dwadziescia_piec 30.08.07, 16:57 witajcie mam zamiar jutro przejechac sie do manufaktury nie orientujecie sie czy sa jakies wyprzedaze z ubranek czy juz raczej nic sie nie dostanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eirenne Re: Łod-Manufaktura-sa jeszcze wyprzedaze? 30.08.07, 17:15 Są, ale czy zostało coś ciekawego to już inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
dwadziescia_piec spodnie z wysokim stanem 30.08.07, 17:33 jutro bede w h&m wiec moge zajrzec i sie zapytac czy one Wam sie naprawde podobaja? a bym ich nie załozyła to tylko dla niskich chudzielców a mozecie podac co moge jeszcze dostac z wyprzedazy? Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: spodnie z wysokim stanem 30.08.07, 17:59 W Reserved tony łaszków na stołach i szyld "-50% od ceny na metce" czy coś w tym rodzaju. W Tatuum wieszak z jakimiś kurteczkami, spódnicami, bluzkami... W Aldo piptoły i czółenka w dobrych cenach... W Daniji też coś, ale chyba pojedyncze sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: eirenne 30.08.07, 17:56 Nie, nie byłam jeszcze, nie miałam czasu na buszowanie, ale dziś pewnie tam trafię i rozejrzę się porządnie. O spodniach pamiętam! Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Łod-Manufaktura-sa jeszcze wyprzedaze? 31.08.07, 10:00 Uprzejmie zawiadamiam, że w Manu nie ma sławnych spodni z HiMa. Są za to inne szerokie, z pasem tuż poniżej pępka, szerokimi nogawkami i mankietami na dole. Zrobiłam foty komórką małżonka, no i oczywiście teraz będę czekać tydzień na ich ściągnięcie:/ (sklerotyczka zapomniałam swojej komóry buuu) Odpowiedz Link Zgłoś