magdaksp 02.06.08, 21:02 spis tresci: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=71909645 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene sie wpisze, bo watek tak smetnie wisi, 03.06.08, 12:45 ze moderatorki gotowe go zdjac :) lumpowe zaleglosci - kombinezon z allegro, ktory mial byc wielki i luzny okazal sie ciasny :) fotoforum.gazeta.pl/3,0,1239762,2,1.html i tunika z lumpa oraz moje ukochane wielbadzie buciki wysokie jak cholera, ale chodzi sie cudownie fotoforum.gazeta.pl/3,0,1239764,2,3.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1239763,2,2.html mam jeszcze zdjecia w fredzlowej kiecce, ale moje nogi wygladaja jak klody na tych zdjeicach i nie wiem czy sie odwaze wrzucic te fotki Odpowiedz Link Zgłoś
candy24 do foam 03.06.08, 12:52 piękne buty, piekny kombinezon, piekna tunika :) powiedz w jakich sklepach znajdujesz takiecuda? p.s gratuluje gustu Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: do foam 03.06.08, 17:16 a tam cuda :) to ciuchy z lumpow popularnych sieciowek :) tylko chyba z przebrzmiaych kolekcji tunika to m&s (fajan jest na upal bo pleciona z takich sliskich niteczek - chlodna taka) Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: sie wpisze, bo watek tak smetnie wisi, 03.06.08, 12:56 tunika z lumpa rewelacyjna!!!! wyglądasz bosko:) ja proszę o zdjęcia w frędzlowatej sukience:) Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.s.h Re: sie wpisze, bo watek tak smetnie wisi, 03.06.08, 13:01 Fajna tunika. Teraz dobrze widac, ze masz nogi iksy Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: sie wpisze, bo watek tak smetnie wisi, 03.06.08, 17:20 no :( chlop tez mi dokucza, ze mam smieszne nogi kawal cholery z niego jest zawsze cos wypatrzy i skrytykuje dzis szedl za mna (bylam w krociutkich szortach) i krzyczal, ze jakos dziwnie mi sie skora marszczy pod posladkami, a uda falujac powoduja nierownosci na skorze teraz juz cale osiedle wie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: sie wpisze, bo watek tak smetnie wisi, 03.06.08, 13:15 Foam, tradycyjnie - świetnie. zwłaszcza w komibinezonie, super zgrabniaście. no i wielbłądzie buty cudo. dawaj frędzlastą, nie kokietuj :). Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: sie wpisze, bo watek tak smetnie wisi, 03.06.08, 13:50 Kombinezon super :) Foam, nie daj sie prosic pokaz zdjecia w fredzlowatej sukience :) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: sie wpisze, bo watek tak smetnie wisi, 03.06.08, 16:02 buty rządzą:) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: sie wpisze, bo watek tak smetnie wisi, 03.06.08, 17:17 jestem zadowolona z tych butow nie sadzilam ze nadadza sie do chodzenia :) widzilaam takie czarne w zarze teraz strasznie zaluje ze nie kupilam przyczaje sie na wyprzedazy Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: sie wpisze, bo watek tak smetnie wisi, 03.06.08, 22:39 Bardzo lubię stroje Foam, ale ten kombinezon to się w rowek za mocno wpija. Bobrze się w nim siedzi? Tunika śliczna! Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: sie wpisze, bo watek tak smetnie wisi, 03.06.08, 22:45 *Dobrze miało być!!! Przepraszam za literówkę, bo wyszła chamska, a ja nie miałam tego na celu. Szczęście, że zauważyłam! Odpowiedz Link Zgłoś
jennie Re: sie wpisze, bo watek tak smetnie wisi, 08.06.08, 00:17 Super! Szczegolnie buty! ;) Chyba jestes jedna z niewielu osob ktore potrafia nosic taki kombinezon..^^ Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: sie wpisze, bo watek tak smetnie wisi, 08.06.08, 16:37 cudne to zestawienie z kombinezonem :) A tu cos dla ciebie : fabsugar.com/1634583 Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: sie wpisze, bo watek tak smetnie wisi, 09.06.08, 15:27 :)))))))) o... no chcialabym miec cos przyzwoitego do tcyh butow (jak ta skromna sukienka wlasnie) dzieki za inspiracje Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene raz sie zyje :) 03.06.08, 17:25 sukienka jest troche za duza ale mniejeszej w hamie nie znalazlam teraz tak sobie mysle, ze moeby ja zwezic po bokach nie moglam sie zdecydowac na zdjecie szczegolnie ze nigdy nie zrobi mi w gotowej pozie tylko jak sie ustawiam :) fotoforum.gazeta.pl/3,0,1240220,2,1.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1240221,2,2.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1240222,2,3.html w sztucnzym siwetle fotoforum.gazeta.pl/3,0,1240223,2,4.html a tu w ruchu to strasznie przyjemne uczucie chodzic w tej kiecce bo cala sie tzresie fotoforum.gazeta.pl/3,0,1240224,2,5.html Odpowiedz Link Zgłoś
mausi5 Re: raz sie zyje :) 03.06.08, 17:29 Foam, wygladasz GENIALNIE! Wlosy wyszly slicznie, nogom naprawde nie da sie nic zarzucic, buty pasuja do calosci, a najbardziej zazdroszcze uczucia chodzenia w tej kiecce!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: raz sie zyje :) 03.06.08, 17:31 tak sobie wlasnie mysle, ze moze gdyby byla wezsza i opinala sie na biodrach (tak jak powinna) nie dawalaby tego uczucia "dyndania" przez to, ze jest taka szeroka cala buja sie jak dzwonek jest bardzo ciezka Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: raz sie zyje :) 03.06.08, 17:29 a i wiem doskonale :) ze ta torebka "nie bardzo", ale nie udalo mi sie kupic czarnej kopertowki wzielam to co mialam na stanie Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka8 Re: raz sie zyje :) 03.06.08, 17:34 Pięknie, foam... :-) Nie zwężaj sukienki... Jest w sam raz... Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: raz sie zyje :) 03.06.08, 17:42 Teraz widać jakie masz piękne włosy:) Świetna kopertówka. Ale całość raczej mnie nie powaliła, nie wiem, pewnie na żywo lepiej wyglądało..a może za duże miałam oczekiwania:) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: raz sie zyje :) 03.06.08, 18:04 ładnie, tylko jak wy dajecie radę w takich mini, ja to bym się bała, że jeszczemi coś podwieje lub podejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: raz sie zyje :) 03.06.08, 18:11 Hehe, ja dzis mialam akcje a la M.Monroe, jak przez przypadek w mojej warstwowej, przewiewnej spodnicy stanelam nad kratka z klimatyzacja :> Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: raz sie zyje :) 03.06.08, 18:37 ja miaalm przygode zima pod restauracja sushi 77 w wawie pod samym oknem gdzie siedzieli ludzie - spodnica na glowie, a moj tylek w calej okazalosci nie weszlam juz do srodka :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: raz sie zyje :) 03.06.08, 18:34 enso faktycznie czulam sie lepiej i jak zobaczylam zdjecia to sie zalamalam (ale wszytskie wyszly dziwnie niektorzy znajomi nie do poznania :) szczuple dzieciaki jak pulpety nie wiem dlaczego :) ot: odebralam moja tunike z allegro nie jest anjgozrej wydaje sie byc z bawelny myslalam ze bedzie poliester :) ale nie jest chyba tak obfita jak ta Twoja i niestety tak wycieta ze ramie musi byc odsloniete, nie da sie jej naciagnac gdzie sie kupuje vile w warszawie (ja znam tylko jenden sklep u mnie na prowincji niestety dwie dostawy i nie przyjechaly te tuniki) gdzie swoja kupilas? Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: raz sie zyje :) 03.06.08, 18:47 no moja z poznania jest więc nie pomogę:( ale przypomniałaś mi, miałam Ci napisać żebyś powiedziała do czego tak pilnie potrzebujesz to moze zgapie jakiś fajny pomysł na outfit:) a co do zdjęć to ja tak często mam, czuje sie super wszyscy się podniecają dookoła a na zdjeciu beznadzieja:( dlatego tak rzadko się wklejam. Niestety- albo na żywo albo mąż fotograf, jak U Piksi na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: raz sie zyje :) 03.06.08, 19:13 a ja ja chcialam do wielbiadzich butow bo do nich musi byc krotko i wasko na biodrach i aseksualnie, ale to ramie odsloniete chyba to wyklucza :( Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Foam 04.06.08, 10:48 Foam ciuchow Vila szukaj na Kabatach kokieteria.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: raz sie zyje :) 03.06.08, 18:35 świetnie, świetnie, świetnie! ta buta i te kiecki, torebka do wymiany, ale rozumiem, że to tymczas. rewelacyjnie wyglądasz, choć pewnie zwężenie po bokach jeszcze by i Tobie, i kiecce uroku dodało. bardzo Carrie :). no i włosy, co za zmiana. nie spodziewałam się takiego efektu. byłaś zadowolona? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: raz sie zyje :) 03.06.08, 18:43 wlosy nawet ok zapomnialam poprosic o lekkie wycieniowanie/zrozncowanie dlugosci kosmykow zeby bardziej sie powywijaly jak bym mial wiecej czasu zazyczylabym sobie takie grubasne ogromne walki wtedy fale bylyby takie jak sobie wymarzylam i wlos bylby gladszy ta fryzjerka nawet robiac mi prostownica narzeka, ze wlosy sie pusza bez wzgledu na to ile kosmetyku w nie wetrze w butach wytzrymalam ponad 12 godzin i to jest dopiero osiagniecie :) mimo upalu nosily sie super wiec dziewczyny, ktore zniechecilam piszac, ze sa niewygodne powinny jeszcze raz przemyslec :) Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: raz sie zyje :) 03.06.08, 19:11 jezu, dwanaście godzin w jakichkolwiek butach brzmi jak wyczyn :). Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: raz sie zyje :) 03.06.08, 19:41 fajnie. jak carrie z sexu w wielkim mieście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
escritora Re: raz sie zyje :) 03.06.08, 22:05 Foam, wyglądasz w tej kiecce rewelacyjnie! buty są świetne - cała Carrie B. ;) i widzę, że prostowanie włosów się udało :) Odpowiedz Link Zgłoś
wee_monstar Re: raz sie zyje :) 03.06.08, 22:29 Z reguly nie komentuje twoich fot Foam - dla mnie zawsze swietnie wygladasz i nie chce wiecej cukrzyc na tym watku..ale musze napisac teraz, ze slicznie ci w tych wyprostowanych/ pofalowanych wlosach. Kiecka i cala reszta - jak zwykle super :) Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: raz sie zyje :) 04.06.08, 11:41 bosko! wyglądasz jak modelka. włosy śliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: raz sie zyje :) 04.06.08, 13:38 Foam, wyglądasz rewelacyjnie! :) Sukienka i buty wyglądają jakby były wymyślone specjalnie dla Ciebie. :) Tylko ramiączka się niezbyt ładnie marszczą, nie da rady ich rozprasować? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: raz sie zyje :) 05.06.08, 08:11 Polaczenie sukienki z tymi butami- rewelacja. Sama o takiej sukience marze, ale jakos nie moge znalezc sensownie wygladajacej. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: raz sie zyje :) 05.06.08, 09:28 :) boska z dlugimi fredzlami www.gladragsbysimone.co.uk/img/store/dress1.jpg anne demeulemeester i prada wwiosennych kolekcjachmialy fredzlowe sukienki moze zara nas uraczy na jesieni Odpowiedz Link Zgłoś
elektrasaga Re: raz sie zyje :) 05.06.08, 14:17 foamclene napisała: > :) boska z dlugimi fredzlami > www.gladragsbysimone.co.uk/img/store/dress1.jpg > anne demeulemeester i prada wwiosennych kolekcjachmialy fredzlowe > sukienki > moze zara nas uraczy na jesieni Nawet jesli nas uraczy, to i tak nie kupie. Do tych fredzli trzeba miec figure jak wieszak, tzn chcialam napisac: jak ta modelka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: raz sie zyje :) 05.06.08, 15:05 e mi sie wydaje ze drobny biust jest niezbedny zeby w cyckach nie odstawala to to ja defasonuje cala reszte fredzle zamaskuja Odpowiedz Link Zgłoś
laurka112 Re: raz sie zyje :) 05.06.08, 14:58 przepięknie we wszystkich zaprezentowanych w tym wątku zdjęciach;) z tendencją na frędzle, i kombinezon:) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: raz sie zyje :) 05.06.08, 09:23 niby ja prasowalam po praniu i na lezaca bylo ok nie ma sie co oszukiwac to h&m :) wiec pewnie nawet magiel nie pomoze moze to wina rozmiaru moze gdyby byla mniejsza bardziej dopasowana takze w ramionach nie marszczylaby sie Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: raz sie zyje :) 05.06.08, 09:51 fajnie wygladalas :-) w prostych wlosach przypominasz mi Angeline :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: raz sie zyje :) 05.06.08, 10:00 no po prostu rewelacja, chyba przyćmiłaś pannę młodą... Odpowiedz Link Zgłoś
laurka112 2 zestawy 05.06.08, 15:01 nr 1 dziś www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/841945d4f95e13c0.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/3c6b7504afd6678f.html oraz nr 2 z czym nosić, jak torebka, dobre buty?? do oceny:) www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/5c4ab51af84ca858.html Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: 2 zestawy 05.06.08, 15:12 a pokaz do tcyh butow co stoja przy sofie? :)) zagladalam tez do szafy i zaintrygowalo mnie to zielone czy to zakeit czy spodnie jakies? do tamtych butow (widze ze sa chyba czarne na drewnie) to ciemna torba by pasowala a do tcyh zoltych to nie wiem :( moze koszyk jakis slomiany na ramie? zeby bylo tak letnio spacerowo/plazowo Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: 2 zestawy 05.06.08, 15:41 jak to jest ,że w tym pierwszym zestawię wyglądasz tak szczupło a w drugim przeciwnie? tak jak inna osoba by to byla Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: 2 zestawy 05.06.08, 15:44 w piwerwszym to co masz na nogach (nie stopach) bardzo mi się podoba, może ktoś mnie uświadomi jak to się nazywa: getry, legginsy czy może jeszcze inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
elektrasaga Re: 2 zestawy 05.06.08, 15:58 pierwszy zestawik naprawde super (u mnie za cieplo na getry, ale oby tak jak najdluzej hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
laurka112 Re: 2 zestawy 05.06.08, 21:39 dziękuję:)) jak to możliwe,że wyglądasz..? bo ja duża dziewczyna jestem i tylko nogi mam szczupłe; a ubranie ma to do siebie, że raz się wygląda grubiej, raz chudziej, zależy jak się swoje mankamenty ukryje lub wyeksponuje. uważam że są to getry; te słynne gatta dido:) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: 2 zestawy 09.06.08, 15:41 przecież rajstopy bez stóp to legginsy, getry to takie ocieplacze na łydki Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: 2 zestawy 10.06.08, 09:50 ensoleillement napisała: > przecież rajstopy bez stóp to legginsy, getry to takie ocieplacze na łydki Otoz to. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement czwartek 05.06.08, 20:03 sukienka pewnie znana, ale co tam:) fotoforum.gazeta.pl/3,0,1243431,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: czwartek 06.06.08, 09:20 sukienki nie znma ;) ale bardzo przyjemna :) ale przypomina mi te sukienki hamowe z bawelniana gora na ramiaczka i plociennym dolem cos jest w tym fasonie Odpowiedz Link Zgłoś
lisa.baloo Re: czwartek 06.06.08, 16:41 wyglądasz przepieknie! sukienka jest cudowna!! gdzie ją kupiłaś?? dawno temu? Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: czwartek 06.06.08, 19:47 dziękuję, sukienka to h&m, na pewno jeszcze jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
vanilia1 Re: czwartek 07.06.08, 00:02 ensoleillement mam pytanie odnosnie sukienki z Twojej galerii, szara bombka z h&m, masz ja na zdjeciu z zoltym szalikiem :) jak z jakoscia? nie zmechacila sie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: czwartek 07.06.08, 11:36 nie, nic się z nią nie stało ale w sumie miałam ją na sobie ze trzy razy:) Odpowiedz Link Zgłoś
elektrasaga no nareszcie piątek! 06.06.08, 19:50 "fotoforum.gazeta.pl/3,0,1244869.html" "fotoforum.gazeta.pl/3,0,1244867.html" Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: no nareszcie piątek! 09.06.08, 14:43 coż... tak wygląda większość dziewczyn na ulicach- nic oryginalnego nie pokazałaś. Nie lubię rybaczek; nie lubię złotego paska w komplecie z butami, a w czapce byłoby mi za ciepło w takie upały. To oczywiście subiektywana opinia; nie przejmuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
laurka112 niestety było mi za ciepło 09.06.08, 14:58 ale ze względu na brak auta ubrałam się cieplej do pracy, bo rano było jeszcze chłodno:/ do całości jeszcze była ta czarna torba z H&M,która ostatnio często mi towarzyszy; www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/ba977f57b03a86a9.html Odpowiedz Link Zgłoś
elektrasaga Re: niestety było mi za ciepło 09.06.08, 15:12 jakas fajna bluzeczka sie spod kamizelki wylania. Szkoda, ze tak malo jej widac na zdjeciu. Te granatowe kropy to takie ciekawe guziki? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: niestety było mi za ciepło 09.06.08, 15:25 no faja koszula szkoda ze kamizelka ja przykrywa ściagaj ja ;) buty tez bym wyeksponowala spodniczka :), ale rozumiem, ze do pracy czasami lepiej w portaskach no i teraz widze, ze w szafie to jednak zielony zakiet :) Odpowiedz Link Zgłoś
laurka112 Re: niestety było mi za ciepło 09.06.08, 20:19 bardzo dziękuję za opinie:) to niestety nie jest koszula+kamizelka tylko 2 w 1 zszyte na amen:)) więc ściągnąć się nie da:/ w spodniach się ugotowałąm jak wracałam z roboty, ale nożyska i tak nic nie schudły:DD Foam,sorki,że nie odpisałam -tak to jest dwurzędowy żakiet z Vero:) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: niestety było mi za ciepło 09.06.08, 15:43 bardzo fajnie imo:) Odpowiedz Link Zgłoś
elektrasaga Re: no nareszcie piątek! 09.06.08, 15:09 no tak, masowka. Ale co do czapki to ona wlasnie jest na upaly. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: no nareszcie piątek! 09.06.08, 15:36 tez mi sie zdaje ze to wlasnie w upalne sloneczne dni nalezy chronic glowe pzred naslonecznieniem Odpowiedz Link Zgłoś
elektrasaga ja tu znów... 09.06.08, 18:20 ...mało oryginalnie, ale co tam, może ośmielę jakieś "zwyczajne" dziewczyny :) Wklejajcie się, przecież im nas więcej tym ciekawiej! "fotoforum.gazeta.pl/3,0,1248947.html" "fotoforum.gazeta.pl/3,0,1248946.html" P.S. takie głupie miny łapię, że muszę wycinać :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
laurka112 Re: ja tu znów... 09.06.08, 20:23 imo buty są za jasne do karnacji Twoich nóg i zlewają się za bardzo; ale połączenie zielonego, niebieskiego z beżem podoba mi się i wiem , że w rzeczywistości te bluzki się tak nie świecą jak na zdjęciu, bo sama mam jedną czarną:) ogólnie:ok Odpowiedz Link Zgłoś
elektrasaga Re: ja tu znów... 09.06.08, 22:37 laurka112 napisała: > imo buty są za jasne do karnacji Twoich nóg i zlewają się za bardzo; ale > połączenie zielonego, niebieskiego z beżem podoba mi się i wiem , że w > rzeczywistości te bluzki się tak nie świecą jak na zdjęciu, bo sama mam jedną > czarną:) > ogólnie:ok mam jeszcze podobne czarne buty, ale wtedy jest kontrast jak z Rodziny Adamsów hehe! A na Twojej bluzce też się robią plamy, ledwo kropelka wody kapnie? z moją to jakaś masakra jest!... Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: ja tu znów... 10.06.08, 14:43 aurka112 napisała: > imo buty są za jasne do karnacji Twoich nóg i zlewają się za bardzo; przeciez taki efekt jest teraz bardzo modny... Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: ja tu znów... 09.06.08, 20:39 a mi się jakoś nie podoba, wszystko ładna, świetna bluzka, buty też ok. i spódnica, ale razem nie współgra, ale ja się nie znam :) Odpowiedz Link Zgłoś
elektrasaga Re: ja tu znów... 09.06.08, 22:38 monikaa13 napisała: > a mi się jakoś nie podoba, wszystko ładna, świetna bluzka, buty też > ok. i spódnica, ale razem nie współgra, ale ja się nie znam :) ee tam, ja też się nie znam ;-) Ale mi powiecie: tu zmień bluzkę, tam buty i może coś z tego będzie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
elektrasaga Re: ja tu znów... 09.06.08, 22:39 nunu napisała: > Bardzo mi sie podoba spodnica. Dzięki! Na żywo ten wysoki stan jakoś lepiej wygląda (chyba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: ja tu znów... 10.06.08, 10:16 no nie tak znowu zwyczajnie, bo z ta torebeczka robi sie bardzo romantycznie (zblizenie torebeczki by sie przydalo) Odpowiedz Link Zgłoś
elektrasaga Re: ja tu znów... 10.06.08, 12:43 No w takim razie wyrazilam torebka swa romantyczna nature! :) Obiecuje zalaczyc jej zblizenie nastepnym razem. To jest typowe retro, takie na pomadke i (zlota ;-) karte platnicza, bo nic wiecej sie nie zmiesci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 aaaaaaa tam...... 09.06.08, 21:19 wkleję sie i ja ;) img230.imageshack.us/my.php?image=htrkp2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: aaaaaaa tam...... 09.06.08, 21:23 Hmmm, co tu Ci napisać, przy takiej figurze możesz nosić wszystko i we wszystkim super wyglądasz, chyba musisz ważyc ze 40 kilo, ja niestety nie mam cierpliwości by tak schudnąć, zazdroszczę figury i ciuszków też Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: aaaaaaa tam...... 09.06.08, 22:14 Fakt, też zazdroszczę tej chudości i też nie mam cierpliwości do odchudzania, za bardzo lubię słodycze i inne niedozwolone dla figury rzeczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: aaaaaaa tam...... 09.06.08, 22:32 a ja właśnie słodyczy praktycznie nie jem, nie lubie, ale za to lubię frytki i pizzę i smakołyki z grilla i takie tam Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: aaaaaaa tam...... 09.06.08, 22:26 ooo, gabi buzię pokazała:) wiedziałam, ze jesteś ładna:) Odpowiedz Link Zgłoś
elektrasaga Re: aaaaaaa tam...... 09.06.08, 22:43 okulary mnie bardzo zaintrygowały. I kolczyki mi się podobają, bo mam chyba takie same ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement upalny poniedziałek 09.06.08, 22:06 ten kombinezon to najlżejsza rzecz jaką mam w szafie, idealna na taki upał. Gdyby nie to, że gwiazda enso bez paska nie wyjdzie- i w ten sposób miałam darmowe sauna solution. fotoforum.gazeta.pl/3,0,1249361,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: upalny poniedziałek 09.06.08, 22:16 a mnie ten pasek jakoś tu nie pasuje. Podejrzewam, że bez byłoby lepiej. Sam kombinezon natomiast bardzo fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: upalny poniedziałek 09.06.08, 22:25 hm, może na zdjęciu się nie komponuje ale zapewniam że na żywo jest niezbędny:) kombinezon jest zbyt workowaty. Pomijam praktyczne aspekty tego stroju..biorąc pod uwagę mój koci pęcherz: zdjąć pasek, rozwiązać dwa supełki na ramionach, zdjąć całość, potem zawiązać, założyć pasek..ciężko było:) Odpowiedz Link Zgłoś
elektrasaga Re: upalny poniedziałek 09.06.08, 22:45 kobieto nie dołuj mnie - ile Ty masz w pasie - 30 cm?! Mi się pasek (także w tym zestawie) niesamowicie podoba. Góra kombinezonu ekstra! Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: upalny poniedziałek 10.06.08, 09:40 ..biorąc > pod uwagę mój koci pęcherz: heheh....ja na swoj mowie : "psi pecherz" :) Ale ladnie sie fotografowalas - z usmiechem i glowa do gory :) Jupi! A buty mialas wysokie czy plaskie? Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: upalny poniedziałek 10.06.08, 10:43 no niestety wiem, że idealne byłyby drewniane koturny, przynajmniej moim zdaniem:) ale nie posiadam, niestety. Stanęło na brązowych balerinkach i wielkiej torbie. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: upalny poniedziałek 10.06.08, 10:14 fajna rzecz na upal uwielbiam kombinezony i tak Ci w nim ladnie (nie wygladasz na grubaska ;) wiec chyba sie znowu tak straszie nie pocisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: upalny poniedziałek 10.06.08, 10:46 no w tym pasie w tramwajowej saunie było mi mocno gorąco...ale to były takie temperatury, że było mi gorąco w nos pod okularami i w nadgarstek od bransolety:) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: upalny poniedziałek 10.06.08, 16:10 stare powiedzonko mowi: "chesz byc piekna -cierp!" co poradzic, ze im efektowniej tym mniej komfortowo :) ja tez jestem zdolna po poswiecen (na ostatnia impreze nawet butow na zmiane nie wzielam :) zeby mnie nie kusilo zmienic na japonki :) Odpowiedz Link Zgłoś
mitka81 Re: upalny poniedziałek 10.06.08, 11:14 świetnie w nim wyglądasz. Jak zawsze zresztą;-) Mogę zapytać, gdzie go kupiłaś? Bo ja w trakcie poszukiwań jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: upalny poniedziałek 10.06.08, 14:51 to Vero Moda, tani był jak barszcz:) kupiony ze dwa/trzy miesiące temu Odpowiedz Link Zgłoś
mitka81 Re: upalny poniedziałek 10.06.08, 20:25 dzięki za info. W najbliższym czasie wybiorę się do VM, może jeszcze będą;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laurka112 znowu w pracy było mi ciepławo:) 11.06.08, 15:24 ale w szkole za bardzo nie mogę się obnażać:( www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6a26b4c5d1587565.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7c44701877eac003.html do całości była duża czarna torba i nie widać kolczyków, chociaż pokazywałąm je raz:kolorowe koła; Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: znowu w pracy było mi ciepławo:) 11.06.08, 15:39 fajnie, tylko cos ty sie tak powykrzywiala ;) Odpowiedz Link Zgłoś
laurka112 Re: znowu w pracy było mi ciepławo:) 11.06.08, 16:05 dzięki:) na baczność stać nie lubię, a tu się wczułam:)) coby szczuplej wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
princess_ropucha Re: znowu w pracy było mi ciepławo:) 12.06.08, 12:18 Boshh ale masz wystrzalowo zgrabne nóżki :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: znowu w pracy było mi ciepławo:) 11.06.08, 16:50 ta spódnica to może mango?bo chyba mam taką samą z sh Odpowiedz Link Zgłoś
laurka112 Re: znowu w pracy było mi ciepławo:) 11.06.08, 19:20 nie,spódnica(super i uwielbiam ją) to Oliwia-jakaś polska firma;ich sklep od niedawna jest w sosnowieckiej plejadzie; Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: znowu w pracy było mi ciepławo:) 12.06.08, 10:17 ladnie Ci w tym zestawieniu kolorystycznym idealne do karnacji ot: nie wiem jak Wyto robicie ze macie takie czyste bialefotele i sofy i to przy dzieciach ;) ja moje pokrowce musze prac tak czasto ze sa juz postrzepione i w strasznym stanie Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: upalny poniedziałek 10.06.08, 18:41 w końcu też dorwałam ten pasek:D fotoforum.gazeta.pl/3,0,1247967,2,3.html zestaw fajny, ale jeszcze lepsza figura, na mnie tak dobrze ten pasek nie wygląda:) Odpowiedz Link Zgłoś
laurka112 Re: upalny poniedziałek 11.06.08, 15:03 jak ja bym chciała nosić takie kombinezony..... echhh super! Odpowiedz Link Zgłoś
wusia77 Re: upalny poniedziałek 17.06.08, 21:10 świetnie wyglądasz.tylko pozazdościć:) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene z Fotka Pe El :))))))))))))))))) 10.06.08, 14:53 łykendowe z minami bp2.blogger.com/_Mbe_ZrhiaK0/SE5z2pXkuGI/AAAAAAAAArA/Bw2s5bQ6meE/s1600-h/DSC_0031.jpg bp1.blogger.com/_Mbe_ZrhiaK0/SE5zwvgTD6I/AAAAAAAAAq4/Y0UPoZOm0Ck/s1600-h/DSC_0009.jpg bp3.blogger.com/_Mbe_ZrhiaK0/SE5zaETLjQI/AAAAAAAAAqg/oAwXtFR_xO8/s1600-h/DSC_0020.jpg bp0.blogger.com/_Mbe_ZrhiaK0/SE5zTRRDVII/AAAAAAAAAqY/mLlNZpK3tp8/s1600-h/DSC_0026.jpg naszyjnik z kosci po mamie ma dobre 15 lat, a ostatnio widzilam identyczne formy w h&m chyba z ciemnego drewna bp3.blogger.com/_Mbe_ZrhiaK0/SE5x-RxysrI/AAAAAAAAAqQ/xnMM6dvrrlE/s1600-h/DSC_0065.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: z Fotka Pe El :))))))))))))))))) 10.06.08, 14:56 Bardzo ładnie, ale jak dla mnie zdecydowanie za krótko Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: z Fotka Pe El :))))))))))))))))) 10.06.08, 15:22 ekstremalnie krotko, bo na wieczorna nocna imprezke niestety o 3 nad wisla robi sie bardzo zimno :( ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: z Fotka Pe El :))))))))))))))))) 10.06.08, 15:48 no jak na imprezę to ok. myślałam, że taki wypad na miasto, choć ja i tak nawet na najbardziej imprezową imprezę tak bym się nie ubrała, nie jestem taka odważna :) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: z Fotka Pe El :))))))))))))))))) 10.06.08, 15:03 eh, te buty są przepiękne po prostu bardzo ładne zdjęcia:) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: z Fotka Pe El :))))))))))))))))) 10.06.08, 15:24 ja tez lubie (mimo niekorzystnej dla nogi dlugosci) do tego stopnia, ze boje sie za zbytnio zuzyje i nawet do konca sezonu nie pociagna zanim zdaze kupic do nich jakias przyzwoita kiecke ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene no i zapomnialam o najbrardziej Krysiowym 10.06.08, 15:10 zdjeciu od tylu ;) bp1.blogger.com/_Mbe_ZrhiaK0/SE58-4BCQEI/AAAAAAAAArI/dDcUObA9pQo/s1600-h/DSC_0027.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
elektrasaga Re: no i zapomnialam o najbrardziej Krysiowym 10.06.08, 15:38 pieknie!! ale moje 10 pnt za te kreacje jednak daje Enso :) Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: z Fotka Pe El :))))))))))))))))) 10.06.08, 15:50 oj dziewczyny, że wy wstydu nie macie w takich kieckach latać:D Buty są boskie, mierzyłam w Zarze ale były już tylko 41:( A poluję na takie ze skarpetą skórzaną tylko płaskie sandały;) Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: z Fotka Pe El :))))))))))))))))) 10.06.08, 15:54 To z trawkami na pierwszym planie jest super :) Mozesz pogratulowac fotografowi - Sartorialist sie chowa - zarowno jesli chodzi o "tresc" jak i forme tej fotki :) I to jest krysiowa tunika? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: z Fotka Pe El :))))))))))))))))) 10.06.08, 16:03 no wlasnie tunika miala nie byc krysiowa ale jak przyjechala okazalo sie, ze jednak jest ...albo to ja jestem Krysiowa i wszytsko co zaloze nabiera Krysiowegocharakteru Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: z Fotka Pe El :))))))))))))))))) 10.06.08, 16:05 nie nie nie, zle mnie zrozumialas...po prostu pamietam, ze pisalas o tym, ze kupilas krysiowa tunike no ale nie wyglada krysiowo. Pamietaj, Twoje kozaki nie sa ani biale, ani z koronki, wiec juz sobie nie dodawaj krysiowego charakteru ;p Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: z Fotka Pe El :))))))))))))))))) 10.06.08, 16:19 a to chodzilo o material, bo balam sie ze bedzie plastikowa/tipsiarska a okazlo sie ze bawelniana niestety to wyciete ramie nie pozostawia zludzen :( sama tunika do japonek nie wyglada juz tak krysiowo Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Foamclene :) 10.06.08, 15:56 Jak ja Ci zazdroszczę tych nóg. Mam obsesję na punkcie łydek, a Twoje są idealne :) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: z Fotka Pe El :))))))))))))))))) 10.06.08, 18:16 jeśli mogę coś zasugerować to ja bym chętnie te przecudne buty widziała z melanżową szarością, najlepiej taka tunika jak ta (długość) tylko jeszcze bardziej pofałdowana, "zamieszana" na górze...wtedy byłby ideał:) ta czerń mi tu nie pasuje, "zagłusza" buty Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: z Fotka Pe El :))))))))))))))))) 10.06.08, 18:32 tunika marzenie ciagle szukam ale nic idealnego nie znalazlam,zawsze jest cos nie tak myslalam o tej ale ma krotki rekaw i nie wiem czy bedzie bo wygladalo dobrze na mnie www.saltandpepper.pl/images/ECProductsLite/image/1209132835079673800motyl_khaki.prz_d.jpg a to pzrez net trzebaby kupic i droga jest starszliwie :) bo az 315 zl Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: z Fotka Pe El :))))))))))))))))) 11.06.08, 08:11 foam, ja takie tuniki czesto na All widzę a kosztują nie 315 zł a góra 35 zł;) Jak masz cierpliwość to poszukaj, jak nie w tej chwili to na pewno jeszcze sie pojawia. Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: z Fotka Pe El :))))))))))))))))) 11.06.08, 08:29 poświęciłam się i znalazłam takie: www.allegro.pl/item379525147_cc%5Evila_nowa_modna_stylowa_tunika_rozm_m.html www.allegro.pl/item376614481_f%5Evila_nowa_wyjatkowa_tunika_rozm_xs.html Jak się postarasz to znajdziesz więcej;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: z Fotka Pe El :))))))))))))))))) 11.06.08, 11:34 dzieki, nie wiem jak szukalam, ale nie widzilam tych tunik :) Odpowiedz Link Zgłoś
laurka112 Re: z Fotka Pe El :))))))))))))))))) 11.06.08, 15:13 super:) wg mnie nie Krysiowo tylko baaardzo sexy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: z Fotka Pe El :))))))))))))))))) 10.06.08, 18:45 pierwszy raz nie zamazałaś twarzy, miło Cię zobaczyć:) wyglądasz jak osiemnastka:) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: z Fotka Pe El :))))))))))))))))) 10.06.08, 18:55 obawiam sie niestety, ze to zasluga dosc popularnego w photoshopie narzedzia o nazwie Blur :) Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: z Fotka Pe El :))))))))))))))))) 10.06.08, 18:56 no, właśnie, ja też niezmiennie, od kiedy zobaczyłam pierwsze foty Foam, nie wierzę w ten jej wiek i uważam, że ostro ściemnia ;))). Odpowiedz Link Zgłoś
lilikitka Re: z Fotka Pe El :))))))))))))))))) 11.06.08, 00:06 podoba mi sie ta foam niewiem ile podaje ze ma lat ale mysle ze ok 26. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: z Fotka Pe El :))))))))))))))))) 11.06.08, 11:37 jestescie bardzo laskawe kobiety... :) Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: z Fotka Pe El :))))))))))))))))) 11.06.08, 15:42 nie ma to jak zdjęcia w terenie. nareszcie wszystko dokładnie widać. co do stroju: jak zwykle ładnie, wyglądasz jak 18-nastka, co tu dużo pisać ;) PS: myślałam, że masz rude włosy, a wygląda na to, że brązowe. Odpowiedz Link Zgłoś
princess_ropucha Kapust - prosto, zwykle itepe :D 12.06.08, 12:22 img217.imageshack.us/my.php?image=bialespodniemv0.jpg Wreszcie mam białe spodnieee <jupi> ;-) Za to brak jakiejkolwiek pasującej torby... yh :/ Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Kapust - prosto, zwykle itepe :D 12.06.08, 17:37 ja do wsyztskiego ostatnio widzialabym torby kosze :) do tycy spodni (poniewa maja mniej zobowiazujacy charakter takze) moglbyby bardzo kolorowy nawet :) Odpowiedz Link Zgłoś