Dodaj do ulubionych

3 suszarki do ubrań do wyboru i nadal nie wiem?

23.02.18, 18:13
Czytam i czytam i nie potrafię wybrać, bo w każda ma coś albo nie ma jakiegoś programu. Może ktoś doradzi :)
1. www.euro.com.pl/suszarki/electrolux-edh3897sde.bhtml
W tej brak programu outdoor/kurtki np. z membraną, klasa wydajności skraplania A
2. www.euro.com.pl/suszarki/siemens-iq700-wt45w561pl.bhtml
w tej nie ma programu zimne powietrze/wietrzenie, niższa klasa skraplania B
3. www.euro.com.pl/suszarki/samsung-dv90m6200cw.bhtml
Brak programów parowych, klasa skraplania B

Na co zwrócić uwagę, który program pominąć?

Obserwuj wątek
    • izak31 Re: 3 suszarki do ubrań do wyboru i nadal nie wie 08.03.18, 14:08
      A zastanawiałaś się nad boschem serią homeProfessional?
      • sdec Re: 3 suszarki do ubrań do wyboru i nadal nie wie 08.03.18, 19:50
        Bosch WTY87783PL HomeProfessional - ten model już można kupić dużo taniej nić wcześniej. Teraz juz mam ją na liście. Nadal nie umiem wybrać/
        • sdec Re: 3 suszarki do ubrań do wyboru i nadal nie wie 08.03.18, 19:51
          Ma ktos ten model?
          • izak31 Re: 3 suszarki do ubrań do wyboru i nadal nie wie 09.03.18, 07:48
            Ja w poniedziałek bedę miec wtyh7703Pl. mogę napisać po kilku dniach jak się użytkuje
            • izak31 Re: 3 suszarki do ubrań do wyboru i nadal nie wie 09.03.18, 07:49
              pomylilam się WTYH7780PL
              • sdec Re: 3 suszarki do ubrań do wyboru i nadal nie wie 09.03.18, 18:56
                To proszę o programy i ich użyteczność. Jak się sprawuję wstępnie, czy programy są dobrze dobrane, czy nie przeszkadza brak funki parowych. Będę bardzo zadowolona.
                • sdec Re: 3 suszarki do ubrań do wyboru i nadal nie wie 14.03.18, 21:43
                  I jakie 1-wsze wrażenie?
                  • izak31 Re: 3 suszarki do ubrań do wyboru i nadal nie wie 15.03.18, 07:35
                    Jeszcze nie wiem bo nie mam jeszcze sprzętu. dostawa się opóźniła i bede mieć jutro :-). w weekend siedze w domu i wszystko co mi wpadnie w rece piorę ;-). Pamiętam aby napisac :-)
                    • izak31 Re: 3 suszarki do ubrań do wyboru i nadal nie wie 17.03.18, 06:11
                      Nie napiszę bo nie dostałam sprzętu...nie polecam sklepu Mediaexpert....
                      • izak31 Re: 3 suszarki do ubrań do wyboru i nadal nie wie 20.03.18, 08:12
                        Już mam. dostałam wczoraj :-). Na razie używałam jej do suszenia cienkiej narzuty. Najpierw ją wrzuciłam na suszenie zimnym powietrzem aby pozbyć się psiej sierści. Super sprawa tylko chyba ustawiłam za krótki czas bo 20 min. Po szybkim praniu narzute suszyłam na zwykłym ciepłym programie przez 30 min. narzuta była sucha a w filtrze było jeszcze wiecej siersci i kurzu. ile tego syfu jest na tych tkaninach? Dzis się zajmuje pościelą i ręcznikami :-). Tylko jedna uwaga - suszarka jest głośna.
    • izak31 Re: 3 suszarki do ubrań do wyboru i nadal nie wie 26.03.18, 08:09
      Mam już tydzień i KOCHAM, KOCHAM, KOCHAM....Cudowny sprzęt. jednego dnia 4! wsady z pralki wyprane, wysuszone i schowane w szafach...żadnego prania w salonie, zadnych szmat na widoku a ile kurzu wyciagneła z tkanin...niesamowite....
      KUPUJ będziesz zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka