laeva 17.06.17, 22:53 Wita, prosze o sugestie. Zamierzam kupić kabinę składaną, mam kilka opcji: Rea, Radaway,Deante, Veldman. Czy ktoś mi doradzi , lub odradzi?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaceknowy59 Re: kabina prysznicowa składana 18.06.17, 20:15 A jakie jeszcze wymagania ma spełniać ta kabina? Odpowiedz Link Zgłoś
barefoot_duck Re: kabina prysznicowa składana 20.06.17, 10:20 Doradzić nie doradzę, ale odradzę od razu Rea, Veldman i Deante - naprawdę tandeta made in China. Nie żebym coś do produkcji w Chinach miała, bo wielu nawet renomowanych producentów tam robi, ale jest jakość i "jakość". Radaway jest dość ok, co ciekawe ich kabiny w niższych cenach występują w marketach pod marką Irydum/Irydium. Rozważałaś Huppe? Bardzo dobre kabiny. Odpowiedz Link Zgłoś
kabina Re: kabina prysznicowa składana 10.03.19, 19:01 A jeżeli miałabyś wybrać pomiędzy REA Solar Black czy REA Fargo, a VELDMANem? Której firmy będzie bardziej stabilna i lepiej zrobiona? Odpowiedz Link Zgłoś
barefoot_duck Re: kabina prysznicowa składana 12.03.19, 22:30 Żadną z naciskiem, że Veldman nawet za dopłatą nie. Dopłaciłabym do Radaway czy New Trendy. A jak już by musialo być budżetowo, to kupiłabym w markecie - tam przynajmniej masz pewność, że masz do kogo iść z deklaracją lub po części za 5 lat. Jakość nie będzie gorsza (o ile nie lepsza) od tej Rei, a bezpieczeństwo większe. Poza tym nie dopłaciłabym za sam czarny profil w kabinie, który za 5 lat będzie równie modny, co teraz różowe marmurkowe płytki i kabiny ze szkłem w kwiatki. W tych pieniądzach ci czarna Rea kupujesz bardzo dobry model Radaway (pod marką Irydium). Odpowiedz Link Zgłoś
petertxt Re: kabina prysznicowa składana 24.11.17, 15:27 słyszałem dobrze o Radawayu, sam kupiłem REA myspace double składaną i jestem srodze zawiedziony jakością i poziomem obsługi przez firmę, którą zamierzam obchodzić szerokim łukiem Odpowiedz Link Zgłoś