karolcia890 27.04.08, 16:43 czesc, chcialam sie sytac czy taka spodnica pasuje do dziewczyn o troche szerszych biodrach? :D a waskiej talii? :) nie tylko szerokie biodra ale tez troche prytylam :D pasuje czy to tylko dla chudych dziewczyn? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicepoint Re: spodnica na szelkach 27.04.08, 23:43 hmmm...nie wiem, do końca co to znaczy "troche szerszych" biodrach. Wiem, że niektóre dziewczyny mają tendencje do przesadzania;) Myślę, że tak do rozmiaru 38 można nosić takie spódnice:) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: spodnica na szelkach 28.04.08, 00:16 ale jaki fason ma spódnica..? Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia890 Re: spodnica na szelkach 29.04.08, 14:37 jest prosta, lekko zatrzymuje sie na biodrach i schodzi w dół prosto :D nie wiem czy rozumiecie bo ja tak pisze :D ale prosty fason :) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: spodnica na szelkach 01.05.08, 19:20 moim zdaniem nie ma przeciwwskazan do szelek bardziej chodzi o sam fason spodnicy, ale z opisu niewiele wynika- moze wklej zdjecie? ja mam szerokie biodra i waska talie, zdaecydowanie najlepiej mi w bombkach lub linii A, nosze tez ołówki bo lubię nie wydaje mi się, zeby dobrze wyglądała w fasonie o jakim piszesz- raczej eksponuje zbyt szerokie biodra Odpowiedz Link Zgłoś