Dodaj do ulubionych

Jaka kabina w granicach 2500zł?

IP: *.forcom.com.pl / *.forcom.com.pl 12.07.05, 10:52
Witam,

Muszę szybko kupić kabinę prysznicową (80x80). Chciałbym przeznaczyć na to około 2500zł (bez brodzika). Myślałem o kabinie Akcent Koła z Reflexem. A może w tej cenie można dostać coś lepszego? Aquaform Java, coś Ravaka? Inne?

Czy profile w kolorze srebrnym mają jakiś inny walor poza estetycznym? Czy też dopłaca się kilkaset zł. za kolor?
Obserwuj wątek
    • Gość: piotr Re: Jaka kabina w granicach 2500zł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:07
      witam!
      aquaform java nie jest lepsza od koła
      pozdrawiam
      piotr
      • lw73 Re: Jaka kabina w granicach 2500zł? 12.07.05, 11:54
        Witam
        Bez problemu raczej będziesz mógł wybrac coś z Ravaka
        Pozdrawiam
        Marek
        • Gość: Arek Re: Jaka kabina w granicach 2500zł? IP: *.forcom.com.pl / *.forcom.com.pl 12.07.05, 12:05
          Tylko czy warto z Ravaka? Czy mają lepsze kabiny niż Koło w tym przedziale cenowym?
          • Gość: Pio Re: Jaka kabina w granicach 2500zł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 13:12
            mam kabine z ravaka, wczesniej byl na jej miejscu sanplast, ktory z hukiem
            wylecial na smietnik po 6 latach, nie ma porownania jesli chodzi o jakosc
            materialow i latwosc doprowadzenia ravaka do porzadku, polecam! moj Ravak byl
            za okolo 1500 PLN, mysle ze i drozsze modele sa grzechu warte, bo ta firme
            polecali mi i znajomi i tzw. `fachowcy`, nie zawiodlem sie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka