Dodaj do ulubionych

GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 15:41
jakie sąwasze doświadczenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: I. Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: 194.250.98.* 30.03.04, 17:15
      www.maximedia.pl - ja jeszcze nie korzystałam, ale moi znajomi tak i są
      zadowoleni
      można negocjować ceny
      Pzdr.
    • Gość: kazia Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 21:50
      Nie wiem o jakim sprzęcie piszesz. Często korzystam z www.allegro.pl
      • Gość: qwert o nowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 10:55
        o nowym, piekarnik, płyta, zmywarka, okap, lodówka
        • Gość: Adek Re: o nowym IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 01.04.04, 18:49
          sprawdź www.topmarket.pl
    • Gość: swiety Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.datacom.com.pl 07.04.04, 09:43
      ja kupilem sprzet w Maximedia i wszystko bylo ok do momentu kiedy okazalo sie
      ze brakuje kilku elementow potrzebnych do montazu piekarnika - producent
      stwierdzil ze to sklep powinien sie zajac reklamacja a handlowiec z Maximedia
      nie odpowiada na moje maile i telefony. mimo wszystko nie polecam - sprzedaja,
      biora kase i pozniej maja klientow w d...
    • Gość: Kati Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 10:20
      a skąd jesteś?
      • Gość: qwert Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 12:05
        zakopane
        • Gość: Kati Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 12:14
          Myślałam, że może z Trójmiasta. Znam tu sklep, który ma ceny niższe niż sklepy
          internetowe.
          Jeszcze jest www.agd.shop.pl.
          • Gość: ala Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: .1.* / 199.245.127.* 07.04.04, 21:02
            ja jestem z Trojmiasta - jaki to jest sklep w trojmiescie?
          • Gość: Karymat Kati-PYTANIE!!! IP: 213.25.91.* 13.04.04, 09:22
            Witaj, tak sie sklada, ze jestem z 3miasta i w przededniu zakupow AGD, stad
            chetnie skorzystalbym z Twej wiedzy. Z gory dziekuje.
            • kasi_a Re: Kati-PYTANIE!!! 14.04.04, 00:18
              jeszcze raz powtarzam

Gdańsk Żabianka ul. Gdyńska 4 (rynek)
              tel. 0-58 512-20-51
              Zamawiałam u nich telefonicznie pralkę. Polecam ich.

• Gość: piotrek Re: Kati-PYTANIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 22:58
                A ja kupowałem www.planeta-agdrtv.pl i musze przyznać byłem zadowolony. Nie
                dośc ze mili to jeszcze dowieźli na czas i za najniższą cene.
                Sklep polecili mi znajomi i ja sie nie zawiodłem
          • Gość: MarcinK Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 01:32
            A po co w Internecie? Znam w Łodzi sklep, gdzie jest taniej niż w internecie.

Pozdrawiam, MarcinK
            • Gość: rom_f Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.toya.net.pl 18.05.04, 23:39
              Witam !

To podaj gdzie w Łodzi można kupić taniej sprzęt niż w internecie.

Pozdrawiam
            • Gość: Arek Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.lodz.msk.pl / *.lodz.msk.pl 17.10.04, 17:07
              > A po co w Internecie? Znam w Łodzi sklep, gdzie jest taniej niż w internecie.

o takiego mi trzeba ;)
              Możesz zdradzić jaki to sklep ?

Arek
          • life_vibrations Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? 09.06.04, 11:02
            Mogłabyś podać nazwę i adres? Byłabym wdzięczna:)))))

Pozdrawiam - Czarodziejka
    • Gość: Dosia Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: 195.217.253.* 07.04.04, 17:25
      Mam doswiadczenie z www.agdrtv.com.pl czy cos takiego i bylam bardzo
      zadowolona, bo na calym sprzecie (lodowka, zmywarka, plyta gazowa, piekarnik,
      okap) zaoszczedzilam 2 tys. zl w porownaniu z cenami sklepowymi media markt!

A sprzet przyjechal w zaplombowanych opakowaniach, ktore w mojej obecnosci
      otwieralismy i sprawdzalismy czy wszystko jest OK. Gwarancja podbita, jak sie
      cos zepsuje to i tak od razu sie idzie do serwisu.
      • malmoni20 Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? 11.10.04, 09:14
        A co sądzicie o www.agdom.pl. Są w porządku? Czy ktoś u nich kupował?
    • Gość: Kati Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 22:05
      Gdańsk Żabianka ul. Gdyńska 4 (rynek)
      tel. 0-58 512-20-51
      Zamawiałam u nich telefonicznie pralkę. Polecam ich.
    • Gość: din Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.04, 12:11
      Mam sprawdzony sklep internetowy, jego adres to www.kuchnia.waw.pl Załatwiają
      sprawę do 3 dni, a ceny mają najniższe.
      • Gość: qwert Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.icpnet.pl 25.04.04, 15:48
        ostatecznie kupiłem w sklepie po domem. zapłaciłem mniej niż zapłaciłbym w
        necie. ceny z netu były podstawą do targowania się.
    • Gość: aska Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.man.szczecinek.pl 25.04.04, 23:01
      ja kupiłam www.planeta-agdrtv.pl.Zamówiłam we wtorek piekarnik,po 5 minutach
      potwierdzili zamówienie, a w czwartek sprzęt był w domu. Najtaniej z wszystkich
      pozostałych dostępnych w internecie ofert.
      • Gość: mrutko11 Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.citicorp.com 19.05.04, 11:23
        Zdecydowanie www.agdrtv.pl
        Porownywalam z top market i kuchnia.waw.pl i agdrtv wygrywa! Przede wszystkim o
        ile dobrze pamietam, to na lodowkach, bo reszta jest podobna.
        Ceny maja zdecydowanie nizssze niz media markt czy rtv agd. Poza tym jeszcze z
        nich schodza, jak chcesz kupic. No i dostawe mialam nastepnego dnia :-)
        Pozdr
        • Gość: phooryz Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.os.kn.pl 21.05.04, 14:29
          Polecam jeszcze bodajze jedyny wroclawski sklep internetowy
          www.centrum2000.pl. Jakis czas temu kupilem w nim lodowke, piekarnik,
          kuchenke i okap, oszczedzajac na wszystkim jakies 700 zl (kupilem taniej niz w
          innych warszawskich sklepach netowych). Troche sie jeszcze potargowalem... Z
          dostawa bylo wszystko OK: zapakowany oryginalnie sprzet, gwarancje z
          pieczatkami, faktura, wniesienie gratis... Teraz bede chyba kupowal u nich
          telewizor :)))
    • vojtask Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? 09.09.04, 19:38
      Właśnie kupiłem zmywarkę Siemens w www.megamedia.pl.
      Ceny konkurencyjne, niestety trzeba uiścić opłatę za przesyłę kurierską.
      Kupić, nie kupić; sprawdzić nie zaszkodzi - może mają coś taniej niz inni

PZDR
      V.
      • Gość: qwert Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.icpnet.pl 11.09.04, 11:53
        a ja zebrawszy ceny internetowe, kupiłem sprzet w sklepie za rogiem. cenu
        obniżyli ponizej cen w internecie o kilkaset z ł. wszystko wniesine do domu
        gratis.
        • Gość: gostkiewicz Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.04, 00:07
          A co sądzicie o: www.best-media.pl? Ktoś u nich kupował, są bez zarzutu?
    • white_rabbit Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? 29.09.04, 15:22
      www.agdrtv.com

Kupowalam okap :).
      • Gość: ssaczek Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.04, 05:14
        www.rtvmedia.istore.pl/sklep,998,9069054,18017993804916,,,pl-pln,0,0.html
    • mieszko_ok Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? 05.10.04, 10:28
      Kupna przez www.kuchnia.waw.pl nie polecam już nikomu.
      • Gość: gregyoda Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 07:46
        A czemu Mieszko? Spalili sprawę????
        • mieszko_ok Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? 06.10.04, 12:05
          Sklep odmówił wymiany sprzętu po stwierdzeniu, że dostarczył go w nienaruszonym
          opakowaniu fabrycznym. A w środku był subtelny bubelek. Notabene producent
          wypiął się także proponując odpłatną naprawę własnego bubla.

Ale nie popuszczam...

Najlepsza rada:
          - przy przyjmowaniu sprzętu należy sprawdzić każdy szczegół i nie odkładać tego
          na później,
          - nie płacić w przypadku stwierdzenia najdrobniejszego uszkodzenia lub
          jakiejkolwiek wady.
          • Gość: gostkiewicz Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 14:12
            O shit!Wczoraj przysłali mi zlewozmywak tegranitowy az ze Szczecina, ale
            obejrzałem i wszystko było ok!
            Co do kuchnia.waw.pl to nie spodziewałem sie że lećą w przysłowiowego ... i
            tak zagrają?! Odpuszczam więc sobie ich... bez żalu... Znajdą się lepsi...
    • Gość: rekin Kupilismy w necie jest OK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 21:11
      www.centrum2000.pl.
      Bardzo dobre ceny mieli (2 tyg. temu przynajmniej).
      Konkretna obsluga. Dowiezli bezplatnie do domu (Wroclaw).

Arek
      • Gość: Kumix Re: Kupilismy w necie jest OK IP: 217.96.18.* 11.10.04, 10:00
        www.mfe.pl lub www.mfe.com.pl
        są z wawy
    • Gość: Adrian Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 16:22
      Jeśli okap to polecam sklep www.okap.pl - mają świetny design okapów i super
      ceny. Obsluga też bardzo fajna. Wszystko doradzą - naprawdę się znają na tych
      okapach...
      • Gość: gostek Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 08:18
        Ty Adrian, co taK reklamujesz te okapy wszędzie??!Płacą Ci za to?! :(
        • Gość: gość Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 12.10.04, 10:59
          a www.maksmedia.pl ? Kupował ktoś
          • Gość: gościu Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 09:43
            Na mkasmedia jest drogo! Lepiej na eagdrtv.pl
        • Gość: Adrian Człowiek chciał pomóc i masz ci los..:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 12:42
          Naprawdę pierwszy raz spotkałem się z taką obsługą w necie. Stąd to polecenie
          sklepu - poprostu jestem im wdzięczny za super okap i już! Chciałem pomóc, bo w
          necie ciężko trafić na uczciwych ludzi - no ale jak widac mylnie zostały
          odczytane me zamiary...
    • Gość: bbklim Re: strona agdrtv.net IP: *.warynski.net / *.warynski.net 22.11.04, 19:34
      czy kupowaliście w sklepie: www.agdrtv.net z tego co widzę maja najnizsze ceny
      chociaż niezvyt bogata ofertę.
    • Gość: QQRYQ Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.aster.pl 24.11.04, 10:28
      fajnie ze powstal taki watek i wogole tyle osob powpisywalo rozne adresy. ja
      tez przegladalem neta pod wzgledem dostepnego towaru i cen proponowanych przez
      rozne strony. niektorych tu zapisanych przez internautow jeszcze nie
      odzwiedzalem ale niechybnie to zrobie. przechodzac do plety to dziwi mnie fakt
      QWERT ze sprzedali ci w zwyklym osiedlowym sklepie towar tanszy niz oferowany
      przez neta. ogolnie wiadomo ze w necie nie ponosza polowy kosztow takich jakie
      musi ponosic zwykly sklep ( czynsze, personel, oplaty ) wiec za bardzo nie chce
      mi sie wierzyc w to ze sprzedali ci cos jeszcze taniej o kilkaset zlotych. z
      moich dotychczasowych wyliczen odwiedzanych stron wynika ze najtanszy sprzet
      oferuje www.maximedia.pl patrzylem na piekarniki, lodowki,pralki. tak przy
      okazji niektore sklepy w necie maja w ofercie nawet plytki ceramiczne , wanny i
      inny podobny sprzet
      • Gość: gostkiewicz Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 11:49
        Ludzie! Kurna, żadne maksmedia czy inne topmarket.pl!
        SPrawdźcie tu i ówdzie, a na pewno na best-media bedziecie mieli najlepiej!
        • Gość: bibiribi Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.plj.com.pl 09.12.04, 16:56
          ja się orientowałam na dwa e-sklepy: maximedie i topmarket, raz jeden raz drugi
          mial lepsze ceny, no ale ostatecznie kupilam w maximedia, na 2 sprzetach
          (lodowa i pralka) oszczednosc ok. 1 tys w porownaniu z sklepami w realu.
          PS: przed zakupem zagladalam tez na inne, polecane tu e-sklepy i wypadaly
          bladziej niz w/w.
          • Gość: gostkiewicz Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 07:31
            Nie gadaj bbiribi, bo na pewno nie sprawdzałeś best-media!
            • Gość: bibiribi Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.plj.com.pl 13.12.04, 14:39
              Właśnie sprawdzilam <www.best-media.pl>, ceny porownywalne. Nie widze
              kolosalnej róznicy. Wiec uwazam, ze godne polecenia są: www.maximedia.pl i
              www.best-media.pl ( z czego tej drugiej firmy nie sprawdzalam na sobie)
    • Gość: bmyn Re: Polecam sklep centrum2000 IP: *.warynski.net / *.warynski.net 13.12.04, 22:23
      Z czystym sumieniem polecam zakupy w tym sklepie. Co dopiero odebrałam piekarnik
      pod zabudowę, bez problemów, negocjowana cena (na moim osiedlu proponowano mi o
      500 zł drożej a w Media Markt - cena była wyższa nawet o 900zł, w innych
      sklepach internetowych cena była wyższa o 200-300zł).
      Pani bardzo miła i z gatunku wiedzących o czym mówią. Sprzęt odebrałam osobiście
      we Wrocławiu (sklep raczej niepozorny ale nie o wystrój tutaj chodzi)bo miałam
      parę spraw do załatwienia w tym mieście ale sklep proponuje transport do 35kg za
      20 zł brutto.Myślę,ze warte zachodu tym bardziej,ze inne firmy proponują 50-80
      zł za sam transport.
      • Gość: gostkiewicz Re: Polecam sklep centrum2000 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 09:52
        Może i ceny są porównywalne dla beste i maxi przy pojedynczych produktach, ale
        ja wziłąme od razu full sprzętu i tylko w best medii udało mi się w ytargować
        największy rabat i transport gratis z wniesieniem! Więc sami widzicie dlaczego
        polecam własnie best-media.waw.pl! Są po prostu the best!
        Aha, i to nie jest kryptoreklama, bo tę firmę bardzo trudno namierzyc w
        wyszukiwarkach! Trzeba trochępogrzebać!
        • kasiapro1 Re: Polecam sklep centrum2000 15.12.04, 21:32
          podajcie mi strone do tego best-media bo za cholere nie moge sie dogrzebac
          • Gość: gostkiewicz Re: Polecam sklep centrum2000 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 07:33
            www.best-media.pl
            Jak kupisz parę rzeczy od razu i dobrze się potargujesz to na pewni taniej i
            lepszej oferty nie znajdziesz w necie.(moim skromnym zdaniem)
            • kasiapro1 Re: Polecam sklep centrum2000 16.12.04, 15:55
              co sta strona nie "chodzi"
            • Gość: QQRYQ do GOSTKIEWICZA I KASIPRO IP: *.aster.pl 16.12.04, 20:48
              po pierwsze kasiu musisz cos miec z netem bo mi strona best media sie otwiera.
              po drugie nic nie stracilas na tym poniewaz mam tansze firmy w necie. sam
              rozgladam sie za sprzetem do kuchni i lazienki interesuje mnie sprzet do
              zabudowy i odwiedzilem juz duzo zwyklych jak i internetowych sklepow. niestety
              panie gostkiewicz sa tansze firmy od best media pozatym ta firma ma malo
              sprzetu jak zauwazylem elektroluxa. roznice w cenach miedzy sklepami
              internetowymi nie sa wielkie. z pobieznych ogledzin strony best media moge
              powiedziec ze maja drozsze okapy i piekarniki niz np w firmie www.topmarket.pl
              czy najtanszej moim skromnym zdaniem na rynku firmie www.hoopla.pl pozdrawiam i
              zycze wytrwalych poszukiwan. mam nadzieje ze ktos dopisze nazwe jeszcze tanszej
              firmy.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka