Dodaj do ulubionych

TOPMARKET i MERKURY ??

14.12.05, 10:28
Co sadzicie o tych sklepach internetowych ??
Maja produkt ktory chce kupic w dobrej cenie, taneij w Merkury ale czy sie
skusic ?? W sklepei musialbym zaplacic 300 zl wiecejwiec widac ze sie oplaca.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • uasiczka Re: TOPMARKET i MERKURY ?? 14.12.05, 12:48
      próbowałam topmarketu - nie polecam - czekałam na towar 2 tygodnie (miał być w
      3 dni) i się nie doczekałam, generalnie bałagan mają po tygodniu dzwoniłam i
      nie wiedzieli co zamówiłam czy to jest czy nie ma, czy będzie czy nie...

zadzwoniłam do producenta - dostałam namiar na dystrybutora (hurtownię) i tam
      kupiłam o 40 złotych więcej niż w topmarkecie a o 300 zł taniej niż w sklepie...
    • anna233 Re: TOPMARKET i MERKURY ?? 14.12.05, 14:18
      Ja kupowałam pralkę w TOPMARKECIE i jestem bardzo zadowolona.Zamówienie
      zrealizowane bardzo szybko,telefonicznie umówiony termin i godzina.Dostawca
      telefonicznie informował,że jedzie z towarem i będzie za ...minut i nieodpłatnie
      pomógł przy wnoszeniu.Polecam
    • Gość: majka Re: TOPMARKET i MERKURY ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 15:24
      Poczytaj opienie na www.ceneo.pl o tych sklepach. Sama sie przekonasz :)
      • blaszany_dzwoneczek Re: TOPMARKET i MERKURY ?? 14.12.05, 17:47
        Fajna ta porównywarka cen, nie wiedziałam wcześniej, że coś takiego istnieje.
        Parę rzeczy, które chce kupić znalazłam po niższych cenach, tylko cena jednej
        rzeczy była najtańsza w sklepie, ktory nie jest tam uwzględniony. Ale ile czasu
        to zaoszczędza! Super.
        • mimi.25 Re: TOPMARKET i MERKURY ?? 14.12.05, 18:15
          kupowalismy sporo agd w topmarkecie i cenowo super, ale realizacja trwala okolo
          tygodnia i panowie ktorzy to rozwozili mieli pojawic sie w godzinach miedzy 18tą
          a 21szą, przybyli tuz przed polnocą :-P ale wszystko bylo ok i uczciwie :-)
    • aneba1 Re: TOPMARKET i MERKURY ?? 14.12.05, 18:20
      Jeśli chodzi ceny to faktycznie jest duzo taniej (topmarket)ale z realizacją
      zamówienia już gożej.Jesli masz dużo czasu to możesz zaryzykować (można tez
      odebrać osobiście) ale jesli zależy ci na czasie to nie polecam bo zdrowo sie
      naczekasz
      pozdrawiam
      • zpawelki Re: TOPMARKET i MERKURY ?? 13.01.06, 12:20
        Witam

Kupilem piekarnik, dzwoniac okazalo sie ze maja go na magazynie oryginalnie
        zapakowany zamowilem w piatek moglbyc jkuz w sobote ale ze wzgledu ze
        dostarczenie towaru jest doprzsze w sobote przywiezli w Poniedizalek wiec
        super. Co rpawda pozniej znalazlem ten piekarnik taniej w innym sklepeie ale to
        szczegol ;)

Pozdrawiam
    • amhali Re: TOPMARKET i MERKURY ?? 13.01.06, 20:42
      Ja kupilam kilka sprzetow przez topmarket - wszystko milo i sympatycznie. Owszem
      czesc sprzetow musieli zamawiac, ale zmiescili sie w stwoim deklarowanym
      terminie realizacji, z dowozem tez problemow nie bylo. Dzialanie sprawdze jak mi
      kuchnie zmontuja ;)

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka