tequilkuk 07.01.08, 14:15 Zrobilo sie miejsce na gorze to moza pora zaczac od nowa? :D I od razu na poczatku zamaist mojej fotki spis tresci by magdaksp :D forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=71909645&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ensoleillement Poniedziałek 07.01.08, 22:04 Nikt się nie kwapi, to może ja pierwsza. Grzeczna studentka look:) fotoforum.gazeta.pl/3,0,1021600,2,1.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1021601,2,2.html Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: Poniedziałek 07.01.08, 22:14 jaka studentka? Moherówa z Ciebie :D Fajny zestaw! Mlodziezowo, z oddechem :) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Poniedziałek 07.01.08, 22:15 Wszystko fajnie, tylko mi coś w portkach nie pasuję:P No i mam awersję do takich torebeczek, ale sama nie wiem czemu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Poniedziałek 07.01.08, 22:16 Mi tez sie bardzo. Zwlaszcza bardzo mi sie podobaja te getry, i wcale mi nie przeszkadza ze coraz wiecej osob tak nosi :D Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Poniedziałek 07.01.08, 22:18 Śliczny kołnierzyk, super kozaki (z tego, co widać), a co do beretu - przybijam moherową pionę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Poniedziałek 07.01.08, 22:30 wszystko świetnie poza podkolanówkami ale to drobiazg Odpowiedz Link Zgłoś
awdotia.romanowna Re: Poniedziałek 08.01.08, 15:09 Bardzo fajny zestaw. Urocza studentka. A tak na marginesie, ciekawość mnie zżera. Czy Wy (osoby prezentujące swoje stroje) te berety nosicie mimo zdjęcia odzieży wierzchniej? Czy po prostu zakładacie do sesji, bo pasują ładnie do reszty? Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Poniedziałek 08.01.08, 18:21 No właśnie, też się nad tym zastanawiam :) Zwłaszcza na Flickrze pełno zdjęć dziewczyn w zestawach: cienka bluzka/sukienka (czasem z krótkim rękawkiem) plus kozaki i beret. Wątpię, żeby ktoś siedział w pomieszczeniu w czapie (chociaż nasze babcie z tego słyną :) Chyba chodzi o to, że po prostu fajnie to wygląda na zdjęciu. W katalogach czy na wybiegach to przecież normalka :) Odpowiedz Link Zgłoś
awdotia.romanowna Re: Poniedziałek 08.01.08, 19:45 ryfka81 napisała: > No właśnie, też się nad tym zastanawiam :) Kilka tygodni temu widziałam w knajpce dziewczynę, która siedziała w berecie, ale to był jeden jedyny raz. Bardzo ładnie jej ten beret korespondował z dodatkami (biżuterią), ale musiało być strasznie gorąco, bo nawet ja, straszny zmarźluch, zdjęłam żakiet. W sumie mi to nie przeszkadza (te "letnie" stroje + wełniany beret) a z drugiej strony podglądam "prawdziwe" dziewczyny i chciałabym oglądać prawdziwe zestawy. Czasami beret pasuje do rzeczy z którą w realnych warunkach i tak nigdy razem nie będą stanowiły kompletu (np. cienka bluzka z krótkim rękawkiem i beret) dlatego chciałabym zobaczyć jak strój wygląda(ł) naprawdę, bo czasem brak jakiegoś elementu to już nie to samo.. Takie tam moje luźne przemyślenia. Nie chcę, aby bohaterka tego brała to do siebie. Ale chciałabym zobaczyć jak wyglądają te zestawienia "w życiu" (czyli zamiast beretu to co pod spodem: spinka v opaska v fryzura ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Poniedziałek 09.01.08, 12:26 ryfka81 napisała: > No właśnie, też się nad tym zastanawiam :) Zwłaszcza na Flickrze pełno zdjęć > dziewczyn w zestawach: cienka bluzka/sukienka (czasem z krótkim rękawkiem) plus > kozaki i beret. Wątpię, żeby ktoś siedział w pomieszczeniu w czapie (chociaż > nasze babcie z tego słyną :) Chyba chodzi o to, że po prostu fajnie to wygląda > na zdjęciu. W katalogach czy na wybiegach to przecież normalka :) hihi, jak byłam w liceum i nosilam berety i takie duże czapy, które teraz są modne to nie zdejmowałam nawet w knajpie. Wydawało mi się, że jestem taka oryginalna w mini, glanach i berecie z antenką :D Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Poniedziałek 08.01.08, 23:12 Hm, beret był tak po prostu - zdjęcie zrobiłam jak wychodziłam z domu, specjalnie zdjęłam do niego płaszcz (który już był tu prezentowany, więc nie było sensu robić zdjęcia w nim), więc tak zostało spontanicznie...Zdejmuję go tylko jak mam zamiar długo zostać w jakimś pomieszczeniu, więc chyba można go liczyć jako element stroju:) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk wtorek :D 08.01.08, 14:54 Wyprzedazowy lup (sukienka) i bozonarodzeniowe prezenty (buty 2006, chusta 2007 ;) img183.imageshack.us/my.php?image=signaldress001akn7.jpg kurde potrzbne mi lustro gdzies gdzie wiecej swiatla mam.. Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: wtorek :D 08.01.08, 18:21 Fajnie, szkoda, że chusta mało żywa (a może to zdjęcie przekłamuje), bardziej widziałabym czerwoną, ale ja w ogóle lubię mocne akcenty. Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: wtorek :D 08.01.08, 18:38 Słabo widać, ale chusta wygląda superowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: wtorek :D 08.01.08, 18:59 niby nie widac za duzo ale nie podoba mi sie .jakos tak szaro buro bez wyrazu ale moze to wina zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: wtorek :D 08.01.08, 19:34 Tequilkuk, znowu boska chusta! A ja nadal nie znalazłam ładnej - kupiłam kilka przejsciowych, ale żadna nie jest tą jedyną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: wtorek :D 08.01.08, 19:54 kiepsko widać..ale rozumiem doskonale problemy z doświtleniem;) tequilkuk..zdecydowanie na rękę wrzuciłabym bransoletę z Antik Batik..której darować Ci nie mogę ;) :D coś mi się wydaje, że by korespondowała z obuwiem i nieco przekornie (ale jednak) grałaby z chustą;) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: wtorek :D 09.01.08, 04:51 odpowiadam zbiorowo :D cledomro : Opcja z kolorem tez bedzie ale dzisiaj chcialam pobawic sie wielkoscia tej chusty (jest ogrooooomna). ryfka: jest superowa, wykombinowalam tez ze moge z niej zrobic poncho a byc moze w ekstremalnych warunkach uzyc jako koca ;) magdaksp: Jest szaro-brazowo-zielono-czarno bo sukienka wbrew temu co mi sie wydawalo w sklepie nie jest khaki tylko szara. W jakis inny dzien ja ozywie ale dzisiaj byla faza na ta chuste. Przez moment rozwazalam zywe rajstopy ale nie lubie na sobie (nosze zwykle pod dzinsami na spacerze z psem ;) ciak1: chusta jest boska ale tez nie jedyna choc darowanemu koniowi :DD Chyba bylaby bardziej moja gdyby byla mocniej kolorowa ale z drugiej strony sama zawsze probuje kupic cos zielonego a koncze na kolejnym odcieniu fioletu, ewetualnie rozu czy czerwieni z domieszka niebieskiego czasem. Idealna chyba chuste widzialam w Lodzi w cepelii ale kosztowala 250 zl. Czarna ale chaftowana w te cudne zywe roze... Moze kiedys sie jej dorobie ale na teraz jest za droga :D hazel_dobkins: na upartego mogalbym doswietlic ten pokoj ale chce wam oszczedzic widoku mojej staroswieckiej lazienki ;)) Hehe, bransolete zalozylam ale zdjelam bo dzis joga - balam sie ze zapomne i za duzo rozbierania a ja tam zwykle na styk jestem :) Do bransolety mam idealna koszulke, pokaze tu niedlugo na zywo :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: wtorek :D 09.01.08, 12:22 > Hehe, bransolete zalozylam ale zdjelam bo dzis joga - balam sie ze zapomne i za > duzo rozbierania a ja tam zwykle na styk jestem :) Do bransolety mam idealna > koszulke, pokaze tu niedlugo na zywo :DDD oo..joga..witam w klubie;)..choć ja też uczęszczam na bardziej dynamiczbe zajęcia ;)..muszę gdzieś stracić energie..a joga pomaga mi w wyciszaniu ;) pokaż koniecznie tę koszulkę i bransoletę;) (moja ciekawośc nie ma granic;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: wtorek :D 09.01.08, 12:35 :D Ja chodze na ashtange, ona jest bardziej dynamiczna. Czasami pot leci strugami :) Z koszulka wymyslilam sobie z duzym nadrukiem, i na wyprzedazy znalazlam z idealnym na rodzinne zboczenie ;) img230.imageshack.us/my.php?image=mbwestietshirt001adz9.jpg Ale jeszcze nie wiem co na wierzch, bo na krotki rekaw jeszcze mi za zimno... Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: wtorek :D 09.01.08, 12:38 Piękny ten nadruk, uwielbiam psie motywy a najlepiej jak to są charty:P Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: wtorek :D 09.01.08, 12:41 A jak charty to najlepiej borzoje ;)) Tez uwielbiam ale ciezko znalezc naprawde ladne, do tematu westie juz bylo kilka podejsc ale jakos nie wychodzilo, nie wiem czemu bo one sa naprawde wdzieczne na zdjeciach. W tym wypadku chyba zadzialalo ze projektantka ma Westke :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: wtorek :D 09.01.08, 12:46 Właśnie najczęściej jakoś widuję westiki, yorki, szkockie, w ogóle coś najczęściej teriery, natomiast znaleźć ładny motyw greyhounda albo sloughi to już prawie niemożliwe:/ Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: wtorek :D 09.01.08, 20:18 Fakt ze jest sporo (szkoty sa bardzo graficzne, swietnie sie nadaja na logo :) ale nie wie kto wybiera takie poprane zdjecia. Jak sie choc troche znasz na wzorcu to myslisz bleee ;) Ja juz bylam blisko zrobienia wlasnej, w ostatniej prawie chwili kupilam ta. Teraz zostala mi tylko na lato sciagnieta ze starego wzoru endo czerwona koszulka z napisem "krasnoludek naturalnej wielkosci". Na moje 156 cm w kapeluszu :D ps. Greyhoundy wiem jak wygladaja (pierwszy raz jak ogladalam CRAFTa to wygral wlasnie greyhound, do konca zycia nie zapomne) ale slough nie kojarze ... Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: wtorek :D 09.01.08, 21:06 no, charty to moja pasja od zawsze, zwłaszcza Greye i Sloughi, teraz niestety nie mam warunków i czasu na takie psiaki (kiedyś miałam greya, whippeta, afgana), ostatnio zatęskniłam znów do tych psiaków ale nie mogę się złamać;) A tutaj sloughi, cudo na patyku, nie?:) <marzy> img292.imageshack.us/img292/9497/sloughifaiqzionbp8.jpg Proszę nam wybaczyć tą zmianę tematu;) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk OT o psach 10.01.08, 03:35 hm. Zaczynam powolutku kojarzyc Slough, sa troche podobne do jakichs afrykanskich chartow, chyba ze to one? Zaraz sobie doczytam ... Sama charty najbardziej lubie w biegu :) A od urody to jednak westy, beagle, wszystkie pierwotne z alaskanami i samoyedami na czele- Plus psy MOPY typu Bobtaile i Pony :D Ale DGblablabla :D ps. a za borzojem to kiedys lazlam prawie pol godziny po Sopockim deptaku, modelki by sie mogly uczyc. Te psy to chodzaca elegancja :D Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: OT o psach 10.01.08, 08:03 Afrykański to azawakh- też z resztą przepiękne a sloughi to chart arabski. O tak, chart w biegu to dla mnie najpiękniejsza rzecz na świecie, zawsze się wzruszam jak je oglądam. A borzoje to fakt, chód mają jak na arystokratów przystało;) Ja niestety takich mopów- futrzaków to już bym nie chciała, za dużo z tym roboty, wiem bo przygotowywalam do wystaw różne takie, w tym też swoje rodzinne psy;) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: OT o psach 10.01.08, 12:49 Ja prawie placze ze smiechu przy niektorych ringach na wystawach :D Niestety moje ukochane westy tez podawane sa w calej tej szopce. Tona kredy, czasem pudru, lakiery, szubieniczki. Bleh .... Jakie psy wystawialas? Jesli mozna oczywiscie :D Ja sama nic jeszcze ale mam kolezanke hodowczynie i troche z nia pojezdzilam swego czasu, a raz nawet pracowalam jako asystentka na ringu i tu nie u byle kogo bo u pani Chwalibog :D Ona jest autorytetem od terierow, to bylo dawno temu, nawet jeszcze wtedy nie marzylam o wescie. Poszlam do niej o sedziowala dobermany (kolezanka wlasnie wtedy hodowala) a ona strasznie na to narzekala i caly czas mi mowila: mowie ci dziecko, teriery sa najlepsze. Chyba powinnam do niej napisac :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: OT o psach 10.01.08, 12:50 Maz zawsze mowi zeby nie zaczynac ze mna o psach :D Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: OT o psach 10.01.08, 13:43 No właśnie te szopki to są straszne, po co to komu? Dlatego ja nie lubię takich ras gdzie trzeba coś przy nich robić. Wystawiałam mnóstwo ras- amstafy, charty, shih-tzu, pudle, czarne rosyjskie, setery, rotweilery- jak coś sobie jeszcze przypomnę to dopiszę;) Rasy wymagające pielęgnacji i "zrobienia" przed wystawą sama przygotowywałam. Teraz już tego nie robię, najeździłam się dość po wystawach i już mnie to "nie kręci" specjalnie, za to wyścigi, coursing dla chartów uwielbiam- oczywiście pisząc o wyścigach mam na myśli takie w warunkach krajowych- nie jakieś zabijanie się psów na torach. P.s ja też o psach to mogę długo;) A Panią Chwalobóg to oczywiście znam i tak to zazwyczaj jest, że każdy "chwali" swoją ukochaną rasę;) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: OT o psach 11.01.08, 11:12 :D No to zamkamy OT. Pewnie jeszcze kiedys wyplynie ;D ps. A pudle sa niesamowite i nie doceniane. Olbrzymie znaczy. Moja koleznaka raz zauwazyla: przez to ze je sie tnie tak idiotycznie ludzi mysla ze to glupie psy. Bardzo niesprawiedliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: wtorek :D 09.01.08, 20:59 a ja chcę koszulkę z podhalanem! tylko to musiałaby być oversize, żeby się taki zmieścił :) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: wtorek :D 10.01.08, 03:36 hm. Przyszlo mi do glowy ze taka koszulka z podhalanem to by dobrze wygaldala na wielkim ciazowym brzuchu. Chyba by starczylo miejsca na prezentacje :D Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: wtorek :D 04.02.08, 14:56 A jak borzoje, to najlepiej na zywo ;). Chociaz na mojej bluzie tez nie dobrze prezentuje: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1059367,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: wtorek :D 04.02.08, 19:39 Na ile potrafie ocenic bardzo ladnie oddany borzoj. Ale na ubraniach wole bardziej graficzne wzory, inaczej wpada sie w styl fanclub_na_wystawie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: wtorek :D 09.01.08, 12:39 oo, ostatnio też wsiąkłam w jogę, najpierw chodziłam na hatha, ostatnio byłam na asthandze i - nie spodziewałam się, że aż tak można się zmęczyć nie na siłowni. genialne! Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: wtorek :D 09.01.08, 20:21 Z kotami ktos tu pokazywal tunike jak Sienny :D Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: wtorek :D 10.01.08, 08:31 Widziałam, widziałam, ale ja jakoś się z tunikami nie lubię :). Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: wtorek :D 09.01.08, 13:02 widzę to w połaczeniu z www.stylefinder.com/items/default.aspx?id=81352 www.stylefinder.com/items/default.aspx?id=85200 www.stylefinder.com/items/default.aspx?id=75572 www.stylefinder.com/items/default.aspx?id=79154 www.stylefinder.com/items/default.aspx?id=81000 tiny.pl/plj9 i swetrzyskami zapinanymi na guziki o dużym kołnierzu lub kapturze, wiązanymi w pasie tiny.pl/pljc www.stylefinder.com/items/default.aspx?id=75916 tiny.pl/plj9 Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: wtorek :D 09.01.08, 20:33 wszystko fajnie tylko ja chcialam cos z wlasnej szafy ;) W tym pierwszym by mnie maz z domu nie wypuscil :D We wrzesniu widzialam cos w tym stylu ale spokojniejsze na wystawie FCUK. Bardzie jak same rekawy, uszyte torche jak z mojej ulubionej maty lazienkowej z ikei. Inaczej nie umiem tego opisac. Fajne bylo ale uznalam ze jednak zbyt ekstrawaganckie (ja w gruncie rzeczy dosc niesmiala jestem, w stosunku do ciuchow znaczy ;)))) Kurtka z drugiego linka bardzo fajna idwie nastepne tez. Wielkie swetrzyska tez i to chuba najlepsza opcja wiec musze sie rozejrzec. Ewentualnie wchodzi w gre pokazywany na forum sweter z HMu (ten na Darii Werbowy). Kupilam siostrze naurodziny, bo chciala ale po przymierzeniu okazalo sie ze na niej fatalnie wyglada a juz bylo za pozno na oddanie. Moze wezme go sobie a jej znajde cos innego :D ps. mam naprawde fajna czarna skorzana kurtke ale z nia zaczne nosic jak sie troche ociepli :D Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: Poniedziałek 08.01.08, 18:20 Doprawdy, podkolanówki i beret zastrzeżone są dla Piksi? Jakaś dziwaczna ta Twoja argumentacja. Ciekawe, w czym można zatem chodzić, pewnie każdy strój już jest "czyjś", co? Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Poniedziałek 08.01.08, 18:29 Ej no, bez przesady. Poczekaj, aż dziewczyny zaczną wrzucać zdjęcia w słynnych kieckach Numpha - wtedy zapanuje prawdziwe piksiarstwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: Poniedziałek 08.01.08, 19:10 A, właśnie, Ryfko - Twoja chabrowa już dotarła?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Poniedziałek 08.01.08, 20:53 swinka_piggy napisała: > nie podoba mi się, pozy, podkolanówki, beret, ściągnięte z piksi, a ja bardzo n > ie lubię takich kopii, no, jedynie jakość zdjęcia odróżnia cię od piksi, bo jej > zdjęcia zawsze są idealne, twoje pozostawiają wiele do życzenia > dla mnie ndst błagam cię, nie każdy spędza noce i dnie na flickerze. Gdyby nie ciągłe wklejanie linków ze zdjęciami piksi na FM, większość z nas nie wiedziałaby kto to taki. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Poniedziałek 08.01.08, 23:19 chyba za dużo Piksi sie naoglądałaś, no ale to już Twoj problem:) A jakosc zdjecia jakos nie byla moim priorytetem, przepraszam jesli poczulas sie urazona swinko:) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement wtorek 08.01.08, 23:55 A macie, poużywajcie sobie;) A tak serio, dzięki za wszystkie komentarze z poniedziałku. Wtorek taki sobie po prostu:) fotoforum.gazeta.pl/3,0,1023356,2,1.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1023355,2,2.html Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: wtorek 09.01.08, 00:03 Uwielbiam żółty z fioletem :) Fajna bluzka (te rękawy!), chociaż ja chyba wpuściłabym ją do środka, żeby wyeksponować tę cudną spódnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: wtorek 09.01.08, 00:16 jak oglądałam po raz pierwszy zdjęcia piski to byłam zachwycona. jak oglądam te zdjęcia, przychodzi mi na myśl: "ale to już było.." Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: wtorek 09.01.08, 00:20 mnie się nie podobają długie swetry/tuniki założone do spódnicy Odpowiedz Link Zgłoś
eej Re: wtorek 09.01.08, 03:25 swietne zestawienie kolorystyczne. stylistycznie - oj nie! zgrzyta mi to okropnie. ajajaj! Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: wtorek 09.01.08, 04:54 A mi sie podoba. Tez kocham takie rekawy. Ale moze rzeczywiscie lepiej by bylo wpuscic? Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: wtorek 09.01.08, 09:56 Ta góra jest z Vero Mody?:) Wyglądasz fajnie, zgrabnie, młodzieńczo i radośnie, miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
asik12 Re: wtorek 09.01.08, 11:34 Golfik bardzo mi się podoba. I uważam, że inspirowanie się kimś innym wcale nie jest grzechem. Nie każdy ogląda flickra. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: wtorek 09.01.08, 12:03 To teraz baardzo ładnie proszę mnie oświecić i powiedzieć, co w tym stroju jest z Piksi. Poprzedni jestem w stanie zrozumieć ale tutaj?? Rajstopy? Golf, od jakich uginają się półki w sklepach Atmosphere (mam takie trzy,a u Piksi nie przypominam sobie ani jednego!) i które oprócz mnie nosi połowa dziewczyn w UK?? Czy może pasek, który kupiłam zanim usłyszałam o czymś takim jak Fliktr?? Litości dziewczyny, to jakaś paranoja... Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: wtorek 09.01.08, 12:04 Ach zapomniałam, czy może POZĘ mam zmienić, czyli stanąć chyba tyłem do zdjecia, żeby było inaczej niż u Piksi?? Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: wtorek 09.01.08, 12:40 Nie przejmuj się, nie ma szans, żebyś wszystkim dogodziła :)). Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: wtorek 09.01.08, 12:17 ensoleillement, świetna spódnica :) Można wiedzieć skąd? aktualnie jestem na etapie poszukiwania czegoś w tym stylu. na marginesie..masz świetną sylwetkę i zazdroszcze Ci wzrostu, bo chyba wysoka z Ciebie dziewczyna;) jak dla mnie wszystko na Tobie gra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: wtorek 09.01.08, 12:27 Dziękuję hazel:) Historia spódnicy jest ciekawa:) Wymarzyłam sobie na sylwestra szarą bombkę, myślałam że raczej nie będzie problemu...Po czterech godzinach poszukiwań, mając na oczach roentgena rozpoznającego tylko w/w nie wiem jak to się stało ale znalazłam się w terranovie, gdzie nie wchodzę nawet jak rozdają coś za darmo:) I czekała na mnie, przeceniona na 39 zł, naprawdę dobra jakościowo, gruba i ciepła:) Miała jeszcze szelki, ale od razu się ich pozbyłam. Więc sprawdź, może jeszcze być:) Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: wtorek 09.01.08, 12:44 Wow!ale mnie zaskoczyłaś z tą Terranova, bo ja ten sklep także omijam szerokim łukiem..i jaka cena:) sprawdzę obowiązkowo, bo taka właśnie mi się marzy;) dzięki ensoleillement :) Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: wtorek 09.01.08, 12:48 a ja sobie Terranovę baardzo chwalę i często tam zaglądam bo : a) fajne wzornictwo b) fajne ceny c) jakość taka sama jak w innych sieciówkach d) często ich spodnie mają długie nogawki. Odpowiedz Link Zgłoś
your.sugar Re: wtorek 09.01.08, 19:13 dziewczyny, czy któraś mogłaby mi taką kieckę kupić i wysłać.. pokrywam wszystkie koszty. ale po prostu się zakochałam! a w mojej mieścinie to nic nie ma :( w Olsztynie tak samo.. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: wtorek 09.01.08, 22:49 tez czasem tam wchodze ztych samych powodow... Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: wtorek 09.01.08, 12:36 Spódnica jest świetna ale niekoniecznie na mnie;) Sweterek też bardzo fajny. Nie podoba mi się natomiast akurat ten pasek i buty bo nie lubię płaskich saszek czy jak to zwał. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: wtorek 09.01.08, 12:54 Dzięki:) Ja akurat w obcasach czuję się jak niedźwiedź, wydaje mi się, że jestem za duża i wszyscy się na mnie patrza:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: wtorek 09.01.08, 13:00 ensoleillement- ja też jestem wieeelgachna w obcasach, kwestia przyzwyczajenia, przecież jak widzisz wysoką kobitkę w obcasach to nie patrzysz na nią jak na dziwadło tylko podziwiasz, nie?;) Gdybym mogła to chodziłabym w obcasach zawsze, bo rzadko podobam się sobie na płaskim. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: wtorek 09.01.08, 21:12 ja też chcę taką spódnicę! ;) świetna spódnica, fajny sweter, tylko ja bym chyba tego razem nie założyła, bo fajnie byłoby pokazać górę spódnicy :) ps. nie przejmuj się porównywaniem do piksi - moje ciuchy też do niej porównywano i to jeszcze zanim dowiedziałam się o jej istnieniu, więc o kopiowaniu nie mogło być mowy :) to naprawdę nic niezwykłego, ze kilka dziewczyn w różnych częściach świata lubi trochę podobne ciuchy - też mi ewenement! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
laurka112 Re: wtorek 16.01.08, 16:07 dlaczego nie widzę żadnych z Twoich zdjęć , ani z poniedziałku, ani z wtorku:(( Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Sroda, szkola - szaro bez buro.. 09.01.08, 21:02 z niewielka domieszka koloru :D img407.imageshack.us/my.php?image=inwearcombats003azu7.jpg Na wierzch kurtka i moje rekawiczki sezonu img142.imageshack.us/my.php?image=lcjacketbr6.jpg Spodnie podwiniete bo wracalam przez bloto... ps.Kamizelka sie tak troche dziwnie uklada jak robie zdjecie (reka w gore) bo zapiacie jest tylko u gory i nie trzyma dolu w takiej pozycji) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Sroda, szkola - szaro bez buro.. 10.01.08, 13:04 boska kurteczna cudowna moja wymarzona Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Sroda, szkola - szaro bez buro.. 10.01.08, 13:22 ktora? Skorzana? Prezent od meza? Wisiala prawie pol roku w szafie zanim do niej dojrzalam :D Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: Sroda, szkola - szaro bez buro.. 10.01.08, 19:17 niewiele widac na tych zdjęciach. kurtka świetna, szkoda, że nie pokazałas jej na sobie. prezent od męża? myslałam, że masz jakieś 18 lat :P Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Sroda, szkola - szaro bez buro.. 11.01.08, 11:13 Mam nadzieje ze to przez szkole? No chyba ze tak mlodo wygladam ;D Szkola jest jezykowa :D Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Sroda, szkola - szaro bez buro.. 10.01.08, 20:30 a ja się powtórzę - strasznie mi się podoba ta Twoja kurtko- kamizelka z ts :) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Sroda, szkola - szaro bez buro.. 11.01.08, 11:14 :DDD Tez ja bardzo lubie. I juz niedlugo nie bede musiala chowac pod kurtka. Jupi.. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Sroda, szkola - szaro bez buro.. 11.01.08, 22:12 img217.imageshack.us/img217/3483/blablaaj8.jpgnudno ale niech bedzie ;) nikt sie nie wkleja to ponudze ja Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene poprawny link :) 11.01.08, 22:12 img217.imageshack.us/img217/3483/blablaaj8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: poprawny link :) 12.01.08, 00:40 bardzo ladny ten plaszczyk. Zara? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: poprawny link :) 12.01.08, 02:51 gdzie tam zara ;) to zeszloroczna jesiona z new yorkera ;) musialm sie z nia przeprosic, bo to jedyne pod co swobodnie wchodzi moj gorset/pas ledzwiowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: poprawny link :) 13.01.08, 01:49 No to pokaz co bylo pod spodem :D Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: poprawny link :) 12.01.08, 12:11 fajny kot, a tak na poważnie to chyba nie ma sensu wrzucać zdjęc na których nic nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: poprawny link :) 12.01.08, 13:00 obawiam sie ze to tak wlasnie wyglada :) to jest taki stroj maskujacy jak nie rzucac sie w oczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: poprawny link :) 14.01.08, 08:21 świetny płaszczyk:) proszę o jakieś dokładniejsze jego zdjęcia, cenę i pochodzenie :> No i skład też jeśli można ;D No i w końcu widzę ładne, normalne spodnie, bo na rury już patrzeć nie mogę:P Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: klapki :) 10.01.08, 23:36 a zdjecia to nie mam bo do komorki mam daleko, w sensie ciemno jest a tam sa te szczury hehe no moze nie szczury ale pewnie myszy to sa Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: klapki :) 11.01.08, 11:07 Klapki sa passe. Kup sobie hawajany, czy jak im tam. I nie mowi sie komorka, tylko wychodek :D Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: klapki :) 11.01.08, 22:33 ja nie rozumiem co ty do mnie mowisz? ja se jake hawany nic nie qmam Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: klapki :) 11.01.08, 19:09 dawaj fotke w tych klapkach kiedys znalam kogos kto zycie spedzal w gumowych basenowach ;) nawet zime Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: klapki :) 11.01.08, 22:32 no nie wiem, dzisiaj nie mam bialych skapretek to troche nie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: klapki :) 12.01.08, 10:29 a no fakt, bez białych skarpetek to tak trochę obciach się ludziom pokazywać:) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: klapki :) 09.03.08, 18:03 w dzisiejszych czasach wszytsko jest mozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement z cyklu ludowe chusty 15.01.08, 21:46 Jako że podzielam zachwyt nad ludowymi chustami dzisiaj coś na temat: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1033523,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: z cyklu ludowe chusty 15.01.08, 22:05 Chusta super, reszta też fajnie młodzieżowa :). Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: z cyklu ludowe chusty 16.01.08, 10:01 fajnie tak na luzie. No i uwielbiam stroje na cebulkę. Odpowiedz Link Zgłoś
crunch-4 Re: z cyklu ludowe chusty 20.01.08, 03:35 oddawaj mojego kota!!! juz dwa dni go szukam i w koncu znalazlam! oddawaj! Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: z cyklu ludowe chusty 16.01.08, 16:14 Bardzo ladna chusta, bardzo fajne dobrane kolory, i zielona koralikowa bransoletka. Czy ty masz lekko rudawe wlosy? Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: z cyklu ludowe chusty 16.01.08, 21:35 hm, powiedziałabym, że wcale nie tak lekko:) Ale chyba trochę się już sprały. Zresztą bardzo często zmieniam kolor, od blondu po prawie czarny. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: z cyklu ludowe chusty 16.01.08, 21:41 A w ogóle to dzięki dziewczyny za dobre słowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Ja na zakupach:) 22.01.08, 17:49 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1041574,2,1.html Dawno nic nie wklejałam, bo nic nowego nie mam do zaprezentowania...jak zwykle dominuje kolor czarny :) Na sobie mam spodnice z zary (kolor ciemny granat), puchowa kamizelka z wyprzedaży (juz o niej pisałam), biały t-shirt i czarna bluzka :) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Ja na zakupach:) 22.01.08, 18:12 Podoba mi się, fajna ta kamizelka:) I dobrze prezentuje się z nie-sportowymi ciuchami. Słabo widać buty, ale z tego co widzę to nie w moim stylu. I jakaś taka duża noga się wydaje (prawa), to chyba wina zdjęcia tylko:) Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: Ja na zakupach:) 22.01.08, 18:32 No własnie...jakos tylko u mnie stopy wychodzą jakies takie dłuuuugaśnie..a ja mam skromne 37 ( w porywach do 38..ale tylko wówczas, gdy bardzo chcę jakieś buty :) Na zdjeciu są kozaki z ub. roku na mini klocku...ok. 7 cm (rozmiar 37). Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Ja na zakupach:) 22.01.08, 21:17 o kurczę, ja w pierwszym odruchu chciałam napisać, że jakiś wielki kajak, ale powstrzymałam się, bo pomyślałam, że może naprawdę masz taką dużą stopę i bedzie Ci przykro:) Jak masz 37 to po prostu zdjęcie tak dziwnie wyszło, więc wszystko ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Ja na zakupach:) 26.01.08, 19:18 Wydaje mi sie że to dlatego że masz szczuplutkie nogi.Jesteś stworzona do sandałków na szpilce :) przynajmniej tak mi sie wydaje ze zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: Ja na zakupach:) 22.01.08, 21:34 Świetnie, zwłaszcza spódnica mi się podoba :). Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Ja na zakupach:) 23.01.08, 00:02 extra az nie wierze ze podba mi sie polaczenie granatu i czerni wiecj zdjeci wklejje wiecejjjjj Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: Ja na zakupach:) 23.01.08, 00:09 super!! a co kupilas w Top Secret?(widze na fotce reklamowke:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Dzięki dziewczyny:) 23.01.08, 00:23 W Top Secret robił zakupy mój mąż. To jest chyba jedyny sklep, w którym dostanie ubrania w rozmiarze XXL (prawdziwe, męskie XXL), gdzie rękaw nie będzie sie konczył na wysokosci łokcia, a spodnie nie bedą dyndały na wysokosci kostki :) Bo to WIELKIE chłopisko jest:) Foam...nie mam za bardzo co wklejać...! Tradycyjnie..nie mam co na siebie jutro włożyć:( Odpowiedz Link Zgłoś
paulka-paulka Re: Ja na zakupach:) 23.01.08, 12:03 Ładnie..;) spódnica jest śliczna.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Ja na zakupach:) 23.01.08, 22:24 bardzo ładnie - też lubię ganat z czernią i bielą (ewentualnie zamiast bieli z żółtym lub szarym), no i spódnica świetna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: Ja na zakupach:) 02.02.08, 13:45 Donoszę, że właśnie kupiłam sobie bardzo podobną spódnicę w Benettonie za 179 zł - troche bardziej marszczona, co prawda, z takiego szaro-granatowego grubego materiału (dżinsu?), przed kolana, świetnie się układa :). Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda-wieczorna Lee cudo co to za wason??? 04.02.08, 19:22 karmelku bardzo fajne te spodnie z Lee ;) dawno je kupowałas?? spodobały mi się szalenie i chciałabym takie. zastanawiam się czy ten model jeszcze jest dostepny. i napisz proszę jaki to fason konkretnie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 gwiazda-wieczorna:) 04.02.08, 22:32 gwiazda-wieczorna napisała: > karmelku bardzo fajne te spodnie z Lee ;) dawno je kupowałas?? > spodobały mi się szalenie i chciałabym takie. zastanawiam się czy > ten model jeszcze jest dostepny. i napisz proszę jaki to fason > konkretnie. > pozdrawiam Hmm..jeżeli chodzi o to moje "motocyklowe"zdjęcie, to napisałam,że kurtkę kupiłam w Lee (a nie spodnie). Jeżeli zaś chodzi o spodnie ze zdjęcia to są to zwykłe stare rurki kupione w ub. roku w Vero Modzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda-wieczorna karmaelku ;) 05.02.08, 18:35 spodnie Lee te które masz w galerii, takie ciemny granat, na jednym zdjęciu leżą sobie rozlożone tylko one ;) wklejam link fotoforum.gazeta.pl/3,0,1021253,2,10.html Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: karmaelku ;) 05.02.08, 21:15 To są spodnie Diesel Ronhar kupione na wyprzedaży..jaki czas temu...w Katowicach :) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda-wieczorna Re: karmaelku ;) 06.02.08, 15:27 aaaaaaa Disel :) bardzo mi się podobaja ;) możesz mi chociaż powiedzieć jaki to model? może są jeszcze gdzieś dostepne. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 gawiazda_wieczorna 08.02.08, 18:18 Nie mam juz metki, a wewnatrz jest tylko ta nazwa Diesel Ronhar:) Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Co jest nie tak z moimi stopami???? 23.01.08, 00:30 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1042236.html Hehehe..ja naprawdę mam rozmiar 37..wiec dlaczego na zdjeciach wychodzi jakies 45 ???:) PS. Zdjęcie sprzed miesiaca, buty czyste (wbrew pozorom) , w rozmiarze 37..(równiez wbrew pozorom). Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Co jest nie tak z moimi stopami???? 23.01.08, 07:08 świetna spódnica!!! po prostu świetna!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Co jest nie tak z moimi stopami???? 23.01.08, 07:21 ja tak jak Gabi :)) cudna jest! Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Co jest nie tak z moimi stopami???? 23.01.08, 12:27 ta spodnica to ta ktorej zbilizenie jest w Twojej galerii z przeszyciami na dole i przy talii? Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 foam 23.01.08, 13:43 W galerii robilam ostatnio porzadki i usunęłam zdjecie tej spodnicy a zostawiłam tam tylko czarną ze wstążką w pasie (którą juz notabene usunęłam :). Ta spodnica ze zdjecia wyglada tak: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1042481,2,1.html Kolor w rzeczywistosci jest ciemniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: foam 23.01.08, 15:51 jej boska ta spodnica jest ona tak jeansowa/teksasowa jest? super dawno kupowalas? z jesiennej kolekcji zary? basic, trf czy women? przepraszam, za nachalstwo ale ma granatowe buty do ktorych nie mam nic :) a ta Twoja to i do moich rozowych emu bylaby dobra ;) i moze do zlotych gumowcow Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: foam 23.01.08, 16:07 Dzięki:)Tak, tak..ona jest taka a'la jeansowa. Ja kupilam ją w jesienno-zimowej kolekci zary trf (trf to jest ta linia mlodzieżowa, prawda?). Powiem szczerze, że rzadko zdarza mi sie zaglądać do działu trf, ale ta spodnica od razu wpadła mi w oko:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: co macie na sobie - wklejamy fotki, cz.11 23.01.08, 18:14 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1042720,2,1.html Wiem, wiem, wiem, że większość z Was ma już porządną alergię na taki widok, ale ja nic nie poradzę, ze tak lubię:) Dzisiaj strój sportowo-motocyklowy..(uprzedzam..nie mam motoru.:), ale mam słabosć do tego fasonu kurtek (ta ze zdjecia jest kupiona w Lee). A! Trochę zaszalałam z "turbo wyostrzeniem"..w rzecziwistosci strój jest "półmatowy"..cokolwiek to nie-znaczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
paulka-paulka Re: Miało-być Ja..w spodniach wciśnietych w kozak 23.01.08, 20:49 ja mam uprzedzenie do takiego wciskania spodni w kozaki, i to mi się niekoniecznie podoba, ale kozaki masz fajne.;) A kurtka jest fantastyczna !! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: co macie na sobie - wklejamy fotki, cz.11 25.01.08, 15:59 wygladasz wystrzałowo, no ja np. nie wyobrazam sobie do tego stroju spodni na kozakach:)kurtka skórzana?? Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 :) 27.01.08, 20:05 dzięki dziewczyny:) Kurtka jest ..niestety..ortalionowa (czy cos podobnego:) Nie mam szczuplutkich nóg...to "wina" luster, które w sklepach nieco wyszczuplają:) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: co macie na sobie - wklejamy fotki, cz.11 27.01.08, 20:50 ja nie mam, sama dopiero od jakiegos czasu moge sie nacieszyc spodniami w butach bo mam problem z koazakami (ikrzata lydka ;) A takie zestawienie jak twoje rzadko widuje i mi sie podoba :D Odpowiedz Link Zgłoś
marishaa Re: co macie na sobie - wklejamy fotki, cz.11 04.02.08, 16:32 Karmelek świetny tez zestaw ze spódnicą! Skąd torba? Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement it's a colorful day:) 07.02.08, 19:31 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1063544,2,1.html Tak lubię ten wątek więc ciągle mam nadzieję, że się rozkręci..Albo może to mój wrodzony ekshibicjonizm;) Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: it's a colorful day:) 07.02.08, 19:55 Wiosna pani sierzant :) Czy czerwone akcenty stroju nawiazuja do dzisiejszego chinskiego Nowego Roku? Ja z tej okazji wskoczylam w czerwony golf, bo podobno ten kolor byl narodowa barwa Chinczykow jeszcze dlugo dlugo przed komunizmem Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: it's a colorful day:) 07.02.08, 21:22 a nie masz może zdjęcia coby spódnicę było lepiej widać? Odpowiedz Link Zgłoś