alela1 08.11.06, 19:41 bylam na stronie polskiej nawet fajne sukienki, cos w stylu ZARY. Generalnie nic szokujcego. Co myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alela1 Re: nowa kolekcja h&m wiktor &rolf oczywiscie 08.11.06, 19:44 www.hm.com/pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
girl1991 Re: nowa kolekcja h&m wiktor &rolf oczywiscie 09.11.06, 14:43 a nie wiecie ile miej więcej czasu będzie się utrzymywała w sklepach ta olekcja ? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ashimi Re: nowa kolekcja h&m wiktor &rolf oczywiscie 10.11.06, 02:25 zaraz rzestanie, wielce limitowana w polowie juz sie unas rozeszła ;p ___________________________ shimiaczkowe pozdrowionka^^ Odpowiedz Link Zgłoś
speer Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 08.11.06, 19:44 H and M - w Polsce to dno. Odpowiedz Link Zgłoś
alela1 Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 08.11.06, 19:46 nie jest tak zle, moze troche gorszej jakosci sa ubrania niz na przyklad w Szwecji, ale jest OK. W Sztokholmie jak kupilam spodnie i sweter to mam do tej pory -5 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
happy_gosiak Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 08.11.06, 19:55 moja uwage przykul sweterek z motywem serca czerwono bialy i w zasadzie chyba tyle Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 08.11.06, 20:29 w hm nie ma kolekcji zadnego rudolfa,od jutra jest kolekcja wiktora i rolfa.moim zdaniem kiepsciutka Odpowiedz Link Zgłoś
kasienqa4 Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 09:19 I tak wszystkich nie uda Ci się skreślić... Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 08.11.06, 21:45 Rudolf & w, a to dobre! :D LOL Viktor&Rolf jak już. Dopiero jutro wchodzi do sklepów. Mnie się podoba, niektóre rzeczy są bardzo ładne. Ale i tak nic nie upoluję bo jestem chora i nici z zakupów ;( Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 08.11.06, 22:06 Kolekcji nie widzialam ale podoba mi sie reklama :)) Czy ktos kojarzy nazwisko modelki - wiem ze ja znam ale nie moge sobie przypomniec... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 08.11.06, 22:57 ja widzialam i mnie sie nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: czytaj posty to zobaczysz ze sie pomylilam 09.11.06, 23:36 Nie, nie jestem ślepa. Tylko samo wymyślenie Rudolfa mnie rozbawiło :D Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: czytaj posty to zobaczysz ze sie pomylilam 10.11.06, 09:18 Rudolf and Wolf :) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 08.11.06, 22:08 kilka rzeczy b. mi sie podoba, szkoda tylko ze nie wiadomo z jakich sa materialow. jutro z rana ide obczajac:) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 08.11.06, 23:12 Planuje: Czerwony sweter z zabotem Trencz Kremowa bluzka ze sercem Sukienka czarna z zabotem Jutro ide wczesnie - kto rano wstaje temu V&R daje ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 08.11.06, 23:44 > Jutro ide wczesnie - kto rano wstaje temu V&R daje ;-)) Ja tez wychodze z tego zalozenia:) U mnie otwieraja H&M o 9.30. Ale i tak bede musiala wstac wczesniej niz ty z powodu przesuniecia czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 00:42 pianazludzen napisała: > > Jutro ide wczesnie - kto rano wstaje temu V&R daje ;-)) > > Ja tez wychodze z tego zalozenia:) U mnie otwieraja H&M o 9.30. Ale i tak bede > musiala wstac wczesniej niz ty z powodu przesuniecia czasu:) to sie chyba strefa czasowa nazywa i wynika z budowy ukladu slonecznego, a nie z przesuniecia czasu Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 00:43 nono, wlasnie tak sie nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczernia Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 09:11 Jak dla mnie kolekcja zbyt ciotkowata:-((( Według cen można by było sądzić, że jakość będzie trochę lepsza niż samego H&M, jednak pewnie nic nie wybiorę, bo wzornictwo mi nie odpowiada, ale reklama w TV jest fajna:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 09:22 A nikt nie planuje kupić sukni ślubnej??? :)))) Mi się jedna rzecz podoba, ale nie kupię bo jestem chora i muszę siedzieć w domu :( Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 10:03 o-o, ja dzis zaspaam, ale zaraz sie zbieram do H&M:) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 11:40 a ja juz po ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 12:04 sprawozdanie w plotkarni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 14:34 Ja tez juz po ;-) Niestety nie udalo mi sie tym razem upolowac moich rozmiarow. Trencz chyba i tak bym sobie podarowala bo mi sie w rzeczywistosci mniej podobal - szczegolnie ze przymierzalam jeden o 3 rozmiary za duzy. Zdecydowalam sie na ten malinowy sweter z kokardka, biala koszule z sercem, czarna suknie z 'wiazanym'dekoltem (bede nosic bez paska ktory z nia jest bo wyglada tandetnie). W sukience z zabotem wygladalam fatalnie wiec sobie odpuscilam... Chcialam ta flauszowy krotki plaszczyk z guzikami w serca ktory slicznie wyglada w rzeczywistosci (nawet go nie planowalam po ujrzeniu go na stronie) ale niestety nie bylo mojego rozmiaru ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 16:47 ja bylam po 10 w Olympia einkaufzentrum, i tam nie bylo juz ani spodnicy, ani koszuli z serduszkiem na ktore bylam napalona. to samo w centrum, jest jkeszcze pelno swetrow rozowych z kokarda i chyba sie na niego zdecyduje. okropnie mi bylo w szarej bluzie z sercem na ktora mialam ochote. kupilam sobie na pocieszenie dwie koszule z normalnej kolekcji, czarna i bezoworozowa :((( Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 14:53 cioccolato_bianco napisała: > sprawozdanie w plotkarni ;) Buuu, trzeba zostać wpisanym na listę ;( A ja już bym chciała zobaczyć to sprawozdanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 10:18 papryczka_ag napisała: > Mi się jedna rzecz podoba, ale nie kupię bo jestem chora i muszę siedzieć w > domu :( Tak jak ja :( Buuu ;( Odpowiedz Link Zgłoś
nihan1 Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 11:40 bu a ja chociaz chcialam jechac mam kolokwium i dzis i jutro a w sobote pewnei juz nie ma co jechac zwlaszcza polujac na rozmiary 34-36 Odpowiedz Link Zgłoś
ashimi Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 12:22 papryczka_ag napisała: > A nikt nie planuje kupić sukni ślubnej??? :)))) kupiłabym, ale w naszym kraju małżeństwa homoseksualne sa zakazane, więc na co mi ^_~ ___________________________ shimiaczkowe pozdrowionka^^ Odpowiedz Link Zgłoś
elejna Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 13:12 A ja jestem spłukana chwilowo zostało mi 30 zł :-/jutro dostane spory przelew czy myslicie ze bedzie szansa ze cos sie uchowa ??Czy kobity rzuciły sie i rozdrapały te ciuchy w Krakowie??? Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 14:54 Zero wiary w przyszłość :) Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_x Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 14:26 A W Szczecinie niestety nie ma tej kolekcji :((( A tak się "napaliłam" Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 14:58 Zważywszy na to jak wszystko zniknęło podejrzewam że za dni parę będzie wybór ciuchów na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
girl1991 Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 15:02 śliczna jest ;] niewiecie czy sa jeszcez te bluzeczki koszulowe kremowe z sercem ? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
elejna Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 15:16 tzn ze nie ma szans zeby jutro cos kupic?? Bozsz coz to a histeria! bozszz czy oni wypuscili po kilka egzemplarzy tych ciuchów .. jakas paranoja..., na Allegro zapewne beda 2 razy drozsze... Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 15:23 pewnie coś będzie. w ubiegłym roku też był dziki szał, kiedy kolekcja Stelli miała się pojawić, a potem spokojniutko zrobiłam zakupy - dziewczyny oglądały, ale nie kupowały :) tylko po co oni to rzucili akurat do Galerii Krakowskiej?... Odpowiedz Link Zgłoś
elejna Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 15:28 O cholera, nienawidze tej garerii ilekroc tam wchodze boli mnie czerep , za duzo ludzi , za ciepło, za głosno - beznadzieja!ale moze udam sie tam jutro z moim przypływem gotówki... dajcie znac czy cos jeszcze wisi na wieszakach bo dla mnie zakupy tam to naprawde mordęga... Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 15:30 normalnie smutno,ze tylko w 4 sklepach w calym kraju to dostepne ;///// a reklama jest klimatyczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
girl1991 Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 15:35 a w których jest dostępna ? Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 15:41 ja juz nie pamietam;) wiem ze: 2 sklepy w wawie, 1 w kraku, 1 w poznaniu albo w szczecinie;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 16:22 arkadia marszalkowska i poznan krakow.warkadii kolejka juz od 9 i to kolejka z 50 osob.kobity rzucily sie jak nienormalne.jedno slowo mi sie cisnie na usta -bydło .ciekawe ile jutro zwrotow bedzie.a zcalej kolekcji fajne tylko buty damskie.a co do tego co zostalo to jak wychodzilam zpracy o 15 to byly plaszcze damskie ,bluzki rozowe,ale nie te zsercem,pozatym sweterki biale i rozowe i meskich ciuchow troche Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 17:53 warkadii kolejka juz od 9 i to kolejka z > 50 osob.kobity rzucily sie jak nienormalne. buahaha, juz to sobie wyobrazam :D ja dzis nawet bylam w poblizu, ale nie chcialo mi sie wchodzic, zmeczona bylam. zreszta widzialam kolekcje w internecie i prawde mowiac nic szczegolnego, taka sama szarzyzna i nuda, jaka sie widuje w innych sklepach, no moze z ta mala roznica ze, opatrzona logiem V&R. pare rzeczy bylo ok, ale TYLKO ok, bez wiekszych zachwytow. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 10.11.06, 09:13 magdaksp napisała: ie.a co do tego co zostalo to jak wychodzilam zpracy o 15 to byly plaszcze > damskie ___ Wlasnie - w UK te plaszcze zniknely momentalnie i juz ida na ebay za podwojna cene.... Dziewczyny - to jest pomysl na biznes ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 10.11.06, 09:21 Nonono cgi.ebay.co.uk/BNWT-VICTOR-ROLF-for-H-M-Trench-Coat-Beige-UK8-EU34_W0QQitemZ280047334411QQihZ018QQcategoryZ86378QQrdZ1QQcmdZViewItem moze sie przejde jeszcze dzis po H&Mach i zostane nieoficjalnym dystrybutorem V&R dla H&M :DD Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 10.11.06, 12:12 informuje, ze w h&m przy GC w wwie wczoraj ok 17 byly jeszcze czarne plaszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
johanita Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 17:43 TO RACZEJ ZARA MA SUKIENKI NA STYL V&R :):);););););) to oni m.in kreuja co bedzie w zarze i co bedziesz nosic za rok:) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 20:44 byłam, widziałam, przymierzałam nawet. nie zanotowałam kobiet stojących w długich kolejkach, wyrywających sobie te ciuchy z rąk i walących się torebkami :) i między Bogiem a prawdą - niespecjalnie jestem zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 21:44 bylam, obejrzalam to co zostalo (bylam po 13stej jak sie wyrwalam na lancz z pracy), i mimo ze jeszcze bylo troche ciuchow (Poznan) to jakos nic mnie nie zachwycilo. niestety Odpowiedz Link Zgłoś
lili Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 22:45 Bylam w Gal Krakowskiej ok 17.00 i bylo jeszcze duzo swetrow, plaszczy, spodni, marynarek, wszystkie rodzaje sukienek i podkoszulkow, takze w rozmiarze 36. Zadnych tlumow! Niestety na zywo, po przymierzeniu nie zdecydowalam sie na nic i jako platoniczna wielbicielka V&R mam lekkie uczucie zawodu..... :) zalecam dziewczynom przymierzajacym sie do kupowania na allegro powsciagliwosc, te rzeczy jednak efektowniej wypadaja na zdjeciach. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 22:46 i są kurcze ogromne. w rozmiarze 36 wyglądałam, jakbym donosiła sukienkę po siostrze koszykarce. ale w H&M zawsze miałam kłopot z rozmiarami. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 22:47 ja S przymierzalam (mimo ze nosze rozmiar 38) i ciagle mi sie wydawalo ze jest za luzne! Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 09.11.06, 23:40 A w którym H&M w Poznaniu była ta kolekcja? W Browarze? Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 10.11.06, 00:17 tylko w Browarze. na parterze. Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: nowa kolekcja h&m rudolf &w 10.11.06, 15:31 Byłam dzisiaj, widziałam to, co zostało, czyli prawie nic ;) Był beżowy trencz, ostatni, rozmiar 42 :( Czarna sukienka, ostatnia, rozmiar 44 (na dodatek kiepska jakościowo) :( Było jeszcze kilka czarnych bluzek z krótkim rękawem w różnych rozmiarach, t-shirty białe z napisem Viktor&Rolf (na pewno nie zaprojektowane przez nich), jakieś męskie płaszcze, białe i czerwone sweterki... Pewnie coś tam jeszcze ale nie pamiętam :P Ogólnie to stoisko jest praktycznie puste. Koszul, szarych bluz, bielizny, spódnic - niet :/ Odpowiedz Link Zgłoś
jooasiaa Wrocław- czy też była ta kolekcja 10.11.06, 11:16 Jeśli tak to w którym? Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc w Amsterdamie... 10.11.06, 16:01 ... w ciagu kilku godzin wykupiono cala kolekcje, ok godz.14.00 pojawily sie juz pierwsze plaszcze w sprzedazy na aukcjach internetowych (takie allegro) po 150 euro (w sklepie byly po 99 euro). Akcja "bydlo"odbywala sie wszedzie, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś