Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co macie na sobie - wklejamy fotki, cz.11

07.01.08, 14:15
    Zrobilo sie miejsce na gorze to moza pora zaczac od nowa? :D

I od razu na poczatku zamaist mojej fotki spis tresci by magdaksp :D
    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=71909645&v=2&s=0
    Obserwuj wątek
      • ensoleillement Poniedziałek 07.01.08, 22:04
        Nikt się nie kwapi, to może ja pierwsza.

Grzeczna studentka look:)
        fotoforum.gazeta.pl/3,0,1021600,2,1.html
        fotoforum.gazeta.pl/3,0,1021601,2,2.html
        • magdaksp Re: Poniedziałek 07.01.08, 22:06
          bardzo mi sie podoba twojz zestaw:)
        • danuu Re: Poniedziałek 07.01.08, 22:14
          jaka studentka? Moherówa z Ciebie :D

Fajny zestaw! Mlodziezowo, z oddechem :)
        • confused.girl Re: Poniedziałek 07.01.08, 22:15
          Wszystko fajnie, tylko mi coś w portkach nie pasuję:P
          No i mam awersję do takich torebeczek, ale sama nie wiem czemu ;D
        • tequilkuk Re: Poniedziałek 07.01.08, 22:16
          Mi tez sie bardzo. Zwlaszcza bardzo mi sie podobaja te getry, i wcale mi nie
          przeszkadza ze coraz wiecej osob tak nosi :D
        • ryfka81 Re: Poniedziałek 07.01.08, 22:18
          Śliczny kołnierzyk, super kozaki (z tego, co widać), a co do beretu - przybijam
          moherową pionę! :)
          • pinkpanther Re: Poniedziałek 07.01.08, 22:30
            wszystko świetnie poza podkolanówkami ale to drobiazg
        • awdotia.romanowna Re: Poniedziałek 08.01.08, 15:09
          Bardzo fajny zestaw. Urocza studentka.

A tak na marginesie, ciekawość mnie zżera. Czy Wy (osoby
          prezentujące swoje stroje) te berety nosicie mimo zdjęcia odzieży
          wierzchniej? Czy po prostu zakładacie do sesji, bo pasują ładnie do
          reszty?
          • ryfka81 Re: Poniedziałek 08.01.08, 18:21
            No właśnie, też się nad tym zastanawiam :) Zwłaszcza na Flickrze pełno zdjęć
            dziewczyn w zestawach: cienka bluzka/sukienka (czasem z krótkim rękawkiem) plus
            kozaki i beret. Wątpię, żeby ktoś siedział w pomieszczeniu w czapie (chociaż
            nasze babcie z tego słyną :) Chyba chodzi o to, że po prostu fajnie to wygląda
            na zdjęciu. W katalogach czy na wybiegach to przecież normalka :)
            • awdotia.romanowna Re: Poniedziałek 08.01.08, 19:45
              ryfka81 napisała:
              > No właśnie, też się nad tym zastanawiam :)

Kilka tygodni temu widziałam w knajpce dziewczynę, która siedziała w
              berecie, ale to był jeden jedyny raz. Bardzo ładnie jej ten beret
              korespondował z dodatkami (biżuterią), ale musiało być strasznie
              gorąco, bo nawet ja, straszny zmarźluch, zdjęłam żakiet.

W sumie mi to nie przeszkadza (te "letnie" stroje + wełniany beret)
              a z drugiej strony podglądam "prawdziwe" dziewczyny i chciałabym
              oglądać prawdziwe zestawy. Czasami beret pasuje do rzeczy z którą w
              realnych warunkach i tak nigdy razem nie będą stanowiły kompletu
              (np. cienka bluzka z krótkim rękawkiem i beret) dlatego chciałabym
              zobaczyć jak strój wygląda(ł) naprawdę, bo czasem brak jakiegoś
              elementu to już nie to samo..

Takie tam moje luźne przemyślenia. Nie chcę, aby bohaterka tego
              brała to do siebie. Ale chciałabym zobaczyć jak wyglądają te
              zestawienia "w życiu" (czyli zamiast beretu to co pod spodem: spinka
              v opaska v fryzura ;))
            • nadinka_nadinka Re: Poniedziałek 09.01.08, 12:26
              ryfka81 napisała:

> No właśnie, też się nad tym zastanawiam :) Zwłaszcza na Flickrze pełno zdjęć
              > dziewczyn w zestawach: cienka bluzka/sukienka (czasem z krótkim rękawkiem) plus
              > kozaki i beret. Wątpię, żeby ktoś siedział w pomieszczeniu w czapie (chociaż
              > nasze babcie z tego słyną :) Chyba chodzi o to, że po prostu fajnie to wygląda
              > na zdjęciu. W katalogach czy na wybiegach to przecież normalka :)

hihi, jak byłam w liceum i nosilam berety i takie duże czapy, które teraz są
              modne to nie zdejmowałam nawet w knajpie. Wydawało mi się, że jestem taka
              oryginalna w mini, glanach i berecie z antenką :D
          • ensoleillement Re: Poniedziałek 08.01.08, 23:12
            Hm, beret był tak po prostu - zdjęcie zrobiłam jak wychodziłam z domu,
            specjalnie zdjęłam do niego płaszcz (który już był tu prezentowany, więc nie
            było sensu robić zdjęcia w nim), więc tak zostało spontanicznie...Zdejmuję go
            tylko jak mam zamiar długo zostać w jakimś pomieszczeniu, więc chyba można go
            liczyć jako element stroju:)
      • tequilkuk wtorek :D 08.01.08, 14:54
        Wyprzedazowy lup (sukienka)
        i bozonarodzeniowe prezenty (buty 2006, chusta 2007 ;)
        img183.imageshack.us/my.php?image=signaldress001akn7.jpg
        kurde potrzbne mi lustro gdzies gdzie wiecej swiatla mam..
        • cledomro Re: wtorek :D 08.01.08, 18:21
          Fajnie, szkoda, że chusta mało żywa (a może to zdjęcie przekłamuje), bardziej
          widziałabym czerwoną, ale ja w ogóle lubię mocne akcenty.
        • ryfka81 Re: wtorek :D 08.01.08, 18:38
          Słabo widać, ale chusta wygląda superowo :)
        • magdaksp Re: wtorek :D 08.01.08, 18:59
          niby nie widac za duzo ale nie podoba mi sie .jakos tak szaro buro bez wyrazu
          ale moze to wina zdjecia
        • ciak1 Re: wtorek :D 08.01.08, 19:34
          Tequilkuk, znowu boska chusta! A ja nadal nie znalazłam ładnej -
          kupiłam kilka przejsciowych, ale żadna nie jest tą jedyną ;)
        • hazel_dobkins Re: wtorek :D 08.01.08, 19:54
          kiepsko widać..ale rozumiem doskonale problemy z doświtleniem;)

tequilkuk..zdecydowanie na rękę wrzuciłabym bransoletę z Antik
          Batik..której darować Ci nie mogę ;) :D
          coś mi się wydaje, że by korespondowała z obuwiem i nieco przekornie
          (ale jednak) grałaby z chustą;)
        • tequilkuk Re: wtorek :D 09.01.08, 04:51
          odpowiadam zbiorowo :D
          cledomro : Opcja z kolorem tez bedzie ale dzisiaj chcialam pobawic sie
          wielkoscia tej chusty (jest ogrooooomna).

ryfka: jest superowa, wykombinowalam tez ze moge z niej zrobic poncho a byc moze
          w ekstremalnych warunkach uzyc jako koca ;)

magdaksp: Jest szaro-brazowo-zielono-czarno bo sukienka wbrew temu co mi sie
          wydawalo w sklepie nie jest khaki tylko szara. W jakis inny dzien ja ozywie ale
          dzisiaj byla faza na ta chuste. Przez moment rozwazalam zywe rajstopy ale nie
          lubie na sobie (nosze zwykle pod dzinsami na spacerze z psem ;)

ciak1: chusta jest boska ale tez nie jedyna choc darowanemu koniowi :DD
          Chyba bylaby bardziej moja gdyby byla mocniej kolorowa ale z drugiej strony sama
          zawsze probuje kupic cos zielonego a koncze na kolejnym odcieniu fioletu,
          ewetualnie rozu czy czerwieni z domieszka niebieskiego czasem. Idealna chyba
          chuste widzialam w Lodzi w cepelii ale kosztowala 250 zl. Czarna ale chaftowana
          w te cudne zywe roze... Moze kiedys sie jej dorobie ale na teraz jest za droga :D

hazel_dobkins: na upartego mogalbym doswietlic ten pokoj ale chce wam oszczedzic
          widoku mojej staroswieckiej lazienki ;))
          Hehe, bransolete zalozylam ale zdjelam bo dzis joga - balam sie ze zapomne i za
          duzo rozbierania a ja tam zwykle na styk jestem :) Do bransolety mam idealna
          koszulke, pokaze tu niedlugo na zywo :DDD
          • tequilkuk Re: wtorek :D 09.01.08, 04:52
            H_aftowana!
            Wstyd i sromota...
          • hazel_dobkins Re: wtorek :D 09.01.08, 12:22

> Hehe, bransolete zalozylam ale zdjelam bo dzis joga - balam sie ze
            zapomne i za
            > duzo rozbierania a ja tam zwykle na styk jestem :) Do bransolety
            mam idealna
            > koszulke, pokaze tu niedlugo na zywo :DDD

oo..joga..witam w klubie;)..choć ja też uczęszczam na bardziej
            dynamiczbe zajęcia ;)..muszę gdzieś stracić energie..a joga pomaga
            mi w wyciszaniu ;)

pokaż koniecznie tę koszulkę i bransoletę;) (moja ciekawośc nie ma
            granic;) :P
            • tequilkuk Re: wtorek :D 09.01.08, 12:35
              :D Ja chodze na ashtange, ona jest bardziej dynamiczna. Czasami pot leci
              strugami :)

Z koszulka wymyslilam sobie z duzym nadrukiem, i na wyprzedazy znalazlam z
              idealnym na rodzinne zboczenie ;)
              img230.imageshack.us/my.php?image=mbwestietshirt001adz9.jpg
              Ale jeszcze nie wiem co na wierzch, bo na krotki rekaw jeszcze mi za zimno...
              • meduzaa1 Re: wtorek :D 09.01.08, 12:38
                Piękny ten nadruk, uwielbiam psie motywy a najlepiej jak to są
                charty:P
                • tequilkuk Re: wtorek :D 09.01.08, 12:41
                  A jak charty to najlepiej borzoje ;))
                  Tez uwielbiam ale ciezko znalezc naprawde ladne, do tematu westie juz bylo kilka
                  podejsc ale jakos nie wychodzilo, nie wiem czemu bo one sa naprawde wdzieczne na
                  zdjeciach. W tym wypadku chyba zadzialalo ze projektantka ma Westke :DDD
                  • meduzaa1 Re: wtorek :D 09.01.08, 12:46
                    Właśnie najczęściej jakoś widuję westiki, yorki, szkockie, w ogóle
                    coś najczęściej teriery, natomiast znaleźć ładny motyw greyhounda
                    albo sloughi to już prawie niemożliwe:/
                    • tequilkuk Re: wtorek :D 09.01.08, 20:18
                      Fakt ze jest sporo (szkoty sa bardzo graficzne, swietnie sie nadaja na logo :)
                      ale nie wie kto wybiera takie poprane zdjecia. Jak sie choc troche znasz na
                      wzorcu to myslisz bleee ;)
                      Ja juz bylam blisko zrobienia wlasnej, w ostatniej prawie chwili kupilam ta.
                      Teraz zostala mi tylko na lato sciagnieta ze starego wzoru endo czerwona
                      koszulka z napisem "krasnoludek naturalnej wielkosci". Na moje 156 cm w
                      kapeluszu :D
                      ps. Greyhoundy wiem jak wygladaja (pierwszy raz jak ogladalam CRAFTa to wygral
                      wlasnie greyhound, do konca zycia nie zapomne) ale slough nie kojarze ...
                      • meduzaa1 Re: wtorek :D 09.01.08, 21:06
                        no, charty to moja pasja od zawsze, zwłaszcza Greye i Sloughi, teraz
                        niestety nie mam warunków i czasu na takie psiaki (kiedyś miałam
                        greya, whippeta, afgana), ostatnio zatęskniłam znów do tych psiaków
                        ale nie mogę się złamać;)
                        A tutaj sloughi, cudo na patyku, nie?:) <marzy>

img292.imageshack.us/img292/9497/sloughifaiqzionbp8.jpg
                        Proszę nam wybaczyć tą zmianę tematu;)
                        • tequilkuk OT o psach 10.01.08, 03:35
                          hm. Zaczynam powolutku kojarzyc Slough, sa troche podobne do jakichs
                          afrykanskich chartow, chyba ze to one? Zaraz sobie doczytam ...
                          Sama charty najbardziej lubie w biegu :)
                          A od urody to jednak westy, beagle, wszystkie pierwotne z alaskanami i
                          samoyedami na czele- Plus psy MOPY typu Bobtaile i Pony :D
                          Ale DGblablabla :D
                          ps. a za borzojem to kiedys lazlam prawie pol godziny po Sopockim deptaku,
                          modelki by sie mogly uczyc. Te psy to chodzaca elegancja :D
                          • meduzaa1 Re: OT o psach 10.01.08, 08:03
                            Afrykański to azawakh- też z resztą przepiękne a sloughi to chart
                            arabski.
                            O tak, chart w biegu to dla mnie najpiękniejsza rzecz na świecie,
                            zawsze się wzruszam jak je oglądam. A borzoje to fakt, chód mają jak
                            na arystokratów przystało;)

Ja niestety takich mopów- futrzaków to już bym nie chciała, za dużo
                            z tym roboty, wiem bo przygotowywalam do wystaw różne takie, w tym
                            też swoje rodzinne psy;)
                            • tequilkuk Re: OT o psach 10.01.08, 12:49
                              Ja prawie placze ze smiechu przy niektorych ringach na wystawach :D
                              Niestety moje ukochane westy tez podawane sa w calej tej szopce. Tona kredy,
                              czasem pudru, lakiery, szubieniczki. Bleh ....
                              Jakie psy wystawialas? Jesli mozna oczywiscie :D
                              Ja sama nic jeszcze ale mam kolezanke hodowczynie i troche z nia pojezdzilam
                              swego czasu, a raz nawet pracowalam jako asystentka na ringu i tu nie u byle
                              kogo bo u pani Chwalibog :D Ona jest autorytetem od terierow, to bylo dawno
                              temu, nawet jeszcze wtedy nie marzylam o wescie. Poszlam do niej o sedziowala
                              dobermany (kolezanka wlasnie wtedy hodowala) a ona strasznie na to narzekala i
                              caly czas mi mowila: mowie ci dziecko, teriery sa najlepsze. Chyba powinnam do
                              niej napisac :DDD
                              • tequilkuk Re: OT o psach 10.01.08, 12:50
                                Maz zawsze mowi zeby nie zaczynac ze mna o psach :D
                              • meduzaa1 Re: OT o psach 10.01.08, 13:43
                                No właśnie te szopki to są straszne, po co to komu? Dlatego ja nie
                                lubię takich ras gdzie trzeba coś przy nich robić. Wystawiałam
                                mnóstwo ras- amstafy, charty, shih-tzu, pudle, czarne rosyjskie,
                                setery, rotweilery- jak coś sobie jeszcze przypomnę to dopiszę;)
                                Rasy wymagające pielęgnacji i "zrobienia" przed wystawą sama
                                przygotowywałam. Teraz już tego nie robię, najeździłam się dość po
                                wystawach i już mnie to "nie kręci" specjalnie, za to wyścigi,
                                coursing dla chartów uwielbiam- oczywiście pisząc o wyścigach mam na
                                myśli takie w warunkach krajowych- nie jakieś zabijanie się psów na
                                torach.
                                P.s ja też o psach to mogę długo;) A Panią Chwalobóg to oczywiście
                                znam i tak to zazwyczaj jest, że każdy "chwali" swoją ukochaną rasę;)
                                • tequilkuk Re: OT o psach 11.01.08, 11:12
                                  :D
                                  No to zamkamy OT. Pewnie jeszcze kiedys wyplynie ;D
                                  ps. A pudle sa niesamowite i nie doceniane. Olbrzymie znaczy. Moja koleznaka raz
                                  zauwazyla: przez to ze je sie tnie tak idiotycznie ludzi mysla ze to glupie psy.
                                  Bardzo niesprawiedliwie.
                    • ciak1 Re: wtorek :D 09.01.08, 20:59
                      a ja chcę koszulkę z podhalanem! tylko to musiałaby być oversize,
                      żeby się taki zmieścił :)
                      • tequilkuk Re: wtorek :D 10.01.08, 03:36
                        hm. Przyszlo mi do glowy ze taka koszulka z podhalanem to by dobrze wygaldala na
                        wielkim ciazowym brzuchu. Chyba by starczylo miejsca na prezentacje :D
                  • majenkir Re: wtorek :D 04.02.08, 14:56
                    A jak borzoje, to najlepiej na zywo ;).
                    Chociaz na mojej bluzie tez nie dobrze prezentuje:
                    fotoforum.gazeta.pl/3,0,1059367,2,1.html
                    • tequilkuk Re: wtorek :D 04.02.08, 19:39
                      Na ile potrafie ocenic bardzo ladnie oddany borzoj. Ale na ubraniach wole
                      bardziej graficzne wzory, inaczej wpada sie w styl fanclub_na_wystawie ;)
              • cledomro Re: wtorek :D 09.01.08, 12:39
                oo, ostatnio też wsiąkłam w jogę, najpierw chodziłam na hatha, ostatnio byłam na
                asthandze i - nie spodziewałam się, że aż tak można się zmęczyć nie na siłowni.
                genialne!
              • cledomro Re: wtorek :D 09.01.08, 12:40
                Fajowa koszulka, choć ja koty wolę :).
                • tequilkuk Re: wtorek :D 09.01.08, 20:21
                  Z kotami ktos tu pokazywal tunike jak Sienny :D
                  • cledomro Re: wtorek :D 10.01.08, 08:31
                    Widziałam, widziałam, ale ja jakoś się z tunikami nie lubię :).
              • hazel_dobkins Re: wtorek :D 09.01.08, 13:02
                widzę to w połaczeniu z
                www.stylefinder.com/items/default.aspx?id=81352
                www.stylefinder.com/items/default.aspx?id=85200
                www.stylefinder.com/items/default.aspx?id=75572
                www.stylefinder.com/items/default.aspx?id=79154
                www.stylefinder.com/items/default.aspx?id=81000
                tiny.pl/plj9
                i swetrzyskami zapinanymi na guziki o dużym kołnierzu lub kapturze,
                wiązanymi w pasie

tiny.pl/pljc

www.stylefinder.com/items/default.aspx?id=75916
                tiny.pl/plj9
                • tequilkuk Re: wtorek :D 09.01.08, 20:33
                  wszystko fajnie tylko ja chcialam cos z wlasnej szafy ;)

W tym pierwszym by mnie maz z domu nie wypuscil :D
                  We wrzesniu widzialam cos w tym stylu ale spokojniejsze na wystawie FCUK.
                  Bardzie jak same rekawy, uszyte torche jak z mojej ulubionej maty lazienkowej z
                  ikei. Inaczej nie umiem tego opisac. Fajne bylo ale uznalam ze jednak zbyt
                  ekstrawaganckie (ja w gruncie rzeczy dosc niesmiala jestem, w stosunku do
                  ciuchow znaczy ;))))

Kurtka z drugiego linka bardzo fajna idwie nastepne tez. Wielkie swetrzyska tez
                  i to chuba najlepsza opcja wiec musze sie rozejrzec. Ewentualnie wchodzi w gre
                  pokazywany na forum sweter z HMu (ten na Darii Werbowy). Kupilam siostrze
                  naurodziny, bo chciala ale po przymierzeniu okazalo sie ze na niej fatalnie
                  wyglada a juz bylo za pozno na oddanie. Moze wezme go sobie a jej znajde cos
                  innego :D

ps. mam naprawde fajna czarna skorzana kurtke ale z nia zaczne nosic jak sie
                  troche ociepli :D
      • cledomro Re: Poniedziałek 08.01.08, 18:20
        Doprawdy, podkolanówki i beret zastrzeżone są dla Piksi? Jakaś dziwaczna ta
        Twoja argumentacja. Ciekawe, w czym można zatem chodzić, pewnie każdy strój już
        jest "czyjś", co?
      • ryfka81 Re: Poniedziałek 08.01.08, 18:29
        Ej no, bez przesady.
        Poczekaj, aż dziewczyny zaczną wrzucać zdjęcia w słynnych kieckach Numpha -
        wtedy zapanuje prawdziwe piksiarstwo ;)
        • cledomro Re: Poniedziałek 08.01.08, 19:10
          A, właśnie, Ryfko - Twoja chabrowa już dotarła?:)
      • pinkpanther Re: Poniedziałek 08.01.08, 20:53
        swinka_piggy napisała:

> nie podoba mi się, pozy, podkolanówki, beret, ściągnięte z piksi, a ja bardzo n
        > ie lubię takich kopii, no, jedynie jakość zdjęcia odróżnia cię od piksi, bo jej
        > zdjęcia zawsze są idealne, twoje pozostawiają wiele do życzenia
        > dla mnie ndst

błagam cię, nie każdy spędza noce i dnie na flickerze. Gdyby nie ciągłe
        wklejanie linków ze zdjęciami piksi na FM, większość z nas nie wiedziałaby kto
        to taki.
      • ensoleillement Re: Poniedziałek 08.01.08, 23:19
        chyba za dużo Piksi sie naoglądałaś, no ale to już Twoj problem:)
        A jakosc zdjecia jakos nie byla moim priorytetem, przepraszam jesli poczulas sie
        urazona swinko:)
      • ensoleillement wtorek 08.01.08, 23:55
        A macie, poużywajcie sobie;)

A tak serio, dzięki za wszystkie komentarze z poniedziałku.

Wtorek taki sobie po prostu:)
        fotoforum.gazeta.pl/3,0,1023356,2,1.html
        fotoforum.gazeta.pl/3,0,1023355,2,2.html
        • ryfka81 Re: wtorek 09.01.08, 00:03
          Uwielbiam żółty z fioletem :) Fajna bluzka (te rękawy!), chociaż ja chyba
          wpuściłabym ją do środka, żeby wyeksponować tę cudną spódnicę.
          • littlefrog Re: wtorek 09.01.08, 00:16
            jak oglądałam po raz pierwszy zdjęcia piski to byłam zachwycona.
            jak oglądam te zdjęcia, przychodzi mi na myśl: "ale to już było.."
        • rzesa20 Re: wtorek 09.01.08, 00:20
          mnie się nie podobają długie swetry/tuniki założone do spódnicy
        • eej Re: wtorek 09.01.08, 03:25
          swietne zestawienie kolorystyczne.
          stylistycznie - oj nie! zgrzyta mi to okropnie. ajajaj!
        • tequilkuk Re: wtorek 09.01.08, 04:54
          A mi sie podoba. Tez kocham takie rekawy. Ale moze rzeczywiscie lepiej by bylo
          wpuscic?
        • cledomro Re: wtorek 09.01.08, 09:56
          Ta góra jest z Vero Mody?:) Wyglądasz fajnie, zgrabnie, młodzieńczo i radośnie,
          miłego dnia!
        • asik12 Re: wtorek 09.01.08, 11:34
          Golfik bardzo mi się podoba.
          I uważam, że inspirowanie się kimś innym wcale nie jest grzechem.
          Nie każdy ogląda flickra.
        • ensoleillement Re: wtorek 09.01.08, 12:03
          To teraz baardzo ładnie proszę mnie oświecić i powiedzieć, co w tym stroju jest
          z Piksi. Poprzedni jestem w stanie zrozumieć ale tutaj?? Rajstopy? Golf, od
          jakich uginają się półki w sklepach Atmosphere (mam takie trzy,a u Piksi nie
          przypominam sobie ani jednego!) i które oprócz mnie nosi połowa dziewczyn w UK??
          Czy może pasek, który kupiłam zanim usłyszałam o czymś takim jak Fliktr??
          Litości dziewczyny, to jakaś paranoja...
          • ensoleillement Re: wtorek 09.01.08, 12:04
            Ach zapomniałam, czy może POZĘ mam zmienić, czyli stanąć chyba tyłem do zdjecia,
            żeby było inaczej niż u Piksi??
          • cledomro Re: wtorek 09.01.08, 12:40
            Nie przejmuj się, nie ma szans, żebyś wszystkim dogodziła :)).
        • hazel_dobkins Re: wtorek 09.01.08, 12:17
          ensoleillement, świetna spódnica :)
          Można wiedzieć skąd? aktualnie jestem na etapie poszukiwania czegoś
          w tym stylu.
          na marginesie..masz świetną sylwetkę i zazdroszcze Ci wzrostu, bo
          chyba wysoka z Ciebie dziewczyna;)
          jak dla mnie wszystko na Tobie gra ;)
          • ensoleillement Re: wtorek 09.01.08, 12:27
            Dziękuję hazel:)

Historia spódnicy jest ciekawa:) Wymarzyłam sobie na sylwestra szarą bombkę,
            myślałam że raczej nie będzie problemu...Po czterech godzinach poszukiwań, mając
            na oczach roentgena rozpoznającego tylko w/w nie wiem jak to się stało ale
            znalazłam się w terranovie, gdzie nie wchodzę nawet jak rozdają coś za darmo:) I
            czekała na mnie, przeceniona na 39 zł, naprawdę dobra jakościowo, gruba i
            ciepła:) Miała jeszcze szelki, ale od razu się ich pozbyłam. Więc sprawdź, może
            jeszcze być:)
            • hazel_dobkins Re: wtorek 09.01.08, 12:44
              Wow!ale mnie zaskoczyłaś z tą Terranova, bo ja ten sklep także
              omijam szerokim łukiem..i jaka cena:)
              sprawdzę obowiązkowo, bo taka właśnie mi się marzy;)
              dzięki ensoleillement :)
              • meduzaa1 Re: wtorek 09.01.08, 12:48
                a ja sobie Terranovę baardzo chwalę i często tam zaglądam bo :
                a) fajne wzornictwo
                b) fajne ceny
                c) jakość taka sama jak w innych sieciówkach
                d) często ich spodnie mają długie nogawki.
                • your.sugar Re: wtorek 09.01.08, 19:13
                  dziewczyny, czy któraś mogłaby mi taką kieckę kupić i wysłać.. pokrywam
                  wszystkie koszty. ale po prostu się zakochałam! a w mojej mieścinie to nic nie
                  ma :( w Olsztynie tak samo..
                • magdaksp Re: wtorek 09.01.08, 22:49
                  tez czasem tam wchodze ztych samych powodow...
        • meduzaa1 Re: wtorek 09.01.08, 12:36
          Spódnica jest świetna ale niekoniecznie na mnie;) Sweterek też
          bardzo fajny. Nie podoba mi się natomiast akurat ten pasek i buty bo
          nie lubię płaskich saszek czy jak to zwał.
          • ensoleillement Re: wtorek 09.01.08, 12:54
            Dzięki:) Ja akurat w obcasach czuję się jak niedźwiedź, wydaje mi się, że jestem
            za duża i wszyscy się na mnie patrza:)
            • meduzaa1 Re: wtorek 09.01.08, 13:00
              ensoleillement- ja też jestem wieeelgachna w obcasach, kwestia
              przyzwyczajenia, przecież jak widzisz wysoką kobitkę w obcasach to
              nie patrzysz na nią jak na dziwadło tylko podziwiasz, nie?;)
              Gdybym mogła to chodziłabym w obcasach zawsze, bo rzadko podobam się
              sobie na płaskim.
        • ciak1 Re: wtorek 09.01.08, 21:12
          ja też chcę taką spódnicę! ;)
          świetna spódnica, fajny sweter, tylko ja bym chyba tego razem nie
          założyła, bo fajnie byłoby pokazać górę spódnicy :)

ps. nie przejmuj się porównywaniem do piksi - moje ciuchy też do
          niej porównywano i to jeszcze zanim dowiedziałam się o jej
          istnieniu, więc o kopiowaniu nie mogło być mowy :) to naprawdę nic
          niezwykłego, ze kilka dziewczyn w różnych częściach świata lubi
          trochę podobne ciuchy - też mi ewenement! ;)
        • magdaksp Re: wtorek 09.01.08, 22:47
          fajnie...
        • laurka112 Re: wtorek 16.01.08, 16:07
          dlaczego nie widzę żadnych z Twoich zdjęć , ani z poniedziałku, ani z wtorku:((
      • tequilkuk Sroda, szkola - szaro bez buro.. 09.01.08, 21:02
        z niewielka domieszka koloru :D
        img407.imageshack.us/my.php?image=inwearcombats003azu7.jpg
        Na wierzch kurtka i moje rekawiczki sezonu
        img142.imageshack.us/my.php?image=lcjacketbr6.jpg
        Spodnie podwiniete bo wracalam przez bloto...

ps.Kamizelka sie tak troche dziwnie uklada jak robie zdjecie (reka w gore) bo
        zapiacie jest tylko u gory i nie trzyma dolu w takiej pozycji)
        • foamclene Re: Sroda, szkola - szaro bez buro.. 10.01.08, 13:04
          boska kurteczna
          cudowna
          moja wymarzona
          • tequilkuk Re: Sroda, szkola - szaro bez buro.. 10.01.08, 13:22
            ktora? Skorzana? Prezent od meza? Wisiala prawie pol roku w szafie zanim do niej
            dojrzalam :D
            • suonce89 Re: Sroda, szkola - szaro bez buro.. 10.01.08, 19:17
              niewiele widac na tych zdjęciach. kurtka świetna, szkoda, że nie pokazałas jej
              na sobie. prezent od męża? myslałam, że masz jakieś 18 lat :P
              • tequilkuk Re: Sroda, szkola - szaro bez buro.. 11.01.08, 11:13
                Mam nadzieje ze to przez szkole? No chyba ze tak mlodo wygladam ;D
                Szkola jest jezykowa :D
            • ciak1 Re: Sroda, szkola - szaro bez buro.. 10.01.08, 20:30
              a ja się powtórzę - strasznie mi się podoba ta Twoja kurtko-
              kamizelka z ts :)
              • tequilkuk Re: Sroda, szkola - szaro bez buro.. 11.01.08, 11:14
                :DDD
                Tez ja bardzo lubie. I juz niedlugo nie bede musiala chowac pod kurtka. Jupi..
        • foamclene Re: Sroda, szkola - szaro bez buro.. 11.01.08, 22:12
          img217.imageshack.us/img217/3483/blablaaj8.jpgnudno
          ale niech bedzie ;) nikt sie nie wkleja to ponudze ja
          • foamclene poprawny link :) 11.01.08, 22:12
            img217.imageshack.us/img217/3483/blablaaj8.jpg
            • tequilkuk Re: poprawny link :) 12.01.08, 00:40
              bardzo ladny ten plaszczyk. Zara?
              • foamclene Re: poprawny link :) 12.01.08, 02:51
                gdzie tam zara ;) to zeszloroczna jesiona z new yorkera ;)
                musialm sie z nia przeprosic, bo to jedyne pod co swobodnie wchodzi
                moj gorset/pas ledzwiowy ;)
                • tequilkuk Re: poprawny link :) 13.01.08, 01:49
                  No to pokaz co bylo pod spodem :D
            • suonce89 Re: poprawny link :) 12.01.08, 12:11
              fajny kot, a tak na poważnie to chyba nie ma sensu wrzucać zdjęc na których nic
              nie widać.
              • foamclene Re: poprawny link :) 12.01.08, 13:00
                obawiam sie ze to tak wlasnie wyglada :)
                to jest taki stroj maskujacy
                jak nie rzucac sie w oczy ;)
            • confused.girl Re: poprawny link :) 14.01.08, 08:21
              świetny płaszczyk:) proszę o jakieś dokładniejsze jego zdjęcia, cenę i
              pochodzenie :> No i skład też jeśli można ;D
              No i w końcu widzę ładne, normalne spodnie, bo na rury już patrzeć nie mogę:P
      • dziewice klapki :) 10.01.08, 23:35
        • dziewice Re: klapki :) 10.01.08, 23:36
          a zdjecia to nie mam bo do komorki mam daleko, w sensie ciemno jest a tam sa te
          szczury hehe no moze nie szczury ale pewnie myszy to sa
          • tequilkuk Re: klapki :) 11.01.08, 11:07
            Klapki sa passe. Kup sobie hawajany, czy jak im tam.
            I nie mowi sie komorka, tylko wychodek :D
            • dziewice Re: klapki :) 11.01.08, 22:33
              ja nie rozumiem co ty do mnie mowisz?
              ja se jake hawany nic nie qmam
          • foamclene Re: klapki :) 11.01.08, 19:09
            dawaj fotke w tych klapkach
            kiedys znalam kogos kto zycie spedzal w gumowych basenowach ;) nawet
            zime
            • dziewice Re: klapki :) 11.01.08, 22:32
              no nie wiem, dzisiaj nie mam bialych skapretek to troche nie bardzo
              • confused.girl Re: klapki :) 12.01.08, 10:29
                a no fakt, bez białych skarpetek to tak trochę obciach się ludziom pokazywać:)
                • foamclene Re: klapki :) 09.03.08, 18:03
                  w dzisiejszych czasach wszytsko jest mozliwe
      • ensoleillement z cyklu ludowe chusty 15.01.08, 21:46
        Jako że podzielam zachwyt nad ludowymi chustami dzisiaj coś na temat:

fotoforum.gazeta.pl/3,0,1033523,2,1.html
        • cledomro Re: z cyklu ludowe chusty 15.01.08, 22:05
          Chusta super, reszta też fajnie młodzieżowa :).
        • foamclene Re: z cyklu ludowe chusty 15.01.08, 23:43
          super
          • pinkpanther Re: z cyklu ludowe chusty 16.01.08, 10:01
            fajnie tak na luzie. No i uwielbiam stroje na cebulkę.
            • martusia67 Re: z cyklu ludowe chusty 16.01.08, 11:08
              Fajnie :)
          • crunch-4 Re: z cyklu ludowe chusty 20.01.08, 03:35
            oddawaj mojego kota!!! juz dwa dni go szukam i w koncu znalazlam!
            oddawaj!
        • cioccolato_bianco Re: z cyklu ludowe chusty 16.01.08, 11:00
          fajnie wygladasz :)
        • tequilkuk Re: z cyklu ludowe chusty 16.01.08, 16:14
          Bardzo ladna chusta, bardzo fajne dobrane kolory, i zielona koralikowa
          bransoletka. Czy ty masz lekko rudawe wlosy?
          • ensoleillement Re: z cyklu ludowe chusty 16.01.08, 21:35
            hm, powiedziałabym, że wcale nie tak lekko:) Ale chyba trochę się już sprały.
            Zresztą bardzo często zmieniam kolor, od blondu po prawie czarny.
            • anulkina Re: z cyklu ludowe chusty 17.01.08, 21:48
              świetnie wyglądasz :))
          • ensoleillement Re: z cyklu ludowe chusty 16.01.08, 21:41
            A w ogóle to dzięki dziewczyny za dobre słowo:)
      • karmelek4 Ja na zakupach:) 22.01.08, 17:49
        fotoforum.gazeta.pl/3,0,1041574,2,1.html
        Dawno nic nie wklejałam, bo nic nowego nie mam do
        zaprezentowania...jak zwykle dominuje kolor czarny :)
        Na sobie mam spodnice z zary (kolor ciemny granat), puchowa
        kamizelka z wyprzedaży (juz o niej pisałam), biały t-shirt i czarna
        bluzka :)
        • ensoleillement Re: Ja na zakupach:) 22.01.08, 18:12
          Podoba mi się, fajna ta kamizelka:) I dobrze prezentuje się z nie-sportowymi
          ciuchami.

Słabo widać buty, ale z tego co widzę to nie w moim stylu. I jakaś taka duża
          noga się wydaje (prawa), to chyba wina zdjęcia tylko:)
          • karmelek4 Re: Ja na zakupach:) 22.01.08, 18:32
            No własnie...jakos tylko u mnie stopy wychodzą jakies takie
            dłuuuugaśnie..a ja mam skromne 37 ( w porywach do 38..ale tylko
            wówczas, gdy bardzo chcę jakieś buty :)
            Na zdjeciu są kozaki z ub. roku na mini klocku...ok. 7 cm (rozmiar
            37).

• ensoleillement Re: Ja na zakupach:) 22.01.08, 21:17
              o kurczę, ja w pierwszym odruchu chciałam napisać, że jakiś wielki kajak, ale
              powstrzymałam się, bo pomyślałam, że może naprawdę masz taką dużą stopę i bedzie
              Ci przykro:) Jak masz 37 to po prostu zdjęcie tak dziwnie wyszło, więc wszystko ok:)
            • bgoralska1972 Re: Ja na zakupach:) 26.01.08, 19:18
              Wydaje mi sie że to dlatego że masz szczuplutkie nogi.Jesteś stworzona do
              sandałków na szpilce :) przynajmniej tak mi sie wydaje ze zdjęcia.
        • cledomro Re: Ja na zakupach:) 22.01.08, 21:34
          Świetnie, zwłaszcza spódnica mi się podoba :).
        • foamclene Re: Ja na zakupach:) 23.01.08, 00:02
          extra
          az nie wierze ze podba mi sie polaczenie granatu i czerni
          wiecj zdjeci wklejje wiecejjjjj
        • silencia22 Re: Ja na zakupach:) 23.01.08, 00:09
          super!! a co kupilas w Top Secret?(widze na fotce reklamowke:))))
          • karmelek4 Dzięki dziewczyny:) 23.01.08, 00:23
            W Top Secret robił zakupy mój mąż. To jest chyba jedyny sklep, w
            którym dostanie ubrania w rozmiarze XXL (prawdziwe, męskie XXL),
            gdzie rękaw nie będzie sie konczył na wysokosci łokcia, a spodnie
            nie bedą dyndały na wysokosci kostki :) Bo to WIELKIE chłopisko
            jest:)

Foam...nie mam za bardzo co wklejać...! Tradycyjnie..nie mam co na
            siebie jutro włożyć:(
        • paulka-paulka Re: Ja na zakupach:) 23.01.08, 12:03
          Ładnie..;) spódnica jest śliczna.. ;)
        • ciak1 Re: Ja na zakupach:) 23.01.08, 22:24
          bardzo ładnie - też lubię ganat z czernią i bielą (ewentualnie
          zamiast bieli z żółtym lub szarym), no i spódnica świetna ;)
        • cledomro Re: Ja na zakupach:) 02.02.08, 13:45
          Donoszę, że właśnie kupiłam sobie bardzo podobną spódnicę w Benettonie za 179 zł
          - troche bardziej marszczona, co prawda, z takiego szaro-granatowego grubego
          materiału (dżinsu?), przed kolana, świetnie się układa :).
        • gwiazda-wieczorna Lee cudo co to za wason??? 04.02.08, 19:22
          karmelku bardzo fajne te spodnie z Lee ;) dawno je kupowałas??
          spodobały mi się szalenie i chciałabym takie. zastanawiam się czy
          ten model jeszcze jest dostepny. i napisz proszę jaki to fason
          konkretnie.
          pozdrawiam
          • gwiazda-wieczorna FASON byc miało ;) 04.02.08, 19:23
          • karmelek4 gwiazda-wieczorna:) 04.02.08, 22:32
            gwiazda-wieczorna napisała:

> karmelku bardzo fajne te spodnie z Lee ;) dawno je kupowałas??
            > spodobały mi się szalenie i chciałabym takie. zastanawiam się czy
            > ten model jeszcze jest dostepny. i napisz proszę jaki to fason
            > konkretnie.
            > pozdrawiam

Hmm..jeżeli chodzi o to moje "motocyklowe"zdjęcie, to napisałam,że
            kurtkę kupiłam w Lee (a nie spodnie).
            Jeżeli zaś chodzi o spodnie ze zdjęcia to są to zwykłe stare rurki
            kupione w ub. roku w Vero Modzie:)

• gwiazda-wieczorna karmaelku ;) 05.02.08, 18:35
              spodnie Lee te które masz w galerii, takie ciemny granat, na jednym
              zdjęciu leżą sobie rozlożone tylko one ;)
              wklejam link
              fotoforum.gazeta.pl/3,0,1021253,2,10.html
              • karmelek4 Re: karmaelku ;) 05.02.08, 21:15
                To są spodnie Diesel Ronhar kupione na wyprzedaży..jaki czas
                temu...w Katowicach :)
                • gwiazda-wieczorna Re: karmaelku ;) 06.02.08, 15:27
                  aaaaaaa Disel :) bardzo mi się podobaja ;)
                  możesz mi chociaż powiedzieć jaki to model? może są jeszcze gdzieś
                  dostepne.
                  dzięki
                  • karmelek4 gawiazda_wieczorna 08.02.08, 18:18
                    Nie mam juz metki, a wewnatrz jest tylko ta nazwa Diesel Ronhar:)
      • karmelek4 Co jest nie tak z moimi stopami???? 23.01.08, 00:30
        fotoforum.gazeta.pl/3,0,1042236.html
        Hehehe..ja naprawdę mam rozmiar 37..wiec dlaczego na zdjeciach
        wychodzi jakies 45 ???:)
        PS. Zdjęcie sprzed miesiaca, buty czyste (wbrew pozorom) , w
        rozmiarze 37..(równiez wbrew pozorom).
        • gabi1234 Re: Co jest nie tak z moimi stopami???? 23.01.08, 07:08
          świetna spódnica!!! po prostu świetna!!!!!
          • anulkina Re: Co jest nie tak z moimi stopami???? 23.01.08, 07:21
            ja tak jak Gabi :)) cudna jest!
        • foamclene Re: Co jest nie tak z moimi stopami???? 23.01.08, 12:27
          ta spodnica to ta ktorej zbilizenie jest w Twojej galerii
          z przeszyciami na dole i przy talii?
          • karmelek4 foam 23.01.08, 13:43
            W galerii robilam ostatnio porzadki i usunęłam zdjecie tej spodnicy
            a zostawiłam tam tylko czarną ze wstążką w pasie (którą juz
            notabene usunęłam :).
            Ta spodnica ze zdjecia wyglada tak:
            fotoforum.gazeta.pl/3,0,1042481,2,1.html
            Kolor w rzeczywistosci jest ciemniejszy.
            • foamclene Re: foam 23.01.08, 15:51
              jej boska ta spodnica jest
              ona tak jeansowa/teksasowa jest?
              super
              dawno kupowalas? z jesiennej kolekcji zary? basic, trf czy women?
              przepraszam, za nachalstwo ale ma granatowe buty do ktorych nie mam
              nic :) a ta Twoja to i do moich rozowych emu bylaby dobra ;)
              i moze do zlotych gumowcow
              • karmelek4 Re: foam 23.01.08, 16:07
                Dzięki:)Tak, tak..ona jest taka a'la jeansowa.
                Ja kupilam ją w jesienno-zimowej kolekci zary trf (trf to jest ta
                linia mlodzieżowa, prawda?).
                Powiem szczerze, że rzadko zdarza mi sie zaglądać do działu trf, ale
                ta spodnica od razu wpadła mi w oko:)
                Pozdrawiam:)
      • karmelek4 Re: co macie na sobie - wklejamy fotki, cz.11 23.01.08, 18:14
        fotoforum.gazeta.pl/3,0,1042720,2,1.html

Wiem, wiem, wiem, że większość z Was ma już porządną alergię na taki
        widok, ale ja nic nie poradzę, ze tak lubię:)

Dzisiaj strój sportowo-motocyklowy..(uprzedzam..nie mam motoru.:),
        ale mam słabosć do tego fasonu kurtek (ta ze zdjecia jest kupiona w
        Lee).

A! Trochę zaszalałam z "turbo wyostrzeniem"..w rzecziwistosci strój
        jest "półmatowy"..cokolwiek to nie-znaczy:)
        • karmelek4 Miało-być Ja..w spodniach wciśnietych w kozaki:) n 23.01.08, 18:15
          • paulka-paulka Re: Miało-być Ja..w spodniach wciśnietych w kozak 23.01.08, 20:49
            ja mam uprzedzenie do takiego wciskania spodni w kozaki, i to mi się
            niekoniecznie podoba, ale kozaki masz fajne.;)
            A kurtka jest fantastyczna !! ;D
        • silencia22 Re: co macie na sobie - wklejamy fotki, cz.11 25.01.08, 15:59
          wygladasz wystrzałowo, no ja np. nie wyobrazam sobie do tego stroju spodni na
          kozakach:)kurtka skórzana??
          • karmelek4 :) 27.01.08, 20:05
            dzięki dziewczyny:)

Kurtka jest ..niestety..ortalionowa (czy cos podobnego:)

Nie mam szczuplutkich nóg...to "wina" luster, które w sklepach nieco
            wyszczuplają:)
        • tequilkuk Re: co macie na sobie - wklejamy fotki, cz.11 27.01.08, 20:50
          ja nie mam, sama dopiero od jakiegos czasu moge sie nacieszyc spodniami w butach
          bo mam problem z koazakami (ikrzata lydka ;)
          A takie zestawienie jak twoje rzadko widuje i mi sie podoba :D
          • marishaa Re: co macie na sobie - wklejamy fotki, cz.11 04.02.08, 16:32
            Karmelek świetny tez zestaw ze spódnicą! Skąd torba?
            • karmelek4 marisha torba kupiona w esprit :)nt 04.02.08, 22:30
      • ensoleillement it's a colorful day:) 07.02.08, 19:31
        fotoforum.gazeta.pl/3,0,1063544,2,1.html
        Tak lubię ten wątek więc ciągle mam nadzieję, że się rozkręci..Albo może to mój
        wrodzony ekshibicjonizm;)
        • danuu Re: it's a colorful day:) 07.02.08, 19:55
          Wiosna pani sierzant :)
          Czy czerwone akcenty stroju nawiazuja do dzisiejszego chinskiego Nowego Roku? Ja
          z tej okazji wskoczylam w czerwony golf, bo podobno ten kolor byl narodowa barwa
          Chinczykow jeszcze dlugo dlugo przed komunizmem
        • gabi1234 Re: it's a colorful day:) 07.02.08, 21:22
          a nie masz może zdjęcia coby spódnicę było lepiej widać?