vickydt 17.02.09, 09:29 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e0c743c1e4ceb52d.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kum-nye Re: co sądzicie o tych polbutach? 17.02.09, 09:35 Mnie się nie podobają, głównie ze względu na obcas. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: co sądzicie o tych polbutach? 17.02.09, 10:00 Widzę, że poszukiwania nadal trwają;)... To Caprice? Jeśli tak to powinny być bardzo wygodne. Nie jestem fanką takich butów, ale te same w sobie są niezłe. Nosiłabym je przede wszystkim do spodni. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: co sądzicie o tych polbutach? 17.02.09, 10:27 Fajne, ale podobaja mi sie tylko w zestawieniu ze spodniami Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: co sądzicie o tych polbutach? 17.02.09, 10:37 mi tez. Za masywne do spodnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: co sądzicie o tych polbutach? 17.02.09, 10:30 nie, bronx ;) moze zamiast grzebania w sieci przejde sie wreszcie do stacjonarnych. Tyle ze cena ujdzie w tłoku (190 z wysyłką). Obcas mnie nie przekonuje, choc na stronie tego sklepu sa zachwyty, hmm Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: co sądzicie o tych polbutach? 17.02.09, 12:37 nie podobają mi się, ale bronxy mają to do siebie że na żywo lepiej wyglądają:) ale poszukałabym innych Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: co sądzicie o tych polbutach? 17.02.09, 12:44 typowe buty o charakterze niesportowym na jesienne sloty, raczej do spodni, ale przy odrobinie pomyslowosci mozna je dobrze wkomponowac w bardziej kobiecy stroj. sa klasyczne i maja styl. dobrze beda wygladac zestawione z trenczem i rajstopami we wzorek o srednim splocie, jesli chcesz rozweselic calosc. osobiscie nie przepadam za takim fasonem, ale trzeba przyznac, ze sa bardzo praktyczne i wygladaja lepiej niz 80% butow prezentowanych na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: co sądzicie o tych polbutach? 17.02.09, 15:22 bylam wlasnie w 5 sklepach w Sz-nie. PORAAZKAAA!!!! Same pantofelki, polbuty jedynie "babciowe", fasony nudne jak nieszczęście (m.in. widzialam Rylko, ktore kupilam 10 lat temu!!!). I jak tu nie kupowac w necie... Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: co sądzicie o tych polbutach? 17.02.09, 17:10 chciałam Ci napisać w poprzednim poście, że nie liczyłabym na sklepy stancjonarne- przeszłam poznan wzdłuż i wszerz w poszukiwaniu czarnych botków, stanęło na bronxach z butyku Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: co sądzicie o tych polbutach? 17.02.09, 17:43 podobaly mi sie jedne w moim ulubionym sklepie (slownie jedne!) ale: -byly lakierowane -obcas tez z lakierowanej skory - nie na nasze chodniki... a propos, jakie kupilas? Odpowiedz Link Zgłoś
karolka47 Re: co sądzicie o tych polbutach? 17.02.09, 22:07 są brzydkie, ale w zestawie ze spodniami da się tę brzydotę znieść Odpowiedz Link Zgłoś
julia.switalska Re: co sądzicie o tych polbutach? 17.02.09, 22:11 kochana, nie wiadomo jakie buty dane ci bedzie nosic za rok, wiec nie wybrzydzaj, bo kryzys moze dotknac kazdego. Odpowiedz Link Zgłoś