zpawelki 14.12.05, 10:28 Co sadzicie o tych sklepach internetowych ?? Maja produkt ktory chce kupic w dobrej cenie, taneij w Merkury ale czy sie skusic ?? W sklepei musialbym zaplacic 300 zl wiecejwiec widac ze sie oplaca. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uasiczka Re: TOPMARKET i MERKURY ?? 14.12.05, 12:48 próbowałam topmarketu - nie polecam - czekałam na towar 2 tygodnie (miał być w 3 dni) i się nie doczekałam, generalnie bałagan mają po tygodniu dzwoniłam i nie wiedzieli co zamówiłam czy to jest czy nie ma, czy będzie czy nie... zadzwoniłam do producenta - dostałam namiar na dystrybutora (hurtownię) i tam kupiłam o 40 złotych więcej niż w topmarkecie a o 300 zł taniej niż w sklepie... Odpowiedz Link Zgłoś
anna233 Re: TOPMARKET i MERKURY ?? 14.12.05, 14:18 Ja kupowałam pralkę w TOPMARKECIE i jestem bardzo zadowolona.Zamówienie zrealizowane bardzo szybko,telefonicznie umówiony termin i godzina.Dostawca telefonicznie informował,że jedzie z towarem i będzie za ...minut i nieodpłatnie pomógł przy wnoszeniu.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: majka Re: TOPMARKET i MERKURY ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 15:24 Poczytaj opienie na www.ceneo.pl o tych sklepach. Sama sie przekonasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: TOPMARKET i MERKURY ?? 14.12.05, 17:47 Fajna ta porównywarka cen, nie wiedziałam wcześniej, że coś takiego istnieje. Parę rzeczy, które chce kupić znalazłam po niższych cenach, tylko cena jednej rzeczy była najtańsza w sklepie, ktory nie jest tam uwzględniony. Ale ile czasu to zaoszczędza! Super. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi.25 Re: TOPMARKET i MERKURY ?? 14.12.05, 18:15 kupowalismy sporo agd w topmarkecie i cenowo super, ale realizacja trwala okolo tygodnia i panowie ktorzy to rozwozili mieli pojawic sie w godzinach miedzy 18tą a 21szą, przybyli tuz przed polnocą :-P ale wszystko bylo ok i uczciwie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aneba1 Re: TOPMARKET i MERKURY ?? 14.12.05, 18:20 Jeśli chodzi ceny to faktycznie jest duzo taniej (topmarket)ale z realizacją zamówienia już gożej.Jesli masz dużo czasu to możesz zaryzykować (można tez odebrać osobiście) ale jesli zależy ci na czasie to nie polecam bo zdrowo sie naczekasz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zpawelki Re: TOPMARKET i MERKURY ?? 13.01.06, 12:20 Witam Kupilem piekarnik, dzwoniac okazalo sie ze maja go na magazynie oryginalnie zapakowany zamowilem w piatek moglbyc jkuz w sobote ale ze wzgledu ze dostarczenie towaru jest doprzsze w sobote przywiezli w Poniedizalek wiec super. Co rpawda pozniej znalazlem ten piekarnik taniej w innym sklepeie ale to szczegol ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amhali Re: TOPMARKET i MERKURY ?? 13.01.06, 20:42 Ja kupilam kilka sprzetow przez topmarket - wszystko milo i sympatycznie. Owszem czesc sprzetow musieli zamawiac, ale zmiescili sie w stwoim deklarowanym terminie realizacji, z dowozem tez problemow nie bylo. Dzialanie sprawdze jak mi kuchnie zmontuja ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś