l81 26.06.07, 11:21 Mam pytanie czy w calezdonii są fajne stroje kąpielowe, chodzi mi o Warszawę. Czy możecie mnie naprowadzić, bo mam rozmiar 75 D i trochę jest problem w kupieniu, bo nie ma wyboru.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolce4 Re: czy w calezdonii są fajne stroje kąpielowe? 26.06.07, 16:22 Niestety kicha!!!!!!! Mam rozmiar identyczny i przymierzałam wszystkie i nic! W Caldezoni wraz ze wzrostem miseczki wzrasta obwód pod biustem i nic nie pasuje a do tego rosnie tez wymiar majtek! Koszmar. Mówie o tych co są w kompletach. Sa tam też stroje gdzie kupujesz co prawda odp rozmiar góry )ale problem jest ten sam wieksza miska = dużo pod biustem ) i dobierasz majtki. Tez nie pasują! W koncu kupiłam i to tam gdzie bym się nie spodziewała i jestem zachwycona! Nigdy nie chciałam kupić takich kolorów ale przymierzyłam ze względu na to że był rozmiar 75D - i w szoku jestem. Co prawda jestem b. opalona i może dlatego ślicznie odbija do skóry. Kupiłam w H&M taki biały z czarnymi kwiatkami na które dodatkowo naszyte są takie jakby cekinki czarne - dzięki czemu ładnie się mieni, na zwykłych ramiączkach - leży super i do tego majtki 36! Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: czy w calezdonii są fajne stroje kąpielowe? 27.06.07, 08:25 Dzięki, też słyszałam,że w h&m można dobierać,ale niestety kolory mi nie pasują zbyt ciemne.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
mmaja25 Re: czy w calezdonii są fajne stroje kąpielowe? 27.06.07, 15:13 mozna dobierac takze w Reserved. Tam kolory sa sporo jasniejsze, nie wiem czy fasony sa ok: cogdziezaile.pl/index.php?k=215 W kostiumach dla duzego biustu specjalizuje sie siec Gorseteria (w Warszawie: Arkadia, Sadyba, Reduta) - maja kilka marek (Feba, L'aura Blu, Kenzo) - czasami nawet mogą robić drobne przeróbki staników (przynajmniej w Sadybie). Natomiast fasony nie zawsze powalaja niestety. Sama mam bardzo maly biust, ale w mojej rodzinie jest kilka miseczek D stad jestem zorientowana;-) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: czy w calezdonii są fajne stroje kąpielowe? 27.06.07, 08:30 75D to moj rozmiar i niestety nawet nie wchodze do calzedoni. stroje kupuje w etam bo tam jest moja rozmiarowka. Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: czy w calezdonii są fajne stroje kąpielowe? 27.06.07, 13:33 A gdzie to dokładnie jest. Czy w galeriach są jakieś stroje w tych rozmiarach.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś