Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    25.09.06, 09:07
    mam fajny plaszczyk na jesien w kolorze bezowym,na guziki, z paskiem w
    talii,bez kaptura. mam pytanie czy moge nosic do niego czapke moro z daszkiem
    ze sztruksu
    Obserwuj wątek
      • dakota77 Re: poradzcie 25.09.06, 09:13
        Przynajmniej kolorystycznie powinna pasowac. Dziewczyny, jak wy sie
        ubieralyscie kiedy jeszcze forum nie bylo?;-)
        • tini83 Re: poradzcie 25.09.06, 09:21
          ja jakos nigdy nie mialam takiej potrzeby zeby koniecznie wejsc na forum moda
          ale kiedys zajrzalam chyba z nudow bardziej. ubiore to pewnie tak czy siak ale
          chyba warto poznac opinie kilku osob a nie tylko jednej :-) wiec czekam na inne
          opinie
        • foamclene Re: poradzcie 25.09.06, 13:30
          ja wygladalam strasznie przyznaje sie bez bicia...
          odkad czytam forum wieksza wage przywiazuje do komponowania strojow madrzej
          robie zakupy i wogole zyc bez Was nie moglabym juz ;)))
      • gabrielafrancuz Re: poradzcie 25.09.06, 13:27
        Możesz.
        Ale nie będziesz mi się podobać ;)
        Do beżowego płaszcza na Twoim miejscu kupiłabym czerwono-ceglastą czapkę.
        • asiawoodstock Re: poradzcie 25.09.06, 13:28
          Czy to jest elegancki płaszcz? Jeśli tak, to żadna czapka z daszkiem nie pasuje.
      • maga.m Re: poradzcie 25.09.06, 13:34
        wydaje mi sie ze tak, o ile dobrze dobierzesz reszte: do eleganckich bucików i satynowej spodnicy pasowac nie bedzie, do dzinsow i np torby ze sztruksu czy moro moze byc ładnie.
        • gabrielafrancuz Re: poradzcie 25.09.06, 13:35
          a w jakim stylu jest ten płaszczyk? Elegancki czy sportowy?
      • foamclene Re: poradzcie 25.09.06, 13:35
        hahah
        mam ten sam problem kupilam jesienno zimowy plaszcz w duza jodelke, dwurzedowy
        z paskiem i pagonami na ramionach - dwa odcienie brazu i ecru co w efekcie
        wyglada tak ze trudno okreslic barwe tez nie mam kaptura tylko wielgachy
        kolnierz zapinnay dwurzedowo... fajnie wyglada z czapka z daszkiem, ale mam
        problem z doborem koloru myslalm o czyms jasniutkim... jasniutkie iwdzialam w
        reserwed ale wlasnie sztruksowe co ni jak nie pasuje mi do jodelki plaszcza...
        moze wrzucisz foto plaszcza i czapy?
      • modlisshka Re: poradzcie 25.09.06, 13:41
        CHYBA RACZEJ NIE
        • tini83 Re: poradzcie 25.09.06, 14:28
          nie to nie jest elegancki plaszcz. raczej sportowy. nie zamierzam nosic tej
          czpki do jakichs eleganckich ciuchow,tylko do bardziej sportoych i na luzie- na
          uczelnie,zakupy itd. plaszcz jest lekki raczej cienki.troche rozszerzany do
          dolu. wydaj mi sie np ze do wlosow w kitke bedzie ok a do rozpuszczonych juz
          nie bardzo-mam krecone wlosy i wygladam wtedy jak spaniel ;-) rysuje mi si taki
          obraz inspektora gadzeta ;-)
          • gabrielafrancuz Re: poradzcie 25.09.06, 14:30
            zrób fotkę i się pokaż ;)
            • tini83 Re: poradzcie 25.09.06, 14:48
              niestety jestem komputerowa amatorka ;-)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka