa pierwsze imiona mi się w ogóle nie podobają ,
            normalnie używam 1 wszego- ale cóż kobietki w co 2gim pokoleniu w mojej rodzinie
            noszą takie imiona - na mnie wypadło ...chyba przeżyję ;)
            moje typy:
            Jagoda , Malina , Róża , Emilia ,Łucja
            Antoni , Franciszek , Maciek
            • Gość: flaszeczka Re: MAGDALENA ! :D IP: 83.238.131.* 11.06.05, 10:23
              Łaaaa moje trzy imiona brzmia dokladnie tak samo: Katarzyna Anna Łucja
              (smieszny zbieg okolicznosci ;P) i imie Łucja strasznie kocham - wkoncu sobie
              je sama wybralam :)
              • Gość: tubu5000 dupomir, sebastopol, klaufon, eustachozol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 21:03
                oraz donkipor
          • Gość: kotka-mamrotka Re: MAGDALENA ! :D IP: 80.50.251.* 10.06.05, 18:34
            Magdalena - bez obrazy-jest troszeczkę "oklepana" , ja sama mam na imię
            Katarzyna-Anna -Łucja- i moje dwa pierwsze imiona mi się w ogóle nie podobają ,
            normalnie używam 1 wszego- ale cóż kobietki w co 2gim pokoleniu w mojej rodzinie
            noszą takie imiona - na mnie wypadło ...chyba przeżyję ;)
            moje typy:
            Jagoda , Malina , Róża , Emilia ,Łucja
            Antoni , Franciszek , Maciek
        • Gość: kochanamagdusia1 Re: MAGDALENA ! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 18:03
          Ja sama mam na imie Magdalena, ale osobiście uważam, że jest wiele innych
          (napewno ładniejszych) imion. Gdybym mogła to chętnie swoje bym zmieniła ;-).
          Dla mnie najładniejsze to Zuzia heh, Julka.... (dłuuuga lista..:P)
      • daisy81 Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej 09.06.05, 16:58
        Marcel i Nela -koniecznie nadam takie imiona moim dzieciom w przyszłości
        • Gość: Klarisson Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej IP: *.net.autocom.pl 10.06.05, 12:25
          Nela? Jest takie imię? Miałam koleżankę Nelkę, ale to był skrót od Emanueli.
          Zresztą miała też brata z orginalnym imieniem - razem Samuel i Emanuela :)
          Strasznie fajnie :D
          • e_katt Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej 23.07.05, 19:05
            Gość portalu: Klarisson napisał(a):

> Nela? Jest takie imię?

Jest.
            I było na pewno: Nela Rubinstein wszakże je nosiła.
            • Gość: Anielka Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej IP: *.chello.pl 28.07.05, 10:29
              e_katt napisała:

> Gość portalu: Klarisson napisał(a):
              >
              > > Nela? Jest takie imię?
              >
              > Jest.
              > I było na pewno: Nela Rubinstein wszakże je nosiła.

Nela Rubinstein była Anielą.
        • Gość: k Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:51
          Mój wymarzony synek miał się nazywac Przemysław, ale mój przyszły mąż ma tak na
          imię i synek będzie nazywał się Maciuś (jeśli będzie synek ha), a córcia
          chciałam Oliwia, ale teraz jest ich za dużo!!Muszę wymyślić inne :(
        • daisy81 Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej 11.06.05, 09:35
          istnieje taka forma jak Nela- sprawdzałam:)
      • kate-gun Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej 09.06.05, 17:00
        Rita.
        Oscar.

tak sie beda nazywaly moje dzieci
        • Gość: poprzedniczko why? Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 17:01
          dlaczego chcesz miec dziewczynke i chlopca ?
          • dagny1001 Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej 09.06.05, 17:06
            A co w tym dziwnego, że forumowiczka chce mieć dziewczynkę i chłopca?
          • kate-gun Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej 09.06.05, 17:09
            bo taka mam fanaberie - u mnie wszystko musi dazyc do równowagi
        • kate-gun Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej 09.06.05, 17:03
          aha, nie podobaja mi sie te wszystkie staropolskYe zosie basie stasie mietki
          boleslawy antosie franie itp
          ale to kwestia gustu
          • vanillaice Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej 09.06.05, 17:12
            Z żeńskich podobają mi się Daria, Kamila i Justyna
            Z męskich Michał, Jakub i Jacek
            Nie podobają mi się Vanessy, Nicole, Pamele itp.
            • Gość: lilianna Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.05, 23:51
              Z Zenskich podoba mi sie Justyna ( tak dalam corce), Olga, Hanna, Helena, Ewa,
              Krystyna
              Z meskich: Adam, Iwo, Igor, Artur, Daniel, Ksawery

Uwazam ,ze przede wszytskim imie powinno pasowac do naswiska, aby calosc nie
              tworzyla dysonansu.
              Sama mam dosc wydumane i rzadkie imie, ale juz sie do niego przyzwyczailam.
            • Gość: Marijaaaa Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej IP: *.promax.media.pl 16.06.05, 08:39
              O! O! Właśnie. Mnie też się podoba imie DARIA - w sumie najbardziej ze
              wszystkich. Potem w kolejności: Nadia, Marta, Diana. A ja mam , kurcze flak, na
              imie MARIA!!! Koszmarnie... I pomyśleć, ze od mojego ulubionego imienia dzieli
              mnie tylko jedna literka (M-aria, D-aria), ja to mam pecha... Aha, na drigie
              mam AGATA (masakra...), a na trzecie (sama sobie wybralam) - Klara (tez
              strasznie, nie wiem, co mnie podkusiło). Normalnie chyba mnie pokarało z tymi
              imionami. A z męskich imion podobają mi się : RAFAŁ, MARCIN, ADAM.
              • Gość: dasha Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 22:27
                Mam na imię Daria i fajnie wiedzieć, że ktoś tak bardzo lubi to imię!!! Sama
                polubiłam je w sumie dość niedawno- gdy chyba do tego dorosłam i zrozumiałam,że
                fajnie mieć mało popularne imię! Osobiście podobają mi się: Laura, Zuzanna,
                Klara, a z męskich Filip i ostatnio Wojciech!
      • Gość: jackie Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 17:11
        Julia i Bartosz
        Ewentualnie: Maja, Paulina, Anna, Daniel, Paweł, Robert.
        • Gość: Kajka Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 22:56
          Julia,Jagoda,Natalia,Zuzia
          Maciej,Mateusz,Daniel
      • zettrzy Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej 09.06.05, 17:37
        w Stanach najmodniejsze imie dla dziewczynki to Madison (ciekawe jak szybko
        pojawia sie w kraju nad Wisla Madisony Kociubinskie)
      • waha31 Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej 09.06.05, 18:01
        gustaw i tymoteusz - imiona moich synków
        jak trafi sie dziewczynka to tereska, maja lub helenka
        • lucy215 Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej 09.06.05, 18:52
          waha31, Helena i Teresa to też moje ulubione imiona :)
          może jeszcze Natalia i Zuzia :)
          z męskich lubię Tomasza,Jakuba i Mateusza.

uprzedzona jestem z góry (często niesprawiedliwie) do każdej Eweliny i Mariusza.
          • Gość: Mała Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 18:57
            tylko i wyłącznie Magdalena ;))

podobają mi się jeszcze Julia, Zuza (nie Zuzuanna)
            z męskich Bartosz (tak bym chciała nazwać swojego synka w jakże dalekiej
            przyszłości,o ile mi wogóle będzie dane) długo długo nic, później Roch, Iwan,
            Jakub
      • Gość: jupi Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej IP: *.cable.ubr02.sand.blueyonder.co.uk 09.06.05, 18:59
        Karolina i Ola a meskie to sie nie moge zdecydowac
      • Gość: zulka Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 19:13
        a ja z zupełnie innej bajki, dla dziewczynek stawiam na kwiatowo-owocowe :
        Jagoda, Malina, Róża, Liliana, chociaz jeszcze b podba mi sie Natalia i Weronika
        Dla chłopcow: Mikołaj
        Nie trawię Basków, Ań, Kaś, Franków, Zoś...i tych zaporzyczonych i nie
        przystajacych do naszego jeżyka: Pamela, Andzelikaitp
        • Gość: Mała Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 19:25
          Mikołaj owszem też miłe, a ostatnio łazi za mną imię Kosma, hmmm taki mały
          słodki Kosma, do dorosłego faceta też mi pasuje :)

nie lubię za to: wszelkich Nikoli, Andżelik, Sandr, nie wiem czemu drażni mnie
          imię Aneta
          zauważyłam, że bardziej tolerancyjna jestem w stosunku od imion męskich, tzn.
          mniej mam tutaju anty-typów
          • mtv_fan Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej 11.06.05, 19:08
            Mała napisała:
            >a ostatnio łazi za mną imie Kosma

Naprawdę?A ja głupia w takim razie jestem bo mój brat ma kolegę Kosmę i ja
            myślałam że to ksywka jakaś ;)
        • Gość: Jasmin Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej IP: *.rybnet.pl 16.06.05, 18:06
          ;D Moja mama też tak stawiała w efekcie czego zwą mnie Jaśmina ;D nie
          zamieniłabym mojegi imienia na żadne inne ;D Miałam się też nazywać Dalia,
          a tata chciał Aleksandra lub Patrycja (na szczęście nie wyszło :P) osobiście z
          żeńskich podobają mi się np. Ida, Tacjana, Tatjana, Oliwia...
      • merrlin Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej 09.06.05, 19:37
        Najmodniejsze w sensie -najpopularniejsze sa chyba:
        Julia, Zuzanna, Oliwia, Wiktoria/ Jakub, Mateusz...
        "najmodniejsze" w sensie jazzy - nadal tradycyjne i trochę takich
        hmm...biblijnych - Samuel, Nataniel, Estera
        Moje ulubione"
        Róża, Łucja, Lidia, Magdalena
        Igor, Tomasz (serio heheh nie chodzi o fan club), Robert, Tymoteusz
        Nie jestem jakaś super oryginalna
        Moje dzieci miały być odpowiednio Paweł-miał być Filipem, a Karolina- miała być
        Łucją, Hanną lub Anastazja (wiem -pretensjonalne ale jakie zdrobnienie słodnie -
        Nastia. Ale urodziły sie z innymi imionami. Taka "magia" :)
        • kate-gun Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej 09.06.05, 19:50
          Samuel jest extra! serio :D
          • Gość: kola Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 20:43
            Moja córka to mitologiczna Ariadna, nazywam ją Arcią.
      • mimi46 Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej 09.06.05, 19:37
        Najładniesze są krótkie i bezpretensjonalne np Karol i Marta.

Nigdy nie nazwałabym córki: Paulina, Karolina, Ola (trzy najgorsze dla mnie
        imiona żeńskie choć wiem, że wielu osobom bardzo się one podobają, a
        wszystkiemu winne doświadczenia z nienajlepszymi znajomymi)

Co do wszelkich Nikoli (czy jak to się odmienia) Samant i Denisów to od razu
        przypomina mi się "Miasto utrapienia" Pilcha :))))))))))))

• Gość: m Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej IP: *.saska.krakow.pl 09.06.05, 21:36
          > Najładniesze są krótkie i bezpretensjonalne np Karol i Marta

mam na imie Marta :)

mnie się podobają:
          żeńskie: Lidia, Daria, Lucyna, Olga, Zofia, Stefania, Monika, Ewa, Salomea,
          Estera oraz kilka innych
          męskie: Stefan, Marcin, Paweł, Mikołaj, Mateusz, Janusz, Kazimierz, Stanisław,
          Wojciech
        • mtv_fan Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej 11.06.05, 19:13
          mimi46 napisała:
          >Nigdy nie nazwałabym córki: Paulina, Karolina, Ola (trzy najgorsze dla mnie
          > imiona żeńskie choć wiem, że wielu osobom bardzo się one podobają, a
          > wszystkiemu winne doświadczenia z nienajlepszymi znajomymi)
          To mi sprawiłaś wielki zawód;)bo sama mam na imię Karolina,mam dobrą koleżankę
          Pauline,Ola mi się bardzo podoba a mój brat ma na imię Olek:D
      • blue.k Re: Imiona ... 09.06.05, 19:42
        Jessica-znam taką jedną mamuske co tak dziecko nazwała,nie kocha jej czy co?

Maksymilian,Maks,Maksiu:)jak najbardziej oki:)
      • Gość: gosik79 Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej IP: *.chello.pl 09.06.05, 20:16
        dziewczynka: Maja albo Martyna

chłopak: Mikołaj
        • vanilla_eyes Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej 09.06.05, 20:45
          Olivier, Nataniel, Dawid, Igor, Jakub, Paweł (według podobania się).
          Na babskie nie zwracam uwagi, bo chcę syneczka... :P
      • Gość: zuzaba Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej IP: *.softlab.gda.pl 09.06.05, 20:53
        Podobaja mi się bardzo: Izabela (moje), Nadia (córka), Magdalena - ale tylko w
        pełnej formie, Maria (zwłaszcza forma: Marysia), Marta, Zuzanna (albo pełne
        albo Zuza, nie Zuzia), Lena.

Co do męskich, to trudno mi się zdecydować.
        Natomiast nie podobają mi się: Kajetan, Maksymilian (Maks - co drugi pies,
        sorry, jeśli kogoś uraziłam), Oskar (tak nazywa sie m.in. znajomy jamnik)
        • kinky5 z przymruzeniem oka...... 09.06.05, 21:13
          a ja chcialam o fanaberii mojego mazlonka:
          jak bedzie syn to chce go nazwac Kuba,
          a jak corka to Havana (a moze Habana)- zyjemy w kanadzie wiec kazde imie
          dozwolone...tylko nam jeszcze Fidela zabraknie...;-)Moze psa tak nazwiemy?
          I jeszcze ciekawostka: moj malzonek a drugie ma: Taras - to takie ukrainskie
          imie..... czyli wyszlam za maz za element konstrukcyjny budynku mieszkalnego.
        • Gość: m Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej IP: *.saska.krakow.pl 09.06.05, 21:38
          Lena jest z tego co wiem zdrobnieniem od Magdaleny - w kazdym razie babcia
          mówiła tak do mojej koleżanki Magdy
          • Gość: myszka333 Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej IP: *.aster.pl 09.06.05, 22:06
            Z męskich imion podobają mi się:Jukka, Jussi,Mikka,Matti,Petri.
            Z żeńskich:Kaisa,Pia,Pola,Wiola.
            • pianazludzen Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej 09.06.05, 22:16
              Pola!!!!

uważam to imię za śliczne, proste i bezpretensjonalne!!!
              Chciałam to napisać wcześiej, ale zapomiałam :)
            • vic_vic Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej 09.06.05, 22:20
              no to teraz pozostaje urodzić piątkę chłopców i masz drużynę skoczków
              narciarskich :D
          • Gość: zuzaba Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej IP: *.softlab.gda.pl 10.06.05, 14:02
            Lena istnieje też jako oddzielne imię:
            www.skarbczyk.com/index.php?mid=l&l=l&n%5B%5D=13
      • marvellous Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej 09.06.05, 22:12
        Okropnie podoba mi się imię Sandra.
        Poza tym: Dorota, Roksana, Oliwia, Patrycja.

Z męskich: Daniel, Damian, Dawid.
        • charlotta_lotta Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej 09.06.05, 22:22
          najpiękniejsze to Kim - (moje ;-)) )

ale rownież bardzo mi sie podobaja: Natasza, Nadia.. ;-)
      • rosomak29 Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej 09.06.05, 22:20
        Dzisiaj urodziła się nam córeczka (pierwsze dziecko) i nazwiemy ją Iga. Nie
        zamierzamy nadawać mu drugiego imienia, bo to jest fanaberia.
        "Nie trawimy" z żoną imienia Julia i Wiktoria, chyba co druga dziewczynka
        obecnie ma któreś z tych imion na pierwsze lub drugie.
        Gdyby był to chłopiec, to nazywałby się Mieszko.
        • Gość: @neta Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 22:24
          A ja mam Mateusza i Maćka:)
          • Gość: kasia Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 22:26
            dwoch chlopakow??
            wspolczuje:(
          • dosia.21 Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej 10.06.05, 08:49
            Mam Julkę 14 lat i Maćka 12 lat . Uwielbiam wszystkich Maćków .
            Dzieki Julce wśród znajomych biega 5 Julek.Moja córka ma imię po babci i
            dziadku moim Julian i Julianna i babci męża Julii.!5 lat temu to imię nie było
            modne. Pozdrawiam i gratuluję
        • Gość: Klarisson Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej IP: *.net.autocom.pl 10.06.05, 12:30
          a może - jak kolega z liceum - Mieszko Dezyderiusz :-)
      • Gość: Jusha Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 22:29
        najładniejsze imiona dla mnie to:
        żeńskie: Julka, Martyna, Maja, Ania, Nadzieja i zdrobnienie- Adrianka
        męskie: zdecydowanie Mikołaj

strasznie nie lubię imion typowo amerykańskich, a ogólnie bardzo nie podobaja mi
        sie staropolskie.

• kochanica-francuza CONSUELA i EWA 09.06.05, 22:31
        i to nie jest z "Tercetu"!Znam z innego źródła.

z hiszp.consuelo - pocieszenie,ulga,radość
        sin consuelo - bez umiaru
      • justys_55 Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej 09.06.05, 22:32
        dziewczyna; Karolina, Paulina, Weronika...... no i oczywiście JUSTYNA ciesze
        sie, ze rodzice mnie tak nazwali(podoba mi sie).
        Chlopiec: Sebastian, Igor, Grzesiek
        Nie trawie imion:
        Kasia, Basia, Asia i tych staropolskich typu Zosia, Stasia... A takze Zuzia,
        Iza, Julia, Bartosz, Maciek, Franek
      • Gość: zielony_groch Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 22:33
        Iga bardzo ładne. Podoba mi się imię Kszesimir, Oliwer. Ja mam na imię Judyta...
      • vic_vic Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej 09.06.05, 22:33
        Mnie upodobania co do imion zmieniają się z roku na rok, więc trudno powiedzieć
        jak nazwę dziecko kiedy/jeśli się na nie zdecyduję. Zawsze podobało mi się
        Wiktoria (to tłumaczy poniekąd mój nick), mam tak na trzecie, trochę dla
        podtrzymania niepisanej tradycji rodzinnej, ale od kilku lat jest to wyjątkowo
        trendne imię, więc nie sądzę abym tak nazwała mojego bobasa. Obecnie z żeńskich
        podoba mi się Lidia, z męskich Julian.
      • Gość: Ivre Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 09.06.05, 22:37
        Ja i moj Mezczyzna juz dawno ustalilismy, ze dziewczynka bedzie Karolina, a
        chlopczyk Mateusz :)
        • Gość: AMELIA!!! Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej IP: *.76.classcom.pl 10.06.05, 13:25
      • orzechowe-oczy Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej 09.06.05, 22:45
        Ja mam na imię Julia. Dawniej nienawidziłam tego imienia, wydawało mi się takie
        zwykłe,pospolite. Jednak zmieniłam zdanie, gdy kiedyś przez przypadek weszłam
        na forum e-mama chyba i przeczytałam jakie imiona dają dzieciom. Po prostu
        armageddon. Zapożyczenia typu Jessica, Nicole; staropolskie: Dobrawa,
        Światowid; owocowe: Malina. Dziękuję bardzo, ale ja już wolę być zwykłą Julią
        niż nosić imię, którego mam się wstydzić.
        • Gość: KoKo Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej IP: *.lodz.mm.pl 09.06.05, 23:35
          Roman,jak Roman Giertych ,sama słodycz i jak miło się kojarzy !!!
          Przepraszam ale nie mogłam się powstrzymać zwłaszcza ,że że w tej chwili
          zobaczyłam tego przygłupa w telewizji!
          A tak na serio to mi się podoba :kacper , Kajetan ,Zosia i Basia
          • orchi20 Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej 10.06.05, 00:51
            a ja mam na imie Miriam :) I bardzo mi sie podoba to imię chociaż teraz
            wszystkim głupio sie kojarzy...aha...jestem kobietą :)

Podoba mi sie imie-dla synka Milan,Miłosz(jak mój narzeczony)
            dla dziewczynki nie mam pomysłu narzie :)

Pozd.
      • marripossa Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej 10.06.05, 02:44
        kolejnosc imion przypadkowa :)
        Dziewczynki: Julia, Ewa, Natalia, Urszula (chociaz wole zdrobnienie Ula)
        Chlopcy: Pawel, Dawid, Mateusz, ale nie upieram sie. Tak naprawde to meskie
        imiona sa mi obojetne, nie wiem czemu. Chociaz nie trawie roznych Jozkow,
        Wieskow, Frankow itp.
      • Gość: Magda Re: Imiona - jakie są najładniejsze (i najmodniej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 07:58
        dziewczyny: Roma, Romka, Zuzanna, Izabela
        chłopak: Kacper, Mateusz, Łukasz

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka