magdaksp 18.08.07, 14:07 pomyślałam ze ciężko sie czyta watek który ma ponad 400 wpisów a z racji tego ze jest fajny to może kontynuujmy tutaj.i tak znowu do 400:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdaksp Re: Co macie na sobie -wklejamy zdjęcia częśc 2 18.08.07, 14:31 no dobra to ja tak na zaczęte: to ja dzisiaj wsumie ubieralam sie pod kolczyki ktore sobie wczoraj kupilam:) fotoforum.gazeta.pl/3,0,808290,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
branzoletka Re: Co macie na sobie -wklejamy zdjęcia częśc 2 18.08.07, 14:36 bardzo fajnie wyglądasz, fajne te Twoje kolczyki, wczoraj kupiłam koła, ale sporo mniejsze niż te co masz na sobie zdradzisz gdzie kupiłaś tą wielką torbę? właśnie takiej szukam a owa jest całkowicie ok Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Co macie na sobie -wklejamy zdjęcia częśc 2 18.08.07, 14:40 to jest torebka z diverse.ona jest w ciemna panterke ale byly teZ w taka troche nietypowa zebre i inne wzory.wsumei to sie zastabaiwalm miedzy zebra a panterka::naprawde jest fajna i kosztowała 69zl.mysle ze sa w kazdym diversie.a co do kolczyków to jak je zobaczyłam to po prostu stwierdzilam ze musze je mieć sa poprostu śliczne aja bardzo dlugo szukalam takich duzych:) Odpowiedz Link Zgłoś
branzoletka Re: Co macie na sobie -wklejamy zdjęcia częśc 2 18.08.07, 14:45 no fakt, bardzo ładne są ;) poza tym prezentują się jeszcze lepiej bo Ci bardzo pasują ok, dzięki za info z torbą, jak tylko będę w diversie to się porozglądam za nią :D Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Co macie na sobie -wklejamy zdjęcia częśc 2 18.08.07, 19:58 bardzo fajne kolczyki, ja tez lubie duze. a nie sa ciezkie? ostatnio kupilam sobie swietne, wielkie w kolorze starego zlota, ale okazaly sie nie do noszenia-az sie boje ze sobie nimi oczy popodbijam biegnac, waza chyba z pol kilo:( Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Co macie na sobie -wklejamy zdjęcia częśc 2 19.08.07, 11:24 ja jestem przyzwyczajona :)i dla mnie nie ma ciezkich kolczyków:) top jest z housea:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: Co macie na sobie -wklejamy zdjęcia częśc 2 18.08.07, 22:35 extra kolczyki, a top mam taki sam;D Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_07 Re: Co macie na sobie -wklejamy zdjęcia częśc 2 19.08.07, 15:14 Najfajniejsze to masz kolczyki i torbę, a reszta zwykła, ale całosc ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Co macie na sobie -wklejamy zdjęcia częśc 2 18.08.07, 14:36 ja nie mam zdjec, ale ja z odzwiedzinami u mamy na podkarpaciu i mamy deszcze i zimno, wiec, zolte szpilki z H&M, czarne rybaczki, zolta bluzka z dekoltem z dlugim rekawem i czarny zakiet sztruksowy, do tego zolta bizuteria i torebka. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Co macie na sobie -wklejamy zdjęcia częśc 2 18.08.07, 14:40 szkoda ze nie mozesz zrobic zdjęcia bo brzmi ciekawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Co macie na sobie -wklejamy zdjęcia częśc 2 18.08.07, 16:58 up dla lepszej widocznosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene nie zauwazylam nowego watku ;) sorry 18.08.07, 17:13 jeszcze raz prosto z oddzialu polozniczego ;) img153.imageshack.us/img153/3052/foam17sierp2007yr0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: nie zauwazylam nowego watku ;) sorry 18.08.07, 17:27 zapomnialam dodac specyfikacje ;) sukienka/koszula szpitalna - vero moda duza torba - h&m sandaly/drewniaki - zara drewniana bransoleta - h&m mosiezne kwadratowe bransolety szt. 10 - promod - Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: nie zauwazylam nowego watku ;) sorry 19.08.07, 11:43 Foam, wyglądasz świetnie i masz super nogi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_07 Re: nie zauwazylam nowego watku ;) sorry 19.08.07, 18:41 Bardzo ładnie wyglądasz i piękne masz buty:) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene sobota dzien tragowy 18.08.07, 18:08 img159.imageshack.us/img159/5940/sobota18sierp2007oz7.jpg zolte buty woznej z dziurka na palec ;) - dajsman zolta kopertowka - atmosphere szara aksamitna bluzka z bufiastymi rekawami - h&m z uzywanej odziezy :) i sliczne (czego niestety nie widac na zdjeciach z telefonu i w dodatku w lustrze) szare jednwabne bufiaste szorty pepe jeans Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: sobota dzien tragowy 18.08.07, 18:18 fajnie ale czy nie za bufiasto:)? Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: sobota dzien tragowy 18.08.07, 18:27 mam takie same odczucia, niby fajnie, ale... a moze o wina zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: sobota dzien tragowy 18.08.07, 18:51 to nie wina zdjecia te bufiaste szorty sa dla naprawde szczuplej dziewczyny zwyczajnie jestem obecnie do nich za gruba :) i zbyt biusciasta bardzo przytylam ostatnio i na nieszczescie idzie mi w bufy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: sobota dzien tragowy 18.08.07, 18:52 kupilam dzis od nich dopasowana koszulke na wage ;) moze lepiej bedzie wygladala niz ta bufiasta... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: sobota dzien tragowy 18.08.07, 18:53 foam wedlug mnie jestes bardzo szczuplą dziewczyna:) Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: sobota dzien tragowy 18.08.07, 19:39 foam, ciebie ktoś powinien pogonić i karmić dobrze, żebyś przypadkiem nie schudła. dziewczyno, wyglądasz genialnie, masz figurę dziewiętnastolatki, co w połączeniu ze znacznie lepszym gustem, niż ma przeciętna 19tka daje olśniewający efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: sobota dzien tragowy 18.08.07, 19:49 jestes bardzo mila :) wobec innych zawsze jestemy bardziej tolerancyjni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: sobota dzien tragowy 19.08.07, 01:26 nie jestem miła, a szczera :). Odpowiedz Link Zgłoś
crazysexicool Re: sobota dzien tragowy 19.08.07, 21:58 foamclene napisała: > to nie wina zdjecia > te bufiaste szorty sa dla naprawde szczuplej dziewczyny zwyczajnie > jestem obecnie do nich za gruba :) i zbyt biusciasta > bardzo przytylam ostatnio i na nieszczescie idzie mi w bufy ;) > no rzeczywiscie jestes gruba. jak Ty sie w drzwiach miescisz...:P Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: sobota dzien tragowy 20.08.07, 12:41 Och, jak ja lubię taką kokieterię... Tak, Foam, jesteś po prostu OTYŁA :> Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: sobota dzien tragowy 18.08.07, 18:48 oj bardzo bufiasto :) szczerze to ja nie powinnam nosic nic bufiastego bo jestem dos bufiasta fabrycznie :) ale lato to taka pora ze mozna sobie poluzowac Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: sobota dzien tragowy 18.08.07, 19:15 bardzo mi sie podoba a najbardziej nogi :)) no ale ja to juz na punkcie nog "zboczona" jestem :P Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: sobota dzien tragowy 18.08.07, 19:40 nogi miodzio, co fakt, to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: sobota dzien tragowy 18.08.07, 19:55 swietnie, ale na takiej figurze chyba byle worek musi swietnie wygladac. juz chyba to kiedys pisalam, ale masz taka genialna sylwetke, ze lara croft niech sie schowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: sobota dzien tragowy 18.08.07, 22:33 dołączam się do wszystkich zachwytów. figurę masz po prostu n-i-e-s-a-m-o-w-i-t-ą!!! i jeszcze te włosy...gadam jak facet, ale to zachwyty platoniczne :) strój fajny i oryginalny. chociaż myślę, że prosta bluzka bardziej by wyeksponowała spodenki. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_07 Re: sobota dzien tragowy 19.08.07, 18:43 Znów bardzo ładnie. Ale Ty masz świetą figurę:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Co macie na sobie -wklejamy zdjęcia częśc 2 18.08.07, 21:00 w jakim sensie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 na sportowo 18.08.07, 22:31 a ja dzisiaj bylam na jodze: top, taki sam tylko w kolorze makow: www.lululemon.com/products/womens/tops/tanks/wrap_tank i taki dol: www.lululemon.com/products/womens/bottoms/crops/clam_diggernamaste! Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: na sportowo 18.08.07, 22:35 link sie cos zle wkleil: www.lululemon.com/products/womens/bottoms/crops/clam_digger Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: na sportowo 18.08.07, 22:47 skoro jestesmy przy odziezy treningowej odkrylam ostatnio (pewnie Wy juz znacie) linie nike sportowych stanikow nie pamietam jak sie to nazywa ale wygladalo genialnie na cienkie ramiaczka tradycyjne z krzyzakiem bardziej i mniej zabudowane czy ktoras z Was ma moze cos takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: na sportowo 18.08.07, 22:55 Nike nie mam, ale to jest moja tajemna bron: www.lululemon.com/products/womens/tops/bras/daily_yoga_bra kocham ten staniki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp niedziela 19.08.07, 12:15 biała sukienka terranova(nigdy nie przypuszczalam ze co sta m kupie:)),klapki deichmann,torebka diverse,chusta india shop:) noi nowe kolory wpokoju:)_ fotoforum.gazeta.pl/3,0,809836,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: niedziela 19.08.07, 12:24 Nowe kolory rewelacja:) i jakie "na czasie":D Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: niedziela 19.08.07, 12:33 no ja ostatnio mam faze na fiolet:)jeszcze zamierzam dokupic kilka czarnych dodatkow ,jakas fajna lampke i zyrandol bo mam taki przedpotowpowy,noi zaraz ide sprzatac:) Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: niedziela 19.08.07, 12:39 o, mam kaloryfery w podobnym odcieniu :). a w październiku wraca mój konkubent i będziemy malować mieszkanie, może zdecyduję się na taki fiolet... choć chyba bardziej byłabym za pomarańczowo-czerwonym czymś, choć z drugiej strony, czy nie oszalałabym w takich kolorach?! a do rzeczy - magdo, piękna z ciebie dziewczyna, bardzo podoba mi się twój styl, ubieram się troszkę podobnie, choć w wielu twoich kreacjach czułabym się pewnie jak w przebraniu, to ty wyglądasz w nich świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: niedziela 19.08.07, 12:43 to jakas epidemia mnie juz od dawna marzy sie sie kanapa w kolorze fuksji cala restza moglaby juz byc szro-bura :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: niedziela 19.08.07, 12:51 dzieki za wszytekie mile slowa:) ajesli chodzi o kolor scian to ja juz fiolet mam w przedpokoju tylko o ton jaśniejszy niz ten w pokoju.ale wlasnie w przedpokoju jest jedna sciana fioletowa a druga pomarańczowa i musze ci powiedzieć ze nawet w tak mało uczęszczanym miejscu ten pomarańcz zaczyna męczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: niedziela 19.08.07, 13:27 no właśnie, tego się bałam. a przecież nie będę co dwa tygodnie malowania robiła. niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: niedziela 19.08.07, 14:00 no ja wlasnie po naradach z mężem (ktory nomen omen od poczatku byl przeciwny pomarańczce:))przemalowuje pomarańcz na ten popiel Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: niedziela 19.08.07, 14:41 popiel? ale wszystkie ściany w popielu? nie za buro będzie? ale pewnie jakieś kolorowe dodatki przewidujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: niedziela 19.08.07, 15:18 nie bo moj przedpokoj jest dosyc dlugi ita dluga sciana jest fioletowa a te male na ktorych sa drzwi wejsciowe i do lazienki byly pomaranczowe ite wlasnie przemalowalam:) Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: niedziela 19.08.07, 15:42 fiolet i szarości, bardzo modny przedpokój :). Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: niedziela 19.08.07, 15:23 tak sie jeszcze zastanawiam jakie kolory zaslon(bo musze miec wtym pokoju).mysle ze fioletowe noi jakis dywanik tez chce ale ten to chyba jasny Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: niedziela 19.08.07, 12:45 To co masz na glowie bardzo przypomina mi mode afro-amerykanska. Nie kazdemu to pasuje, a u Ciebie wyglada swietnie. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: niedziela 19.08.07, 12:42 strasznie podba mi sie ta wielka pantera na ramie :) dawno ja kupowalas? Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: niedziela 19.08.07, 12:46 foam, magda już pisała: to jest torebka z diverse.ona jest w ciemna panterke ale byly teZ w taka troche nietypowa zebre i inne wzory.wsumei to sie zastabaiwalm miedzy zebra a panterka::naprawde jest fajna i kosztowała 69zl.mysle ze sa w kazdym diversie.a co do kolczyków to jak je zobaczyłam to po prostu stwierdzilam ze musze je mieć sa poprostu śliczne aja bardzo dlugo szukalam takich duzych:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: niedziela 19.08.07, 12:52 napewno dostaniesz ja wpierwszym lepszym diversie(napewno widzialam wtarasach). Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: niedziela 19.08.07, 12:58 to ja jeszcze się podczepię, bo uwielbiam wielkie torby - ma jakiś zamek? Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: niedziela 19.08.07, 13:20 tylko taki guzik na magnes.ale ona jest głęboka i ciężko byłoby z niej cos ukraść:) Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: niedziela 21.08.07, 13:03 magdo, możesz czuć się naczelną trendsetterką tego forum od dziś;). poszłam do diversa, obejrzałam, poszłam zobaczyć, co w vero modzie, znowu wróciłam do diversa i ciągle nie mogłam się zdecydować: tygrys czy zebra. stanęło na zebrze, koniec końców, ale najchętniej obie bym wzięła, gdyby nie koniec miesiąca... w torbie już jestem zakochana :). Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: niedziela 21.08.07, 18:53 poweim ci szczerze z emialam ten sam problem.nawet pana sprzedawcy sie radzilam.tez bym kupila obie ale nie stac mnie bylo:)wkoncu wybralam panterke bo nie ma zadnej torebki z brązem. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: niedziela 19.08.07, 15:43 droga magdo, ty to masz styl, sukienka fajna, ale na taka torbe bym nigdy nie spojrzala, a fuj, i buty wedlug mnie tez srednie, ale na tobie to jakos wyglada wszystko razem bardzo fajnie i efektownie bardzo mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_07 Re: niedziela 19.08.07, 18:48 Świetna sukienka:)Zresztą zawsze masz swietne ubrania:D(to co widzę w linkach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: Co macie na sobie -wklejamy zdjęcia częśc 2 20.08.07, 11:44 bardzo podoba mi się styl ubierania Magdaksp, jak również jej ściany:D nie mam takiej oryginalnej urody, ale spódnicę chyba pasującą - tak. i pewnie dziś ją założę. fotoforum.gazeta.pl/3,0,811512,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Co macie na sobie -wklejamy zdjęcia częśc 2 20.08.07, 20:45 cudowna ta twoja spodnica! Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: Co macie na sobie -wklejamy zdjęcia częśc 2 20.08.07, 21:48 dziękuję, myślę że w India Shopach są podobne. zresztą pewnie masz w tym stylu coś :) moja z bazaru w Mielnie, 15zł. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_07 Poniedziałek 20.08 20.08.07, 12:22 Jak juz pisałam nie mam aparatu cyfrowego:( Ale postaram się znależć moje ciuszki w Internecie:D:D A więc mam na sobie tuniko/sukienkę(Principles): www.principles.co.uk/pws/ProductDetails.ice?ProductID=5540 Buciki(nie pamiętam gdzie;)): www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/3b81fa9bfdea0819.html Jeansy h&m: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/1837d03f9f7514f2.html Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Poniedziałek 20.08 20.08.07, 12:33 jeansy w ogole mie sie nie podobaja, a tunika moze byc, ale buty bardzo fajne Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Poniedziałek 20.08 20.08.07, 17:26 wspaniale spodnie, buty idealne do nich, ale bluzka nie w moim stylu Odpowiedz Link Zgłoś
branzoletka Re: Poniedziałek 20.08 20.08.07, 18:23 wszystko mi się strasznie podoba i na pewno świetnie to razem wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
tishka poniedzialkowo 20.08.07, 12:39 jakos tez niestety telefonowa stroj z serii pracowniczo-biurowy www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=0d9c010b3c79d44c Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Magda i Foam. 20.08.07, 13:26 Foam, ale tu jestes S E K S O W N A ! :))))))) Slicznie wygladasz : img153.imageshack.us/img153/3052/foam17sierp2007yr0.jpg Swoja droga, zazdroszcze Ci tych szortow, uwazam ze leza tak jak powinny, wlasnie to ze sa jak " bombka " bardzo mi sie podoba. Magda, swietna sciana w sypialni. Fajna torebka, ale nic nie przebije Twojej " chusty (?) " na glowie, idealnie do Ciebie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_07 Re: poniedzialkowo 20.08.07, 18:00 Podoba mi się, tylko szkoda ze nie widać dobrze butów Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: Co macie na sobie -wklejamy zdjęcia częśc 2 20.08.07, 19:05 Szaro-buro i trochę bez pomysłu, ale za to mam ładne buty (których i tak nie widać; i nową torebkę:) www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3da296a79a379861.html Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Co macie na sobie -wklejamy zdjęcia częśc 2 20.08.07, 19:20 calkowicie sie zgadzam, ale nie zawsze trzeba wygladac jak choinka czy cos w tym rodzaju nieraz fajnie ubrac sie normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Co macie na sobie -wklejamy zdjęcia częśc 2 20.08.07, 19:29 Dokladnie, zgadzam sie z przedmowczynia, bardzo ladnie wygladasz. Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: Co macie na sobie -wklejamy zdjęcia częśc 2 20.08.07, 19:31 Dziękuję, zawsze piszesz mi miłe rzeczy:) Miłe tym bardziej, że czuję się tak, jak wyglądam czyli szaro-buro:( Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: Co macie na sobie -wklejamy zdjęcia częśc 2 20.08.07, 19:59 bardzo ładna torebka, skąd? Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: Co macie na sobie -wklejamy zdjęcia częśc 2 20.08.07, 20:20 Z reserved, 59 zł. Fajna, bo mała a pakowna i fioletowa. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Co macie na sobie -wklejamy zdjęcia częśc 2 20.08.07, 20:48 torebeczka super.swoją droga super watek i fajnie ze sie tak ladnie rozwinal.ja dzis pracuje w domu (czyt.warkoczykuje )wiec mam ans obiestare dzinsy i toszert i nawet umalowana nie jestem dlatego fotka pewnie jutro Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_07 Re: Co macie na sobie -wklejamy zdjęcia częśc 2 20.08.07, 19:56 Bardzo ładnie wyglądasz:). Kocham szaro-bure ubrania :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire poniedziałek 20.08.07, 22:29 biała bluzka koszulowa w złote prążki granatowe bojówki granatowa torebka z SH czerwone buty ze złotymi elementami złoty łańcuch na szyji z wisiorkiem ze sztrasów (niestety go nie widać, a jest b. ładny:)) img248.imageshack.us/img248/1610/2008071540nt3.jpg później zmieniłam buty na płaskie, bo miałam jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Boskie te bojówki!!! nt 20.08.07, 22:40 dzięki:) są z potępianego przez większość forumek reserved rzadko które spodnie dobrze wyglądają na mnie, a te leżą idealnie - jakby szyte na moją figurę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: poniedziałek 20.08.07, 22:41 na tym zdjeciu to wyglada jakos tak nijako.ale mysle ze gdyby bylo widac szczegóły byloby lepiej bo ja tam nic granatowego nie widze niestety Odpowiedz Link Zgłoś
sammuramat Re: poniedziałek 20.08.07, 23:36 mnie sie ani troche nie podoba, tak bym sie nigdy nie ubrala, jedynie moze buty sa ciekawe, ale slabo je widac, za to koszula straszna:/ Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: poniedziałek 20.08.07, 23:38 tez bym sie tak nie ubrała bo dla mnie za szaro i za bylejako ale do końca pewna nie jestem ze względu na jakość fotki Odpowiedz Link Zgłoś
sammuramat Re: poniedziałek 20.08.07, 23:47 przede wszystkim razi mnie ta koszula, ktora kojarzy sie z orsayem, ogolnie ten styl.... a ja dzisiaj bardzo sie sobie podobalam, mialam na sobie czerwona koszule jedwabna, denimowe spodnie bootcut i moje ukochane peep toe platformo slupkowe, ale bylam juz tak padnieta jak wrocilam, ze nie mialam sil zrobic zdjecia:/ aha i nie zebym wpadala w samozachwyt, poprostu bardzo sie sobie dzisiaj podobalam:) i szkoda ze nie mam fotki, bo ciekawa jestem waszych opini Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: poniedziałek 20.08.07, 23:50 i dobrze:) nie każdy musi lubić tak zwariowane kolory:P wolę stonowane barwy a koszula nie jest z orsaya i nie musi się podobać wam, wystarczy, ze podoba się mnie:D Odpowiedz Link Zgłoś
sammuramat Re: poniedziałek 21.08.07, 00:15 ale to nie chodzi o to, ze koszula jest biala, sama jestem wlascicielka duzej ilosci bialych koszul, chodzi tylko o ten fason, dla mnie nie jest zbyt ciekaway, ale masz racje, najwazniejsze, ze ty czujesz sie w tym dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: poniedziałek 21.08.07, 20:08 magdaksp- bez zlosliwosci, ale to troche jakby kociol garnkowi przygadywal. Przynajmniej zdjecie Lilivampire nie jest "poruszone" i jak na jakosc aparatu w komorce jest zrobione poprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: poniedziałek 21.08.07, 20:26 kinky 5 po co sie bawisz w adwokata lilivampire? tak zdjecie jest zrobione super ,szkoda ze nie widac granatowych spodni.zreszta zwisa mi to.mam prawo do wyrażenia swojego zdania i nic ci do tego moja droga. Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: poniedziałek 21.08.07, 22:08 po prostu nie rozumiem jak osoba, ktora sama nie potrafi zrobic zdjecia krytykuje innych i tyle. I tak samo ja mam prawo do wyrazenia swojej opinii- nie podoba sie- trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: poniedziałek 21.08.07, 22:41 wiesz może najpierw porównaj sobie zdjecie lili na ktorym nei widać zadnych szczegółów a moje na których widac wszystko ana pewno kolory ..inna sprawa ze ja już sie nt zdjęć wypowiadalam w poprzednim watku i nie zamierzam sie powtarzac.EOT Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: poniedziałek 21.08.07, 23:10 "...a moje na których widac wszystko ana pewno kolory..." szczegolnie na tych rozmazanych LOL. Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: poniedziałek 22.08.07, 16:47 myslalam ze jestes warta komentarza o tzw. niekonsekwencji, bo nie o zdjecia w tym wszystkim chodzi. Wczesniej spotkalam sie z sytuacja ze nie potrafisz dyskutowac z oponentem, niestety nasza "wymiana zdan" potwierdza moje obserwacje. Swoimi odpowiedziami pt "skończ dziewczynko" naprawde pokazujesz swoj poziom, a nie moj. Zreszta chyba oglosilas "EOT", ale rozumiem ze nie potrafisz przepuscic okazji, aby sprobowac mnie obrazic.Coz, moge miec tylko nadzieje, ze przynioslo ci to wymarzone uczucie spelnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
branzoletka Re: poniedziałek 21.08.07, 09:22 mi się podoba, bo ja lubię takie 'klimaty ubraniowe' dla mnie na plus Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: poniedziałek 21.08.07, 13:59 fajne te bojowki, dobrze leza. byly tez czarne? tez lubie polaczenie bojowek z piptolami i kokardkami;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: poniedziałek 22.08.07, 11:18 nie widziałam czarnych:/ ale... wpadłam do reserved tuż przed zamknięciem i z prędkością światła wybierałam ubrania do przymierzenia:) może gdzieś tam były, tylko mnie się nie rzuciły w oczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: poniedziałek 22.08.07, 12:16 aha, dzieki:) w takim razie musze zajrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_07 Wtorek 21.08 21.08.07, 10:36 Dziwnym sposobem temperatura dzisiaj u mnie przekroczła 27 stopni więc wyruszam , w dzień wolny od pracy lansować się nad Wielką Wodę:D a pokazywać będe się tam w takich ubraniach: top: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/0ebdba00c1c725f6.html Spodenki: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/fee817d522612a35.html No i nie wiem czy przezyję, buty na płaskiej podeszwie: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/3275edb8fe987974.html Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Wtorek 21.08 21.08.07, 12:44 cleo2007.fotolog.pl/1258171,link.html czyli na sportowo Odpowiedz Link Zgłoś
monka_c Do bgoralska1978 21.08.07, 13:36 Nie mówię tego złośliwie, ale kolor włosów, jaki masz, postarza Cię. (taka refleksja po obejrzeniu Twojego zdjęcia). Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: Wtorek 21.08 22.08.07, 09:14 A coż to za mina:D Nic mi się nie podoba:/ Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Wtorek 21.08 22.08.07, 13:42 meduzaa1 napisała: > A coż to za mina:D > Nic mi się nie podoba:/ No pewnie lepiej sie pokazywac w polyestrach. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Wtorek 21.08 21.08.07, 12:57 och bardzo slicznie, fajna bluzeczka, swietne buciki, razem bardzo bardzo fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
tishka wtorkowo 21.08.07, 11:24 znowu biurowo sukienka taka tylko czarna www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=ea92af4df90389abbuty www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=41658d391192b515torba www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=cec885b4581667a7 Odpowiedz Link Zgłoś
tishka Re: wtorkowo 21.08.07, 11:26 oj cos zle sie powklejalo www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=ea92af4df90389ab www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=41658d391192b515 www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=cec885b4581667a7 Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: wtorkowo 21.08.07, 11:31 bardzo ładna sukienka, jakiej to firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
tishka Re: wtorkowo 21.08.07, 11:38 ten stroj to jedna wielka sieciowka:) sukienka - h&m buty - zara torba - promod Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: wtorkowo 21.08.07, 14:00 czy to z kolekcji madonny? bardzo chcialam taka czarna, ale niestety jej nie dorwalam. Odpowiedz Link Zgłoś
tishka Re: wtorkowo 21.08.07, 15:11 tak to kolekcja madonny, dziwne ze jej nie dorwalas bo bylo ich bardzo duzo, przynajmniej w krakowie:) ja tez mam czarna i kupilam ja na przecenie, poczatkowej ceny czyli 199 moim zdaniem nie jest warta, ale za 49 sie skusilam:) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: wtorkowo 21.08.07, 16:04 za ile??? gratulacje! sukienka jest super btw dzisiaj bylam w h&m i wygrzebalam swetr za 24.90 euro przeceniony o polowe, przy kasie okazalo sie, ze mam zaplacic polowe polowy! bosko! Odpowiedz Link Zgłoś
martita503 Re: wtorkowo 21.08.07, 19:33 wczoraj kupilam brazowy ciezki szalik jesienny. 120zl, przeceniony na pol. z tylu czerwona naklejka z napisem 20. zglupialam. pytam, ktora to cena? polowa czerwonej hehe. wiec mam szalik ze 120zl na 10:))) je je je Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: wtorkowo 21.08.07, 19:42 no i od razu humor sie poprawia i nie-wydana-roznice mozna spozytkowac na inne rownie wazne zakupy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: wtorkowo 21.08.07, 14:56 bardzo podoba mi się zestawienie tych butów z tą sukienką. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: wtorkowo 21.08.07, 18:55 bardzo fajny zestaw ja bym do niego zalozyla jakies kolczyki wkolorze butów albo poprostu turkusowe Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: wtorkowo 21.08.07, 19:06 fajny zestaw, szczególnie torebka i sukienka, natomiast jedno co mi się nie podoba to ten obcas w bucie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mausi5 Re: wtorkowo 21.08.07, 15:24 Przypuszczam ze torbe ja bym dobrala czarna, aby buty byly jedynym kolorowym elementem czarnego stroju, ale i tak mi sie bardzo podoba ten zestaw :) Odpowiedz Link Zgłoś
mausi5 wtorkowo 21.08.07, 16:13 A to ja w dniu dzisiejszym. Mam nadzieje ze sie link dobrze wklei. fotoforum.gazeta.pl/3,0,814417,2,1.html Bluzka - Zara Bezrekawnik - H&M Portki - Mango Buty - Bronx Szal - Bazar w Liege :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: wtorkowo 21.08.07, 18:57 byloby fajnie bez szaliczka i bezrekawnika chociaz ledwo go widac.ja bym zalozyla jakis widowiskowy naszyjnik albo kilka sznurów korali. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: wtorkowo 21.08.07, 19:10 wszystko byłoby ładnie, gdyby nie ten bezrękawnik, nie pasuje mi tu on :) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: wtorkowo 21.08.07, 20:19 faktycznie wszystko ok, ale po co ten bezrekawnik Odpowiedz Link Zgłoś
mausi5 Bezrekawnik :) 22.08.07, 00:51 Ja Wam powiem po co: zeby bylo CIEPLEJ! :) Dzis byla glupia pogoda, na dlugi rekaw za cieplo, na wyskoczenie w samej jedwabnej bluzce za chlodno :) A poza tym wcale nie wygladal tak zle moj bezrekawniczek :) I dzieki za komentarze! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: wtorek 21.08.07, 18:52 dzis czarna spodnica hm,czarna bluzka hm,naszyjnik belly dance,chusta,torebka camden,koturny fotoforum.gazeta.pl/3,0,814644,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_07 Re: wtorek 21.08.07, 18:57 Swietnie, chyba juz Ci to pisałam, ale co, napiszę jeszcze raz; zawsze jestes super ubrania:)) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: wtorek 21.08.07, 19:01 dziekuje ale mysle ze to nie mozliwe,czasme zdarzaja mi sie wpadki ubraniowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Nad morzem ;) 21.08.07, 20:43 Właśnie wróciłam znad morza. Po kilku dniach nadmorskiego lansu znowu mam na sobie dresiarski zestaw domowy :( Ale przedwczoraj i dwa dni temu ubrana byłam tak: bp0.blogger.com/_JqiwM2hJWOs/Rsrwo5ppHwI/AAAAAAAAAE4/YNeurPJQrvw/s1600-h/pomaranczowa.jpg bp3.blogger.com/_JqiwM2hJWOs/RsqsmpppHrI/AAAAAAAAAEM/EfbSTBMjVS0/s1600-h/wenus.jpg Obie kiecki z ciucholandu. Niebieska jest w małe białe kropeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_07 Re: Nad morzem ;) 21.08.07, 20:55 Ta pomarańczowa sukienka jest b. ładna a drugi link mi się nie otwiera Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Nad morzem ;) 21.08.07, 21:00 No to może teraz: bp0.blogger.com/_JqiwM2hJWOs/Rss1_pppH0I/AAAAAAAAAFc/ptY_pZk_HKQ/s1600-h/niebieska.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 a ja chce pomaranczowa, bo mi sie nie chce otworzy 21.08.07, 21:23 mozesz dac jeszcze raz tego linka co do niebieskiej, bardzo fajna Odpowiedz Link Zgłoś