aniamorsa 03.09.07, 08:26 Ponieważ wątek poprzedni ma już ponad 500 wpisów, więc zakładam nowy. Ciekawe kiedy nam się znudzi. Ja już mam nowy kabel do aparatu, więc może wreszcie uda mi się coś wrzucić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_koz Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia - cz.6 03.09.07, 08:41 zalozylas watek po to by Nam powiedziec ze masz kabel do aparatu?? dziwne.... Odpowiedz Link Zgłoś
aniamorsa Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia - cz.6 03.09.07, 09:22 Jak napisałam we wcześniejszym poście założyłam wątek dlatego, że we wcześniejszym jest ponad 500 wpisów. A o kablu napisałam dlatego, że nie mogłam do tej pory przerzucić zdjęć. Jak cię to nie interesuje lub dziwi to nie odpisuj i nie doszukuj się nie wiadomo czego. Co to w ogóle za zwyczaj się robi na forum z doszukiwaniem się podtekstów. Pozdrawiam wszystkie które nie krytykują jak leci byle coś napisać Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia - cz.6 03.09.07, 09:26 czerwone szpilki ze wstawkami w kratke dzinsy levisa czerwony tshirt granatowa marynarka w mini biale baski czerwona torba rozmiarow boiska :) Odpowiedz Link Zgłoś
by_niebo to ja się wkleję tutaj... 03.09.07, 10:48 ...bo w poprzednim wątku, jak to już Aniamorsa napisała, mało zostało miejsc. wczoraj na zakupy, lody i do kina tak byłam ubrana: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ad91797f2c2f2e9f.html Odpowiedz Link Zgłoś
by_niebo Re: to ja się wkleję tutaj... 03.09.07, 10:50 oj coś źle link wszedł, może teraz: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ad91797f2c2f2e9f.html Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: to ja się wkleję tutaj... 03.09.07, 12:27 nie tylko link ci zle wyszedl, to zestawienie rowniez jak mowia chinczycy, dziada z baba tu tylko brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: to ja się wkleję tutaj... 03.09.07, 12:38 tralalumpek napisała: > nie tylko link ci zle wyszedl, to zestawienie rowniez > jak mowia chinczycy, dziada z baba tu tylko brakuje > <lol> uwielbiam Cie trampek! :) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: to ja się wkleję tutaj... 03.09.07, 12:45 no to kachajmy sie..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: to ja się wkleję tutaj... 03.09.07, 15:59 tralalumpek napisała: > no to kachajmy sie..... > > :) > juz na plocie napisalam, ze Alex kocha trampka;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: to ja się wkleję tutaj... 03.09.07, 19:37 pinkpanther napisała: > alex + trampek = wsm? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: to ja się wkleję tutaj... 03.09.07, 19:58 oswieccie mnie bo nie kumam....co to jest wsm? chyba mi komorek popielatych zabraklo Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: to ja się wkleję tutaj... 03.09.07, 20:16 co ty do podstawówki nie chodziłaś? na drzewach się zawsze ryło serca z inicjałami (upps, nieekologicznie), a wsm to Wielka Szalona Miłość Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: to ja się wkleję tutaj... 03.09.07, 20:22 wielka milosc tak ale wielka szalona milosc to sobie nie moge przypomniec, widocznie nie te drzewa.... Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: to ja się wkleję tutaj... 03.09.07, 20:28 tralalumpek napisała: > wielka milosc tak ale wielka szalona milosc to sobie nie moge > przypomniec, widocznie nie te drzewa.... > > > ale ja plocie wyrylam, zgodnie z moja podstawowkowa tradcyja;) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: to ja się wkleję tutaj... 03.09.07, 20:35 plotow ci u nas nie bylo a i menzus moj twierdzi ze u nich tez wm sie pisalo Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: to ja się wkleję tutaj... 03.09.07, 20:38 u nas to nawet czasami dłuższe były te wyznania, ale już nie pamiętam dokładnie jakie Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: to ja się wkleję tutaj... 03.09.07, 20:44 oj przypomnials mi jak w piatej klasie podstawowoki moj odorator wyznawal mi milosc przez poslanca....niestety, uparta bylam bestia i nie dalam sie uniesc ramionom amora, byl mlodszy i straszliwie brzydki .....alez to byly tragedie zranionych serc, eh Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: to ja się wkleję tutaj... 03.09.07, 20:52 ty nawet nie mów bo ja do tej pory sobie wyrzucam, że jak właśnie w piątej klasie mój o rok młodszy adorator podrzucił mi pod drzwi list miłosny w kształcie serca to ja ten list wyrzuciłam. No ale on był blondyn i niski, a ja zawsze czułam miętę do wysokich brunetów. Ale jak mi potem taki gruby Angol słał miłosne kartki tom wszystkie zachowała. Jedna to nawet grała jak się ją otwarło! Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: to ja się wkleję tutaj... 03.09.07, 21:01 a propos obcej krwi... w szostej klasie bylam w enerdowku na kolonii i tam sie kolonialna :) milosc rozwinela, mlody opiekun przetanczyl ze mna caly wieczor ale ja jak wanda co nie chciala niemca, oj wzdychal i spozieral...a ja patriotka nieugieta! Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: to ja się wkleję tutaj... 03.09.07, 21:16 tralalumpek napisała: > plotow ci u nas nie bylo a i menzus moj twierdzi ze u nich tez wm > sie pisalo > > no wlasnie, my tu gadu gadu o modzie co sie zmienia z sezonu na sezon, a pewne zjawiska trwaja od pokolen i tyle;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: to ja się wkleję tutaj... 03.09.07, 21:23 masz racje, tak jest wlasnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
emii77 poniedzialek-cala w Zarze:) 03.09.07, 10:51 zwyczajnie, do pracy a potem na kawe z kolezankami www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c22bdba6ebee745f.html Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: poniedzialek-cala w Zarze:) 03.09.07, 11:58 a moim zdaniem zwyczajnie, ale bardzo ładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: poniedzialek-cala w Zarze:) 03.09.07, 12:06 o, moje butki ;) Pasek i bluzka IMO mogłyby być lepsze, ale całość i tak fajnie się prezentuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
emii77 Re: poniedzialek-cala w Zarze:) 03.09.07, 12:12 tak, pamietam jak je pokazywalas:) pisalam ci ze zaplacilam za nie duzo mniej niz ty:) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia - cz.6 03.09.07, 13:37 ja mam na sobie kota i trochę mi niewygodnie, ale żal mi go zrzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia - cz.6 03.09.07, 20:54 skad ja to znam ;) wstaje rano polamana Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia - cz.6 03.09.07, 22:05 foamclene napisała: > skad ja to znam ;) > wstaje rano polamana ja wstaję rano lizana po twarzy ale dzisiaj Prosiak przegiął, bo mnie lizał po pachą! Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl poniedziałek 03.09.07, 14:00 Moja najukochańsza spódniczka :D fotoforum.gazeta.pl/3,0,840598,2,1.html Przepraszam za moje "zdolności" fotograficzne :P Zdjęcie trochę kiepsko z fleszem wyszło, ale bez niego wychodzi jeszcze gorzej:P Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: poniedziałek 03.09.07, 14:29 zdjęcia rzadko kiedy wychodzą idealne - wystarczy je rozjaśnić i już coś widać img169.imageshack.us/img169/3913/ric7sielarhgu9berbea1.jpg chociaż w przypadku tego stroju to może jednak lepiej, jak nic nie widać widać, że stosujesz wszelkie możliwe sposoby żeby się pogrubić - brzydka, za szeroka spódnica o złej długości, botki które skracają ci nogi - czarne rajstopy też tu wyglądają źle sweter niepotrzebnie ściśnięty paskiem (fajnie by wyglądał do jeansów) ja bym założyła właśnie ten sweter do jeansów, albo szortów bez paska. Do tego albo te buty z cielistymi rajtkami albo wyższe kozaki do jakiś kryjących rajstop Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: poniedziałek 03.09.07, 14:36 No nie przesadzajmy. Mnie się podoba, fajnie wygladasz w tej spódnicy, moim zdaniem wcale cię nie pogrubia, sweter tu pasuje a pasek jeszcze bardziej. Wg mnie zdjęcie jest robione "od góry" dlatego nogi wydają się być dość krótkie, ja myślę że to wina zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: poniedziałek 03.09.07, 20:39 na kozaki jest za ciepło, a skoro uważasz, że cieliste rajtki wyszczuplają nogi to to przemilczę;) Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: poniedziałek 03.09.07, 14:43 Fakt, zdjęcie mogłoby być lepsze (szkoda zwłaszcza, że nie widać butów z boku i szczegółów swetra), ale całość (chyba) fajnie zestawiona :) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: poniedziałek 03.09.07, 21:04 ryfka81 napisała: > Fakt, zdjęcie mogłoby być lepsze (szkoda zwłaszcza, że nie widać butów z boku i > szczegółów swetra), ale całość (chyba) fajnie zestawiona :) Buty z boku wyglądają tak: fotoforum.gazeta.pl/3,0,744147,2,8.html A sweterek jest ażurowy, więc wbrew temu co pisała Pinkpanther nie pogrubia:) Ale fakt, na zdjęciu całość nie wygląda tak korzystnie jak w rzeczywistości :> Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: poniedziałek 03.09.07, 21:12 confused.girl napisała: > A sweterek jest ażurowy, więc wbrew temu co pisała Pinkpanther nie pogrubia:) > nie no ja pisałam że pogrubia cię spódnica i buty. sweterek jest ok, dlatego proponowałam ci inne zestawienia z nim w roli głównej. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: poniedziałek 03.09.07, 21:19 Akurat spódnica mnie wyszczupla ;> Albo po prostu jestem małym grubaskiem, albo to zdjęcie jest naprawdę kiepskie:P fotoforum.gazeta.pl/3,0,841513,2,1.html Tutaj to wygląda odrobinę lepiej, ale pewnie dalej "się pogrubiam" :D Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: poniedziałek 03.09.07, 21:58 confused.girl napisała: > Akurat spódnica mnie wyszczupla ;> > Albo po prostu jestem małym grubaskiem, albo to zdjęcie jest naprawdę kiepskie: > P > nie nie i jeszcze raz nie! popatrz, jakbyś wyglądała, gdyby spódnica była krótsza, węższa i czarna (ukośna kratka nikogo nie wyszczupli): img265.imageshack.us/img265/2694/ric7sielarhgu9berbew7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: poniedziałek 03.09.07, 22:08 wiadomo, że w czarnej spódniczce przed kolana każdy wygląda szczupło(i takie też mam w szafie), ale nie zamierzam z tego powodu rezygnować z mojej pięknej kratki, za która biegałam zeszłej zimy przez 2 miesiące. Nikt mi jeszcze w realu nie powiedział, żeby moje ukochane cudeńko mnie pogrubiało, a mam do czynienia z surowymi i szczerymi "jurorami";), więc będę dalej uparcie wierzyć, że to wina zdjęcia. Koniec kropka. poza tym nie zamierzam jesienią i zimą latać w spódniczkach przed kolana, bo zmarznę i tyle :D Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: poniedziałek 04.09.07, 09:58 uwazam, ze do grubosci to Ci brakuje jeszcze ladnych pare centymetrow... wygladasz ok! :) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska teraz ja :) 03.09.07, 14:16 img517.imageshack.us/img517/3738/maandagpn2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther nie-niebieska! 03.09.07, 14:24 czy mi się tylko wydaje, czy bardzo zeszczuplałaś? w ogóle to dawno cię nie widziałam! strój zwyczajny, ale oprócz butów mi się podoba - bez udziwnień, czy ekstrawagancji. Dobrze wyglądasz w tych jeansach. Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: teraz ja :) 03.09.07, 14:45 Podoba mi się wszystko (zwłaszcza kurtka i apaszka) oprócz butów (nie mój styl). Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: teraz ja :) 03.09.07, 15:12 nie-niebieska napisała: > img517.imageshack.us/img517/3738/maandagpn2.jpg swietna ta kurtka! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: teraz ja :) 03.09.07, 15:13 dzieki dziewczyny :) pinkpanther: nie wiem, czy bardzo, ale nie mam czasu na jedzenie... ale nie cierpie z tego powodu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: teraz ja :) 03.09.07, 15:17 na pewno jest cię mniej niż za czasów GM tyle masz pracy że nie masz czasu na jedzenie? a jak sie ma potomstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: teraz ja :) 03.09.07, 15:19 koncze projekt szukam pracy maly spoko :) pozdrowienia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda-88 rozpoczecie roku szkolnego ;) 03.09.07, 15:42 Razem z moja klasa bylam dzis na rozpoczeciu roku szkolnego w naszym liceum. Nic to, ze od maja jestesmy juz jego absolwentami ;) Byla okazja sie posmaiac, spotkac, a potem isc na pyszna pizzunie ^^ www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/55255fd204a52297.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ead96c77b5909ec1.html (przysiegam, ze nie chodzilam z golym brzuchem, na zdjeciu bluzka mi sie podciagnela!) Detale: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1959192e26a7afae.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/016e2666dd7dd03b.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c513b968dec42ef5.html Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: rozpoczecie roku szkolnego ;) 03.09.07, 15:46 trochę ciasny ten sweterek. Rozepnij go, albo zrezygnuj z pizzy... Odpowiedz Link Zgłoś
ruda-88 Re: rozpoczecie roku szkolnego ;) 03.09.07, 15:52 <lol> Tez nad tym myslalam, zeby z niej zrezygnowac, ale nie moglam sie oprzec ;) Jak sie teraz przygladam tym zdjeciom, to w mi nieciekawe wyszly... Moze dlatego, ze robilam je po powrocie i juz bylam nieco zwichrowana. Recze, ze nie jest za ciasny - a biust mam jaki mam, wiekszy by mi wiasial w ramionach. Poza tym jest celowo zapiety tylko na jeden guzik. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: rozpoczecie roku szkolnego ;) 03.09.07, 15:58 cieszę się, że się nie pogniewałaś :) a ja pizzę bardzo lubię, ale najbardziej we Włoszech myślę, że rozpięty już wyglądałby lepiej. I ja bym ta górę widziała z jakąś szeroką spódnicą i butami na wysokich obcasach. A tak w ogóle to się wymądrzam, a od dwóch dni siedzę w domu w dresie... Odpowiedz Link Zgłoś
ruda-88 Re: rozpoczecie roku szkolnego ;) 03.09.07, 16:00 Co tu sie gniewać, każdy mówi o tym, co widzi ;) Następnym razem dam zdjęcie z rozpiętym :) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: rozpoczecie roku szkolnego ;) 03.09.07, 16:01 czy imprezowy outfit pink+panther to twoj dress? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: rozpoczecie roku szkolnego ;) 03.09.07, 16:08 cieszę, że stara foremka wie, o co chodzi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: rozpoczecie roku szkolnego ;) 03.09.07, 15:59 jak dla mnie za krotka bluzka i za ciasny sweterek Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: rozpoczecie roku szkolnego ;) 03.09.07, 19:09 tragedia ogolnie i w detalach jestes przykladem na stada takej mlodziezy z oponkami wylewajacymi sie znad fatalnych, zaniskich portek przepasanych bialym, tragicznym paskiem , buty sa juz kropka nad i! ze nie wspomne o tgorze bo nawet nie wiem jak to zestawienie nazwac niestety, jako starsza metryka pani musze stwierdzic ze w moich czasach licealnych tylu opaslych dziewczat i tak tragicznie sie ubierajacych, podkreslajac wszystkie wady jakie sie ma, naprawde nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: rozpoczecie roku szkolnego ;) 03.09.07, 19:51 chyba trochę przegięłaś otyła nastolatka wygląda tak: tiny.pl/56v4 Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: rozpoczecie roku szkolnego ;) 03.09.07, 21:20 no wiesz, ja tez tutaj brzuch wywalilam bo zdjeciorob nie powiedzial ze sweter mi podniosl rabek bluzki....ale mysle ze ten skrawek spyrki tak strasznie po oczach nie bije, nieprawdaz? a moze to ja tylko nie chce tak widziec... img214.imageshack.us/img214/1959/rurki2ke91jr5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: rozpoczecie roku szkolnego ;) 03.09.07, 21:37 oponka mała jest;) Ale to wina fotografa przecież, bo nie ostrzegł :D No ale powiem szczerze, że czekałam aż umieścisz jakieś swoje zdjęcie na forum, bo mnie ciekawość zżerała jak ubiera się Tralalumpek, która tak ostro krytykuje :P Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: rozpoczecie roku szkolnego ;) 03.09.07, 21:38 tak naprawde oponki nie ma ale nawet jakby byla to wolno jej :) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: rozpoczecie roku szkolnego ;) 03.09.07, 21:40 a ja tam bardzo lubię oponki :)) dziś nawet pozwoliłam sobie na okoliczność urodzin i imienin zjeść 3 sztuki :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: rozpoczecie roku szkolnego ;) 03.09.07, 21:42 a nigdy w zyicu:DDD piekłam ale placki :) oponki wolę "sklepowe" Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: rozpoczecie roku szkolnego ;) 03.09.07, 21:45 a tak sobie pytam bo tez nie umiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: rozpoczecie roku szkolnego ;) 03.09.07, 21:42 tralalumpek napisała: > tak naprawdę oponki nie ma ale nawet jakby była to wolno jej :) > No wolno wolno :D Moja "periodyczna oponka" pojawia się po wizycie w pizzerii w przyciasnych jeansach, ale na szczęście nikt jej dotąd nie utrwalił na zdjęciu:D Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: rozpoczecie roku szkolnego ;) 03.09.07, 22:03 jak się już oponkami chwalimy, to patrzcie jakie sobie cudo wyhodowałam po dwóch miesiącach pobytu w Anglii (powoli zrzucam, ale urlop we Włoszech chyba mi nie pomoże) img504.imageshack.us/img504/6729/rozne010cx7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: rozpoczecie roku szkolnego ;) 03.09.07, 22:09 ale sobie wychodowaaaaaaalas, no jak moglas i to jeszcze w dodatku takie boczne, brzuszne to takie zwykle ale boczne... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: rozpoczecie roku szkolnego ;) 03.09.07, 22:12 no wiem, wstyd i wogle ale jak nie noszę za ciasnych ubrań to nawet nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: rozpoczecie roku szkolnego ;) 03.09.07, 22:16 pinkpanther napisała: > no wiem, wstyd i wogle > ale jak nie noszę za ciasnych ubrań to nawet nie widać. ????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: rozpoczecie roku szkolnego ;) 04.09.07, 00:13 tak to jest oponka rodem od ciągnika Ursus...prawie jak ta Tralalumpka, która moim zdaniem oponką nie jest - ot widać kawałek brzucha. fanfary za fotkę. nie podoba mi się sweter przewiązany na biodrach:P Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: rozpoczecie roku szkolnego ;) 04.09.07, 10:12 ten sweter jest strategicznie przewiazny najwyrazniej zeby ukryc siedzenie, ktore sadzac po szerokosci ud, nie moze miec ludzkich rozmiarow. poza tym sweter w tym zestawie kolorystycznym za bardzo daje po oczach. generalnie: nuda nuda nuda supermarketowa Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: rozpoczecie roku szkolnego ;) 04.09.07, 15:32 stoje na lotnisku przed wejsciem do samolotu i sweter na biodrach nie jest ozdoba, bo i ja nie przepadam za tym (zarzucam na ramiona jezeli juz) ale jest konicznoscia zabrania czegos na raminoa gdyby bylo zimniej (klimatyzacja), w jednej rece butelka z woda min, w drugiej torba a sweter na biodra... :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: rozpoczecie roku szkolnego ;) 03.09.07, 23:25 fajnie lae z rozpietym sweterkiem Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: teraz ja :) 03.09.07, 15:40 podoba mi się, a buty gdzie kupiłaś? bo właśnie szukam mniej więcej takich:) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: teraz ja :) 03.09.07, 15:57 buty z mexxa, kupione w zeszlym roku Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Poniedzialek - podsumowanie. 03.09.07, 18:24 by_niebo - Przykro mi, bo nic mi sie nie podoba, za duzy misz masz, nie wiem czy zamierzony, pewnie tak, ale wyszlo zle. Balagan i jeszcze raz balagan. emii77 - Fajnie, neutralnie, tylko pasek mi sie nie podoba :) confused.girl - Moim zdaniem ten pasek jest zbedny. Bez niego byloby o wiele korzystniej. nie-niebieska - Bardzo ladna kurtka :)) i kolor torebki. Buty nie w moim guscie, ale calos bardzo fajna. ruda-88 - Fajny pasek :) taki pocieszny bardzo. Bluzka moim zdaniem za krotka albo za mala, bo Ci sie podnosi. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Poniedzialek - podsumowanie. 03.09.07, 21:48 kc_mc napisała: > confused.girl - Moim zdaniem ten pasek jest zbedny. Bez niego byloby o wiele > korzystniej. > Pasek był konieczny, bo sweterek ma beznadziejne zapięcie i potrzebuję "wspomagacza":P ALe dzięki za opinię:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: teraz ja :) 03.09.07, 18:27 dzięki, czyli pewnie nie będzie już takich Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Can't touch this... 03.09.07, 18:50 images30.fotosik.pl/74/cb3b49230f19463d.jpg Spodnie, sweterek i torebka z drugiej (albo i trzeciej) ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: Can't touch this... 03.09.07, 19:14 nie podoba mi się. gdybyś ubrała normalne spodnie np. jeansy, to byłoby ok. tak wygląda komicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Can't touch this... 03.09.07, 19:18 ryfka, będę cię wypatrywać w Krakowie, bo chyba ciężko cię przeoczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Can't touch this... 03.09.07, 19:40 Sounce, bo to właśnie takie śmieszne portki są :) Inspiracje pewnie gdzieś stąd: www.prestoimages.net/store/graphics/151_pd809338_1.jpg www.geh.org/ar/strip49/m198221070259.jpg www.4halloweencostumes.com/images/90333.jpg Panterko, ja się rzadko z domu ruszam, ale kto wie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: Can't touch this... 03.09.07, 20:12 no własnie. skojarzyło mi się z klaunami, których nie znoszę :P jak dla mnie ta kreacja jest zbyt ekstrawagacka i odważna, wiec pewnie ubrałabym do tego zwykłe rurki. w każdym bądz razie podziwiam cię za odwagę i unikalny styl. Odpowiedz Link Zgłoś
escritora Re: Can't touch this... 03.09.07, 22:50 a mnie sie kojarzy raczej z czymś takim ;) tinyurl.com/yv23fq Odpowiedz Link Zgłoś
escritora Re: Can't touch this... 03.09.07, 22:52 zapomniałam z wrażenia dodać, że bardzo mi się podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Can't touch this... 03.09.07, 23:27 w tym wydaniu te spodnie sa ok: bp3.blogger.com/_qjpwnPW4c1o/RsIX1DH_DDI/AAAAAAAAB2c/o2bNQVy3zQU/s1600-h/WhtTop.jpg ale twoj stroj mi sie niepodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Can't touch this... 04.09.07, 10:22 A mnie właśnie te niezbyt się podobają - zwłaszcza w pasie. Ale bluzka i fryzura - mniam, mniam... Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Can't touch this... 03.09.07, 19:47 Ha! No i widać, kto się zna ;) Dzięki, to pierwsze dobre słowo o tych portkach (nawet rodzina mnie nie rozumie). Chyba zapiszę to sobie w pamiętniku! Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: Can't touch this... 03.09.07, 19:45 chyba lepiej byloby z plaskimi butami Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Can't touch this... 03.09.07, 19:55 zgadzam się z love_mode co do butów, zwłaszcza, że Ty jesteś szczupła i wysoka, więc Twoja figura na pewno na tym nie ucierpi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: Can't touch this... 03.09.07, 19:48 wygląda pokazowo...ja bym się tak nie ubrała, ale na ulicy bym Cię na pewno podziwiała chętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Can't touch this... 03.09.07, 19:49 świetne spodnie!!! w takich momentach żałuję, że nie mam cierpliwości do sh :( Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Can't touch this... 03.09.07, 20:42 Spodnie wymiatają :D so 80s;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Can't touch this... 03.09.07, 21:02 spodnie swietne (chyba je wkeljalas jeszcze ze sklepu internetowego wiedziaalam ze swietnbie bedeas wygladaly na tobie ;) torba tez fajna :) Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Can't touch this... 03.09.07, 21:44 Tak, to te. Na zdjęciu ze sklepu były właśnie zestawione z balerinkami (i getrami), ale ja płaskich butów nie mam, więc założyłam obcasy - że niby eligancko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Can't touch this... 03.09.07, 22:57 Ryfka - super spodnie - dokladnie takich szukam obecnie ;-) Gore tez do nich mozesz nosic obszerna a je same podwinac- cos jak tu: bp3.blogger.com/_qjpwnPW4c1o/RsIX1DH_DDI/AAAAAAAAB2c/o2bNQVy3zQU/s1600-h/WhtTop.jpg Ogolnie - bardzo fajnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Can't touch this... 03.09.07, 23:12 No nie wiem, czy bufiasta góra to nie za dużo szczęścia na raz (efekt bałwanka). A podwijać portek nie lubię, bo się zawsze odwijają i to w dodatku nierówno (jak u pani powyżej). Ale bardzo podoba mi się pomysł ze sklepu, w którym te sindbady kupiłam, czyli wpuszczenie do getrów: fotoforum.gazeta.pl/3,0,818997,2,5.html :) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Can't touch this... 04.09.07, 08:19 Ty akurat jestes tak szczupla i smukla ze spokojnie mozesz sobie na to pozwolic bez efektu balwanka (choc wiem o co ci chodzi ;-) szczegolnie jesli przepasalabys to szerokim statement belt cos jak pokazal Fendi czy... Topshop ;-) www.style.com/slideshows/fashionshows/F2007RTW/FENDI/DETAILS/00480m.jpg www.style.com/slideshows/fashionshows/F2007RTW/TOPSHOP/RUNWAY/00040m.jpg Sznurowane trzewiki lub pantofelki w migdal w kontrastowym kolorze plus zrolowane getry faktycznie wygladalyby z tymi spodniami bardzo dobrze. Slowem - bardzo zazdroszcze Ci spodni - dokladnie takie sama chce i nie spotkalam jeszcze takich ktore podobalyby mi sie tak bardzo jak twoje ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Can't touch this... 04.09.07, 14:19 o fajnie wyglądają te spodnie z getrami! Odpowiedz Link Zgłoś
alela1 Re: Can't touch this... 04.09.07, 14:10 fajnie, odwaznie, jestes wysoka wiec spodnie fajnie sie prezentuja jedno co bym zmienila to fryzura. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Can't touch this... 03.09.07, 21:36 ryfka, jak dla mnie wyglądasz bajecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lady_agrest Ryfka wyglądasz po prostu zaje*iście!!!!!!! 03.09.07, 22:40 Jak ktoś to krytykuje to nawet nie chce z nim rozmiawiać Jesteś niepowtarzalna,ekstrawagancka,unikalna,odważna i oryginalna. Odpowiedz Link Zgłoś
trifti tak bylo dzis - poniedzialek 03.09.07, 19:57 fotoforum.gazeta.pl/3,0,841298.html sodnie nowe, ktore docelowo kupilam do tych butow fotoforum.gazeta.pl/3,0,835583,2,4.html butow nie ma, wszystkie mi wykupili:( Odpowiedz Link Zgłoś
tishka Re: tak bylo dzis - poniedzialek 03.09.07, 20:10 nie podoba mi sie bluzka Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: tak bylo dzis - poniedzialek 03.09.07, 20:17 ładnie wyglądasz. szkoda, ze nie ma już tych butów, bo byłyby idealnym uzupełnieniem stroju. może spotkasz gdzies podobne. ja poluje na botki, albo szaszki, ale na razie nie spotkałam nic fajnego w sklepach i mam nadzieje, że wkrótce pojawią się jakieś na horyzoncie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: tak bylo dzis - poniedzialek 03.09.07, 21:37 bardzo ładnie wyglądasz w tych spodniach:) a buty super extra, szkoda, że wykupili:/ Odpowiedz Link Zgłoś
asik12 Re: tak bylo dzis - poniedzialek 04.09.07, 09:00 Bardzo mi się podoba! Buty super! Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 grzeczny montag :) 03.09.07, 21:45 jak zwykle grzecznie :))) img511.imageshack.us/my.php?image=montag2cy8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: grzeczny montag :) 03.09.07, 21:54 bardzo fajnie, tylko korale mi trochę wadzą;) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: grzeczny montag :) 03.09.07, 21:54 e, naprawde fajnie :) tylko w tych butach to juz dlugo nie pochodzisz bo jesien pedzi wielkimi krokami Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: grzeczny montag :) 03.09.07, 22:00 dlatego zalozylam je jeszcze dzis :)) bo wiem ze to juz ostatnie ich wyjscie :(( Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: grzeczny montag :) 03.09.07, 22:09 gabi, czy ja śnię, czy to są buty na płaskim obcasie? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: grzeczny montag :) 03.09.07, 22:18 a co ma plaskosc obcasa do starzenia sie? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: grzeczny montag :) 03.09.07, 22:19 w moim przypadku wygode :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: grzeczny montag :) 03.09.07, 22:23 mnie praca wygode przepedza, wiec kupujac buty na obcasie zwracam uwage na wygode (jakosc) i tak sie przyzwyczailam ze i na wolny czas czesto przekladam te przyzwyczajenia Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: grzeczny montag :) 04.09.07, 09:29 ale fajnie i wcale nie po gabinemu, bo taka nieprzyzwoita dlugosc spodnicy ;) co to za torba? Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp w sopocie:) 03.09.07, 22:39 tak wyglądałam będąc na sopockim festiwalu:) moja koleżanka również na fioletowo-afrowo:) fotoforum.gazeta.pl/3,0,841701,2,1.html na nogach szerokie dzinsy i koturny ,bo mialo byc ala lata 70:) Odpowiedz Link Zgłoś
khumbamelala Re: w sopocie:) 03.09.07, 22:57 widziałam Cię w TV, włączyłam tylko na chwilę i akurat Cię pokazali, a że masz dość charakterystyczną urodę to nie dało sie nie poznać :) bardzo dobrze wpasowałaś się w konwencję saturday/sunday night fever :) Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: w sopocie:) 03.09.07, 23:00 slicznie wygladasz na tym zdjeciu, lepiej Ci niz w warkoczykach Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: w sopocie:) 03.09.07, 23:04 DZIEKI. myslicie ze moge tak nosic po miescie:)? śmieszne sytuacje nas spotykały jak chodzilysmy po sopocie.ludzie sie pytali jak sie robi takie wlosy,albo slyszalam szepty "skąd są te panie?",naprawdę bylo zabawnie ale niespodziewalam sie ze tak nas beda w tv pokazywac:P Odpowiedz Link Zgłoś
ginger156 Re: w sopocie:) 06.09.07, 15:55 też uchwyciłam ten moment w TV ale nie byłam pewna czy to Magda Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: w sopocie:) 03.09.07, 23:15 Super fryzura! Kurcze, jak się ma takie włosy, to można nawet w worku chodzić - i tak wygląda się zjawiskowo! Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: w sopocie:) 03.09.07, 23:17 jak sie ma takie wlosy? jak sie nie ma nic do powiedzernia to rece z daleka od pudelka z wazelina...bo wieczko moze paluchy przycisnac Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: w sopocie:) 03.09.07, 23:22 nie no w worku to może nie:)ale napewno zwracają uwage:) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: w sopocie:) 03.09.07, 23:41 A ja Cie widzialam w tv:-) Pare razy kamerzysta Ciebie i kolezanke Twoja pokazal - przyznam, ze od razu pomyslalam, ze to pewnie Magdaksp, albo ktos bardzo podobny:-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: w sopocie:) 03.09.07, 23:43 wiem ze czesto nas pokazywali bo dostałam mase smsow:)sama jestem ciekawa jak to wygladalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: w sopocie:) 04.09.07, 00:16 widziałyśmy Cię w TV:) mowa o tym w wątku 'kayah w sopocie' Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: w sopocie:) 04.09.07, 09:29 no, no, no, bardzo, bardzo ładnie:) możesz tak na codzień chodzić;) a ja cię w tv nie widziałam buu Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: w sopocie:) 04.09.07, 09:33 magda ta sa Twoje prawdziwe wlosy tak zakrecone czy peruke mialas? jak parwdziwe to jak sie takie robi? Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: w sopocie:) 04.09.07, 13:59 Poważnie? A ja myślałam, że taki efekt osiągnęłaś po rozpleceniu warkoczyków... Odpowiedz Link Zgłoś