Dodaj do ulubionych

luksusowe meble kuchenne, jakie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 19:27
Jakie firmy polecacie? zależy mi na wysokiej jakości, b. dobrym wyglądzie i braku problemów przy realizacji. Chciałaby coś naprawdę dobrego, a na razie nie mam rozeznania w rynku, napiszcie proszę swoje typy najlepiej wraz z orientacyjnymi cenami:)
Obserwuj wątek
    • clas_sic Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? 10.01.11, 15:52
      dla jednych luksusem jest BRW dla innych meble wykonywane na indywidualne zamówienie.
    • Gość: martyna Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.11, 14:21
      już się zorientowałam w temacie, raczej nie chodziło mi o brw, znalazłam siematic i poggenpohl.
      • daniel78911 Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? 11.01.11, 16:27
        wg. ciebie cos co jest kosmicznie drogie jest wystarczająco dobre aby te kuchnie mialy taka wartość ?
        • clas_sic Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? 11.01.11, 18:30
          :) czasem ktoś potrzebuje dać się oskubać z kasy, żeby mieć poczucie posiadania najlepszych mebli na świecie...
          • daniel78911 Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? 11.01.11, 19:16
            wiesz jak kogoś stać to czemu nie. ale np. ja bym wolał szwedzkie meble kuchenne które są tak naturalne ze np. front z drewna czereśnia na początku był jasny a po kilku latach ta kuchnia dojrzała i miała ciemniejszy odcień ale to prawdzie drzewo afrykańskie i to jest różnica za która mogę zapłacić a jakość bardzo wysoka mam szafke z tej fabryki ma już 15 lat i chodzi bez problemu. co prawda w polsce szwedzkie meble są mało popularne fabryka nazywa się tibro kok można popatrzeć na WWW. ale za niemieckie meble powyżej 50 tyś zł bym podziękował. Może dlatego że różnica pomiędzy meblami polskimi które załóżmy będą kosztować 25 tyś zl (zakładam że to są te same kuchnie i ceny również orientacyjne) to nie ma różnicy dla normalnej gospodyni domowej :)
            • joanka-r Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? 18.03.11, 14:15
              '' prawdzie drzewo afrykańskie''
              odkąd to czereśnia jest drzewem afrykańskim?
    • Gość: martyna Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 13:51
      dziękuje za odpowiedzi, co do tego czy droga kuchnia jest warta swojej ceny, to trudno się wypowiedzieć, różnice na pewno są w szczegółach, które dostrzega się już przy używaniu mebli.Kuchnie siematic są piękne, jakość wysoka, tak jak i cena ok 100000 więc raczej do domu "docelowego", który jeszcze przede mną. Hacker podoba mi się, ale nie wiem jaka to jest linia Emotion, spotkałam systemat i classic.
    • piere30l Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? 08.02.11, 19:35
      Polecam, Lifa design
    • grobur Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? 24.02.11, 15:31
      To chyba zależy w znacznej mierze od stylu w jakim będziesz urządzała kuchnię. Wiele firm specjalizuje się w produkcji konkretnych mebli kuchennych. To co będzie pasowało do kuchni nowoczesnej nie koniecznie musi sprawdzać się w prowansalskiej itp.
      • Gość: gosc Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? IP: *.dolsatbelchatow.pl 08.03.11, 14:55
        Ja znam super wykonawce mebli kuchennych na wymiar. Mozna mu pokazac fotke kuchni jaka chce sie miec, zrobi emailowo wycene za darmo. Naprawde dokladny, precyzyjny, potrafi swietnie doradzic i napewno ceny konkurencyjne w stosunku do studi meblowych w Wawie.
        • kaja.26 Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? 18.03.11, 10:19
          ja, mimo swojej wielkiej sympatii do firmy mebleartdom, zdecydowanie polecam kuchnie z RUSTA. Oczywiście jakość bezdyskusyjna, świetni projektanci i designerzy, kwestia solidności montażu często zalezy natomiast od ekip. Ale ogólny wygląd- bajka!
          Salony znajdują się w każdym większym mieście.
    • Gość: znawca Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? IP: 94.75.112.* 25.09.11, 20:33
      Każda firma stolarska nie mająca studia mebli kuchennych tylko zakład stolarski jest dwa razy tańsza od studia z prostej przyczyny - studia kuchenne zamawiają meble w zakładach stolarskich a naiwni płacą!
      Nie chwal się corianem bo nowością to był 10 lat temu!!!
      • Gość: Gość Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? IP: *.146.174.186.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.09.11, 23:23
        Drogi Znawco kilka chwil temu uprawiałeś antyreklamę Rustowi. Teraz studiom kuchennym wychwalając stolarnie.
        Rozumiem, że jesteś super dobrym i tanim stolarzem.
        Jeśli zatem tak jest proszę o podanie namiarów. Sprawdzimy czy rzeczywiście jesteś taki dobry. Sprawdzimy jakim parkiem maszynowym dysponujesz, sprawdzimy ceny, jakość, a później zrobimy jeszcze weryfikację na forach.
        Zapytamy o opinie forumowiczów i zobaczymy, co będzie. Może być?
        Pozdrawiam.
    • Gość: gostka Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.11, 23:30
      Fajne stronki , nie moglam sie oderwac rozejrze sie za nimi gdzies na polodniu kraju ;-)
    • Gość: Gość Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? IP: *.204.113.103.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.11.11, 19:07
      Zenek, czy ty wiesz, co znaczy przymiotnik "luksusowe" ?
      • Gość: tomek Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? IP: *.net.e-net24.pl 24.11.11, 17:20
        wlasnie przejzalem stronke zenka ..... zenek nie wie , bo i skad :-))
        • Gość: tomek Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? IP: *.net.e-net24.pl 24.11.11, 17:23
          ale do blokow to calkiem calkiem
          • pamana Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? 12.12.11, 22:28
            Bo do bloków to luksusowych nie sprzedają ?
    • Gość: michal Re: Najlepsze meble i wyspy kuchenne inspirowane IP: *.96.244.35.tvksmp.pl 02.01.12, 11:52
      Świetnie wyglądają takie meble łazienkowe - www.e-inclusive.pl/Meble-%C5%82azienkowe/Meble-%C5%82azienkowe.html ale to gotowe zestawy, a nie na wymiar.
    • Gość: Gosć Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? IP: *.182.11.124.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.02.12, 16:12
      Spam, spam i jeszcze raz spam. Już Wam (firmie RUSTIC) pisałem, że oszukujecie ludzi tymi wpisami w których udajecie zadowolonych pseudo klientów.
    • Gość: Gość Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? IP: *.182.60.45.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.03.12, 21:52
      Meble LUXUM to dramat. Uwaga!
      • Gość: analityk luxum IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.13, 21:11
        - spamowanie
        - wpisywanie sobie pochlebnych opinii
        - poslugiwanie sie w internecie cudzymi zdjeciami i kopiowanie produktow- dosc powazna sprawa
    • Gość: Desire Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.12, 08:28
      Nie kłam bezczelny oszuście. Bez zdania racji próbujesz oszukiwać ludzi na forum.
      Ukrywasz się pod internetem z T-mobile, ze zdrapki i oczerniasz porządnych ludzi.
    • Gość: Gość Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? IP: *.147.74.174.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.03.12, 12:52
      Czytaj proszę uważnie:
      forum.gazeta.pl/forum/w,653,131719316,131719316,Kuchnie_Haecker.html
      forum.gazeta.pl/forum/w,653,120658727,133949934,Re_luksusowe_meble_kuchenne_jakie_.html?wv.x=2
      Nikogo nie promouję. Jestem przeciwny spamerom i rozżalonym klientom, którzy traktują to forum jak śmietnik.....
    • Gość: Gość poszukujący Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? IP: *.connected.pl 05.03.12, 14:56
      Problem w tym, że nie widzę wyzwisk w przedmiotowym temacie. A , że ktoś kiedyś...
      Meble firmy XYZ to tragedia! Uwaga! To ma być nic nie ważąca opinia? Nawet gdybym w ramach zadowolenia, polecił firmę, a ktoś wstrętnie mnie zaatakował, pisząc zupełnie coś odwrotnego, krzywdzącego, to też bym zareagował.
      Szukam wykonawcy od kilku dni. I zamiast coś ułatwić, internet zrobił mi tylko mentlik w głowie.
      Nie chcę płacić prowizji architektom, studio kuchennym itp. Chcę, dobrej firmy, która poradzi sobie z gięciami, Corianem, lakierem w paski i naturalnym fornirem oraz kilkoma systemami.
      Mam projekty szukam wykonawcy. O statecznym wyborze, przebiegu i efekcie napiszę, o ile za miesiąc czy dwa sobie przypomnę. Pozdrawiam
    • Gość: Gość poszukujący Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? IP: *.connected.pl 05.03.12, 16:31
      Nie widzę, aby Ktoś Cię atakował . To raczej Ty atakujesz, to chyba jest ta Twoja pasja...
      Nie rozumiem dlaczego mnie człowieku atakujesz? Jaki masz w tym interes?
      No i bardzo mi się podobają właśnie lakiery ceramiczne. Mam wyposażenie na jachcie, właśnie w lakierach ceramicznych... Nie wiem, czy to zarzut? Raczej pochwała ! Szkoda, że jestem mało rozgarnięty jak piszesz i zamiast Ci dziękować, uważam za zwykłego chama.
    • Gość: olaf Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.12, 18:40
      gość - nasz forumowy samozwanczy Chuck Noris jest niczym mały razdrażniony piesek.. Atakuje na oślep ,lepiej go ignorowac bo będzie kąsał :))
      • Gość: Gość Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? IP: *.180.44.6.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.03.12, 19:22
        Jest i firma RUSTIC!
    • Gość: Andy Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.12, 19:41
      gosciu, kto cie spuscił ze smyczy?:))
      • Gość: Gość Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? IP: *.204.73.173.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.03.12, 01:38
        - tacy spamiarze jak Wy.
    • Gość: Andy Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.12, 19:50
      A i gratuluje Martynie wyboru mebli do kuchni. W końcu wybrała Haeckera...! Jak tego gosc mógł nie zauważyć ...:)))??? Teraz dopiero będzie gryzł ..:)) naprawde bedzie komicznie za chwile...
    • Gość: Gość Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? IP: *.204.73.173.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.03.12, 01:36
      Desire,
      rzeczywiście Ci się udzieliło....
    • blue_amelia Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? 31.03.12, 23:22
      przeciez napisala kilka postow wyzej ze juz zrobila te kuchnie hahaha
      nie chce sie czytac calosci watku? ;P
    • Gość: Justa Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.05.12, 16:57
      Witam, nie posiadam mebli luksusowych, gdyż mnie na takie nie stać. Jednak uwielbiam przeglądać jakieś ciekawe aranżacje. Ostatnio chcąc zrobić szafę na wymiar, odwiedziłam ekspozycje Galerii Indeco w Gdańsku i tam bez wątpienia można znaleźć luksusowe meble kuchenne. Największe wrażenie zrobiły na mnie szafki podwieszane otwierane na dotyk. Wyglądają jak błyszczące żaluzje i otwierają się z lekkością i cicho. Niesamowita była też taka "wyspa", gdzie z lekkością wysuwało się do przodu blat a pod nim "ukryty" był zlewozmywak płyta indukcyjna, a w szafce schowana zmywarka. Całość bardzo elegancka i luksusowa.. Dla osób, które mają duży dom i chcą mieć perełki na pewno godne polecenia:)
    • Gość: Do KUUK Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? IP: *.30.82.71.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.08.12, 21:23
      Dajcie spokój z tym spamem!
    • Gość: Patryk Re: luksusowe meble kuchenne, jakie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.12, 23:24
      Czy ktoś się orientuje ile trzeba dopłacić do takich mebli?
    • Gość: torem Re: luksusowe kuchnie z Corianu IP: *.centertel.pl 31.12.12, 23:02
      Oki doki Panie Boffi, tylko proszę mi wytłumaczyć, jaka jest przewaga corianu względem dużo tańczego granitu? Plastikowy wygląd?
      Dla mnie jedyną zaletą jest możliwość tworzenia fikuśnych kształtów bez widocznych łączeń. Ale w standardowej kuchni liczba takich łączeń to 1-2, więc (moim zdaniem) do przeżycia.

Pozdrawiam,
      T
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka