tini83 25.09.06, 09:07 mam fajny plaszczyk na jesien w kolorze bezowym,na guziki, z paskiem w talii,bez kaptura. mam pytanie czy moge nosic do niego czapke moro z daszkiem ze sztruksu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota77 Re: poradzcie 25.09.06, 09:13 Przynajmniej kolorystycznie powinna pasowac. Dziewczyny, jak wy sie ubieralyscie kiedy jeszcze forum nie bylo?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tini83 Re: poradzcie 25.09.06, 09:21 ja jakos nigdy nie mialam takiej potrzeby zeby koniecznie wejsc na forum moda ale kiedys zajrzalam chyba z nudow bardziej. ubiore to pewnie tak czy siak ale chyba warto poznac opinie kilku osob a nie tylko jednej :-) wiec czekam na inne opinie Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: poradzcie 25.09.06, 13:30 ja wygladalam strasznie przyznaje sie bez bicia... odkad czytam forum wieksza wage przywiazuje do komponowania strojow madrzej robie zakupy i wogole zyc bez Was nie moglabym juz ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: poradzcie 25.09.06, 13:27 Możesz. Ale nie będziesz mi się podobać ;) Do beżowego płaszcza na Twoim miejscu kupiłabym czerwono-ceglastą czapkę. Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: poradzcie 25.09.06, 13:28 Czy to jest elegancki płaszcz? Jeśli tak, to żadna czapka z daszkiem nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
maga.m Re: poradzcie 25.09.06, 13:34 wydaje mi sie ze tak, o ile dobrze dobierzesz reszte: do eleganckich bucików i satynowej spodnicy pasowac nie bedzie, do dzinsow i np torby ze sztruksu czy moro moze byc ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: poradzcie 25.09.06, 13:35 a w jakim stylu jest ten płaszczyk? Elegancki czy sportowy? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: poradzcie 25.09.06, 13:35 hahah mam ten sam problem kupilam jesienno zimowy plaszcz w duza jodelke, dwurzedowy z paskiem i pagonami na ramionach - dwa odcienie brazu i ecru co w efekcie wyglada tak ze trudno okreslic barwe tez nie mam kaptura tylko wielgachy kolnierz zapinnay dwurzedowo... fajnie wyglada z czapka z daszkiem, ale mam problem z doborem koloru myslalm o czyms jasniutkim... jasniutkie iwdzialam w reserwed ale wlasnie sztruksowe co ni jak nie pasuje mi do jodelki plaszcza... moze wrzucisz foto plaszcza i czapy? Odpowiedz Link Zgłoś
tini83 Re: poradzcie 25.09.06, 14:28 nie to nie jest elegancki plaszcz. raczej sportowy. nie zamierzam nosic tej czpki do jakichs eleganckich ciuchow,tylko do bardziej sportoych i na luzie- na uczelnie,zakupy itd. plaszcz jest lekki raczej cienki.troche rozszerzany do dolu. wydaj mi sie np ze do wlosow w kitke bedzie ok a do rozpuszczonych juz nie bardzo-mam krecone wlosy i wygladam wtedy jak spaniel ;-) rysuje mi si taki obraz inspektora gadzeta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś