GoĹÄ: panda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:56 Czy ktoś kupował meble do kuchni w Kalwarii?. Ciekawa jestem czy rzeczywiście ceny sa niższe od tych w Krakowie o 40 %. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: mła Re: meble z Kalwarii Zebrzydowskiej IP: *.zax.pl / *.zax.pl 21.04.05, 17:56 na pewno tańsze. skoro np. w Jędrzejowie za metr kuchni płacisz średnio 500zł taniej niż w Krakowie, więc pewnie i w Kalwarii ceny niższe Odpowiedz Link Zgłoś
4sharma Re: meble z Kalwarii Zebrzydowskiej 30.05.13, 11:57 ja kupowałam meble z Kalwarii od firmy Meblosław-może i były trochę tańsze-ale to trochę wyszło w jakości.jakość straszna mebli, producent próbował oszukać mnie na grubości blatu, na obrzeżach blat miał 4 cm a poza już tylko 2-powycinany.szuflady miały być firmy Blum, założył jakiejśc innej firmy-bo cytuję "miał dostęp".Finał taki że producent przestał reagować na moje reklamacje-korpus szafki pod kuchnią popękał a mebli używam kilka miesięcy.... Odpowiedz Link Zgłoś
wiktor.majewski37 Re: meble z Kalwarii Zebrzydowskiej 10.07.23, 20:30 Stół do kuchni czy tam do salonu fajna opcja venotto.pl/katalog-mebli/stoly/ Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszsuchocki Re: meble z Kalwarii Zebrzydowskiej 14.09.23, 09:58 ja kupowałem meble z phu-gral.eu/ i bardzo polecam tanio i dobra jakość Odpowiedz Link Zgłoś