zolwik Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 15.07.05, 14:07 Wszystkiego naj naj naj, zebys juz nigdy nie pragnela szura na urodziny ani w zaden inny dzien roku!!! Mnostwa pieknych i modnych ubran - zeby bylo na temat:) Odpowiedz Link Zgłoś
conena sznur życzeń:) 15.07.05, 14:54 wsio naj for U, bella:* ja za 12 dni ćwierwiecze oblewam:/ Odpowiedz Link Zgłoś
uullaa Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 15.07.05, 21:08 Serdeczności! Też mam 30 latek. Życzę Ci, żebyś nigdy więcej nie spędzała okrągłych rocznic w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 15.07.05, 21:12 uullaa napisała: > Serdeczności! Też mam 30 latek. Życzę Ci, żebyś nigdy więcej nie spędzała > okrągłych rocznic w internecie. rocznice mi wiszą, i tak ich nie obchodzę - natomiast nie wisi mi wczorajsza Bastylia. Odpowiedz Link Zgłoś
uullaa Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 15.07.05, 21:21 Widzę, że kontrolujesz swoje wątki na bieżąco. Nudzimy się? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 15.07.05, 21:23 uullaa napisała: > Widzę, że kontrolujesz swoje wątki na bieżąco. Nudzimy się? jeśli napiszę, że z innych przyczyn, to i tak nie uwierzysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivre Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 15.07.05, 21:41 To ja tez zycze wszystkiego naj :) Odpowiedz Link Zgłoś