kuc_jac 06.02.05, 17:39 Witam, zna ktoś może sklepy internetow z materiałami budowlanymi - chodzi o wykończenie mieszkania - farby, kleje, maty grzejne itp. Jestem z Warszawy. Pozdrawiam Jacek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: juka Re: Czy są wogóle sklepy internetowe z mat. bud.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 19:40 A ja myślałem że Warszawa to miasto i są tam sklepy czy hurtownie a tu się okazuje że to zadupie i trzeba w necie szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: warszawiak Re: Czy są wogóle sklepy internetowe z mat. bud.? IP: *.aster.pl 06.02.05, 19:55 wcale nie trzeba szukac zwyklych sklepow bo jest ich pelno w warszawie przedmowcy chodzilo o sklepy internetowe ze wzgledu na ceny przez nie oferowane. sam sie zastanawiam nad kupnem sprzetu agd w takim sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: juka Re: Czy są wogóle sklepy internetowe z mat. bud.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 20:28 To znaczy że lubicie kupować kota w worku. Odpowiedz Link Zgłoś
kuc_jac Re: Czy są wogóle sklepy internetowe z mat. bud.? 07.02.05, 08:51 Dlaczego tak uważasz? Po co mam tracić godziny i jeździć i sprawdzać ceny w iluś tam sklepach? Może Ty masz tyle czasu ale jeśli się pracuje w tym zadupiu Warszawie od 8 do 19-20 to sorry. A do zwykłego sklepu idę raz, wybieram sobie konkretny model i już wiem czego chcę. Patrzyłem w wątku sąsiednim odnośnie agd i ceny w tych sklepach są sporo niższe niż np w media czy conforamie gdzie wczoraj byłem. Ponadto jeśli chce sobie założyć jakiś budżet na to czy tamto to sobie siadam i liczę ceny z netu. Te sklepy zazwyczaj będą tańsze bo mają mniejsze koszty. I ostatnia rzecz. Zobacz jaka to wygoda. Wciskam kup i sprzęcik wjeżdza do chatki. Po co mam kombiowac jak dowieźć worek szpachli, kafelki itp. Takie są teraz czasy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś