Dodaj do ulubionych

Kuchnie z Black Red White

13.01.06, 19:31
Witam szanownych forumowiczów :)
Czy może ktoś z Was miał do czynienia z meblami kuchennymi tej firmy. Chodzi
mi o takie szczegóły jak cene, wykonanie, trwałość, estetykę itp :)
Zaczynam urzadzać mieszkanie - które obecnie jest pustostanem - i spodobały mi
się ich kuchnie a dokładnie fronty z serii CAPITAL z tym, że drewniane i jasne :)
Może ktoś z Was orientuje się w cenach ???

Obserwuj wątek
    • danaa1 Re: Kuchnie z Black Red White 13.01.06, 20:03
      www.brw.com.pl/
      • nnike Re: Kuchnie z Black Red White 13.01.06, 20:16
        I zamów sobie bezpłatny katalog ;)
        • agamama123 Re: Kuchnie z Black Red White 13.01.06, 20:18
          Ceny zdecydowanie róznia się od katalogowych:)
          My kupujemy zestaw i np w moim mieście kosztuje on 1799zł a w Warszawie
          1199zł. Ceny poszczególnych szafek wykonywanych na zamówienie tez są baaardzo
          rózne.
          • graha_g Re: Kuchnie z Black Red White 13.01.06, 20:24
            Widzę, że dla coniektórych nie wyraziłam się jasno.
            Byłam na stronie brw i mam katalog, ale jak juz napisałam interesują mnie takie
            szczegóły jak cene, wykonanie, trwałość, estetykę itp :)
          • panna_turkus Re: Kuchnie z Black Red White 13.01.06, 20:30
            a jaki zestaw kupujecie?
            • danaa1 Re: Kuchnie z Black Red White 13.01.06, 20:34
              podałam strone brw bo tam sa ceny
            • graha_g Re: Kuchnie z Black Red White 13.01.06, 20:42
              Chciałabym kupić zestaw pod zabudowę, ale zastanawiam sie o ile jest droższa od
              starego systemu. Najlepiej drewno z serii Capital, ale pewnie stanie na MDFie
              • alutka1980 Re: Kuchnie z Black Red White 13.01.06, 21:40
                mam kuchnię BRW i jestem z niej zadowolona( wykonanie ,estetyka) Niestety nie
                pamietam dokładnej nazwy tych mebelków..
                • mimi.25 Re: Kuchnie z Black Red White 13.01.06, 21:43
                  szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=brw&ile=15&sort=data_desc&spojnik=and&forum=653&poz=0&A_szukaj=temat&x=15&y=0&zywe=2
                • Gość: poker Re: Kuchnie z Black Red White IP: *.aster.pl 20.01.06, 20:07
                  ciekaw jestem jak ją długo masz ?
                  - ogólnie w branży meblarskiej meble brw sa uznawane za najgorsze
                  - meblarze mówią że brw to jak kometa zabłyśnie i zgaśnie bo nikt po kilku
                  latach użytkowania nie będzie chciał wyrzucać ponownie pieniędzy w błoto
          • mejkpis1 Re: Kuchnie z Black Red White 20.01.06, 13:13
            Witam,chciałabym podzielić się doświadczeniami związanymi z zakupem w stiudu
            mebli kuchennych Black Red White na ul. Grunwaldziej w kompleksie Top Meble.
            Po pierwsze firma ta nie wywiązuje się z terminów zawartych w umowie- my
            czekaliśmy 2 tygodnie dłużej aniżeli termin w umowei nie ponosząc z tego
            tytułu żandych kosztów i tłumacząc się tym, że "fabryka się nie wyrobiła". Po
            drugie jeżeli chodzi o bezpłatny transport to owszem jest bezpłatny ale w
            zamian trzeba zapłącić za wniesienie mebli więc...Poza tym jeżlei chodzi o
            montaż to oczywiście również firma nie wywiązała się z temrinu. Zaznaczam, iż
            o opóźnieniach nie raczył nas nikt z obsługi sklepu zaiwaodmić, wszelkie
            informacje uzyskiwaliśmy po naszej interwencji telefonicznej.Nie polecam.
            Dodam, że za meble kuchenne zapłaciliśmy ok.6000 zł + montaż
      • Gość: the3 Re: Do OBIEKTYWNEGO IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 22.01.06, 09:51
        Zastanawia mnie jedno: Piszacych pozytywnie o meblach BRW mieszasz z zbłotem (
        choć przyznaję Ci rację, że może to być reklama- bo aż tak cukierkowo to nie
        jest ) ale twoja postawa generalnie na nie też może być zastanawiająca.
        Konkurencja? Musisz przyjąć do wiadomości, że takie meble istnieją na rynku,
        mają najwiekszą sprzedaż w kraju i nie tylko i będą jeszcze długo istnieć.
        Zobacz jak firma się rozwija - przyznaję że z utratą jakości. Zgadzam się z
        Tobą, że nie jest to najwyższa półka w meblarstwie ale trochę przsadzasz.
        Jeżeli ktoś kupuje te meble, to ja rozumiem, że nie na podstawie obrazka a
        fizycznego oglądu. Skoro się decyduje ną tę grubośc płyty, tę okładzinę,ten
        blat i takie a nie inne wykończenie w takiej a takiej cenie to chyba wie czego
        chce. Widocznie takich mebli oczekuje i BRW spełnia te wymagania. Jeżeli komuś
        takie warunki nie odpowiadają to rynek meblarski jest przynajmniej teoretycznie
        wielki. Teoretycznie bo w praktyce to jest dno przynajmniej w
        Warszawie.Poszanowanie klienta żadne.Przyznaję że terminowość i jakość montażu
        zależą tylko od punktu przyjmującego zamówienie. Cenowo meble BRW mieszcza się
        w średnich cen umierkowanych w stosunku do innych firm. Podany jest oficjalny
        cennik każdej szafki więc jak ktos daje się nabijać w butlę to juz jego sprawa.
        Cennik można porównać z cennikami szafek innych firm. Pozdrawiam Obiektywnego i
        innych forowiczów.
    • elgre Przenosiny :-) 14.01.06, 13:03
      Witam,

Ponieważ w wątku nie mamy żadnych zdjęć, muszę go przenieść do Forum - Cztery
      kąty. Tam też jest sporo osób, które chętnie udzielą informacji.

Pozdrawiam i życzę powodzenia w urządzaniu mieszkania

Elgre
      • graha_g Re: Przenosiny :-) 14.01.06, 22:05
        OK - sorry za zamęt :)
        • elgre Re: Przenosiny :-) 14.01.06, 23:25
          Witam jeszcze raz,

Na Forum Czterech kątów znalazłam podobny wątek:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=7&w=34282993
          Pozdrawiam

Elgre
      • 20052006s Re: Przenosiny :-) 24.01.06, 10:30
        przecież na tym forum nie wklejamy zdjęć, więc skąd te przenosiny??
    • stokrotna Re: Kuchnie z Black Red White 20.01.06, 13:37
      Mam w kuchni meble BRW kupione 5 lat temu. Były to wtedy najtańsze meble na
      rynku z MDF które sami musieliśmy przewieżć i skręcić. Wtedy nazywały się Ola
      teraz zmieniły nazwę na NIKA.Wykonanie i estetyka były w porządku. Niestety po
      4 latach z szafek które stały obok kuchenki gazowej ( na wysokości piekarnika )
      okleina skurczyła sie i odeszła, czyli mam dwa fronty do wymiany. Dodam
      jeszcze, że kiepska ze mnie kucharka ,bardzo rzadko gotuje, a placki piekę od
      święta.
      • psotek7 Re: Kuchnie z Black Red White 20.01.06, 20:55
        Ja nie narzekam na meble BRW !!! meble byly gotowe sporo przed terminem, a
        grupa montazowa byla wspaniala!!! wszytskow ykonali w najlepszym porzadku-
        cichutko, sprawnie i posprzatali po sobie perfekcyjnie:)
        Obsluga i dotrzymywanie terminow nie zalezy bezposrednio od BRW ale i od osob,
        ktore posrednicza w sprzedazy ich mebli.
        Polecam salon kolo gminy Targowek!!! Bedziecie zadowoleni na 100 proc
        • Gość: obiektywny prawda o brw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 07:20
          spróbujcie wysłać na priv pytanie o adres studia do osoby zadowolonej z BRW

to przypadkowo okazać sie moze ze tam pracuje
          co zresztą widac z wypowiedzi

relacje są skrajnie rózne-od zupełnie negatywnych(jakosc,montaz,termin) po
          pełne zachwytu nad swietnym designem,elokwencją i inteligencja montazystów

to co w firmie pracują tylko dwie kategorie ludzi:
          -geniusze o ilorazie inteligencji 150 ikryształowo uczciwi
          -i przygłupy i oszuści ????????????
          opinie w stylu ,taka jestem zadowolona ze nie pamietam nazwy firmy ale masz tu
          telefon ..... i numer wewnętrzny do pana Kazia data urodzenia i adres

te opinie wydaja sie conajmniej dziwne (jesli nie oszukane)
          • psotek7 Re: prawda o brw 21.01.06, 11:19
            Nie pracuje w brw i n ie mam tam zadnych znajomych....moze poprostu punkt z
            ktorego korzystalam jest solidnym przedstawicielem tej firmy...Moj brat ma
            wszystkie meble z tej firmy i tez nie anrzekal. Pozdrawiam
            • Gość: obiektywny Re: prawda o brw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 07:33
              przedstawiciel moze byc wpozo ale meble sa do d............
              przezytaj inne posty na tym i nainnych forach i zobaczysz
              oczywiście sa takie opinie ze meble super
              montazysci w 3 godziny złozyli całą kuchnie
              ale to sa bzdety
              nie da rady w 3 godziny złozyc mebli z paczek ,zamontowac na ścianie,wstawic
              sprzęt do zabudowy i podłązyc go do mediów
              cuda typu bardzo dobrze,tanie i szybko .........to tylko w erze

u nich wkurzające jest to ze jak juz chyba ktos pisł
              -wstępna wycena zawsze dotyczy tylko mebli (a dzie blaty,uchwyty ,listwa
              przyblatowa,i inne np montaż
              -i ś atańsi od wszystkich
              -jak juz klient jest zdecydowany to doliczaja pozostałe 9przeciez kiedys musisz
              zapłacić i za blat i za montaż
              -wtedy są już wcale nie tańsi wręcz przeciwnie a jakość pozostaje taka jak na
              początku
              żęby cie o tym przekonać zacznij wycenę od ceny blatu i montażu (chcą nawet do
              30 % jak pisał ktos z Krakowa)
              • psotek7 Re: prawda o brw 22.01.06, 11:14
                Meble montowali mi 11 godzin bez przerwy...i montaz jest wykonany wspaniale!!!
                Koszt calkowity znalam juz na pierwszym spotkaniu. Nie wiem, moze przekonam sie
                o ich jakosci niedlugo:)ale narazie jest oki:)
              • Gość: rob Re: prawda o brw IP: *.chello.pl 23.01.06, 18:32
                Gościu troche Cie nie rozumiem albo zyjemy w innych krajach, poszedłem do salonu
                BRW pokazałem schemat kuchni, mniej wiecej to co chcialem (szafki mialem mniej
                wiecej juz ustawione). Gośc to obejrzal wprowadzil swoje poprawki pokazal
                wizualizacje, troche pozmienialismy (pokazal fajne rozwiazania). POLICZYŁ blaty,
                szuflady metaboxy, uchwyty, dodatkowe wyposazenie szafek, swiatełak , montaz,
                listwy - czyli wszystko co pisałes ze nie licza.
                Więc prosze gosciu oBiektywny nie generalizuj tak od razu. Rozumiem ze jestes z
                małego zakładziku i wku... Cie taka konkurencja. Sorry przykro mi ale wybiore w
                tym wypadku BRW.
                Rozumiem ze robiłes testy i badania na temat jakosci ich mebli w jakims
                laboratorium ?
                • Gość: obietywny rob- gościu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 08:35
                  czego gościu nie zrozumiałeś?
                  troche mnie wkurzyłeś wiec powiem ci coś!
                  nie masz o tym zielonego ani bladego pojecia mozesz sobie wiec kupowac tem
                  meble .następnym razem juz nie zrobisz tego błędu.
                  chyba ze nie uczysz se nawet na własnych błedach

ale po kolei:
                  -gosciu z BRW zrobił ci wiualizacje TA................ w programie PRO 100
                  program kóry obsłuzy nawet małpa,dołączany do wszelkich gazet typu wnetrza za
                  darmo,miedzy innymi gazeta wyborcza jakiś czas temu
                  -jest to program prostszy niz SIMS gdzie ludziki chodza sobie po mieszkaniu
                  -moje dzieci jak miały 5 lat to się nim bawiły

swietna wizualizacje -porównaj projekty któres są na forum wnetrza wykonane w
                  tym progarmie i w innych

ja w małym zakładzie projektuję w profesjonalnum programie

- i moze słyszałeś takie powiedzenie ze małe jest piekne?/

-odnośneii jakości mebli to samo co z wizualizacją!
                  przy meblach z drwwnianym frontem korpusy sobie fronty sobie
                  jak komu nie przeszkadza to OK

- odnośnie pojecia meble pod zabudowe :typówka jaka oni robią też jest pod
                  zabudowę tylko nie ci zrobią szake nietypową albo jeszcze inaczej

szafke 40 z szufladami ale z 5 szufladami i zobczysz co co ci powiedzą

wiec gościu kup sobie te meble ,to twój wybór ,
                  jak to mówia ,,twój cyrk -twoje małpy"

tylko nie przychodz tu na forum i nie płacz baranim głosem ze zle zmontowane,ze
                  2 tygodnie po terminie ...
                  poczytaj opinie klientów ,jesli opinie tych co robią cie nie przekonują

jesli nie potrafisz skorzystac z opinii tych co wcześnie popełnili ten błąd to
                  nic straconego ,zycie nauczy cię rozumu

przeciez juz sam fakt ze meble te budza takie skrajne opinie i emocje swiadczy
                  ze cos tu capi
                  • psotek7 Re: rob- gościu 24.01.06, 10:07
                    jedno jest pewne...ilu klientow tyle bedzie opinii!!! ja jestem zadowolona z
                    BRW i moj brat tez!!!
                  • Gość: rob Re: rob- gościu IP: *.chello.pl 24.01.06, 18:35
                    wrzuc na luz ZIOM

po koleji uzyje prostego slownika bo takie dobrze przemawia do ludzi. Wali mnie
                    to jakiego programu oni używaja. mam to zobaczyc na ekranie monitora SZYBKO.
                    Wiec Twoj argumet jest co najmniej nie na miejscu.
                    Piszesz ze to typówka to jaki ty robisz szafki? szafka to pudlo i fron i system
                    mocowania a nie ołtarz wita stwosza.
                    Jak bym chciał cos nietypowego to bym zrobil szafki gdzie indziej.

prosze odpowiedz na argumenty z poprzedniego posta. Jakoś nie zamilkłes.

Nie lubie tego typu maili jak Twoje wkurzasz sie ze masz silna konkurencje która
                    odbiera Ci klientów. Taki jest kapitalizm. Zaciagnij kredyt zrob dobra reklame i
                    może Twoj "mały zakład" zrobi sie dużym zakładem.
                    A tak nakrecasz się jak małe dziecko.

W sieci widziałem tyle opini zlych jak dobry a to normalne przy tak dużym
                    udziale w rynku.
                    Moi znajomi maja ich szafki i na razie nie ma problemu.
                    • Gość: obiektywny Re: rob- gościu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 20:52
                      do roba
                      ja nie musze wrzucać luzu ,ja jestem na luzie
                      robiąc takie rzeczy jak ja nie musze bac sie konkurencji bo oni nie sa wstanie
                      zrobic tego co ja wiec jak by inny segment rynku
                      to tak jakbyś mówił dentyscie ze boi sie konkurencji ginekologa!
                      absurdalne
                      poza tum moje firma (oprócz mebli ) robi jeszcze remonty,glazura ,gaz ,wszelki
                      przeróbki insalacji wiec też w tym nie moga ze mna konkurować

a czy bije się konkurencji ?
                      za długo działam w tym sektorze żeby sie bać
                      konkurencja wymusza poprawę jakości ,ciągłey rozwój firmy ,
                      ja wspołpracuje z firmami z całego kraju więc nie musze sie ich bać
                      przy okazji ze jestem w telewizji pozdrawiam firmy ;DRE,Kris_-mar, Qraś z
                      Elbląga, Marcina Ramza z Kalwarii Zebrzydowskiej,
                      anie pozdrawiam Drewpolu ze szczacina bo czekam na ofertę frontów od Targów
                      Poznańskich
                      a moja zła opinia o firmach nie tylko BRW jest związana nie z tym ze to
                      konkurencjia tylko z tym ze kiepska jakość
                      dokładnie taka sama jak kiepska jakosc projektów,wydruków,rozwiazn itp

co do duzego udziału w rynku to tez sie zgadzam
                      wiekszy jest udział w rynku towarów tanich i słabych jakosciowo niż droższych a
                      lepszych
                      dotyczy to np samochodów ,wiecej jest użytkowników fiata niz jaguara,czy meca
                      z tym sie zgadzam
                      • Gość: fan zdm Re: rob- gościu IP: *.chello.pl 24.01.06, 21:13
                        Chyba sie jednak boisz konkurencji, skoro musisz podkolorowywac fakty... a twoj nick to czysta parodia.
                      • Gość: brudny hary Re: rob- gościu IP: *.autocom.pl 24.01.06, 23:22
                        zapomniałes pozdrowic Ks. Rydzyka :D
                      • Gość: ubawiony Re: rob- gościu IP: *.chello.pl 28.01.06, 00:01
                        > przy okazji ze jestem w telewizji pozdrawiam firmy ;DRE,Kris_-mar, Qraś z
                        > Elbląga, Marcina Ramza z Kalwarii Zebrzydowskiej,

Byłeś bohaterem kolejnego odcinka "Usterki"?
                        • Gość: lpln123 Re: rob- gościu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 06:52
                          fan,ubawiony,rob i co tam jeszcze sobie wmyslisz
                          kazde forum ma swojego pajaca
                          na forum remonty jest ekipa
                          tutaj jestes ty
                          mołłbus chocaz logowac sie pod stałm nikiem łatwiej byłoby wyłapac twoje celne
                          i błyskotliwe wypowiedzi
                          nie chcałbys chyba abysmy cos przeoczyli z twojej błyskotliwej twórczości
                          • Gość: ubawiony po pachy Re: rob- gościu IP: *.chello.pl 28.01.06, 11:44
                            widze ze masz en sam problem co ekpa wawa i jarecki
                            na forum reminty
                            oni tez w kazdym kto ma inne zdanie widza tylko wroga
                            a przeciez ja cie lubi ,jestes taki pocieszny i smieszny
      • Gość: Olo Re: Kuchnie z Black Red White IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 17:46
        Tylko, że NIKA to jest coś zupełnie innego to najtańsze kuchnie BRW w cenie 800
        zł za cały komplet, a tu raczej mowa jest o meblach BRW do zabudowy :)
    • Gość: do the 3 Re: Kuchnie z Black Red White IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 10:11
      nikogo piszącego pozytynie ani negatywnie ,,nie mieszam z błotem ,,
      zastanawiam sie tylko nad skrajnie różnymi opiniami na temat tych mebli
      skrajne opinie nie sa mije o róznych forumowiczów
      neguje możliwośc złozenia jakichkolwiek mebli w 3 godziny
      jakiejkolwiek firmy
      jestem za uczciwą wycena a nie przedstawianiem ofertu jak w telefonach

100 sms za darmo wyślij sms za 50 zł
      a co do konkurencji to jestem za uczciwą

znasz chbba zasadę ze zły pieniądz wypiera dobry
      to samo z towarem (kazdym nie tylko meble) złu (tani towar) wypiera dobry
      za klika lat bedziesz skazany tylko na BRW i IKEA
      jakośc zostanie taka sama a jak nie nie bedzie małych firm to myślisz ze ceny
      zostana te same?
      • Gość: the3 Re: Kuchnie z Black Red White IP: *.wat.edu.pl 24.01.06, 14:37
        Co do czasu złożenia i wyceny w pełni się z Tobą zgadzam.
        • Gość: Iwa Re: Kuchnie z Black Red White IP: *.piasta.pl 24.01.06, 16:52
          a zna moze ktos cene mebli kuchennych z serii traffic moon trafic i street??
          • psotek7 Re: Kuchnie z Black Red White 24.01.06, 21:43
            Wejdz na ich strone...tam masz cennik-hmmm chyba:)...polecam punkt BRW przy
            gminie targowek. Solidny przedstawiciel.
            • Gość: obiektywny do fana ...BRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 22:10
              to ze tu nikt nie pisał o 3 godzinach to na co to jest dowód??
              poszukaj innych opinii o BRW to sobie znajdziesz opinie ze montowali 3-4 godzin
              całą kuchnie
              to ze ciebie nie widziałem to czy to tez oznacza ze ciebie nie ma?

moze kiedyś zrozumisz ze towar (każdy) produkowany dla masowego odbiorcy
              nie moze i nigdy nie będzie tak jak robiony na indywidualne zamówienie

jak bedzie sz potrafił odróznic wykończenie mebli standotronem i ABS lub PCV
              to bedziesz mógł odróżnić klase mebli

a dla klenta różnica jest taka ze nie łuszczą sie krawędzie korpusów i półek
              zobacz u swoich rodziców czy tak nie jest

ja bus kupił sobie rowerek to nie wiem czy chciałbys zeby z ramy zchodził ci
              lakier ,tylko troche i wtedy mozesz powiedzic ze to ci nie przeszkadza

ale jak bedziesz duży i kupisz żonie meble kóre sie rozpadaja to zrobi ci małe
              piekiełko i wtedy przypomnisz sobie i powiesz ,,jaki byłem głupi!"
              • Gość: Fan ZDM Re: do fana ...BRW IP: *.chello.pl 25.01.06, 22:01
                > to ze tu nikt nie pisał o 3 godzinach to na co to jest dowód??
                > poszukaj innych opinii o BRW to sobie znajdziesz opinie ze montowali 3-4 godzin
                >

Na to, że dyskutujesz z nieistniejącą wypowiedzią. Więc wywodzisz swoje twierdzenia z fałszywych przesłanek.

Reszta to bełkot, bez żadnej merytorycznej treści. Powiem tylko tyle - wolałbym towar dla masowego odbiorcy, niż wizytę w studio pt. "kim to my nie jesteśmy" u takiego buca, jak ty.
                • Gość: lpln123 Re: do fana ...BRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 07:38
                  Myslę tak sobie fanie brw ze argumenty w twoim stylu i odzywki w stylu :,,bucu"
                  wiele wnosza do tej dyskusji i niebywale podnosza jej poziom merytoryczny
                  twój bezprzykładny entuzjazm dla tandety i sztuki masowej jaką jest
                  niewątpliwie produkcja brw zdumiewa i zadziwia
                  moze powinienes zgłosic sie do nich jako ich społeczny obrońca
                  bo na posade speca od reklamy nie masz co marzyć
                  nawet oni wykazują w swoich reklamach wyższy poziom intelektualny
                  i lepszy gust niz ty
                  juz mielismy w tym kraju taki czas ze obowiązywał jeden słuszny kierunek i w
                  polityce i w architektórze (blokowiska) i w urządzaniu wnetrz (meblościanki)

teraz urodził sie nam nowy fan który stłamsi w zarodku jakąkolwiek krytyke i
                  róznorodnośc pogladów!
                  tak trzymaj ! zgłoś projekt ustawy ze wszyscy musza mieć taki gust (wypaczony )
                  jak ty i wszycsy muszą kupic meble brw
                  wszelkie przejawy indywidualnego myslenia i posiadanie innego gustu i innych
                  mebli będa bezwzglednie ścigane a ich posadac zostanie napietnowany
                  ksywką .......buc....
                  nie jestem pewna czy człowie twojego pokroju i na twoim poziomi jest w stanie
                  zrozumieć chociaż 50% tego co napisałam wiec powiem posługujac sie twoim
                  słownictwem: spadaj komunistyczny pogrobowcu
                  • Gość: Fan ZDM Re: do fana ...BRW IP: *.chello.pl 26.01.06, 22:55
                    Och, jaki jestem mądry, zmieniłem nicka i bełkoczę dalej. Szkoda czasu na twoje wypociny, powiedz tylko, jak się nazywa to twoje "kim to nie jesteśmy" studio - forumowicze będą wiedzieli, kogo unikać :) Zwłaszcza jeśli twoje meble są tak g*wnianej jakości jak to, co tu piszesz.

A potem dokształć się w trudnej dziedzinie PR.
                    • Gość: lpln123 Re: do fana ...BRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 08:04
                      widze ze masz en sam problem co ekpa wawa i jarecki
                      na forum reminty
                      oni tez w kazdym kto ma inne zdanie widza tylko wroga
                      a przeciez ja cie lubi ,jestes taki pocieszny i smieszny

moze ty pokażesz nam swoje prace i ośągnięcia
                      będziemy mogli je wszyscy pooglądac i podziwiac

a do mnie do studio to możesz wpaść na piwo :mogę ci postawić
                      bo nawet na projekt to chyba cie stac nie będzie
                      jak pokażesz nam swoje prace to wyśle ci zaproszenie na piwo
                      No ! mordka do góry !
                      i nie bądz taki nadąsany
                      • Gość: Fan ZDM dalej nie wiemy, co to za anonimowe studio... IP: *.chello.pl 27.01.06, 21:33
                        O, co za zmiana tonu, teraz usiłujesz być dowcipny (dowcipne? dowcipna?). Czyżbyś zrozumiał, jaką antyreklamę już tu sobie zrobiłeś? To pochwal się w końcu, gdzie to twoje "kim to my nie jesteśmy" studio.

PS. Stać mnie na wiele rzeczy, ale nie zamierzam wywalać pieniędzy na takie g... , jakim zapewne są twoje 'projekty' i mebelki. Już napisałem - tak cię widzą, jak się tu przedstawiasz, jeśli w studio masz taki bajzel i syf, jaki tu zaprezentowałeś, to nie dziwię się, że nie masz klientów. I musisz się chwytać wszelkich, nawet żałosnych, sposobów na ich złapanie.

A mordkę to sobie przed lustrem oglądaj, pieseczku.
                        • Gość: lpln123 Re: dalej nie wiemy, co to za anonimowe studio... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 21:42
                          kmioteczku fanie
                          twój napastliwy ton jest coraz bardziej wulgarny i prostacki
                          przestajesz byc zabawny i smieszny jak byłes na początku a zaczynasz byc żałosny
                          jak bedziesz tka pluł to sie oplujesz i ci mordka sie odmrozi
                          przenies sie kmiotku na forum buraczka cukrowego i oziminek
                          tam beda w dobrym tonie odzywki w stylu syf,burel i inne odzywki na twoim
                          poziomie
                          • Gość: Fan ZDM Studio przemówiło? IP: *.chello.pl 27.01.06, 23:56
                            Napisz jak wytrzeźwiejesz. I pochwal się w końcu, tchórzliwy pieniaczu, cóż to za wspaniałą firmę tu reklamujesz.
        • Gość: fan zdm Re: Kuchnie z Black Red White IP: *.chello.pl 24.01.06, 21:15
          Tylko ze nikt tu nie pisal o 3 godzinach.... to wymysl "obiektywnego".
          • graha_g Re: Kuchnie z Black Red White 09.04.06, 17:34
            eeee spokojnie - bez nerwa prosze. Zaczełam wątek to i go zakończe ;) Otóż byłam
            zdecydowana na meble z BRW dopuki im się nie przyjrzałam z bliska i nie
            porównałam ceny ze sprawdzonym stolarzem. Gra nie warta świeczki - odpuściłam
            sobie BRW. Ale może skusze się na ich kanapę ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka