magdaksp 21.04.08, 19:10 spis treści: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=71909645 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamila29091 Re: poniedzialek 21 kwiecien 21.04.08, 19:37 no to sie przepisuje.... img231.imageshack.us/my.php?image=dsc00210rc9.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: poniedzialek 21 kwiecien 21.04.08, 19:38 o link nie dziala. tu poprawny mam nadzieje img231.imageshack.us/my.php?image=dsc00210rc9.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: poniedzialek 21 kwiecien 21.04.08, 22:01 hmmm...nie wiem co powiedziec w sumie?niby wszystko ok ale wydaje mi sie ze za duzotego: pasek i korale.zostawilabym pasek a korale zdjela.i np do tego jeszcze cos niebieskiego z bizuterii:kolczyki albo duza branzoletka.a ta sodnica wyglada jakby byla tyl na przod zalozona:)ale pewnie taka jej uroda Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: poniedzialek 21 kwiecien 21.04.08, 22:36 a wiec: 1) spodnica wyglada jak zalozona tylem na przod, co napisala juz magda. moim zdaniem powinnas wybierac szerokie, rozkloszowane spodnice by ukryc nogi. 2) przede wszystkim wlozylam bluzke koszulowa w spodnice, pozwoliloby to nabrac sylwetce proporcjonalnosci, ale nie wiem czy w ta spodnice nie wiem czy dobrze widze, ale ma chyba jakies wiazania rzemykowe z przodu 3) korale zdecydowanie nie pasuja, wszystko sie gryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
womensright2shoes Re: poniedzialek 21 kwiecien 25.04.08, 11:51 uczepię się i napiszę nie na temat...ale jak zobaczyłam "21 kwiecień" w tytule, wiedziałam od razu, że mi się nie spodoba. Sam strój jest przedobrzony, zdjęłabyś coś z siebie i na pewno byłoby lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeli na wtorek 21.04.08, 20:40 to ja też przerzucę, bo mi zależy na opinii tak oto sobie dzisiaj wykombinowałam, ale się obawiam, że może przekombinowałam, więc lepiej poradźcie: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1167950,2,1.html (rajstoby są fioletowe, ale takie stonowane, spódnica ciemno szara) tutaj spódnica z bliska: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1167951,2,2.html zastanawiałam się jeszcze nad szarymi rajstopami albo fioletowym topem zamiast czerwonego. no i nie wiem, czy ten sweter mi do tego pasuje? ale jak nie sweter to co? i jakie dodatki do takiego stroju? co na szyję? korale, wisior, chusta? i czy czerwona torebka (taka konduktorka) pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: na wtorek 21.04.08, 20:44 jakies czerwone korale i branzoletka. i buty tez moglyby byc czerwone jak masz. Wtenczas zestaw bedzie przykuwal wzrok Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: na wtorek 21.04.08, 21:54 przydałoby się jakieś jajo do tego:) masz może kolorowe buty na przykład? spódnica niezła, ale ten sweterek bym sobie podarowała, włożyłabym w spódnicę coś z długim rękawem (ta bluzka jest ok czerwona ale rozumiem że musisz mieć coś cieplejszego) jakieś dodatki by sie przydały, apaszka, korale, wisior? Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: na wtorek 21.04.08, 21:59 ja to bym zalozyla buty na obcasie bo tak to wygladasz jak pensjonarka,sweterka tez bym sie pozbyla.ajelsi chodzi o dodatki to jednak stawialabym na cos fioletowego Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: na wtorek 21.04.08, 22:27 mnie się zupełnie nie podoba. Spódnica ma fatalną dla ciebie długość, do tego ten sweterek- tak jak napisała magda, wyglądasz jak pensjonarka. BTW- Szkoda, że gdzieś się zapodziały ciak i gabi, fajnie było oglądać ich zdjęcia, ech, a teraz mam wrażenie, że nuda jakaś tu pozostała (żeby nie napisać czegoś gorszego;))Dobrze, że chociaż magda jakoś tu się jeszcze "trzyma", ryfkę sobie na blogu pooglądam a foam od czasu do czasu jakiś fajny bucik pokaże:P Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: na wtorek 22.04.08, 00:10 oj nie pisz tak,zobacz ile osob wkleilo swoje fotki w watku nr 13?przeciez oto chodzilo,zeby byly fotki a nie gadanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: na wtorek 22.04.08, 06:51 no niestety, takie są moje odczucia ostatnio jak tu wchodzę:/ z drugiej strony, może to i dobrze, może i osoby wklejające czegoś się tutaj nauczą;) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: na wtorek 22.04.08, 00:20 Nie no wiesz meduza...sama lubię oglądać wymienione przez Ciebie foremki ale to jednak nie kółko wzajemnej adoracji i dobrze, ze tyle dziewczyn się wkleja..Jakoś Twój post nie zabrzmiał zachęcająco, delikatnie poczułam jakby tylko one były warte oglądania a my, nudna reszta, do kącika podziwiać:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: na wtorek 22.04.08, 06:54 chodziło mi bardziej o to, że od tych dziewczyn inne mogłyby się czegoś nauczyć;) a ty ensole akurat zaliczasz się do tych które się ciekawie ogląda;) Odpowiedz Link Zgłoś
sol_18 Re: na wtorek 22.04.08, 08:37 > BTW- Szkoda, że gdzieś się zapodziały ciak i gabi, fajnie było > oglądać ich zdjęcia, ech, a teraz mam wrażenie, że nuda jakaś tu > pozostała (żeby nie napisać czegoś gorszego;))Dobrze, że chociaż > magda jakoś tu się jeszcze "trzyma", ryfkę sobie na blogu pooglądam > a foam od czasu do czasu jakiś fajny bucik pokaże:P Ale z Ciebie sympatyczna osoba.Ja po takim poście straciłam całą ochotę na dalsze wklejanie zdjęć.Dzięki.Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: na wtorek 22.04.08, 09:46 Ja też bardzo źle odebrałam tę wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeli Re: na wtorek 22.04.08, 10:56 Tak oskarzasz, ze nuda, to moze wklej swoje zdjecia, bo jakos ich nie moge znalezc? To po pierwsze. A po drugie, ta swoja niekonstruktywna krytyka obrzydzilas mi troche wchodzenie na to forum - zabrzmialo, jakby to bylo miejsce dla (subiektywnie) znajacej sie na modzie grupki dziewczyn i inne nie maja po co sie wypowiadac. A ja glupia myslalam, ze to jest miejsce na konstruktywna krytyke i zeby sie czegos nauczyc. Ale coz - szkoda, bo jest tu naprawde duzo fajnych dziewczyn, ktore inspiruja, ale niedlugo nie beda mialy kogo inspirowac (oprocz samych siebie). No to napisalam, co mi lezy na sercu. Przepraszam za brak polskich znakow. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: na wtorek 22.04.08, 11:40 a po kolejne, nie kazda forumka jest studentka/pracuje w wolnym zawodzie i moze sobie pozwolic na pelna dowolnosc stroju, fasonow i kolorow, taka jak prezentuja chociazby enso czy magda. Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: na wtorek 22.04.08, 12:00 alex_koz napisała: > a po kolejne, > nie kazda forumka jest studentka/pracuje w wolnym zawodzie i moze > sobie pozwolic na pelna dowolnosc stroju, fasonow i kolorow, taka > jak prezentuja chociazby enso czy magda. to akurat nie ma nic do rzeczy. Albo ktoś ma wyczucie i styl albo go po prostu nie ma, fason i kolor akurat tutaj się nie liczą. > > Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: na wtorek 22.04.08, 12:10 pompeli napisała: >> A po drugie, ta swoja niekonstruktywna krytyka obrzydzilas mi troche > wchodzenie na to forum - zabrzmialo, jakby to bylo miejsce dla > (subiektywnie) znajacej sie na modzie grupki dziewczyn i inne nie > maja po co sie wypowiadac. > > A ja glupia myslalam, ze to jest miejsce na konstruktywna krytyke i > zeby sie czegos nauczyc. To jest moje zdanie, jak sama napisałaś, subiektywne,ciekawe, że wszystkie się nim przejmujecie, nie uważam siebie za jakiś wyznacznik mody i to co piszę to są wyłącznie moje odczucia. > Ale coz - szkoda, bo jest tu naprawde duzo fajnych dziewczyn, ktore > inspiruja, ale niedlugo nie beda mialy kogo inspirowac (oprocz > samych siebie). Nikt ci przecież nie broni się inspirować ani wklejać swoich fotek. Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: na wtorek 22.04.08, 12:13 sol_18 napisała: > >> Ale z Ciebie sympatyczna osoba. Generalnie nikt o mnie nie mówi, że jestem osobą sympatyczną;) Ja po takim poście straciłam całą > ochotę na dalsze wklejanie zdjęć.Dzięki.Miłego dnia. ale dlaczego? Przepraszam ale nie czuję się winna, nikomu nic nie zabraniam, nikomu nic nie nakazuję. Twój wybór czy będziesz nadal wklejać zdjęcia czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: na wtorek 21.04.08, 22:32 zadnych kolorowych butow, bedziesz wygladala jak przebieraniec. przede wszystkim wymienilabym top, zamiast czerwonego zalozyla jakis jasny (jasnoblekitny, ecru, szary etc.), ale nie bialy bo wowczas bedzie za duzy kontrast miedzy bialym a czarnym. sprobuj ten sam zestaw z jasna bluzka koszulowa, wydaje mi sie ze rozjasniloby to i wydluzylo sylwetke. jezeli cos na szyje, to tego swetra jedynie cos krotkiego - tak do wysokosci dekolotu. a moze jakies dlugie kolczyki?? a poza tym, to ten sweter mi sie nie podoba na twojej sylwetce. poteguje wrazenie ciezkosci, moim zdaniem powinnas unikac wlasnie takich poprzecznych wiazan/kokard. a jezeli juz to do waskich spodnic. jak zobaczylam zdjecie ze swetrem wydawalo mi sie, ze jestes co najmniej o jeden rozmiar wieksza niz widac na drugim zdjeciu (tym z powiekszeniem spodnicy). spodnica ma podwyzszona talie, wiec modeluje biodra/talie stad lepiej zalozyc do niej cos krotszego, tj. przykrywajacego linie paska spodnicy o jakies 5 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeli Re: na wtorek 21.04.08, 22:43 Dzięki dziewczyny! Swetra się pozbywam (chyba na zawsze, bo prawdę mówiąc już mi się znudził, a tak będę miała motywację, by poszukać nowego). Zgodnie z poradami, rano przymierzę z czerwoną bluzką z długim rękawem, bladoróżową koszulą albo fioletowym sweterkiem (jasnym w serek). spróbuję też wyższe buty - ale mam tylko czarne, które by pasowały. Pensjonarka to zdecydowanie nie jest efekt, który chciałabym osiągnąć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ipola Re: na wtorek 22.04.08, 13:39 Nie mogę wkleić zdjęcia. Mam na sobie niebieskie dżinsy, białą męską koszulę, długi sznur korali, czarne peep toes. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: na wtorek 22.04.08, 21:00 Zestaw generalnie poprawny, choć sweter wydaje mi się ciotkowaty. Czy da się pozbyć tej szarfy i zastąpić paskiem? Tu się aż prosi jakis elegancki dopasowany czarny żakiet. Może spróbujesz z rajstopami Ecru - uwydatnia kolor butów i zestaw ożyje. Oczywiscie moga też byc szare - na zasadzie zabawy odcianiami- spódnica- rajstopy - buty. jakos te fioeltowe tu mi nie pasują. Choc moze to wina oswietlenia zdjęcia. Osobiscie jesem fanka kuferków do takich zestawów, choc wiem jak ładny trudno kupić. O coś w tym stylu: bp0.blogger.com/_HEFOUnBpmUk/R_B4XauZK6I/AAAAAAAABXE/_EXUfavUhvk/s1600-h/_IGP0579.jpg W ogóle zastanowiłabym sie czy deczko przed kolano nie byłoby lepiej jesli chodzi o długośc spódnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
laurka112 a co mi tam:) 22.04.08, 23:03 wklejam i proszę żebyśie też nadal wklejały swoje zdjęcia; z grubej rury 3 zestawy z ubiegłego tygodnia; w tym tyg.ze względu na wstrętną pogodę nie mam humoru fotek pstrykać; 1:www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b84706dc1ce8539a.html 2.www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5aaba396f1903e54.html 3.www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/41e41a10becab674.html Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: a co mi tam:) 22.04.08, 23:05 nie znoszę białych rajstop:)i wg mnie one psuja ten zestaw.najbardziej podoba mi sie ten fioletowo niebieski Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: a co mi tam:) 23.04.08, 06:52 a ja uwielbiam białe rajstopy,sęk w tym ze zeby wyglądaly dobrze trzeba je umiejetnie polaczyc, tutaj na pewno nie pasuja.. gryza sie z opalenizna dekoltu i zlotem torby ano i chyba za grube czyt. zbyt mocno kryjace sa.. srodkowy zestaw najlepszy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: a co mi tam:) 22.04.08, 23:10 1. Klasycznie, ładnie; torebkę bym wymieniła, np.na dużą czerwoną 2.Dół ok, góra jakoś mi się nie komponuje - chyba fason bluzki Cię poszerza czy co; pasek też jakby przekombinowany 3.Podoba mi się, oprócz torebki i rajstop Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: a co mi tam:) 22.04.08, 23:15 maga_luisa! napisalas dokladnie to co myslalam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: a co mi tam:) 22.04.08, 23:44 1. Torbe bym wymieniała. Zainwestuj w łądną skórzaną czarną 2. rajstopy bym zmieniła na szare. 3. jakoś nie przemawia osobiście do mnie.Chyba bym dala czrane rajstopy i bez tej torby. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: a co mi tam:) 23.04.08, 08:34 mnie też ta torba nie pasuje poza tym widać, że masz szerokie ramiona - te bluzki wysoko zabudowane tylko potęgują to wrażenie. Za to masz śliczne nogi - dobrze, że je pokazujesz Odpowiedz Link Zgłoś
follebagnole Re: na wtorek bgoralska1972 23.04.08, 18:22 Bardzo mi się podoba Twój zestaw na tej fotce. Jest z klasą i wyczuciem. Zdjęcie też świetne-takie profesjonalne. Odpowiedz Link Zgłoś
kluska0 Re: na wtorek 01.05.08, 11:30 Gratuluję zmiany koloru włosów naprawdę o wiele Ci korzystniej i wyglądasz znacznie młodziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 bgoralska!!! 10.05.08, 10:44 nie zaglądałam tu 3 miesiące i teraz bym Cię nie poznała! wyglądasz milion razy lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: co mamy na sobie-wklejamy zdjęcia częśc 14. 22.04.08, 14:00 dziewczyny wklejajcie fotki!!! przeciez juz nie ma tu chamskich komentarzy "wielkich gwiazd stylizacji FM" wiec nie ma sie czego bac:).ja tam lubie poogladac jak ludzie sie ubieraja,naprawde bez tego watku fm byloby strasznie nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: co mamy na sobie-wklejamy zdjęcia częśc 14. 22.04.08, 14:43 tezlubie popatrzec jak dziewczyny z forum sie ubieraja, sama sie jeszcze nie odwazylam wkleic fotki, ale moze niebawem. Kazda z dziewczyn na tym forum jest wyjatkowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: co mamy na sobie-wklejamy zdjęcia częśc 14. 22.04.08, 14:48 poza tym ten watek moze takze sluzyc jako watek pomocniczy.sama po sobie wiem ze czasem nie widzi sei ze cos np do siebie nie pasuje.a jak sie zrobi fotke to juz jest inaczej ,dodatkowo ktos obcy moze zwrocic na cos uwage.jesli jest to wtakim tonie jak w ostatnich watkach-bez chamstwa,zlosliwosci to ja jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
pensyonarka Re: co mamy na sobie-wklejamy zdjęcia częśc 14. 22.04.08, 15:15 ja właśnie się szykuję na wklejenie czegoś, ale ciągle tchórzę...:) Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: co mamy na sobie-wklejamy zdjęcia częśc 14. 22.04.08, 15:05 Ja tez lubie sobie poogladac i to kazda forumowiczke:) Moich zdjec nie wklejam, bo nie mam nic do pokazania. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: co mamy na sobie-wklejamy zdjęcia częśc 14. 22.04.08, 15:34 atam amoze pozwol nam to osadzic:)) Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: co mamy na sobie-wklejamy zdjęcia częśc 14. 22.04.08, 15:38 Magda, ubieram sie bardzo klasycznie, glownie dzinsy i jakies sweterki, baleriny. Mam kilka ciekawych szmatek, ale nigdy ich nie zakladam, bo nie mam okazji, nie pracuje, nie imprezuje. Moglabym sfotografoeac moje torebki, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther pantery sobotnie 23.04.08, 08:39 jako że też nie spodobał mi sie wydźwięk posta meduzy, wklejam dwa nudne zdjęcia mnie w sobotę 1. wyjście na kawę :) www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=4f3ebef7e2c7426b 2. wyjście na wódkę :) www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=8b1a6ac2e8510143 Odpowiedz Link Zgłoś
pompeli Re: pantery sobotnie 23.04.08, 09:24 mi się te zestawy bardzo podobają (szczególnie pierwszy) i nie nazwałabym ich nudnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: pantery sobotnie 23.04.08, 09:27 :) no, to teraz meduza, wyrocznia modowa udziela swojego głosu:P : 1. świetna spódnica 2. bardzo fajna spódnica, tylko... na wódkę w kiecy i obcasach? Odważna jesteś, ja bym się bała;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: pantery sobotnie 23.04.08, 09:35 e to była taka wódka grzeczna - spotkanie w knajpie z okazji mojej trzydziestki :) Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: pantery sobotnie 23.04.08, 09:58 pinkpanther napisała: > e to była taka wódka grzeczna - spotkanie w knajpie z okazji mojej trzydziestki > :) łooo, na taką uroczystość grzeczna wódka? Toż to się conajmniej porządna wódka należy, już nie mówiąc o niegrzecznej;) Życzę zatem kolejnych czterech trzydziestek:) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: pantery sobotnie 23.04.08, 11:27 dziękuję... a głowa mnie i tak bolała... Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: pantery sobotnie 23.04.08, 19:12 wszystko super panterko, szczególnie kolory w pierwszym zestawie mi się podobają. spódnicy zazdroszczę:) Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Specjalnie dla Magdaskap:) 23.04.08, 14:03 Uparlam sie zeby zalozyc mini, ktora kupilam wczoraj na wakacje i wklejam zdjecie. Polaczylam z mojm ulubionym wielkim swetrem. img204.imageshack.us/img204/6874/dsc03551oy2pm0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
laurka112 Re: Specjalnie dla Magdaskap:) 23.04.08, 14:29 bardzo Ci łądnie w tym zestawie; Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: Specjalnie dla Magdaskap:) 23.04.08, 14:17 Ślicznie, tylko trochę zimowo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Specjalnie dla Magdaskap:) 23.04.08, 15:27 Ciesze sie, ze sie podoba, sweter, ktory kiedys wklejalam i wiekszosci sie nie podobal, no i mini po trzydziestce:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Specjalnie dla Magdaskap:) 23.04.08, 15:29 greentea, wygladasz fantastycznie! Odpowiedz Link Zgłoś
mado_mala_stopka Re: Specjalnie dla Magdaskap:) 23.04.08, 18:07 piękny sweter. skad takie cudo? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Specjalnie dla Magdaskap:) 23.04.08, 21:45 superrrrr i to swetrzysko siwetne pasek ech... Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: Specjalnie dla Magdaskap:) 23.04.08, 21:49 Fajny zestaw. Świetny sweter no i pasek! Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Specjalnie dla Magdaskap:) 23.04.08, 21:53 Pasek wygrzebalam na przecenie, byl tylko jeden i nikt go nie chcial, a ja od dawna szukalam takiego w moim rozmiarze, mialam farta. Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Specjalnie dla Magdaskap:) 24.04.08, 00:15 Dolaczam do grona zachwyconych swetrem, paskiem i w ogole calym zestawem :D Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz OT: Magda 24.04.08, 00:24 swietny kolor tych szafek! to twoja nowa kuchnia jak sie domyslam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: OT: Magda 24.04.08, 00:32 tak ,przemalowałam je wczoraj,jeszcze muszę kupić mały pędzelek i białe niedoróbki poprawić ale mysle ze wyglądają fajnie :)tzn upewniłam sie dopiero jak zrobiłam to zdjęcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusia Greentea 06.05.08, 18:56 Ale masz nogi dziewczyno :) To ten typ, co by nie ubrała, będzie dobrze wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: sroda, 23 kwiecien 23.04.08, 14:13 img45.imageshack.us/my.php?image=dsc00231iw4.jpg no coz, znowu moja ukochana panterka, staralam sie ja zlagodzic czarnymi rybaczkami, i caly dzien chodzilam w czarnych balerinkach, ale do zdjecia sie nie moglam powstrzymac i ubralam moje szpilki a`la doda. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: sroda, 23 kwiecien 23.04.08, 14:16 no raczej jej tymi rybaczkami nie złagodziłaś. Nie podoba mi sie ta kieca, ale ewentualnie z grubymi brązowymi rajtami by mogła być a te buty to mam nadzieję żart... są straszne! Odpowiedz Link Zgłoś
laurka112 Re: sroda, 23 kwiecien 23.04.08, 14:32 nie noś takich butów i rybaczków; jeśli już tak uwielbiasz tę kieckę,to czarne legginsy lu grube rajty i baleriny do niej:) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: sroda, 23 kwiecien 23.04.08, 19:14 ja myślę, że cały ten zestaw to żart... Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: sroda, 23 kwiecien 23.04.08, 21:52 No ja chyba też tak myślę. Ani żadna z tych rzeczy tu do siebie nie pasuje, ani nawet żadnej z nich nie widziałabym w jakimkolwiek innym zestawieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: sroda, 23 kwiecien 23.04.08, 21:58 ja uwazam ze ta sukienka(tunika?)jest do uratowania.ale wlasnie z legginsami czarnymi i np jakimiś fajnymi takze czarnymi butami.ijuz bez bizuterii chyba ze plastikowe szerokie czarne brasoletki.i bedzie fajnie:) swoja droga mam sukienkę w panterkę ale taka prawdziwa panterkę i trochę boje sie ja nosić bo łatwo uzsykac tandetny efekt.ale moze cos pokombinuje bo jest fajna:) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: sroda, 23 kwiecien 23.04.08, 22:51 panterka panterką, ale ta ma jeszcze jakiś tandetny gadżet. dla mnie to ją dyskwalifikuje, nie sam wzór Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: sroda, 23 kwiecien 24.04.08, 08:59 ensoleillement napisała: > ja myślę, że cały ten zestaw to żart... ja tez... Odpowiedz Link Zgłoś
sol_18 sol_18,23.04.2008:) 23.04.08, 14:24 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1170843,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: sol_18,23.04.2008:) 23.04.08, 14:28 Fuksjowe, niebieskie, jasnoszare... nie czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
laurka112 Re: sol_18,23.04.2008:) 23.04.08, 14:35 moim zdaniem do tej długości i Twoich nóg, to przynajmnie śrdeni obcas by się przydał; no i coś na górę chciałąbym zobaczyć-jeśli miałaś cosczarnego to rajty są ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
sol_18 Re: sol_18,23.04.2008:) 23.04.08, 14:54 Myślałam,że umieszcza się tutaj zdjęcia w celu oceny ubrań,szukania inspiracji.Okazało się jednak,że 100 razy usłyszałam te same rady dotyczące wysokich obcasów,w których moje nogi mają wyglądać lepiej.Wiem,że nie mam figury modelki,ale po tych wszystkich komentarzach nabawiłam się jeszcze więcej kompleksów.Na pewno już więcej nie odważę się na pokzanie tutaj swojego zdjęcia.Dziękuję jednak za niektórym forumkom za rady:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: sol_18,23.04.2008:) 23.04.08, 15:13 sol ale przeciez chyba nikt ci nic chamskiego nie powiedzial,no to oco chodzi?jak nie lubisz nosic wysokich obcasow o nei nos. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: sol_18,23.04.2008:) 23.04.08, 15:19 sol, nie przejmuj sie radami co do obcasow. tez mi sie swego czasu radzono bym chodzila non stop w obcasach, bo noga bedzie wygladala lepiej. a ja chodze i w plaskich i w obcasach, a komentarzami sie nie przejmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: sol_18,23.04.2008:) 23.04.08, 21:56 Sol, nie przejmuj się. Ja nie wklejam zdjęć, ale wiem, że mnie też pewnie wiele osób skrytykowałoby za brak obcasów. Ale lubię chodzić w płaskich butach, tak mi odpowiada, więc chodzę i niczym się nie przejmuję. Nawet nie mam butów na obcasach, więc jakby ktoś mi dał taką sugestię, to trudno... Fakt, niektórzy uważają, że w obcasach noga wygląda lepiej, może i tak jest, ale to mój strój, mi ma się podobać, i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: sol_18,23.04.2008:) 23.04.08, 22:01 jeszcze jedno:nei masz pwodow do kompleksow,ani nie jestes gruba ,nogi masz ładne wiec nie ma co sie przejmowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: sol_18,23.04.2008:) 23.04.08, 23:07 no właśnie :) zresztą, chyba nikt nie napisał, że Twoje nogi źle wyglądają :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp fioletowa sroda. 23.04.08, 16:00 bp3.blogger.com/_svEmi17tvYw/SA8_Bk5UfXI/AAAAAAAAADs/EW94-dnnmJw/s1600-h/spodnica.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: fioletowa sroda. 23.04.08, 17:00 Podoba mi sie podnica, pierscionek i to cos fioletowe we wlosach:) Lepiej bez kurtki. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: fioletowa sroda. 23.04.08, 17:12 to cos fioletowe to dredloki syntetyczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeli Re: fioletowa sroda. 23.04.08, 18:14 super! a mogę zapytać, w którym HM były te topy w tym kolorze? Bo u mnie były tylko czarne i białe :( Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: fioletowa sroda. 23.04.08, 19:17 prze prze przepiękna spódnica:) Odpowiedz Link Zgłoś
laurka112 Re: fioletowa sroda. 23.04.08, 20:18 wszystko super, pierścień boski:), ale torba ceratowa za bardzo:/ no i fajnie że dopięłaś fioletowe warkoczyki. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: fioletowa sroda. 23.04.08, 20:22 ja nie uznaje innych toreb:)na zdjeciu takie torby wygladaja gorzej niz w realu.a top kupilam w galerii mokotow jeszcze w sobote byly Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: fioletowa sroda. 23.04.08, 20:38 Wyglądasz jak Lily Allen :) Naturalna grzywka czy doczepiona? Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: fioletowa sroda. 23.04.08, 20:58 a dziekuje ,bardzo lubie lily allen.a grzywka sztuczna Odpowiedz Link Zgłoś
njebo Re: fioletowa sroda. 26.04.08, 15:39 ładna kuchnia ;) zestaw ubraniowy oczywiście też! Odpowiedz Link Zgłoś
pinnky Re: fioletowa sroda. 04.05.08, 23:37 pierścion i fiolet we włoskach - extra! W ogóle uwielbiam połączenie takich kolorków. Pięknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Znow ja:) 24.04.08, 12:50 A co mi tam, wkleje sie jeszcze raz:) img176.imageshack.us/img176/936/dsc03557th0.jpg Tu zblizenie na buty, wybaczcie pazurki mojego dziecka na lustrze, ale nie zwrocilam uwagi na to. img237.imageshack.us/img237/6371/dsc03561vo6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: Znow ja:) 24.04.08, 15:12 podobaja mi sie Twoje buty, gdzie kupilas i za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Znow ja:) 24.04.08, 15:44 Buty Helmut Lang kupione sto lat temu w Londynie, noszone sporadycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: Znow ja:) 24.04.08, 16:45 Świetnie wyglądasz; do dzisiaj sądziłam, że taka długość nóg nie jest możliwa w przyrodzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: Znow ja:) 24.04.08, 17:50 ale super, swietnie wygladasz i masz fantastyczna figure :) a butow i torby szczerze zazdroszcze ;) co to za bzdury nawypisywalas wczesniej???? Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Znow ja:) 24.04.08, 17:57 idealna figura, i to jeszcze po dziecku..:) Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Znow ja:) 24.04.08, 18:11 Dziekuje Wam bardzo za komplementy;) Figura nie jest idealna, ale tego Wam nie pokaze, w dodatku jestem za chuda;) Odpowiedz Link Zgłoś
nunu Re: Znow ja:) 24.04.08, 21:14 Bardzo mi sie podoba, piekne buty. Skad spodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Znow ja:) 24.04.08, 22:39 Spodnie citizens of humanity, moja ulubiona marka dzinsow, moge kupowac w ciemno i tak robie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nitka-magda Re: Znow ja:) 25.04.08, 15:57 a gzie te jeansy można dostać?? w jakich sklepach? są super:p Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Znow ja:) 25.04.08, 16:18 W Polsce nie mam pojecia, te akurat mam z usa. Odpowiedz Link Zgłoś
nitka-magda Re: Znow ja:) 26.04.08, 08:51 Aha, dzięki za info. Miałam nadzieję, że są z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Czwartek, 24 kwiecien... 24.04.08, 14:41 img229.imageshack.us/my.php?image=dsc00236cq2.jpg Dzis juz wiosennie. Top, bolerko, torebka (skorzana) z sh. Dzinsy z Crossa. Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: Czwartek, 24 kwiecien... 24.04.08, 15:14 no nie wiem, cos mi tam nie pasuje. Chyba buty i torebka do tego bolerka i bluzeczki. Za jasne Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Czwartek, 24 kwiecien... 24.04.08, 16:04 całkiem niezle.widzę ze okulary maja pasować do paska Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Czwartek, 24 kwiecien... 24.04.08, 18:01 bardzo mi się nie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
tishka Re: Czwartek, 24 kwiecien... 24.04.08, 18:10 troche mi sie nie widzi, ale moim zdaniem chyba byloby lepiej z ciemnymi butami i torebka.. Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: Czwartek, 24 kwiecien... 24.04.08, 21:46 Mi się nie podoba. Jakoś to wszystko wydaje się mało zgranie jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: Czwartek, 24 kwiecien... 24.04.08, 21:46 miało być "mnie się nie podoba" oczywiście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Czwartek, 24 kwiecien... 25.04.08, 08:45 buty i torebka out, reszta może być Odpowiedz Link Zgłoś
pinnky Re: Czwartek, 24 kwiecien... 04.05.08, 23:41 zdejmij korale! albo zostaw korale a pozbądź się paska i okularów, bo czegoś tu za dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: co mamy na sobie-wklejamy zdjęcia częśc 14. 24.04.08, 22:01 A oto moja kreacja: www.flickr.com/photos/23015808@N08/sets/72157604213886007/ Odpowiedz Link Zgłoś
sol_18 Re: co mamy na sobie-wklejamy zdjęcia częśc 14. 24.04.08, 22:02 Bardzo fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: co mamy na sobie-wklejamy zdjęcia częśc 14. 24.04.08, 22:04 bardzo dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: co mamy na sobie-wklejamy zdjęcia częśc 14. 24.04.08, 22:38 j.w.:) Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: co mamy na sobie-wklejamy zdjęcia częśc 14. 24.04.08, 22:12 świetna sukienka i buty. zdradzisz skąd? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: co mamy na sobie-wklejamy zdjęcia częśc 14. 24.04.08, 22:23 sukienka z promodu, ale juz rok temu. buty ze stradivariusa - sa zamszowe, a koturny czarne lakierowane. Odpowiedz Link Zgłoś
tishka Re: co mamy na sobie-wklejamy zdjęcia częśc 14. 24.04.08, 22:21 bardzo fajnie, sukienka chyba z promodu prawda? jedynie co to ten wisiorek mi cos nie lezy :) Odpowiedz Link Zgłoś
laurka112 Re: co mamy na sobie-wklejamy zdjęcia częśc 14. 25.04.08, 14:29 super, ale jak dla mnie jesiennie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp fioletowy czwartek 24.04.08, 22:14 bp0.blogger.com/_svEmi17tvYw/SBC0gk5UfZI/AAAAAAAAAD8/ejmSvR64ooI/s1600-h/czwartek.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pompeli Re: fioletowy czwartek 25.04.08, 09:27 bardzo a la Magda :) podoba mi sie Twoj styl, a przede wszystkim te zamaszyste spodnice! I te kolczyki sa sliczne! Tylko nie zapomnij butow zalozyc przed wyjsciem, bo na boso po miescie biegac nie wypada ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tishka tishka 25.04.08, 11:50 no to piatek - weekendu poczatek :) www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=be917cd81410d5af www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=cde609daaf69d2db www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=eb92aac826b9cd58 Odpowiedz Link Zgłoś
laurka112 Re: tishka 25.04.08, 14:28 bardzo fajnie;masz idealną figurę do takich tunik(i nie tylko:) przydałoby się coś małego, delikatnego, w kolorze butów na górę;np.wisor? Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: tishka 25.04.08, 18:35 łał łał, strasznie mi się podoba!! z checia pożyczyłabym ten zestaw na dzisiejszy wieczór, bo nie mam sie w co ubrać:( Oprócz parki (?), ale to moje zboczenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mitka81 Re: tishka 25.04.08, 19:29 kurczę, superowo. Mam bardzo podobną tunikę i jeszcze ani razu jej na sobie nie miałam, bo zastanawiałam się, co założyć na wierzch. Parka - że na to nie wpadłam, czy oprócz niej coś jeszcze? P.S. Możesz zdradzić gdzie ją kupiłaś (parkę, oczywiście)? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tishka Re: tishka 25.04.08, 20:13 parka jest typowo sieciowkowym zakupem :) - h&m... zreszta koszulo tunika tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
womensright2shoes Re: tishka 25.04.08, 20:17 cudne buty, z takim małym dziubkiem Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: tishka 26.04.08, 23:52 Super. Bardzo mi się podoba. Mozna ewentualnie dorzucic jakąś apaszkę, ale nie koniecznie. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: tishka 28.04.08, 14:31 aaaaa tishka mam takie same buty ;) zielone )am tez w wersi bezowej) no takie jak z tylu stoja muszardowelakiery tez chyba mam (h&m?) koszula jest swietna ale mi sie te buty na Tobie podobaja :) bardziej niz na sobie niestety ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: tishka 10.05.08, 10:50 Wow, tishka wyglądasz fantastycznie! Jak ja chcę taka kurtkę :) Odpowiedz Link Zgłoś