Gość: qwert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 15:41 jakie sąwasze doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: I. Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: 194.250.98.* 30.03.04, 17:15 www.maximedia.pl - ja jeszcze nie korzystałam, ale moi znajomi tak i są zadowoleni można negocjować ceny Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazia Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 21:50 Nie wiem o jakim sprzęcie piszesz. Często korzystam z www.allegro.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert o nowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 10:55 o nowym, piekarnik, płyta, zmywarka, okap, lodówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: o nowym IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 01.04.04, 18:49 sprawdź www.topmarket.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiety Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.datacom.com.pl 07.04.04, 09:43 ja kupilem sprzet w Maximedia i wszystko bylo ok do momentu kiedy okazalo sie ze brakuje kilku elementow potrzebnych do montazu piekarnika - producent stwierdzil ze to sklep powinien sie zajac reklamacja a handlowiec z Maximedia nie odpowiada na moje maile i telefony. mimo wszystko nie polecam - sprzedaja, biora kase i pozniej maja klientow w d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kati Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 10:20 a skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 12:05 zakopane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kati Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 12:14 Myślałam, że może z Trójmiasta. Znam tu sklep, który ma ceny niższe niż sklepy internetowe. Jeszcze jest www.agd.shop.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: .1.* / 199.245.127.* 07.04.04, 21:02 ja jestem z Trojmiasta - jaki to jest sklep w trojmiescie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karymat Kati-PYTANIE!!! IP: 213.25.91.* 13.04.04, 09:22 Witaj, tak sie sklada, ze jestem z 3miasta i w przededniu zakupow AGD, stad chetnie skorzystalbym z Twej wiedzy. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kasi_a Re: Kati-PYTANIE!!! 14.04.04, 00:18 jeszcze raz powtarzam Gdańsk Żabianka ul. Gdyńska 4 (rynek) tel. 0-58 512-20-51 Zamawiałam u nich telefonicznie pralkę. Polecam ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Kati-PYTANIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 22:58 A ja kupowałem www.planeta-agdrtv.pl i musze przyznać byłem zadowolony. Nie dośc ze mili to jeszcze dowieźli na czas i za najniższą cene. Sklep polecili mi znajomi i ja sie nie zawiodłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 01:32 A po co w Internecie? Znam w Łodzi sklep, gdzie jest taniej niż w internecie. Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rom_f Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.toya.net.pl 18.05.04, 23:39 Witam ! To podaj gdzie w Łodzi można kupić taniej sprzęt niż w internecie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.lodz.msk.pl / *.lodz.msk.pl 17.10.04, 17:07 > A po co w Internecie? Znam w Łodzi sklep, gdzie jest taniej niż w internecie. o takiego mi trzeba ;) Możesz zdradzić jaki to sklep ? Arek Odpowiedz Link Zgłoś
life_vibrations Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? 09.06.04, 11:02 Mogłabyś podać nazwę i adres? Byłabym wdzięczna:))))) Pozdrawiam - Czarodziejka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: 195.217.253.* 07.04.04, 17:25 Mam doswiadczenie z www.agdrtv.com.pl czy cos takiego i bylam bardzo zadowolona, bo na calym sprzecie (lodowka, zmywarka, plyta gazowa, piekarnik, okap) zaoszczedzilam 2 tys. zl w porownaniu z cenami sklepowymi media markt! A sprzet przyjechal w zaplombowanych opakowaniach, ktore w mojej obecnosci otwieralismy i sprawdzalismy czy wszystko jest OK. Gwarancja podbita, jak sie cos zepsuje to i tak od razu sie idzie do serwisu. Odpowiedz Link Zgłoś
malmoni20 Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? 11.10.04, 09:14 A co sądzicie o www.agdom.pl. Są w porządku? Czy ktoś u nich kupował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kati Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 22:05 Gdańsk Żabianka ul. Gdyńska 4 (rynek) tel. 0-58 512-20-51 Zamawiałam u nich telefonicznie pralkę. Polecam ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: din Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.04, 12:11 Mam sprawdzony sklep internetowy, jego adres to www.kuchnia.waw.pl Załatwiają sprawę do 3 dni, a ceny mają najniższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.icpnet.pl 25.04.04, 15:48 ostatecznie kupiłem w sklepie po domem. zapłaciłem mniej niż zapłaciłbym w necie. ceny z netu były podstawą do targowania się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.man.szczecinek.pl 25.04.04, 23:01 ja kupiłam www.planeta-agdrtv.pl.Zamówiłam we wtorek piekarnik,po 5 minutach potwierdzili zamówienie, a w czwartek sprzęt był w domu. Najtaniej z wszystkich pozostałych dostępnych w internecie ofert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrutko11 Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.citicorp.com 19.05.04, 11:23 Zdecydowanie www.agdrtv.pl Porownywalam z top market i kuchnia.waw.pl i agdrtv wygrywa! Przede wszystkim o ile dobrze pamietam, to na lodowkach, bo reszta jest podobna. Ceny maja zdecydowanie nizssze niz media markt czy rtv agd. Poza tym jeszcze z nich schodza, jak chcesz kupic. No i dostawe mialam nastepnego dnia :-) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phooryz Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.os.kn.pl 21.05.04, 14:29 Polecam jeszcze bodajze jedyny wroclawski sklep internetowy www.centrum2000.pl. Jakis czas temu kupilem w nim lodowke, piekarnik, kuchenke i okap, oszczedzajac na wszystkim jakies 700 zl (kupilem taniej niz w innych warszawskich sklepach netowych). Troche sie jeszcze potargowalem... Z dostawa bylo wszystko OK: zapakowany oryginalnie sprzet, gwarancje z pieczatkami, faktura, wniesienie gratis... Teraz bede chyba kupowal u nich telewizor :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vojtask Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? 09.09.04, 19:38 Właśnie kupiłem zmywarkę Siemens w www.megamedia.pl. Ceny konkurencyjne, niestety trzeba uiścić opłatę za przesyłę kurierską. Kupić, nie kupić; sprawdzić nie zaszkodzi - może mają coś taniej niz inni PZDR V. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.icpnet.pl 11.09.04, 11:53 a ja zebrawszy ceny internetowe, kupiłem sprzet w sklepie za rogiem. cenu obniżyli ponizej cen w internecie o kilkaset z ł. wszystko wniesine do domu gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostkiewicz Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.04, 00:07 A co sądzicie o: www.best-media.pl? Ktoś u nich kupował, są bez zarzutu? Odpowiedz Link Zgłoś
white_rabbit Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? 29.09.04, 15:22 www.agdrtv.com Kupowalam okap :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssaczek Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.04, 05:14 www.rtvmedia.istore.pl/sklep,998,9069054,18017993804916,,,pl-pln,0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko_ok Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? 05.10.04, 10:28 Kupna przez www.kuchnia.waw.pl nie polecam już nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregyoda Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 07:46 A czemu Mieszko? Spalili sprawę???? Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko_ok Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? 06.10.04, 12:05 Sklep odmówił wymiany sprzętu po stwierdzeniu, że dostarczył go w nienaruszonym opakowaniu fabrycznym. A w środku był subtelny bubelek. Notabene producent wypiął się także proponując odpłatną naprawę własnego bubla. Ale nie popuszczam... Najlepsza rada: - przy przyjmowaniu sprzętu należy sprawdzić każdy szczegół i nie odkładać tego na później, - nie płacić w przypadku stwierdzenia najdrobniejszego uszkodzenia lub jakiejkolwiek wady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostkiewicz Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 14:12 O shit!Wczoraj przysłali mi zlewozmywak tegranitowy az ze Szczecina, ale obejrzałem i wszystko było ok! Co do kuchnia.waw.pl to nie spodziewałem sie że lećą w przysłowiowego ... i tak zagrają?! Odpuszczam więc sobie ich... bez żalu... Znajdą się lepsi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekin Kupilismy w necie jest OK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 21:11 www.centrum2000.pl. Bardzo dobre ceny mieli (2 tyg. temu przynajmniej). Konkretna obsluga. Dowiezli bezplatnie do domu (Wroclaw). Arek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kumix Re: Kupilismy w necie jest OK IP: 217.96.18.* 11.10.04, 10:00 www.mfe.pl lub www.mfe.com.pl są z wawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 16:22 Jeśli okap to polecam sklep www.okap.pl - mają świetny design okapów i super ceny. Obsluga też bardzo fajna. Wszystko doradzą - naprawdę się znają na tych okapach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 08:18 Ty Adrian, co taK reklamujesz te okapy wszędzie??!Płacą Ci za to?! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 12.10.04, 10:59 a www.maksmedia.pl ? Kupował ktoś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 09:43 Na mkasmedia jest drogo! Lepiej na eagdrtv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Człowiek chciał pomóc i masz ci los..:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 12:42 Naprawdę pierwszy raz spotkałem się z taką obsługą w necie. Stąd to polecenie sklepu - poprostu jestem im wdzięczny za super okap i już! Chciałem pomóc, bo w necie ciężko trafić na uczciwych ludzi - no ale jak widac mylnie zostały odczytane me zamiary... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbklim Re: strona agdrtv.net IP: *.warynski.net / *.warynski.net 22.11.04, 19:34 czy kupowaliście w sklepie: www.agdrtv.net z tego co widzę maja najnizsze ceny chociaż niezvyt bogata ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQRYQ Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.aster.pl 24.11.04, 10:28 fajnie ze powstal taki watek i wogole tyle osob powpisywalo rozne adresy. ja tez przegladalem neta pod wzgledem dostepnego towaru i cen proponowanych przez rozne strony. niektorych tu zapisanych przez internautow jeszcze nie odzwiedzalem ale niechybnie to zrobie. przechodzac do plety to dziwi mnie fakt QWERT ze sprzedali ci w zwyklym osiedlowym sklepie towar tanszy niz oferowany przez neta. ogolnie wiadomo ze w necie nie ponosza polowy kosztow takich jakie musi ponosic zwykly sklep ( czynsze, personel, oplaty ) wiec za bardzo nie chce mi sie wierzyc w to ze sprzedali ci cos jeszcze taniej o kilkaset zlotych. z moich dotychczasowych wyliczen odwiedzanych stron wynika ze najtanszy sprzet oferuje www.maximedia.pl patrzylem na piekarniki, lodowki,pralki. tak przy okazji niektore sklepy w necie maja w ofercie nawet plytki ceramiczne , wanny i inny podobny sprzet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostkiewicz Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 11:49 Ludzie! Kurna, żadne maksmedia czy inne topmarket.pl! SPrawdźcie tu i ówdzie, a na pewno na best-media bedziecie mieli najlepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibiribi Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.plj.com.pl 09.12.04, 16:56 ja się orientowałam na dwa e-sklepy: maximedie i topmarket, raz jeden raz drugi mial lepsze ceny, no ale ostatecznie kupilam w maximedia, na 2 sprzetach (lodowa i pralka) oszczednosc ok. 1 tys w porownaniu z sklepami w realu. PS: przed zakupem zagladalam tez na inne, polecane tu e-sklepy i wypadaly bladziej niz w/w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostkiewicz Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 07:31 Nie gadaj bbiribi, bo na pewno nie sprawdzałeś best-media! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibiribi Re: GDZIE KUPIĆ SPRZĘT KUCHENNY W INTERNECIE? IP: *.plj.com.pl 13.12.04, 14:39 Właśnie sprawdzilam <www.best-media.pl>, ceny porownywalne. Nie widze kolosalnej róznicy. Wiec uwazam, ze godne polecenia są: www.maximedia.pl i www.best-media.pl ( z czego tej drugiej firmy nie sprawdzalam na sobie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmyn Re: Polecam sklep centrum2000 IP: *.warynski.net / *.warynski.net 13.12.04, 22:23 Z czystym sumieniem polecam zakupy w tym sklepie. Co dopiero odebrałam piekarnik pod zabudowę, bez problemów, negocjowana cena (na moim osiedlu proponowano mi o 500 zł drożej a w Media Markt - cena była wyższa nawet o 900zł, w innych sklepach internetowych cena była wyższa o 200-300zł). Pani bardzo miła i z gatunku wiedzących o czym mówią. Sprzęt odebrałam osobiście we Wrocławiu (sklep raczej niepozorny ale nie o wystrój tutaj chodzi)bo miałam parę spraw do załatwienia w tym mieście ale sklep proponuje transport do 35kg za 20 zł brutto.Myślę,ze warte zachodu tym bardziej,ze inne firmy proponują 50-80 zł za sam transport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostkiewicz Re: Polecam sklep centrum2000 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 09:52 Może i ceny są porównywalne dla beste i maxi przy pojedynczych produktach, ale ja wziłąme od razu full sprzętu i tylko w best medii udało mi się w ytargować największy rabat i transport gratis z wniesieniem! Więc sami widzicie dlaczego polecam własnie best-media.waw.pl! Są po prostu the best! Aha, i to nie jest kryptoreklama, bo tę firmę bardzo trudno namierzyc w wyszukiwarkach! Trzeba trochępogrzebać! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: Polecam sklep centrum2000 15.12.04, 21:32 podajcie mi strone do tego best-media bo za cholere nie moge sie dogrzebac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostkiewicz Re: Polecam sklep centrum2000 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 07:33 www.best-media.pl Jak kupisz parę rzeczy od razu i dobrze się potargujesz to na pewni taniej i lepszej oferty nie znajdziesz w necie.(moim skromnym zdaniem) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: Polecam sklep centrum2000 16.12.04, 15:55 co sta strona nie "chodzi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQRYQ do GOSTKIEWICZA I KASIPRO IP: *.aster.pl 16.12.04, 20:48 po pierwsze kasiu musisz cos miec z netem bo mi strona best media sie otwiera. po drugie nic nie stracilas na tym poniewaz mam tansze firmy w necie. sam rozgladam sie za sprzetem do kuchni i lazienki interesuje mnie sprzet do zabudowy i odwiedzilem juz duzo zwyklych jak i internetowych sklepow. niestety panie gostkiewicz sa tansze firmy od best media pozatym ta firma ma malo sprzetu jak zauwazylem elektroluxa. roznice w cenach miedzy sklepami internetowymi nie sa wielkie. z pobieznych ogledzin strony best media moge powiedziec ze maja drozsze okapy i piekarniki niz np w firmie www.topmarket.pl czy najtanszej moim skromnym zdaniem na rynku firmie www.hoopla.pl pozdrawiam i zycze wytrwalych poszukiwan. mam nadzieje ze ktos dopisze nazwe jeszcze tanszej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś