Dodaj do ulubionych

Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki??

30.12.09, 15:04
Witam, jaki sklep internetowy możecie mi polecić z elementami wyposażenia
łazienki i toalety?, jakiś tani i najlepiej z własnym transportem, ponieważ
musi zostać to przetransportowane na działkę...
Obserwuj wątek
    • Gość: Grumpy Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.acn.waw.pl 03.01.10, 23:21
      Hej,

tak znam jeden taki sklep tylko nie jestem pewien czy ci pasuje z siedzibą w
      Luboniu k. Poznania, robią transport kurierem i sami też dostarczają, jeśli
      trzeba. Jest na paru porównywarkach cen, ale sam nigdy z niego nie korzystałem,
      wiec nie wiem, komenty ma pozytywne.

Link: www.lazienkaplus.pl
      • 100-nx Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? 04.01.10, 02:37
        Ta lazienka plus ma faktycznie wlansy transport, ale w przypadku duzych lub
        wartosciowych rzeczy. Artykuly male nie ma sensu wysylac wlasnym transportem bo
        i tak koszt tego ponosili by klienci poprzez wyzsze ceny. Ale i tak to jest
        ewenement z tym wlasnym transportem. To co moge z wlasnego doswiadczenia
        potwierdzic to ogromny wybor asortymentu. Sam jeszcze nie nie kupilem bo
        mieszkanie dopiero w fazie zalatwiania ale powoli za mebelkami i kibelkami
        trzeba sie rozgladac:D
        • yrdylay Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? 05.01.10, 10:08
          No ja też zaczynam się powoli rozglądać, ruszam z wykańczaniem od kwietnia,
          będzie mi potrzebnych bardzo dużo rzeczy (2 umywalki, kabina prysznicowa, zlew,
          wc, baterie praktycznie całe wyposażenie łazienki) i nie chce żeby to były
          drogie rzeczy:) ponieważ na działkę wystarczą tańsze... Czy koszty transportu w
          tym sklepie są liczone od kilometra? Czy może jakoś indywidualnie ustalane w
          zależności od zakupów.
          • Gość: Ozone Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.acn.waw.pl 08.01.10, 23:49
            Wiesz z tego co czytałem na ich stronce to ceny ustalają zależnie od tego czy
            sami to wysyłają a także od rozmiaru produktów, ceny też zależą od odległości.
            • Gość: 100-nx Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: 109.243.118.* 10.01.10, 23:03
              W lazienkaplus ceny za transport sa klarowne. Za artykuly wysylane kurierem
              placimy ok. 35 zl na terenie calej polski. Poza tym jak wejdziemy w interesujacy
              nas produkt koszt i sposoby transportu sa podane. W przypadku przedmiotow o
              duzych gabarytach i wysokiej wartosci jest mozliwos wysylki poprzez wlasny
              transport sklepu. Wtedy cena jest ustalana rzeczywiscie indywidualnie.
              • Gość: Brykki Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.acn.waw.pl 10.01.10, 23:44
                A co moglibyście mi powiedzieć na temat szybkości realizacji zamówienia?? Czy
                rzeczywiście trzymają się tego co mają na stronie??
                • Gość: Aleks Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.toya.net.pl 20.04.12, 20:02
                  Ja zamawiałem kabinkę prysznicową z akcesoriami, szukałem sklepu który będzie w okolicy Łodzi.
                  Spokojnie mogę polecić: www.hansloren.pl

Mają też własne markowe youtu.be/lzy1wmG6iPU

• Gość: EWA_Arch._wnętrz Super łazienki: www.s-bad.na.allegro.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.12, 20:00
        SUPER OBSŁUGA - SUPER CENY - TOWAR OD RĘKI - Sklep nazywa się: "S-BAD Super łazienki" adres internetowy: www.s-bad.na.allegro.pl oraz e-mail: sprzedaz@ath-celtic.pl - Ja odkryłam takie cudowne skarby w tym właśnie sklepie na allegro. Oryginalną ceramikę (umywalki, WC, bidety) produkcji Villeroy&Boch, Duravit, Roca, Laufen, Ideal Standard oraz najlepszą armaturę łazienkową (baterie, zaworki, syfony) i akcesoria łazienkowe produkcji Hansgrohe, AXOR, Grohe, Dornbracht, Hansa, Damixa i wielu innych światowych marek można tu kupić - za pół ceny!!! - Remont mój się już zakończył, ale ja do dzisiaj nie mogę się nasycić pięknem mojej łazienki! I wam tego życzę.
        • Gość: Ryszard Re: Super łazienki: www.s-bad.na.allegro.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.12, 08:47
          ten gość to naciągacz, sprzedaje towar niekompletny, oszukuje na przesyłce, reklamacji nie przyjmuje, nie polecam. Takich ludzi trzeba unikać!!!!
        • Gość: Ryszard Re: Super łazienki: www.s-bad.na.allegro.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.12, 09:04
          tę opinie to chyba sam sobie zrobił. Nie uczciwy, nie polecam tej firmy. Sprzedaje towar niezgodny z opisem, a reklamacje uwzględnia na swoich warunkach, czyli nie przyjmuje
          • Gość: inspektor Re: Super łazienki: www.s-bad.na.allegro.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.13, 03:16
            Panie Ryszard, dlaczego takie złośliwe posty Pan piszesz? Pan to chyba jesteś ich konkurencja!!! Ajwaj, może mniejsze zło by było, gdybyś sam Pan przestał handlować starymi rowerami na części?
        • Gość: iseeyou Re: Super łazienki: www.s-bad.na.allegro.pl IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.14, 14:34
          szukalem bateri kuchennej DAMIXA bo po 12latach koncowka odmowila posluszenstwa, polecono mi firme S-BAD. Szybki kontakt, wyslany numer koncowki, jak i zdjecia zeby byla 100% pewnosc o czym rozmawiamy. Szybka przesylka za pobraniem i... 200zl w plecy.

nie dosc ze przyslano nie to co zostalo zamowione, to przez 4miesiace zwodzono ze pieniadze juz sa wyslane na konto, pozniej ze prosze wyslac paczke z niewlasciwym towarem. przesylka po prawie miesiacu wrocila z adnotacja "nie odebrane". kontakt telefoniczny urwal sie. dopiero po zakupie startera z nowym numerem, Pan Pawel Gornicki laskawie odebral. i byl nawet mily do momentu kiedy wyjasnilem mu w jakiej sprawie dzwonie. zaproponowalem ze skoro ma problemy z odbiorem przesylki, moge przywiezc mu paczke do olsztyna - ale dolicze kosztu transportu. w odpowiedzi uslyszalem "jestem pod warszawa, wpadne do ciebie i zobaczymy czy bedziesz taki kozak". Uroczo... szkoda ze rozmowa zostala nagrana, ja waze ponad 100kg wiec chlopaczyna moglby sie zdziwic, i zostalem ze sluchawka DAMIXA ktorej nie zamawialem...

czy ktos moze polecic innego sprzedawce produktow DAMIXA, z cenami NIE w euro?

ps. S-BAD ( e-mail: s-bad@wp.eu), zostala zablokowana na allegro. teraz widnieje pod marka Flowstar@wp.eu i iso201@wp.eu i sprzedaz@ath-celtic.pl wszedzie ten sam numer telefonu 606 767 732
        • Gość: iseeyou Re: Super łazienki: www.s-bad.na.allegro.pl IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.14, 14:40
          szukalem bateri kuchennej DAMIXA bo po 12latach koncowka odmowila posluszenstwa, polecono mi firme S-BAD. Szybki kontakt, wyslany numer koncowki, jak i zdjecia zeby byla 100% pewnosc o czym rozmawiamy. Szybka przesylka za pobraniem i... 200zl w plecy.

nie dosc ze przyslano nie to co zostalo zamowione, to przez 4miesiace zwodzono ze pieniadze juz sa wyslane na konto, pozniej ze prosze wyslac paczke z niewlasciwym towarem. przesylka po prawie miesiacu wrocila z adnotacja "nie odebrane". kontakt telefoniczny urwal sie. dopiero po zakupie startera z nowym numerem, Pan Pawel Gornicki laskawie odebral. i byl nawet mily do momentu kiedy wyjasnilem mu w jakiej sprawie dzwonie. zaproponowalem ze skoro ma problemy z odbiorem przesylki, moge przywiezc mu paczke do olsztyna - ale dolicze kosztu transportu. w odpowiedzi uslyszalem "jestem pod warszawa, wpadne do ciebie i zobaczymy czy bedziesz taki kozak". Uroczo... szkoda ze rozmowa zostala nagrana, ja waze ponad 100kg wiec chlopaczyna moglby sie zdziwic, i zostalem ze sluchawka DAMIXA ktorej nie zamawialem...

czy ktos moze polecic innego sprzedawce produktow DAMIXA, z cenami NIE w euro?

ps. S-BAD ( e-mail: s-bad@wp.eu), zostala zablokowana na allegro. teraz widnieje pod marka Flowstar@wp.eu i iso201@wp.eu i sprzedaz@ath-celtic.pl wszedzie ten sam numer telefonu 606 767 732
      • Gość: WojtEK Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.12, 20:19
        Świetny sklep - a-lazienka.na.allegro.pl SUPER OBSŁUGA - markowe produkty w połowie ceny - szybka dostawa!!! POLECAM
        Sam robiłem tam kilkakrotnie zakupy - zawsze max zadowolenia.
    • Gość: Kajtek Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: 80.50.250.* 12.01.10, 09:10
      A ja polecam sanitariaty.pl super ceny i fachowa obsługa.
    • Gość: Jacek Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.kaskada.net 12.01.10, 23:19
      Zgadzam się z przedmówcami. Też korzystałem z zakupów w sklepie
      lazienkaplus i musze powiedzieć, że jestem bardzo pozytywnie
      zaskoczony. Dla mnie najważniejsze były opinie innych klientów
      (dokładnie ich ilość i to pozytywów) oraz, że oferują własny
      transport. Skompletowanie zamówienia zajęło im 2 tygodnie, ale w
      salonach w Kaliszu proponowano mi 1,5-2 tyg., Więc w gruncie rzeczy
      żadna różnica. Ale o wszystkim zostałem poinformowany przez bardzo
      miłą Panią dzień po zamówieniu. Bus z wielkim logotypem sklepu był u
      mnie ok. 2,5 tygodnia po zamówieniu, kierowca pomógł mi wszystko
      wnieść do domu i spokojnie sprawdziliśmy razem towar. Musze
      powiedzieć, że wszystko odbyło się tak jak bym sobie tego życzył –
      rewelacyjne ceny, miły kontakt i bezpieczny transport. Lazienkaplus
      została przeze mnie polecona moim sąsiadom i wiem, że też są bardzo
      zadowoleni.
      • Gość: 100-nx Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: 109.243.74.* 15.01.10, 19:19
        A to widze ze skorzystales z ich transportu. Mozesz powiedziec ile zaplaciles za
        ten specjalny transport? Na stronie napisali ze ceny sa indywidualnie ustalane.
    • Gość: ibizasunny Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.csk.pl 15.01.10, 15:08
      polecam sprawdzony przeze mnie sklep z przystępnymi cenami: lazienka-rea.pl/
      • Gość: Yeti_XxX Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 03:27
        sprawdź dodomu.com.pl. zawsze u nich kupuje bo wiem że są
        pewni.. znajomy z kolei kupował ogrzewanie i też nie narzekał. jak łazienki to tylko tam.
    • Gość: zuza Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: 212.180.146.* 17.01.10, 20:48
      ja zakupy robiłam tu

www.instaldom.istore.pl/
      przywieźli mi własnym transportem bezpłatnie (kabina + brodzik). Bardzo miła
      obsługa no i ceny sporo niższe w porównaniu ze sklepami.
    • flying_citron Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? 19.01.10, 10:03
      A o jakie wyposażenie łazienki ci chodzi?? Bo jeśli chcesz kupić pralkę, czy
      inny sklep AGD mogę polecić ci sklep moderni.pl. Gdzie możesz tanio i szybko
      kupić sprzęt do domu. A jeśli ci chodzi o jakieś inne wyposażenie to pisz
      poszukam dobrych adresów.
    • Gość: estonka Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.acn.waw.pl 23.01.10, 22:03
      Sklepów jest całkiem sporo..hmmmm...może Lazienkaplus.pl. Z tego co pamiętam to
      oni mieli dość bogata ofertę :)
      • Gość: mala_asia Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: 94.75.121.* 24.01.10, 19:02
        Ja ostatnio wypatrzyłam sobie świetne meble do łazienki z tymże były dość
        drogie, później jednak poszperałam trochę w necie i znalazłam identyczne właśnie
        w sklepie internetowym lazienkaplus o kilka złotych taniej
        • Gość: marsjanin Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 22:30
          Zaoszczedzilas kilka, czy kilkadziesiat zlotych? Bo wiadomo zysk kilku zlotych
          to nie robi zadnej roznicy bo do ceny trzeba doliczyc jeszcze transport. Ale to
          fakt ze w tej lazience plus ceny sa jednymi z najlepszych sposrod sklepow z
          wyposazeniem do lazienek. Prawie kazdy produkt jaki wpisac w porownywarkach,
          najtanszy wychodzi w lazienkaplus. Ale oni maja bardzo duzy asortyment dlatego
          moga sobie na to pozwolic.
          • Gość: gościu Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: 188.33.70.* 27.01.10, 20:35
            Wiadomo, sklep jest duży, kupują dużo to i mogą mieć u producentów duże zniżki. Cena jest ich niewątpliwym atutem, a w sumie to głównie decyduje.
            • Gość: gość Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: 109.243.227.* 31.01.10, 22:58
              A czy ktoś w Łazienkach Plus ku[ował i może powiedzieć parę przychylnych lub mniej przychylnych opinii:)
              • Gość: gość Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: 188.33.68.* 04.02.10, 23:34
                Czy nikt naprawde nie robi zakupów w sklepach interentowych?
                • Gość: gosciu Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.toya.net.pl 06.03.10, 12:15
                  Ja zdecydowanie polecam zakupy w internecie.
                  Nie tylko wyposazenia lazienek, ale generalnie wiekoszci rzeczy jakie sa
                  potrzebne przy urzadzaniu domu/mieszkania.
                  Mozna na tym zaoszczedzic sporo gotowki. Mnie na samym zakupie sprzetu agd do
                  kuchni i ceramiki lazienkowej udalo sie zaoszczedzic blisko 7000pln w porownaniu
                  z cenami w marketach.

Natomiast jesli chodzi o pytanie odnosnie sklepu do lazienek.
                  Mnie znajomy polecil sklep Lazienkarnia (www.lazienkarnia.pl) i urzadzajac swoje
                  mieszkanie tam wlasnie kupilem cala armature lazienkowa. Chcilem zakupic dosyc
                  wyszukane produkty i oni byli w stanie mi skompletowac caly towar dosyc szybko i
                  w dobrych cenach. Maja duzy wybor rzeczy z wyzszej polki.

• Gość: gosc Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.home.aster.pl 05.02.10, 19:11
        Ja robię:) A czego szukasz dokładnie. Bo ja kupowałem każdy element w innym
        sklepie prawie:)
      • bonin122 Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? 05.02.10, 19:11
        Potrzebuje lustra i kibelka :) Może być ten zamontowany w ścianie, nie pamiętam
        jak to się nazywa fachowo.
        • Gość: kryska007 Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.aster.pl 07.02.10, 10:04
          Jeśli chodzi o WC to polecam lazienkeplus, ponieważ mają tam dobre ceny i bardzo duży wybór, natomiast jeśli chodzi o lustra to również napewno się coś znajdzie :)
          • Gość: berek Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: 109.243.206.* 07.02.10, 12:58
            A jak z dostawą od Łazienek Plus? Bo często firma nawalają z ta częścią usługi.
            • Gość: mleko Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: 109.243.132.* 08.02.10, 01:48
              W przypadku typowych paczek to wysylka odbywa sie za pomoca kuriera. Cena ok 30
              zl za transport. W razie duzych gabarytow to firma moze wyslac wlasny transport
              i cena jest ustalana indywidualnie.
              • Gość: dusti Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 23:28
                Własny transport sklepu to przydatna usługa, bo zdarzają się naprawdę szaleni
                kurierzy. Ja dosyć często kupuję różne sprzęty i produkty w sklepach
                internetowych i czasem zdarza się, że towar jest uszkodzony. A przy takich
                poważnych zakupach, jak wyposażenie łazienki, tym bardziej warto zwrócić uwagę
                na tę kwestię.
                • Gość: Kafarow Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 19:04
                  A orientujesz sie jaki jest mniej wiecej koszt przewozu towaru ich transportem?
                  W sumie przy kilku przedmiotach moze sie oplacac, przy roznicy cen jaka wychodzi
                  przy zakupach u nich i w marketach. A kurierzy sa i tak juz coraz bezpieczniejsi:D
                  • Gość: pralka Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.elitameble.pl 07.10.11, 14:17
                    Ja osobiscie chcę Ci polecic stronę internetową z wyprzedażami mebli łazienkowych. Znajdziesz tu naprawdę super mebelki w niskich cenach (nawet do 80% rabatu :) i dodatkowo wysyłka jest gratis!meble są złożone, nie wymagają montażu i są od polskiego producenta:) wejdz i zobacz ;) www.lazienkiwyprzedaze.pl
                  • Gość: kela Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.13, 07:59
                    Witam
                    polecam sklep z drobnymi akcesoriami łazienkowymi i kuchennymi.Niemiecka jakość dobra cena szybkie terminy realizacji.
                    www.kela24.pl
                • Gość: Adamos Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.zone14.bethere.co.uk 11.10.11, 16:27
                  Jesli potrzebujecie pomocy przy montazu kuchni, lazienki, itp prosze o kontakt z Decor firma.
                  Polecam
                  Ja skorzystalem i jestem zadowolony
              • Gość: bibi Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.171.104.98.static.crowley.pl 12.02.10, 12:32
                Ohh... widać, że pomyśleli i idą na rękę klientom. To dobrze o nich świadczy.
                Odwiedzę sobie stronę Łazienkaplus.pl i zobaczę co oni tam mają.
                • Gość: kromka Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.acn.waw.pl 14.02.10, 12:30
                  Dokładnie tak samo to odbieram, po prostu pomyśleli. Wiadomo, że jak coś idzie
                  przez kuriera to praktycznie nigdy dokładnie nie wiadomo kiedy dojdzie, a tak to
                  się można umówić. Gratuluje pomysłu.
                  • Gość: skapiec Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: 94.254.167.* 14.02.10, 16:48
                    Bez przesady. Obecnie te najwieksze firmy kurierskie dbaja o swoj wizerunek i
                    paczki sa raczej bezpieczne. Opcja tego transportu jest dobra przy zakupie wielu
                    produktow, bo wychodzi taniej i faktycznie bezpieczniej
                    • Gość: malincia Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: 94.254.167.* 14.02.10, 17:35
                      Dobrze mowisz. Mysle ze lazienkaplus nie oferuje swojego samochodu dla drobnych
                      przesylek. Jak widac na ich stronie wysylka odbywa sie glownie za pomoca kuriera
                      wiec musza miec zaufanie do firmy przewozowej
                      • Gość: fredryk Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: 188.33.178.* 20.02.10, 15:18
                        Ja bym rozgraniczył te dwie rzeczy. Kurier jest osobną kwestią . Ja powiem szczerze, ze nie miałem nigdy z nimi problemu i oby było tak dalej, bo nie wyobrażam sobie przepłacać za meble do łazienki
            • Gość: slukjas domarket IP: *.centertel.pl 09.07.12, 20:21
              tam jest sporo przecen i myślę, że to jeden z lepiej wypsoazonych sklepów jeśli chodzi o sanplast
    • Gość: Miras Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.217-171-53.tkchopin.pl 27.02.10, 23:26
      Jeśli chodzi o lustra i podobne rzeczy to polecam sklep
      www.akcesorialazienkowe.pl
      Towar naprawdę dobrej jakości i dostaliśmy winko w
      prezencie :-)
      • karolinka_1980 Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? 01.03.10, 02:16
        osobiście polecam sklep dodomu.com.pl jakiś rok temu z mężem
        kupowaliśmy u nich wszystko do łazienki. kabinę, wannę asymetryczną,
        baterie, umywalki itp dodatkowo zrobili nam (tzn ich architekt) profesjonalny projekt łazienki i wszystko przywieźli do domu i
        zainstalowali.. naprawdę super !!!

jeśli chodzi o glazurę to polecam glazurex.pl ale z tego co
        widzę chyba zmienili nawzę.. jak poszukam to znajdę..
    • karolinka_1980 Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? 01.03.10, 02:39
      wg mnie dodomu.com.pl jest naprawdę okey. kupowałam ja i znajomy
      więc są już sprawdzeni..

Pozdrawiam
    • Gość: MICHAS Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.xdsl.centertel.pl 03.03.10, 09:00
      Witam, jesli pytasz o wyposazenie lazieniki i kuchni w płytki
      ceramiczne, to jesli chodzi o mnie to polecam Ci www.twojaplytka.pl
      Kupowalem u nich płytki Tubądzin
      , nie pamietam nazwy, swietna obsluga, dobre ceny, mozna
      negocjowac transport
    • Gość: Iga Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.10, 16:05
      Ja polecam
      www.wyposazenielazienki.com.pl
      , jako jedni z nielicznych
      mają duży wybór drążków i zasłonek prysznicowych.
    • Gość: elegantka Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.03.10, 09:33
      Ja polecam sklep Maxcotton. Jeszcze się nie zawiodłam- zawsze świetna jakość i
      zawsze na czas:):) Gorąco polecam:
      www.sklep.maxcotton.pl
    • Gość: Pio Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.131.195-77.rev.gaoland.net 27.05.10, 00:16
      kupilem baterie kuchenne Kludi, zamowienie + dostawa w 3 dni, bylo 250 zl taniej niz w Castoramie, gdzie ten model trzeba bylo zamawiac i czekac 3 tyg. No comment. Niech sie Francuzi wypchaja. Polecam. Dostawe mialem kurierem mimo ze jestem z Poznania, szkoda czasu, fatygi i benzyny zeby jechac przez cale miasto do Lubonia. Na pewno do nich jeszcze zajrze po inne rzeczy. Ceny super. Nie wiem czy mozna negocjowac przy wiekszych zamowieniach? Ktos probowal?
    • Gość: Marcin Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 23:23
      Ja polecam www.in360.pl Kupiłem u nich i wszystko było ok. Mója koleżanka której poleciłem ten sklep przyjechała do nich i wszystko załatwiła na miejscu w Warszawie. Ja u nich nie byłem ale ona mówiła, że była zaskoczona jak duża to jest firma (z tego co ona potrzebowała mieli na miejscu).
      • magwie1011 Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? 18.09.12, 21:19
        tylko nie sklep in36.pl to najgorszy z możliwych sklepów jeśli chodzi o wyposażenie domu. Z pełną świadomości pakują uszkodzone towary – wanny kaldewei licząc na to iż ktoś nie rozpakuje ich w momencie odbioru. Później po rozpakowaniu reklamacje są nie uwzględniane gdyż zarówno sklep jak i producent na podstawie samego opisu wiedzą iż są to uszkodzenia mechaniczne. Sprzedającemu pozostaje długotrwała droga sądowa co jest bardzo uciążliwe jeśli jest się z innego miasta. Odradzam zakupy w sklepie zwłaszcza wanien kalewei choć myślę że inne produkty sprzedawane są według takiego samego systemu. Po stwierdzeniu uszkodzeń personel sklepu jak i prezes firmy przestaje odpowiadać na listy. Jeśli chcą państwo cieszyć się nie wadliwym towarem i być obsłużonym kulturalnie i profesjonalnie nie radzę korzystać z usług tego sklepu. Polecam sklep www.lazienkiplus.pl, www.decordia.pl, www.niebieskalazienka.pl, megalazienki.pl. We wszystkich tych sklepach korzystałam z usług i nie było problemów zamówienia były na duże kwoty. Stanowczo nie polecam sklepu in360.pl własność firmy DIGITAL INTERIORS Sp. Z o.o. S.K. gdyż w tym sklepie ewidentnie pakują uszkodzone towary później jest odbijanie piłki do firmy kurierskiej lub producenta.
    • Gość: Marzena Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.11, 15:19
      Polecam sklepami.pl - extra obsluga, oferta szersza niz prezentowana na sklepie i jeszcze targowac sie mozna ;)
    • Gość: Hałabała Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.icpnet.pl 18.03.11, 12:41
      Zajrzyj do ole.pl - baaaardzo miła obsługa. :)
    • Gość: Maniek Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.smevpn.tpnet.pl 22.09.11, 10:42
      Robiłem zakupy w www.aqua-rain.pl miła i fachowa obsługa i do tego super ceny. Polecam
    • Gość: Dorota Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.11, 11:40
      Widziałam tutaj osoby polecające firmę lazienka plus. Szczerze odradzam. Kompletowanie zamówienia zajęło im dwa tygodnie (zgodziłam się na to, dwa tygodnie to nie dramat). Ale zamówienie zostało zrealizowane po blisko siedmiu (!) tygodniach, w międzyczasie wysłano mi nie to, co zamówiłam, więc jeszcze były zwroty - jakiś koszmar po prostu. Straciłam z nimi dużo czasu i pieniędzy, bo musiałam zamawiać i odwoływać hydraulika. Ich firmy kurierskie są różne (bo dzięki tym perypetiom poznałam chyba trzy albo i cztery), ale niektóre to po prostu jakiś bareja do kwadratu. Zatem jeśli chodzi o mnie firma lazianka plus to kiepski żart.
      • Gość: Ewa Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.12, 00:53
        Ja robiłam zakupy w kilku sklepach internetowych. Było raz lepiej raz gorzej. Ale najlepiej było w in360.pl Bardzo mi pomogli, ponieważ wyklikałam przez koszyk produkty, które jak się okazało (wykonawca dopiero zauważył) NIE PASOWAŁY do siebie. Mój błąd co gorsza jak obsługa sklepu in360 informowała mnie o tym to byłam nie miła i wręcz zażądałam aby natychmiast przywieźli mi ten towar. Na szczęście Pan Jurek ze sklepu bardzo mi pomógł i mogłam zwrócić towar i kupiłam inne produkty. Jeszcze tego samego dnia przywieźli mi to własnym transportem.
        Jeszcze raz polecam in360
    • Gość: AnnaK Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.111.179.226.static.crowley.pl 26.09.11, 15:00
      polecam megalazienki.pl :)
    • Gość: marta Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.11, 12:30
      www.supermozaika.pl/html/shop/1---Oferta.html
      Mozaika szklana od 69 do 119 zł/m2
      dostępność od ręki.
    • absolutfit Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? 12.10.11, 15:55
      Jest katalog z promocjami jesiennymi firmy Meblopol już dostępny na ich stronie, widzę, że mają sporo obniżek z tej okazji do różnych pomieszczeń, łazienek też: meblopol.com.pl/viewpage.php?page_id=21&pro=35 a mnie zainteresował ten regał na dole tej strony... Co o nim myślicie?: meblopol.com.pl/promocje/pro_35_2.jpg
    • zbigmeks Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? 15.11.11, 15:14
      Polecam Kolory Maroka

www.kolorymaroka.pl/
    • agatanek Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? 17.11.11, 14:58
      Witaj,

Możesz też sprawdzić sklep niebieska łazienka.
      Nie wiem jak z transportem ale ceny i obsługa ok
    • Gość: helenka Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.euro-net.pl 17.11.11, 16:21
      Mogę polecić www.tutumi.pl lub www.lazienka-rea.pl. Jest tanio, szybko i sprawnie.
      • Gość: gosiulek444 Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.12, 12:46
        Hej jeśli chodzi o sklep internetowy z wyposażeniem łazienki, my wszystko kupiliśmy w
        cudnelazienki.pl
        oferta była dosyć korzystna, a przede wszystkim pomoc ze strony sprzedającego i dobry kontakt
        • Gość: Sebek Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.12, 08:23
          ja przekonalem się do kabiny
          cudnelazienki.pl/polokragle/217-kabina-polokragla-new-trendy-practic-80-80-165-szklo-grafitowe-.html
          Znajomi mi polecili, widze że to dobry wybór.
          • Gość: lysypmi Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.radom.vectranet.pl 20.05.12, 15:09
            New Trendy - też posiadam kabine z tej firmy dokładnie modeną 120 x 90 x 190 i rewelacja . % lat gwarancji i 8 mm szkła oraz powłoka itd.
            gorąco polecam ich produkty a takowych nie brakuje

każdy znajdzie coś dla siebie a wymiary sa nieograniczone
            pozdrawiam
          • Gość: Ewa Re: Jaki sklep internetowy z wyp. łazienki?? IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.12, 11:34
            Hej tez polecam cudne łazienki. Udalo mi się dobrze kupić meble do lazienki,. Szeroki wybór i wysyłka w 2 dni :D Ewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka