monika2022 27.09.06, 13:23 co nabyłyście ostatnio do swoich szaf? jesli jest ktos z Rzeszowa prosze tez podawac sklepy,gdzie znalazlyscie cos super:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaczernia Re: co ostatnio sobie kupiłyście? 27.09.06, 14:19 Ostatnio kupiłam sobie: 1. dwie pary półbutów - beżowe (cieniowane) i bordowe (w stylu lat 20-tych) na słupku z okrągłymi noskami, 2. szary (w delikatną różową kratkę) 3-częściowy kostium (żakiet+spodnie+spódnica), 3. czarny aksamitny, haftowany żakiet, 4. swetry: beżowy w szpic z wywijanym szalowym kołnierzem, jagodowy wiązany pod szyją w fajną kokardkę, czarny dłuższy z paskiem do wiązania, golf ecru też trochę dłuższy z paskiem, 5. śliwkowy płaszcz na zimę 6. dwie, grzeczne spódnice do pracy (szarą i popielatą - długość do kolan, lekko poszerzane) Jeszcze poluję na fajne kozaczki i torebkę, ale nic mi nie wpadło "w oko":-((( Odpowiedz Link Zgłoś
rysia30 Re: co ostatnio sobie kupiłyście? 27.09.06, 14:22 Kozaki : www.apia.pl/images/kolekcje/apia_fruit_d/7810.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
calo Re: co ostatnio sobie kupiłyście? 27.09.06, 14:48 ja tez kozaki, ale zupelnie inne:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczernia Re: co ostatnio sobie kupiłyście? 27.09.06, 15:01 rysia30 napisała: > Kozaki : > www.apia.pl/images/kolekcje/apia_fruit_d/7810.JPG Dzięki. Fajne, ale nie dla mnie:-((( Muszę mieć wyższe obcasy bo takie lubię i....jestem mała:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rysia30 Re: co ostatnio sobie kupiłyście? 27.09.06, 15:16 Obcas ma 5cm to jak na kozaki i tak sporo. Też jestem niska i oprzeć się nim nie mogłam. To mój nowy zakup z którego jestem bardzo zadowolona.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczernia Re: co ostatnio sobie kupiłyście? 27.09.06, 15:20 rysia30 napisała: > Obcas ma 5cm to jak na kozaki i tak sporo. Też jestem niska i oprzeć się nim > nie mogłam. To mój nowy zakup z którego jestem bardzo zadowolona.:) Bo ładne są:-))) Ja ogólnie mam problem z zimowymi butami bo nie dość, że mam rozmiar 35 to często cholewki są za szerokie. Buuu :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
monika2022 Re: co ostatnio sobie kupiłyście? 27.09.06, 15:29 łał,musze Ci powiedziec ze swietne kupilas te buty!! Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: co ostatnio sobie kupiłyście? 27.09.06, 18:34 fajne... bardzo fajne Odpowiedz Link Zgłoś
dd5 Re: co ostatnio sobie kupiłyście? 28.09.06, 09:15 ...a jak się kształtuje cena kozaków z Apii? Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: co ostatnio sobie kupiłyście? 27.09.06, 15:02 czekoladowe sztruksy i 2 kurtki skórzane( moja słabość)-czekoladową i rudą Odpowiedz Link Zgłoś
martita503 Re: co ostatnio sobie kupiłyście? 27.09.06, 15:02 jakis tydzien temu sprawilam sobie kowbojki mwenkler.w.interia.pl/DSC00794.JPG swoja droga, co o nich myslicie? i wczoraj super spodnie w vero modzie, rureczki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: co ostatnio sobie kupiłyście? 27.09.06, 18:34 mam wrazenie, ze juz je widzialam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: co ostatnio sobie kupiłyście? 27.09.06, 16:01 ostatnio?? hehe duzo tego. jesie przychodzi, ale ok, 1. 4 pary butów jesiennych, 2 pary czarne na ekstra wysokich obcasach, jedna zielona na niziutkim slupku,a 4 para to niebieski lekkie sztruksowe kozaczki na szpilce. 2. Troche par klipsow i kolczykow na ebay.com 3. Kolorowe rajstopy najczesciej 50 den z 7 par. 4. Torebke dzinsowa 5. Dzinsy Crossa 6. Spodnium Quell. 7. Lakier do paznokci pomaranczowy Maybelline i chyba tyle, musze jeszcze kupic jaks zolta bluzke :) Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: co ostatnio sobie kupiłyście? 27.09.06, 17:54 piękną wielką czerwoną torbę Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: co ostatnio sobie kupiłyście? 27.09.06, 18:09 moje nabytki: -beżowy płaszcz/kurtka parka(??) wiązany w talii jednorzędowy z kołnierzem -jasnobrązowe czółenka skórzane o fasonie Łodki na kaczuszce -czarna krótka kurtka w stylu motocross z imitacji skóry zapinana na zamek z kieszeniami i stójką -spodnie do pol lydki(chyba 7/8) z cienkiej wełny w monochromatyczną kratke,jasnobrązowe -dzinsy granatowe rurki do kostki -kostium czarny,spodnica do kolan ołowkowa plus krotki żakiet jeszcze zamierzam kupic dlugi dzianinowy sweter/sukienka wiązany w talii koniecznie w kolorze morskim(uwielbiam ten kolor!!!) i oficerki czarne Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: co ostatnio sobie kupiłyście? 28.09.06, 14:21 A gdzie kupiłaś wielką czerwoną torbę? Ja takiej szukam już od miesiąca i nie moge znaleźć:( Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: co ostatnio sobie kupiłyście? 27.09.06, 18:11 Spodnie z materialu,bardzo wygodne o dziwo i bardzo tanie:) tylko 98 zl. Sweterek w groszki:) I kiecke w groszki:) Bo kocham groszki:) I do tego jeszcze torebke brzoskwiniowa, i spinke do wlosow bordowa:) planuje jeszcze kupic czerwony sweterek, i moze jakas czerwona kiecke:) Bo juz nie mam w swojej czafie nic czerwonego:( Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: co ostatnio sobie kupiłyście? 27.09.06, 18:23 tez nie mam nic czerwonego - i wcale mnie to nie martwi poniewaz nie lubie tego koloru,chocby był i modny.ewentualnie moge zaakceptowac jakies czerwone dodatki ale o czerwonych ciuchach nie ma mowy !!brrr. zapomnialam jeszcze dodac: -2 sukienki wieczorowe czarna i bordowa Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: co ostatnio sobie kupiłyście? 27.09.06, 18:37 dwurzedowy plaszcz w duza jodelke trikolor ;) z wilgachnym kolnierzem - stojka i jestem zapisana na czerwone szpilki venezii :))))) moze sie uda... Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: co ostatnio sobie kupiłyście? 27.09.06, 18:38 brazowa sztruksowa spodnice za kolano, fason dopasowany, prosty (zara) blekitna koszule (zara) bluzke we wzor krawatowy z materialu imitujacego jedwab ;) (zara) 3 t-shirty (tommy hilfiger, dkny, pepe jeans) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: co ostatnio sobie kupiłyście? 27.09.06, 19:53 ps.jeszcze kupilam sobie nowe opakowanie podkladu marki sisley oraz tusz do rzes shiseido Odpowiedz Link Zgłoś
malgoniak Re: co ostatnio sobie kupiłyście? 27.09.06, 19:14 sliczny komplet simple- zakiecik i spodnica z plisami i do tego idealnie dopasowany top-cudenko, a normalnie nie cierpię kostiumów wszelakich kolejne zakupy jak się zrobi deko chłodniej, bo nic letniego nie chcę, a zimowe ubrania dziwne teraz kupowac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
malgoniak Re: co ostatnio sobie kupiłyście? 27.09.06, 19:16 aaaaaaaa i zapomniałam , bo odwieszony do szafy-----zimowy czarno-popielaty melażowy wełniany płacz do kolan, taki o jakim marzyłam klasyczny i prosty, a przede wszystkim świetnie dopasowany do mojej figury i dłuuuugich rąk:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kicia-kicia Re: co ostatnio sobie kupiłyście? 27.09.06, 19:43 jeansy taverniti so janis oraz 2 albumy: nelly furtado 'loose' i james blunt 'chasing time:the bedlam sessions' (wymieniam albumt bo tez trzymam je w szafie) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: co ostatnio sobie kupiłyście? 28.09.06, 10:46 jeansowe shorty do kolan "met" i czarna, dzianinowa, obcisla kamizelke, czarne legginsy (u mnie jest ciagle prawie 30 stopni i nie mozna ich jeszcze nosic!!) kremowy stanik "etam" Odpowiedz Link Zgłoś
onlynana Re: co ostatnio sobie kupiłyście? 28.09.06, 12:30 w przeciagu tygodnia: 3 olowkowe spodnice: granatowa, szara, bezowa mala czarna( na dole o kroju olowkowej, u gory gorset) cienki, bordowy, dluzszy sweterek kamizelke czerwony pasek i w tym samym kolorze workowata torebke bielizne kosmetykow w zakupy nie wliczam, bo mowa byla o szafie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: co ostatnio sobie kupiłyście? 28.09.06, 13:27 skórzaną marynarke zgrabniutką i w ogole sliczną, wlasciwie to nie kupilam jeszcze a zamowilam i szyje sie, w sobotę będzie dopiero w szafie ale juz chyba moge sie pochwalic :) Odpowiedz Link Zgłoś
alela1 Re: co ostatnio sobie kupiłyście? 28.09.06, 13:57 a ja kupila czarna koszule tunike z pasiem na biodra, dopasowana, rurki jeansy czarne i buty na kaczusce w lekki szpic ale szersze w palcach, Miodzio! Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: co ostatnio sobie kupiłyście? 28.09.06, 14:00 te spodnie: www.style.com/slideshows/fashionshows/F2006RTW/FENDI/RUNWAY/16m.jpg Odpowiedz Link Zgłoś