papryczka_ag 18.03.08, 11:07 No i tutaj można sobie dyskutować :) Zakładam zgodnie z sugestią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalaena1977 Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 18.03.08, 23:28 Wpiszę się dość przewrotnie. Dziewczyny , czy współcześnie na weselach wszystkie względnie młode kobiety występują w sukniach z odkrytymi plecami i tylko babci pana młodego wypada mieć coś z rękawkiem ? Noszę rozmiary 44 albo 46, więc nie mam szczupłych ramion, a w dodatku ciągle mam tam jakieś wypryski. Nie mam kompleksów, ale chciałabym ukryć, to co mnie jakoś szczególnie nie zdobi i wyeksponować to, co jest moim atutem (biust) najlepiej przez głęboki dekolt. Co więcej mam takie sukienki i wyglądam w nich dobrze. Od dawna nie byłam na weselu, ale tej wiosny żeni się mój kuzyn i odbyłam rundkę po sklepach z sukniami wieczorowymi. O dziwo rozmiar 46 nie był problemem, ale duży biust tak ( w jednej sukience na wysokości sutków wszyte były takie dwie hm.. wkładki laktacyjne ? ). Natomiast niemożliwe jest chyba znalezienie seksownej wieczorowej sukienki z zakrytymi ramionami. Ekspedientki na pytanie o taką kieckę podają sukienkę na szerszych ramiączkach albo przekonują, że "ma pani ładne plecy". Czy kobiety jakoś te sukienki znajdują ? Czy też wszystkie jak leci noszą sukienki bez ramiączek ? Nawet te grubsze i bardziej krostowate ? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta-znudzona Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 05.09.08, 10:57 Myślę, że chociaż byś się sama wyróżniała ze względu na przyktyte plecy , to i tak będziesz wyglądała seksownie i nie tuzinkowo. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonowegruszki Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 19.03.08, 10:41 znalazlam taka sukienke: www.asos.com/Asos/Pleated-Sleeve-Corsage-Dress/Prod/pgeproduct.aspx? iid=254870&cid=4168&clr=Pink&sh=0 slub odbedzie sie pod koniec sierpnia, nie wiem czy nie bedzie mi w niej za zimno...myslalam o modelu zielonym, jestem ciemna blondynka z jasna karnacja (mam nadzieje sie opalic prez lato :-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 19.03.08, 10:48 Piekna sukienka :) Mysle,ze nie bedzie ci w niej za zimno. Nawet jesli pogoda nie bedzie zbyt dobra, to zawsze mozesz zalozyc trencz do kosciola, na przyjeciu weselnym w sali powinno by byc cieplutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 19.03.08, 10:59 A ja znow znalazalam sukienki i sie zastanawiam :) poradzcie :) 1. fotoforum.gazeta.pl/3,0,1119413,2,1.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1119414,2,2.html 2. fotoforum.gazeta.pl/3,0,1119415,2,3.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1119416,2,4.html Odpowiedz Link Zgłoś
dom_maklerski Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 01.04.08, 00:47 A moje pytanie jest nastęujące. Szukam pomocy trochę po omacku. Czy może Ktoś z Was poradzi mi, czyw czarnej, długiej sukni z tafty mogę póść 30 kwietnia na wesele? Czy to wypada na czarno? A jesli dodatki będą np. czerwone lub białe lub inne? Co sądzicie mądre główki? Pozdrowienia DM Odpowiedz Link Zgłoś
malwa_kaja Re: czarny 01.04.08, 13:39 Dyskutowało się już na tym forum baaaardzo dużo o tym, czy to w czarnym na wesele wypada, czy nie. I mniej więcej połowa jest na "tak", a połowa na "nie" ;-) Sama więc musisz zdecydować. Ja osobiście jestem w tej połowie na "nie". ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dom_maklerski Re: czarny 18.04.08, 10:22 Dzięki za pomoc w podjęciu decyzji - to idę w długiej fioletowej z tafty. Muszę tylko troszkę zmienić jej dół i plecy - nie wiem jak miałabym przesłać do pokazania moją kreację - ale myślę, ze będzie ok. Tylko coś jeszcze muszę wymyśleć na ramiona bo sukienka jest bez ramiączek. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 04.04.08, 18:23 mnie się podoba ta pierwsza, ładny krój dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
perythia Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 11.05.08, 20:40 pierwsza zdecydowanie lepsza i bardziej odpowiednia na wesele Odpowiedz Link Zgłoś
malwa_kaja cynamonowegruszki 19.03.08, 12:08 Bardzo ładna ta sukienka - ten kolor różowy tez jest ładny i brązowe dodatki fajnie będą wyglądać. A i zielony też niezły. Pewnie w rzeczywistości nie będzie taka krótka - zależy, ile masz wzrostu... ;-) Nie będzie Ci zimno - zawsze można jakiś sweterek albo trencz założyć, jak Martusia pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
malwa_kaja Re: cynamonowegruszki 19.03.08, 12:22 Wiesz co, teraz patrzę na ten zielony kolor i jakoś jak dla mnie taki zbyt blady... Chyba bym wolała ten różowy. Ale to już zalezy, który Tobie bardziej pasuje. tutaj zdjęcie sukienki w podobnym kolorze z brązowymi dodatkami - tylko jakaś mniejsza torebka by się przydała: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1119510,2,1.html A tutaj zupełnie inna sukienka, ale z kawałkiem sweterka o jaki mi chodzi, gdyby chłodniej było: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1119511,2,2.html Odpowiedz Link Zgłoś
malwa_kaja A ja coś takiego chciałabym ;-) 19.03.08, 12:27 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1119513,2,4.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1119512,2,3.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1119519,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
inez69 Re: A ja coś takiego chciałabym ;-) 21.03.08, 18:23 Gdzie można kupić takie cudo jak nordstrom1 ???? Przepiekna kiecka;) Odpowiedz Link Zgłoś
malwa_kaja tutaj: 08.04.08, 10:50 nie wiem, czy jest jeszcze dostępny ten konkretny model, ale pochodzi z tego sklepu: shop.nordstrom.com/c/6014146/0~2376776~2374327~2374331~6014146 Z tego co wiem, nie wysyłają do PL, ale masz nazwę modelu i projektanta, to może gdzieś w innym miejscu znajdziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: A ja coś takiego chciałabym ;-) 13.04.08, 12:44 malwa_kaja napisała: > fotoforum.gazeta.pl/3,0,1119513,2,4.html rany jest ... cudna gdzie taką można dostać mój kolor krój idealny ale długa to byłaby wówczas barzdiej seksi Odpowiedz Link Zgłoś
tuti Re: A ja coś takiego chciałabym ;-) 15.07.08, 15:43 Ja tez Ja tez! fotoforum.gazeta.pl/3,0,1119513,2,4.htmlNordstrom1 Jakaz przepiekna!!!! weszlam na nordstrom - oni tylko w ameryce sprzedaja??? :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
tuti nordstrom 15.07.08, 15:49 Oh prze-piek-ne! shop.nordstrom.com/C/6014146/0~2376776~2374327~2374331~6014146? mediumthumbnail=Y&P=2&viewAll=1&origin=styleCollectionPager_numbers&p bo=6014146 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1119513,2,4.html Jeszcze jedno. Z Mango Najpierw widzialam dziewczyne na weselu (zagramanica) Potem w sklepie w mng (na wyprzedazy!!!!!!!!!) byl moj rozmiar (!!!!!!!!!!!!!) I JEJ NIE KUPILAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo mnie chlopak przekonal ze miala plame na przedzie. CHRZANIE PLAME POWINNAM BYLAM JA KUPIC!! Bo teraz nawet na necie jej znalezc nie moge!! Czy ktos widzial - sukienka z Mango, zielona jasno-butelkowa (? ) , DLUGA, z lejacego sie materialu POD SZYJE, natomiast na plecach ‘szpara’ Czyli idealna sukienka dla bezbiusciastych Moze ktos znalazl, zachowal, potrafi pomoc znalezc zdjecie.. Odpowiedz Link Zgłoś
tezromantyczka Gdzie można kupić ładną sukienkę dla druhny?... 19.03.08, 12:58 Wklejacie wszystkie zdjęcia bardzo ładnych, eleganckich sukienek, a ja mam wrażenie, że takich nie ma w ogóle w sklepach! Ja natykam się albo na sukienki "pracowe" albo zbyt mało eleganckie na ślub... Polećcie jakieś sklepy w Warszawie! :-) Bardzo proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: Gdzie można kupić ładną sukienkę dla druhny?. 19.03.08, 13:27 Ja polecam Gapa Fashion w Galeri Mokotów fotoforum.gazeta.pl/3,0,1082973,2,42.html w ubieglym roku kupilam sobie tam taka sukienke, wystapilam w niej jako druchna fotoforum.gazeta.pl/3,0,1100616,2,39.html Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: Gdzie można kupić ładną sukienkę dla druhny?. 19.03.08, 13:27 oczywiscie druhna :) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Gdzie można kupić ładną sukienkę dla druhny?. 19.03.08, 23:13 Tezromantyczka, wybierz sie do Blue City, tam jest caly korytarz ze sklepami z sukniami slubnymi i wieczorowymi, masa fasonow i kolorow. Widzialam tam kilka sukienek, ktore mnie sie podobaly, takich o dosc prostych fasonach, choc sa i takie z cekinami;-) Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 19.03.08, 15:08 A macie może jakieś linki do DŁUGICH, eleganckich sukienek na Wesele? Byłaby wdzięczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 19.03.08, 15:40 karka831 napisała: > A macie może jakieś linki do DŁUGICH, eleganckich sukienek na Wesele? Byłaby > wdzięczna:) jak narazie przychodzi mi do glowy www.saltandpepper.pl/sklep/kobiety,ec/sukienki-30,ec/ gdy cos znajde dam znac :) Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_olenka Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 19.03.08, 17:48 to ja pokaże swoją co myślicie? fotoforum.gazeta.pl/3,0,1114080,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
malwa_kaja Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 20.03.08, 11:40 całkiem fajna Odpowiedz Link Zgłoś
mutak Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 18.06.08, 09:16 olenka_olenka napisała: > to ja pokaże swoją > > co myślicie? > > fotoforum.gazeta.pl/3,0,1114080,2,1.html A gdzie taka sukienkę można kupić? Sa inne kolory? Pzdr, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
agoolec1 Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 09.05.08, 19:13 na google wpisz evening dress i mnóstwo się wyświetli :),jest jeszcze fajna stronka www.dessy.com Odpowiedz Link Zgłoś
normalna12 Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 21.03.08, 15:03 wklejcie moze jakies ladne sukienki na slub KOSCIELNY a nie cywilny(widze tu same fioletowo-rozowo-kolorowe...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 21.03.08, 15:29 :))))))))))) Świetne :) To są sukienki dla gości a nie panien młodych :) Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 21.03.08, 23:42 :))) a ja jako panna młoda nie chciałabym występować całą w bieli/ecru czy innych typowych kolorach. Chciałabym przełamać to czymś bardziej wyrazistym i kolorowym. No ale ślubu nie biorę w najbliższej przyszłości, więc to tylko teoretyczne wyobrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
elejna Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 25.03.08, 17:42 A ja sobie uroiłam kombinezon/spodium w jakims świetlistym jasnym kolorze najlepiej złoto przełamane ecri i nie mam pojęcia skąd takie wytrzasnąc :-((( W ogole jest szansa zeby kupic gdzies elegancki wyjsciowy kombinezon ? Odpowiedz Link Zgłoś
siog moja nr1:) 28.03.08, 16:02 juz znalazlam sukienke nr1:)(mam 7 wesel w tym roku) tylko zmienie gore bez tych "trokow" bedzie gldki dekolt w serek. na zywo wyglada super, swietny jedwab i kolor do czarnych wlosow:) z dodatkow duze wiszace zlote kolczyki, koperowka i prawdopodobnie te buty (tylko w kolorystyce z fuksja i i ciemna zielenia): www.yoanabaraschi.com/files11/2008/coll_08_summer_d4.htm te buty (tylko w kolorystyce z fuksja i i ciemna zielenia): www.style.com/slideshows/fashionshows/S2008RTW/PRADA/DETAILS/00770m.jpg z dodatkow kopertowka i zlote wiszace kolczyki, lub dlugi wisior z szafirami (bez kolczykow) sukienke nr 2 musze uszyc... zielony jedwab, fason na jedno ramie Odpowiedz Link Zgłoś
monkras a oto moja 30.03.08, 13:29 Na weselu ktore odbylo sie niedawno mialam taka oto suknie: www.serendipityprom.com/beyonce.php ale moja byla czarna ze srebrem + cyrkoniowe srebrne kolczyki (o dziwo poczatkowo sprzeciwialam sie czerni, ale uwierzcie czulam sie lepiej w trakcie wesela, ktore przeciez najczesciej trwa do poznych godzin nocnych niz kobiety wystrojone w pastele) Suknia byla sprowadzona ze Stanow przez maly sklepik w Gdyni. Odpowiedz Link Zgłoś
zimon3 Re: propozycje 30.03.08, 19:35 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1127841,2,5.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1126087,2,20.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1133702,2,1.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1133703,2,2.html ps. nie możnaby się przerzucić na fotoforum?! myślę, że byłoby wygodniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
askaa02 jakie buty do tej sukienki ?? 30.03.08, 20:47 za niecałe 2 tygodnie idę na ślub, a zważywszy na to,że upałów to raczej nie bedzie mam mały problem z butami. sukienka ta już jest 'wypróbowana' ale było to w trakcie upałów w sierpniu,więc miałam do niej sandałki czarne na obcasie i czułam sie wporządku. sądzę, że raczej będę zmuszona założyć rajstopy... no i teraz problem z kolorem.. jaki radzicie ?? buty na obcasie jakimi obecnie dysponuje to zaledwie 2 pary: wspomniana już sandałki (ale rajstopy i sandałki chyba nie bardzo?) oraz czarne z 'gołą piętą' i zabudowanymi placami (aaaa i ew. jeszcze jedne z zakrytą piętą i palcami, ale raczej nie są to czółenka, mają średni obcas.. niestety znowu czarne) trochę namieszałam,ale mam nadzieje,ze znajdzie sie ktos kto cos sensownego zaproponuje:) to link do sukienki: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/64f1dc9d670a0a5f.html dodatki też przewiduje czarne (mała torebeczka oraz naszyjnik z czarnym oczkiem) :] oraz płaszczyko kurtka trenczowata-także niestety czarna:D Odpowiedz Link Zgłoś
patkag czy wypada? 31.03.08, 22:41 jak myslicie? na wesele? gora satynowa... fotoforum.gazeta.pl/3,0,1135785.html Odpowiedz Link Zgłoś
lato2 Re: jakie buty do tej sukienki ?? 03.04.08, 21:23 witaj.ja kupiłabym na allegro buty zielone i torebkę zieloną(są dosyć tanie),jeśli chodzi o płaszczyk to możesz założyć czarny.Jak lubisz kolor żółty to spróbuj coś dodać żółtego,jakiś naszyjnik,bransoletka.Teraz są w modzie kolory żółtego i zieleni,masz więć sukienkę w modnym kolorze.Dodatki moga być jasne ,nie tylko czarne.powodzenia i miłej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
waria4 mama pana młodego co byście proponowaly????????? 02.04.08, 21:13 mam prawie 50 lat, raczej szczupłej budowy ciela. Ślub jest kościelny.Nie mam najmiejszego pomysłu w co się ubrac, może mi ktoś pomoże coś znaleść, mam dobrą krawcową. Nie jestem najważniejszą osobą na ślubie i weselu, ale wydaje mi się ze powinnam być jako taka urbrana. Dziękuję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rozanamama Re: mama pana młodego co byście proponowaly?????? 02.04.08, 21:17 Ja bym uderzyła do Simpla. Tam coś znajdziesz eleganckiego, oryginalnego i nie masakrycznie drogiego. Odpowiedz Link Zgłoś
rhodeisland Dla szukajacych sukienek z rekawami 03.04.08, 05:05 Poproscie krawcowa o skopiowanie sukni Valentino, ktora nosila na swoim slubie Courtney Cox. Jest piekna w swojej prostocie, zupelnie inna od masowo noszonych przez panny mlode sukienek bez ramiaczek, z gorsetem i wielka spodnica. Dlaczego w tym wyjatkowym dniu tyle kobiet chce wygladac podobnie? www.bridalwave.tv/2007/08/iconic_brides_2_3.html Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: Dla szukajacych sukienek z rekawami 03.04.08, 09:10 to zależy co kto lubi i co się komu podoba ;) Mi się średnio podoba to, co na zdjęciu, ale to co ma większość panien młodych też średnio. w ogóle cała ta ślubna biel mi się średnio podoba, ale to już pisałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozanamama Re: Dla szukajacych sukienek z rekawami 03.04.08, 09:39 Nie chcę wyglądac jak większość panien młodych, bo typowa suknie nie pasuje do mnie. I w związku z tym mam mały problem, bo tylko Cymbeline ma wariackie sukienki, połowy nie ma w salonie, a w ciemno zamawiać się boję, a z tego, co jest, nic nie powaliło mnie na ziemię. Suknię musze zamówić w kwietniu, anie mam koncepcji, cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 a co myslicie o takiej sukience ? 04.04.08, 17:40 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1141492,2,1.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1141493,2,2.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1141494,2,3.html Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: a co myslicie o takiej sukience ? 04.04.08, 18:09 uważam, że sukienka trochę "wykombinowana" ;) i taka zlewająca sie kolorystycznie z ciałem (chyba, że o to ci chodzi?)nie bardzo mi się"widzi" martusiu, czy chcesz wykorzystać buty z wątku do tej sukienki? jeśli chcesz mogę poszperać w necie i spróbować Ci coś zaproponować (do dostania w pl) do tych butów..napisz tylko jakie kolory lubisz a jakich absolutnie nie..to będzie dla mnie relax i przyjemność :) "There's one thing you can't download and that's a live performarce.And I know how to put on a show" Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: a co myslicie o takiej sukience ? 04.04.08, 18:24 Hazel ja sama nie wiem czego chce:)... wiem napewno,ze szukam czegos skromnego, nieudziwnionego itd... jesli nic nie znajde to pojde w tej łososiowej sukience z watku o butach... ostatnio mierzylam fioletowa sukienke (pierwsze zdjecie) fotoforum.gazeta.pl/3,0,1082973,2,42.html ale nie wiem sama... przegladam internet poszukuje i potrzebuje porady :) podoba mi sie równiez ta sukienka www.saltandpepper.pl/sklep/Designers/kobiety,ec/36,man/sukienki-30,ec/36,man/femini-delikatna-sukienka-z-koronka;3332,prod.html ale boje sie,ze bede w nij wygladac jak ciezarna... nio i jeszcze ta www.saltandpepper.pl/sklep/Designers/kobiety,ec/36,man/sukienki-30,ec/36,man/femini-zwiewna-szyfonowa-sukienka;3233,prod.html a najchetniej to kupilabym ta, ale jam gosc a nie Panna Mloda :) fotoforum.gazeta.pl/3,0,1100627,2,51.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1100628,2,52.html Jesli masz czas to bardzo chetnie poogladam Twoje propozycje do butow z Baty :) tak naprawde lubie wszystkie kolory oprocz zlotego i srebrnego :) dziekuje bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: a co myslicie o takiej sukience ? 04.04.08, 18:33 A tak pozatym bardzo podobaja mi sie sukienki Femini ale gdy pojechalam do Young Polish Designers Foundation do Promenady aby poprzymierzac to sie zalamalam :( sukienki byly tylko po jednej sztuce / same 42... a gdy zapytalam wielce zajeta Pania ekspedientke, kiedy bedzie wiecej rozmiarów myslalam,ze mnie zabije wzrokiem - chyba bylam za biednie ubrana :( Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: a co myslicie o takiej sukience ? 04.04.08, 18:42 ooo..to Ty z Wayw jesteś :) świetnie;) co do YPDF, faktycznie, personel tam jest nieco zmanierowany, delikatnie mówiąc ;)..może byłaś za miła ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
lato2 Re: a co myslicie o takiej sukience ? 04.04.08, 18:44 Obejrzałam wszystkie proponowane przez ciebie sukienki.Co jedna to ładniejsza,jeśli mam być szczera to ecri są przecudne(nie wiem jak w tańcu się sprawdzą), do tego dodatki fiolet lub zieleń, ciekawe jak by pasowały,fioletowa to kolor na czasie.Na allegro są różne kolory butów i torebek.poszperaj.a tak na marginesie:wybierz tę .która od początku rzuciła ci się w oczy.powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: a co myslicie o takiej sukience ? 04.04.08, 18:38 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1100627,2,51.html o kurczę, rzeczywiście baardzo ładna i elegancka :) nie ma w innych kolorach? co do fioletowej..ona czasem nie powoduje spotęgowania bioder przez te zakładki?.. i faktycznie lepiej by było gdybyś tę wyszukaną sukienkę mogła przymierzyć przed zakupem (a raczej wg mnie to warunek konieczny;) póki co zapytam..czy odwiedziłaś Solar? jak byłam tam po torbę rzuciła mi się w oczy taka czerwona coś jak wiśniowy kolor, z wiązaniem w pasie.. (niestety nie dla mnie bo mocno wydekoltowana) w takim razie będę działać..może coś Ci się spodoba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins + 04.04.08, 18:50 a rozglądałaś sie z sukienkami BC www.bc-moda.pl/ mają klasyczne eleganckie formy (może ta ostatnia szarość?) i raczej miły personel butików Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: + 04.04.08, 19:35 Sukienki Beata Cupriak, piekne szczególnie spodobały mi sie trzy :) fotoforum.gazeta.pl/3,0,1141801,2,2.html najbardziej ostatnia zielona :) W weekend pojade poprzymierzac :) co do Solara, to juz dawno tam nie bylam, czy ta czerwona sukienka o ktorej mowisz to ta ze zdjecia? całkiem mi sie podoba, tylko czy nie material nie jest za sztywny? :) fotoforum.gazeta.pl/3,0,1141800,2,1.html no i jeszcze przypomnialam sobie o sukienkach z Moltona, przymierzalam obydwie - tylko,ze pierwsza chyba jest za bardzo biurowa a druga troszke podchodzi pod koszulke nocna :) za to ma piekny dekolt :) co do sukienki Babicha - niestety sa tylko białe :( gdybym miala dobra krawcowa, to pewnie uszylabym podobna- ale krawcowej brak :( Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: + 04.04.08, 21:24 Myślę, wybierzesz coś od Beaty ;)..sukienki na stronie to zaledwie skromna częśc jej kolekcji, a są naprawdę bardzo ładne i jakościowo także porządne, w tonie klasycznej elegancji - koniecznie odwiedź Clue i Tuzzi Tak..to ta suknia Solara, choć na zdjęciu wydaje się asymetryczna;), ale to pewnie przez puszczoną szarfę..co do materiału, jak dla mnie sztywny nie jest, a dzięki niemu kiecka ładnie się układa. Przypomina mi w fasonie sukienkę/trencz zary (z ubigłorocznej?mogę się mylić, kolekcji)-żałuję do tej pory,że jej nie nabyłam. Ta Solara jest wg mnie właśnie na "specjalne" okazje, na codzien u mnie by się nie sprawdziła. Sprawdź sobie-nic nie tracisz;) Co do moltona-racja z tą biurową, natomiast druga fajna w kroju i próbuję sobie właśnie przypomnieć, bo gdzieś widziałam podobną..tylko nie potrafię sobie za chiny ludowe przypomnieć gdzie:/, ale miała dekolt empire, odcinana pod biustem i dalej plisowana, do kolan.. przejrzałam z grubsza dostępne sukienki i łatwo nie jest..oprócz BC, które możesz przymierzyć, jakoś nic mi nie pasuje.. przyszedł mi na myśl też Bialcon w Blue City, ja osobiście nigdy tam nic nie znajduję i od pewnego czasu dlatego tam nie zaglądam, ale znajoma nabyła tam ostatnio ładną satynową sukienkę...może warto się przejść?;) oj w takich sytuacjach nawet się cieszę, że tegoroczny sezon jest dla mnie bezślubny;) Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: + 05.04.08, 09:43 Dziekuje jeszcze raz bardzo serdecznie za pomoc :) hazel_dobkins napisała: > oj w takich sytuacjach nawet się cieszę, że tegoroczny sezon jest > dla mnie bezślubny;) no to masz super :) ja w tym roku ide na 4 wesela... a na jedym jestem świadkiem (naszczescie dopiero we wrzesniu:) :) 1% podatku dla www.pies-dla-stasia.waw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: + 05.04.08, 09:59 martusiu, koniecznie zdaj relację z łowów ;) życzę owocnych przymiarek :) Odpowiedz Link Zgłoś
mutak Re: a co myslicie o takiej sukience ? 18.06.08, 09:27 hazel_dobkins napisała: > fotoforum.gazeta.pl/3,0,1100627,2,51.html Czy ją można przymierzyć? i Gdzie? Ania Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: a co myslicie o takiej sukience ? 18.07.08, 23:34 mutak mozna w warszawie w promenadzie Odpowiedz Link Zgłoś
lato2 Re: a co myslicie o takiej sukience ? 04.04.08, 18:37 Sukienka fjowa,ja bym się bała że mi spadnie w tańcu.tak jest super Odpowiedz Link Zgłoś
milena58 Re: a co myslicie o takiej sukience ? 06.04.08, 00:40 Waham sie miedzy trzema - 1. www.warehouse.co.uk/fcp/product/-/DRESSES/BLUE-SASH-TIE- HALTER-PROM/6534 2.www.warehouse.co.uk/fcp/product/-/DRESSES/OYSTER-DECO-SEAM- PROM-DRESS/6052 3.www.warehouse.co.uk/fcp/product/-/DRESSES/PURPLE-EXOTICA- HALTER-DRESS/6051 Widzialam wszystkie trzy na zywo, najbardziej przypadla mi do gustu ta pierwsza, ktora naprawde fajnie sie prezentuje. co myslicie ? No i jakie kolory/dodatki do tego jasnoniebieskiego?? Bede wdzieczna za rady :) Odpowiedz Link Zgłoś
milena58 Re: a co myslicie o takiej sukience ? 06.04.08, 00:43 nie wiem jak mam zrobic,zeby te linki w jednej linijce sie zmiescily :( Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: a co myslicie o takiej sukience ? 06.04.08, 11:44 linki tiny.pl/4k64 tiny.pl/4k62 tiny.pl/4k6k co do Twojego pytania o kolorystykę dodatków: www.colourlovers.com/palette/217267/SEPTEMBER_18,_2007 www.colourlovers.com/palette/310248/March_19,_2008 www.colourlovers.com/palette/282154/February_17,_2008 www.colourlovers.com/palette/217796/NOVEMBER_19,_2007 www.colourlovers.com/palette/217297/SEPTEMBER_19,_2007 www.colourlovers.com/palette/215768/JULY_16,_2007 www.colourlovers.com/palette/215714/JULY_01,_2007 jestem za kolorem granatowym/navy blue, szarością..możesz zmixować te kolory, np na fakturze torebki, lub np buty-navy blue, a torebka szara albo odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
milena58 Re: a co myslicie o takiej sukience ? 06.04.08, 22:55 Dzieki za odpowiedz i poprawienie linkow;) Ciekawy pomysl - chyba sie skusze na szary, na ktorego punkcie mam fiola, no nic kupie ta sukienke i bede rozgladac sie za dodatkami. Bede wdzieczna za dalsze inspiracje:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia19811007 Co myslicie o takiej sukience ? 07.04.08, 15:52 Cześć. Zawitałam tu po długim czasie i proszę - trafiłam na interesujący mnie temat. Co sądzicie o takiej sukience na wesele - jako gość? Kolor czekoladowo - kremowy. Kwiatki są wykańczane złotą nitką. Odcinana pod biustem, lekko rozszerzana od pasa. Długość do kolan. Z tyłu możliwość regulacji. Zastanawiam się co mogłabym ubrać na wierzch - myślałam o czekoladowym żakiecie i wtedy też brązowe buty. Tylko nie wiem czy to dobry pomysł. No i jakie dodatki na szyje i torebka? fotoforum.gazeta.pl/3,0,1146706,3,1,14732.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1146707,3,2,14732.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1146705,3,3,14732.html Odpowiedz Link Zgłoś
mikiwp Re: Co myslicie o takiej sukience ? 12.04.08, 21:28 kasia19811007 napisała: > Cześć. Zawitałam tu po długim czasie i proszę - trafiłam na > interesujący mnie temat. Co sądzicie o takiej sukience na wesele - > jako gość? Kolor czekoladowo - kremowy. Kwiatki są wykańczane złotą > nitką. Odcinana pod biustem, lekko rozszerzana od pasa. Długość do > kolan. Z tyłu możliwość regulacji. Zastanawiam się co mogłabym ubrać > na wierzch - myślałam o czekoladowym żakiecie i wtedy też brązowe > buty. Tylko nie wiem czy to dobry pomysł. No i jakie dodatki na > szyje i torebka? > fotoforum.gazeta.pl/3,0,1146706,3,1,14732.html > fotoforum.gazeta.pl/3,0,1146707,3,2,14732.html > fotoforum.gazeta.pl/3,0,1146705,3,3,14732.html Czesc. Masz bardzo ladna sukienke i moim zdaniem nie ma potrzeby psuc jej fason brazowym zakietem, proponuje cos bardziej lzejszego i wiosenno-letniego, bardzo modne sa na nowo szalewww.coast-stores.com/fcp/product/-/ALLAccessories/Teresa-Wrap/7766377606, dla wydaje mi sie najlepiej pasuje jasny kolor (zakiet obciazy ci gore, jesli chodzi o dodatki to moze cos wyrazistego na glowe np. "piora"www.coast-stores.com/fcp/product/-/ALLAccessories/Tina-Fascinator/7790003928 (nie wiem jak w Polsce, ale tutaj jest to szalenie popularne, sama sprawilam sobie takie cudenko na wlasne poprawiny), jesli chodzi o buty do twojej sukienki pasuja tylko wysokie, raczej odkryte, najlepiej palce np. www.coast-stores.com/fcp/product/-/Shoes/Atonement/6110002028, torebka moze cos takiego www.monsoon.co.uk/invt/28951985 (osobiscie jestem zauroczona torebkami tej firmy) Pozdrawiam i zycze udanej zabawy zyj i daj zyc innym Odpowiedz Link Zgłoś
oodareczkaoo Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 07.04.08, 09:19 Mam zamiar uszyć taką sukienkę tylko w innej kolorystyce. Kolory o jakich myślę to na górze czarny lub szary a dół do wyboru fuksja, indygo. Co myślicie o takich zestawieniach ?? Który wydaję się wam lepszy?? Osobiście podoba mi się zestawienie kolorów jak w linkach tylko ja jestem bladziutką brunetką i chyba za blado bym wyglądała w tej sukience. www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b64bfb3ef86aa4c8.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8ef6938bc5426a44.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/76b3d230e7d8dc35.html Odpowiedz Link Zgłoś
malwa_kaja Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 08.04.08, 10:53 Podoba mi się ta sukienka. Co do kolorów, to te na zdjęciu są IMO dobre - ja tez jestem bladą brunetką i myślę, że pasowałyby mi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
shayla82 czy takie dodatki beda pasować? 09.04.08, 18:14 Witam, moja sukienka na wesele to szaro/srebrno/stalowa (ciężko mi określić jednoznacznie kolor, w każdym razie tkanina jest lekko połyskliwa) bombka, długości midi, bez ramiączek z kokarda przewiązywaną w pasie. zastanawiam się nad dodatkami i pomyślałam o kolorze żółtym, posiadam klasyczne żółte (matowe)szpilki i torebkę kopertówkę w identycznym kolorze, do tego jakieś żółte, może wiszące kolczyki może. Co o tym sądzicie? Dodam iż ta żółć nie jest taka mocno kanarkowa raczej przygaszona, pastelowa. Co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
malwa_kaja Re: czy takie dodatki beda pasować? 09.04.08, 23:16 Myślę, że to będzie: a) ładnie b) modnie Zestawienia tych klorów tutaj: www.polyvore.com/cgi/search?query=grey+yellow&x=0&y=0 Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 11.04.08, 20:42 Sezon wesel (i nie tylko przede mną). Najnowszy zakup. www.jovaniprom.com/prom-dresses-6.html Odpowiedz Link Zgłoś
malwa_kaja Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 12.04.08, 08:58 A mnie się ta sukienka zupełnie podoba (nie dyskutuję o jej cenie), ale nie ubrałabym jej na wesele - nie mam warunków ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lato2 Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 12.04.08, 15:34 Świetna kiecka, wszystkie dodatki do niej pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
zalamana191 Szukam sukienki plisowanej, co polecicie:) 13.04.08, 10:24 Na wesele siostry na koniec maja :) nie wiem szczerze jaki kolor, ale cche plisowana i dluuuga :) cos polecicie? Odpowiedz Link Zgłoś
lyliaaa44 Re: Szukam sukienki plisowanej, co polecicie:) 17.05.08, 00:58 mnóstwo takich na alllegro za bardzo małe pieniądze, ale podejrzewam, że to chińska produkcja.. za to maleńka cena 99 zł i coś koło tego Odpowiedz Link Zgłoś
silwet jakie dodatki do fioletu 13.04.08, 16:41 Witam kupiłam na wesele mocno fioletową skromną sukienkę z satyny i nie wiem w jakim kolorze wybrać dodatki. Czy buty czerwone czy czarne a może srebrne, poradźcie. Odpowiedz Link Zgłoś
artystka123 Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 13.04.08, 21:52 Ja wypatrzylam sobie dwa FASONY (kolor jestem pewna ,ze chce miec ciemno fioletowy). Napiszcie drogie panie czy sie podobaja FASONY(bo kolory dosc szalone:P) i czy mozna cos takiego kupic w Warszawie czy lepiej uszyc (jesli tak to czy krawcowa da rade?): www.promgirl.com/_cache/viewbigger/fa10763aef64bfafbcffb1bf789a62be.jpg www.promgirl.com/_cache/3e2424b23d0b149c7bfd7e6da36c08e1.jpg Z gory dziekuje za porady! Odpowiedz Link Zgłoś
lato2 Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 14.04.08, 10:59 Moim zdaniem ta czarna jest fajna Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 14.04.08, 12:54 dobra krawcowa sobie poradzi na pewno. a moze zamówisz z "promgirl" skąd masz ich zdjęcia. kilka razy od nich zamawiałam i było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
beata6655 Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 14.04.08, 15:23 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1156404,2,1.html a to moja kreacja na wesele:) i żeby nie było nieporozumień- mam 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
neti_7 Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 17.04.08, 18:12 Witam. Tak się składa,że w tym roku biorę ślub. Została mi już tylko fryzura. Może znacie jakieś fajne salony fryzjerskie? Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
edyta.x a co z gorsetami i długimi spódnicami? 19.04.08, 18:34 pytanie jak wyżej. Takie suknie ciągle są modne? Widziałam ostatnio w sklepach całkiem sporo takich pięknych sukien, złożonych z gorsetu i spódnicy. Jedne spódnice były długie, szerokie, inne wąskie, jeszcze inne krótsze do kolan. Do tego był własnie gorsecik. Przymierzyłam kilka i bardzo mi się spodobały. Ale czy wypada iść w czymś takim na wesele? Nie jestem druhną, tylko gościem, osobą towarzyszącą brata panny młodej. Uwielbiam takie eleganckie sukienki, ale czy nie są zbyt eleganckie jak dla zwykłego gościa? Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: a co z gorsetami i długimi spódnicami? 22.04.08, 15:54 imho takie sukienki niepodzielnie królują na weselach w remizie. oczywiście mogę się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
lyliaaa44 [...] 17.05.08, 12:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: a co z gorsetami i długimi spódnicami? 23.04.08, 11:08 One są po prostu baaardzo nie modne. Widziałam w takiej 1 osobę na weseli 2 tyg. temu i po rpostu na tle innych dziewczyn "wieś śpiewa i tańczy". A czy za eleganckie? Zależy na jakie wesele się wybierasz i o jakie stroje proszeni są goście. Ja mam przez sobą kilka bardzo eleganckich imprez dlatego suknia równiez musi być bardzo galowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
momoneymoproblems Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 24.04.08, 15:14 parę ciekawych propozycji. Drogie - nie każdego stać, ale można podpatrzeć fason i kupić coś na podobę, albo jeszcze ambitniej - uszyć. Dobra wiadomość - nie jest to takie trudne, bo fasony są raczej proste - w klasyce siła:) images.saksfifthavenue.com/images/products/04/114/9721/0411497214922/0411497214922_ASTL_300x400.jpg images.saksfifthavenue.com/images/products/04/114/9713/0411497137764/0411497137764_ASTL_300x400.jpg images.saksfifthavenue.com/images/products/04/483/0129/0448301291350/0448301291350_ASTL_300x400.jpg images.saksfifthavenue.com/images/products/04/483/7770/0448377702514/0448377702514_ASTL_300x400.jpg images.saksfifthavenue.com/images/products/04/326/0069/0432600691225/0432600691225_ASTL_300x400.jpg images.saksfifthavenue.com/images/products/04/326/9613/0432696135993/0432696135993_ASTL_300x400.jpg images.saksfifthavenue.com/images/products/04/326/9613/0432696135498/0432696135498_ASTL_300x400.jpg images.saksfifthavenue.com/images/products/04/361/9850/0436198505162/0436198505162_ASTL_300x400.jpg images.saksfifthavenue.com/images/products/04/361/9431/0436194316809/0436194316809_ASTL_300x400.jpg images.saksfifthavenue.com/images/products/04/365/9443/0436594431065/0436594431065_ASTL_300x400.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 24.04.08, 21:27 Dzięki, ja właśnie szukam pomysłów i inspiracji, mam 2 wesela w tym roku. Kompletnie nie mam koncepcji i nawet nie wiem, co się nosi na takie okazje, dawno nie kupowałam żadnych elegantszych ubrań. Odpowiedz Link Zgłoś
victoriauk Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 25.04.08, 12:10 piekne sukienki najladniejsza wg mnie 4 od końca taka klasyka i kobiece wdzieki...pieknie odslania ramiona i nogi.Fajna jest tez 3 od konca baaardzo pomyslowa i fantazyjnie uszyta a zarazem elegancka i szykowna....Ja założylabym wszystkie (oczywisvie nie naraz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mata811 Jakie dodatki do czerwonej sukienki?? 26.04.08, 21:19 myślę o granatowym, ale nie wiem czy nie będzie za pstrokato (chodzi o kolor butów, torebki, biżuterii...) Co o tym myślicie? Może bezpieczniej srebro lub złoto? Odpowiedz Link Zgłoś
lyliaaa44 jeśli już to 17.05.08, 00:56 zdecydowanie złoto. klasyczna elegancja ;) nie zaskoczysz, ale i nikt nie będzie miał pretensji, że 'brak gustu' Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl prośba - sukienka zieleń/fiolet.../prosty fason 26.04.08, 21:52 witam, może mi pomożecie, może coś podobnego widziałyście. muszę szybko kupić sukienkę na wesele. chętnie coś o prostym fasonie, za to w intensywnym kolorze - ciemny morski, zielony, fiolet, burgund - coś z takiej gamy. koniecznie za kolano. no i w rozmiarze 42.wiem że podałam dużo wymagań, ale może akurat..? czy któraś z Was wie może gdzie kupić, gdzie szukać? byłabym wdzięczna. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
biala_35 Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 27.04.08, 13:53 Co byście proponowały założyć 16-latce na wesele? Rozm.36. Nie wiemy z córką co wymyślić, nie chcemy żeby było tradycyjnie, oklepanie. Prosimy o rady. Odpowiedz Link Zgłoś
minijka Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 27.04.08, 15:03 ojej, nie wiecie co wymyślić?:))proponuję worek z lnu, będzie orginalnie i niebanalnie! Odpowiedz Link Zgłoś
malwa_kaja biala_35 27.04.08, 15:38 Ja tez będę szukać czegoś dla 16-latki. Jak na razie podoba nam się coś w tym stylu: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1175857,2,1.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1175859,2,3.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1175858,2,2.html I sukienki Sabry: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1175860,2,4.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1175869,2,6.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1175862,2,5.html Ale jeszcze nic nie mierzyłyśmy i nie wiem gdzie będziemy szukać. Ale jak znajdziemy coś fajnego to Ci pokażę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ooldea Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 29.04.08, 18:44 Jestem mloda osoba i jeszcze nigdy nie bylam na weselu (pomijajac te w dziecinstwie, ktorych juz nie pamietam). Mam pewna sukienke w szafie: img138.imageshack.us/img138/1973/pchic13985491v380fr6.jpg img507.imageshack.us/img507/6307/cr1aspotdancegroupat1.jpg Ale czy wypada isc bialej na wesele? Jak to z tym jest? Czy kolor bialy zarezerwowany tylko pannie mlodej? Odpowiedz Link Zgłoś
inez69 Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 04.05.08, 10:18 3 tyg. temu byłam na weselu w tej sukience: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1187484,2,11.html Dodam, że w takim prostym fasonie można się doskonale bawić, więc serdecznie polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewuniaaa3 Sukienka w kolorze czekoladowym poszukiwana! 05.05.08, 15:23 Do soboty muszę kupić sukienkę do złotych dodatków, które już mam. Myślę, że najbardziej pasowałaby czekoladowa (ciemna czekolada). Problem w tym, że nie mogę takiej znaleźć. Może widziałyście gdzieś taką? Jeśli nie znajdę czekoladowej, to myślicie , że mała czarna będzie pasować? Odpowiedz Link Zgłoś
elwee Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 09.05.08, 09:38 Witajcie, zajrzałam tu po dłuższej nieobecności i taka niespodzianka :) Fajny wątek. W sierpniu biorę ślub. Uroczystość odbędzie się tylko w ratuszu. Nie biorę kościelnego, więc szukam sukienki na okoliczność urzędu. Proszę o jakieś linki lub, jeśli któraś z Was miała ślub wyłącznie cywilny,o porady. Zupełnie nie wiem od czego zacząć... Będę wdzięczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 12.05.08, 16:46 ja jak mnie kiedykolwiek licho podkusi, zeby jendak sie wydac ;) to kupie sobie sukienke zienia moze Tobie tez sie, ktoras spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
elwee Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 14.05.08, 14:19 Taa, Zień ma cudne suknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ana7812 Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 14.05.08, 21:09 kurcze..a ja nie mogę pochwalić się ani zgrabnymi nogami..ani fajnym biustem..plecy tez aut..co ja mam założyć? co kupić? gorset<ble> ratunku! Odpowiedz Link Zgłoś
desperadolondon.com [...] 04.07.08, 09:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kimmie_baby Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 11.05.08, 08:40 a kiedy u was ten sezon się skończy? u nas modne są teraz króliki to tak a propos oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
zzzzzzzzzz81 Spodnie na wesele - HELP! 12.05.08, 11:16 Witam potrzebuje pomocy, szukam eleganckiego kompletu spodnie + gorset lub tunika. Chciałabym żeby to było zarazem eleganckie, seksowne no i pasowało na wesele. Dodam, że nie cierpie sukienek więc dlatego tak uparłam się na spodnie. Nic niestety nie mogę ciekawego wypatrzeć może pomożecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
patkag Re: Spodnie na wesele - HELP! 13.05.08, 18:26 3 maja wystapilam w takiej oto sukience.... src="fotoforum.gazeta.pl/photo/0/gj/fb/7ain/CTlkDya5Xj5LXFH5NX.jpg" alt="IMG_09441" title="IMG_09441" /></a> Odpowiedz Link Zgłoś
mszpilka Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 2008 15.05.08, 12:03 Pomożecie? We wrześniu mam świadkiem/strasza na weselu, nie mam pojęcia w co sie ubrać. Jaką sukienkę wybrać? dodam ze jestem dość niska mam 153 cm wzrostu, rozmiar ubrań większe s lub małe m. Odpowiedz Link Zgłoś
lyliaaa44 [...] 17.05.08, 00:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
szszpk1 mszpilka 17.05.08, 09:42 przy tym wzroscie - do kolana albo tuz za. ja bym widziala odkryte plecy, wiazanie na szyi, dol rozkloszowany albo olowek. i szpilki na delikatnym, nie za grubym obcasie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
zumka2005 Re: I znowu sezon weselny nadchodzi - kreacje 200 16.06.08, 21:21 witam! nie sądziłam że będę szukała tu porady ale kreacje weselne są dla mnie zmorą kupiłam lekką sukienkę, odcinaną pod biustem, zwiewną na podszewce w kolorze brązu przechodzącego w fiolet i brudny -róż(cieniowana), w jakim kolorze dobrać dodatki? pomocy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś