Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

czy w calezdonii są fajne stroje kąpielowe?

26.06.07, 11:21
    Mam pytanie czy w calezdonii są fajne stroje kąpielowe, chodzi mi o Warszawę.
    Czy możecie mnie naprowadzić, bo mam rozmiar 75 D i trochę jest problem w
    kupieniu, bo nie ma wyboru.Pa.
    Obserwuj wątek
      • dolce4 Re: czy w calezdonii są fajne stroje kąpielowe? 26.06.07, 16:22
        Niestety kicha!!!!!!! Mam rozmiar identyczny i przymierzałam wszystkie i nic! W
        Caldezoni wraz ze wzrostem miseczki wzrasta obwód pod biustem i nic nie pasuje
        a do tego rosnie tez wymiar majtek! Koszmar. Mówie o tych co są w kompletach.
        Sa tam też stroje gdzie kupujesz co prawda odp rozmiar góry )ale problem jest
        ten sam wieksza miska = dużo pod biustem ) i dobierasz majtki. Tez nie pasują!
        W koncu kupiłam i to tam gdzie bym się nie spodziewała i jestem zachwycona!
        Nigdy nie chciałam kupić takich kolorów ale przymierzyłam ze względu na to że
        był rozmiar 75D - i w szoku jestem. Co prawda jestem b. opalona i może dlatego
        ślicznie odbija do skóry. Kupiłam w H&M taki biały z czarnymi kwiatkami na
        które dodatkowo naszyte są takie jakby cekinki czarne - dzięki czemu ładnie się
        mieni, na zwykłych ramiączkach - leży super i do tego majtki 36!
        • l81 Re: czy w calezdonii są fajne stroje kąpielowe? 27.06.07, 08:25
          Dzięki, też słyszałam,że w h&m można dobierać,ale niestety kolory mi nie pasują
          zbyt ciemne.Pa.
          • mmaja25 Re: czy w calezdonii są fajne stroje kąpielowe? 27.06.07, 15:13
            mozna dobierac takze w Reserved. Tam kolory sa sporo jasniejsze, nie wiem czy
            fasony sa ok:
            cogdziezaile.pl/index.php?k=215
            W kostiumach dla duzego biustu specjalizuje sie siec Gorseteria (w Warszawie:
            Arkadia, Sadyba, Reduta) - maja kilka marek (Feba, L'aura Blu, Kenzo) - czasami
            nawet mogą robić drobne przeróbki staników (przynajmniej w Sadybie). Natomiast
            fasony nie zawsze powalaja niestety. Sama mam bardzo maly biust, ale w mojej
            rodzinie jest kilka miseczek D stad jestem zorientowana;-)
      • daggy4 Re: czy w calezdonii są fajne stroje kąpielowe? 27.06.07, 08:30
        75D to moj rozmiar i niestety nawet nie wchodze do calzedoni.
        stroje kupuje w etam bo tam jest moja rozmiarowka.
        • l81 Re: czy w calezdonii są fajne stroje kąpielowe? 27.06.07, 13:33
          A gdzie to dokładnie jest. Czy w galeriach są jakieś stroje w tych
          rozmiarach.Pa.
    Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka