Gość: kaszka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 17.08.05, 07:19 Niestety, wyszła nie taka jak miała być. Miała być cytrynowa, jest brudnobiała. Chciałabym ją przemalować na żółto. Czy ktoś wie, jakiego środka możnaby użyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jela Re: Czy można przemalować fugę? IP: 193.28.230.* 18.08.05, 08:41 Mnie też interesuje ten temat, czekam na odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: Czy można przemalować fugę? IP: 82.143.140.* 18.08.05, 13:24 można ja wyskrobać i połążyć nową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszka Re: Czy można przemalować fugę? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.08.05, 13:46 Sorry, ale nie oczekuję takich "mądrości". Tyle to wie moje 7-letnie dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Czy można przemalować fugę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 11:26 ja tylko wiem, że jak Ci partacze kładą fugę zaraz po położeniu kafelków, to jasna fuga robi się brudna, bo miesza się z tym klejem. To tak w celu wyjaśnienia skąd może się brać "brudny" kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszka Re: Czy można przemalować fugę? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.08.05, 12:25 Zdaje się że sama znalazłam odpowiedź, na razie tylko teoretyczną. Załączam link www.ultrament.pl/czyszczenie_i_pielegnacja/index.php Odpowiedz Link Zgłoś