Dodaj do ulubionych

Meble kuchenne - tanie i ładne?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 22:13
Wprowadzamy się do nowego mieszkania - to nasze pierwsze mieszkanko! :)
Chcemy kupić ładne, dobre i wmiarę niedrogie szafki kuchenne.
Czy ktoś mógłby nam polecić sklep na terenie W-wy?
Obserwuj wątek
    • Gość: era Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 23:12
      tanie,ładne i niedrogie

to chyba tylko era
      • Gość: orange Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.01.06, 09:55
        Bardzo dziekuje ero!
        • Gość: era Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 10:03
          niezamaco orange
    • Gość: Marek Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: *.wetzel.pl / *.wetzel.pl 16.01.06, 08:50
      Mam podobny problem :)
      Jak cos znajdziesz to daj znac

pzdr
      • Gość: Marek2 Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 09:21
        napisłem post ale znikął,moze sie skasował
        nie chce juz wszystkiego powtarzac bo moze si eukaze z opóznieniem
        ja robiłem projek na pradze
        cena Ok
        lepiej o 3000zł niz w jpiterze
        ale mam tylko telefon
        0 510 487 594 do projektantki
        meil sie skasowa
        montowali u sąsiada bo u mnie dopiero z miesiąc i było ok
    • Gość: Aga Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.01.06, 10:14
      W Jupiterze studio B&B - ładne mble za przystępną cenę
      • Gość: konkurencja Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 10:37
        jak mieli studio na górze to jakos tak te kolory korpusów niedobrane do frontów
        (w przypadku drewna)
        nie wiem jak teraz czy sie poprawiło
        nie mozna było wybarwic fronów na odpowiedni kolor? to co to za meble na
        zamówienie/
        a odnosnie cen
        toz chyba nie ma droższego miejsca w wawa na meble
        widac to dobrze po rotacji firm jakie tam sa
        jak nie sypniesz ceny z ksiezyca to kto zapłaci taki czynsz
        no kto KLIENT W MEBLACH
        • ata41 Pytanko do "konkurencji" 17.01.06, 11:09
          To poproszę o namiary do firmy w której kupię dobre meble kuchenne za przyzwoitą
          cenę.
          lniak@op.pl
          • Gość: norbi2006 Re: Pytanko do "konkurencji" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 11:25
            ja robiłem tez wyceny TTW i jupiterze
            no nie powiem zeby było nieładnie (ale tylko do momentu) wyceny!!
            ja rozumiem ze kazdy chce zarobic ale zroumci tez ze nikt nie lubi przepłacac
            poszukaj solidnych firm kóre nie siedza w tak eksponowanych miejscach
            na pewno nie bedzie drozej
          • Gość: sebastian meble IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.06, 09:29
            ja zamówiłem meble do całego mieszkania w firmie na Chmielnej tel.624 32 84 i
            jestem naprawdę zadowolony,wiem,że w tej chwili 3 moich znajomych również u nich
            kupuje.
            pozdrawiam
    • Gość: magda Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: 212.160.172.* 18.01.06, 12:57
      Witam,
      polece firme ktora nie ma swojej siedziby w warszawie( ale 100 km od wawy)
      ktora bedzie mi robic kuchnie. Wycenila ja na ok 3800 z montazem, gdzie w
      Jupiterze za ten sam material, ten sam uklad szafek, kosz narozny, cargo -
      policzyli sobie 7700 + cena montazu. Ludzie, skad oni biora te ceny. Tym
      bardziej ze kuchnia ma 5m powierzchni a meble beda z mdf lakierowany a nie
      drewno, czy fornir. Dodatkowo firma zrobila mi bezplatnie piekny wstepny
      projekt w wymiarami, przeslany na maila bez zadnej zaliczki co w wawie jest
      chyba rzecza nie praktykowana. Zainteresowanym przesle namiary na priva
      • kuchnieina do magdy 18.01.06, 13:14
        Pani Magdo
        nie chce sobie robic w Pani wroga (kazdy sie cieszy ze swojej kuchni i jak
        mysle pierwszej )
        wiec prosze mi wybaczyc ze nie podzielam Pani entuzjazmu.
        meble lakierowane są już jakby trochę de mode
        cenowo niewiele tańsze od forniru
        w Warszawie chyba wyszły z mody jakieś kilka lat temu.
        moze właśnie dlatego ta firma jest 100km od wawy
        ale to nie jest wcale krytyka konkurencji

lakier w kuchni po prostu sie nie sprawdził(rysuje sie i odpada w przypadku
        uderzenia np garnkiem
        bo jest połozony na miekki MDF
        juz lepsza byłaby folia
        a sa ładne folie które wyglądaja jak lakier a nie maja ich wad
        szkoda ze nie zasiegneła Pani opinii (niekoniecznie mojej) uzytkowników mebli
        lakierowanych na tym forum
        moze jeszcze nie jest za póznao
        mozna załozyc wątek-Meble lakierowane tak czy nie
        • Gość: magda Re: do kuchnieina IP: 212.160.172.* 19.01.06, 09:02
          Nie obrazam sie. W swoim poscie podalam informacje dotyczace warszawskich
          studiow kuchennych ktore czesto maja ceny z kosmosu i strasznie duzy narzut do
          cen producenta. Urzadzana kuchnia jest moja druga (nie pierwsza). Mdf lakier +
          cokol i wykonczenia fornirowane to byly propozycje projektantow warszawskich
          (chce miec biale proste meble do kuchni w stylu nowoczesnym)a nie studia z
          mojego miasta rodzinnego. Dodatkowo podawalam dokladnie w roznych miejscach ten
          sam rodzaj, kolor materialu + producenta a otrzymywalam tak zroznicowane ceny
          (patrz moj wczesniejszy post)
          • lidya Re: do kuchnieina 19.01.06, 12:36
            ja poproszę namiary na tę firmę.
            • Gość: Ania Re: do kuchnieina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 12:55
              Tak sobie czytam Wasze wypowiedzi i zastanawiam się skąd wziąc meble ładne
              tanie i solidnie zrobione. Jesli ktoś z Was idzie do Jupitera czyli
              najdroższego centrum meblowego w Warszawie to na jaką cenę liczy? Niech sam
              sobie odpowie. Jestem przekonana że chodzicie tam po wiedze na temat mebli.
              Zastanówcie się jeśli robiliście szafę wnekową do domu i zapalciliście za nią
              np. 3000 tyś to jak ma powstać Wasza ukochana kuchnia 5 metrowa za 4 tys
              złotych. Jak czytam te bzdury na temat mdf lakierowanego gdzie metr wychodzi
              1000 zł to mnie ciarki biorą na Waszą naiwność.I nagle się okazuje że szafki
              mają kiepskie zawiasy że kuchnia jest nie na nóżkach lecz na drewnianym cokole
              itd... Pozdrawiam serdecznie . Zadowolona z kuchni Ania.
            • Gość: Kasia Re: do kuchnieina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 18:09
              Tez poprosze namiary domko@poczta.onet.pl
          • Gość: bm Re: do kuchnieina IP: *.uml.lodz.pl 23.03.06, 13:09
            też proszę o namiar do tej firmy (beatami1@o2.pl)
        • Gość: Jola Re: do magdy IP: *.dhl.com / 165.72.200.* 15.02.06, 12:34
          Witam
          Ja równiez poprosze o namiary na te firme spoza w-wy
          jolcia_g@o2.pl
          • Gość: kleo Re: do magdy IP: 195.85.249.* 18.02.06, 19:15
            Ja też poproszę o te namiary na ks32551@sgh.waw.pl
            pozdrawiam :)
            • Gość: agade Re: do magdy IP: 193.201.167.* 20.03.06, 13:54
              a czy ja mopgę prosić o namiary agade4@wp.pl
          • Gość: Nika Re: do magdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 12:43
            Pani Magdo ja również poproszę o namiary na tą firmę. monikjon@wp.pl
      • Gość: poker Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: *.aster.pl 20.01.06, 20:13
        Człowieku !!!!!!!!!!!!!!!!!!
        wypowiedz sie moze lepiej jak Ci zrobia te kuchnie za te prawie 4 koła
        - żenujace - ludzie z pustego i salomon nie naleje !!!!
        - dobry mebel musi swoje kosztować a miara dobrego mebla jest gwarancja i
        servis - zapytałeś o to ? czy tylko zera miałeś w oczach ?
      • Gość: Marek Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: *.wetzel.pl / *.wetzel.pl 26.01.06, 10:02
        Witam

Poprosze o namiary na ta firme spoza Wawy
        m.orzel@wetzel.pl

dzieki
        • Gość: xena Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.06, 16:39
          poprosze o namiary na te firme spoza w-wy
          xena_music@wp.pl
          • Gość: mła Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: *.crowley.pl 27.01.06, 14:03
            do : ata41- napisz kontakt,
            prześle zdjęcia swojej kuchni - robionej latem 2005, z namiarem na
            solidną niedrogą firmę w W-wie.
            pozdrowionka
            • Gość: ata41 Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.01.06, 14:23
              lniak@op.pl - z góry dziękuję
            • sowizdrza Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? 27.01.06, 15:15
              ja tez poprosze o zdjęcia i namiar
              z góry dziękuję
              pzdr
              • Gość: mła Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: *.crowley.pl 31.01.06, 09:36
                przesłałam -może być komentarz- ciekawam jak się podoba
                pozdrwowionka
                • monics Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? 31.01.06, 12:54
                  ja też poproszę monics@gazeta.pl
                • kmyczek Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? 09.02.06, 13:13
                  ja tez bardzo prosze o zdjecia i namiar
                  pozdrawiam
            • Gość: alka Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: 193.59.172.* 31.01.06, 17:40
              Ja proszę o namiary tej firmy z Warszawy.
              alka43@wp.pl
              Pozdrawiam cieplutko :-)
            • sowka10 Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? 06.02.06, 12:43
              Do mła. Ja również poproszę o zdjęcie i kontakt.
              sowka10@wp.pl
              Pozdrawiam.
            • Gość: Monia Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: *.chello.pl 09.02.06, 11:33
              ja też poproszę te zdjęcia i namiar na firmę
              monika_lopatka@wp.pl

Dzięki
              • Gość: mła Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: *.crowley.pl 09.02.06, 11:39
                proszę- wysyłam
                pozdrowionka
            • Gość: jarek Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: *.warszawa.supermedia.pl 10.02.06, 14:01
              ja także grzecznie poproszę o zdjęcia
              hakon@wp.pl
            • Gość: Jola Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: *.dhl.com / 165.72.200.* 24.02.06, 09:14
              Ja również poproszę o zdjęcia i namiar na firmę na jolcia_g@o2.pl
              Dziekuję i pozdrawiam,
              Jola

• anndzix proszę o namiary 27.02.06, 12:08
              Witam!
              Jestem bardzo zainteresowana namiarami na tę firmę, która zrobiła Ci meble
              kuchenne. Nie chcę kuchni za 8000 w 34-metrowym mieszkaniu;-). To kompletnie
              nieadekwatne! Proszę napisz na aerobiznes@wp.pl, jeśli możesz.

Będę Ci bardzo wdzięczna!
              Miłego tygodnia!
              A.

Gość portalu: mła napisał(a):

> do : ata41- napisz kontakt,
              > prześle zdjęcia swojej kuchni - robionej latem 2005, z namiarem na
              > solidną niedrogą firmę w W-wie.
              > pozdrowionka
      • Gość: kasiam Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 10:07
        prosze o kontakt do tej firmy na e-mail deltax@hal.com.pl dzieki
      • monics Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? 31.01.06, 12:51
        Mogę prosić o namiary monics@gazeta.pl
      • Gość: Waldek Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.02.06, 19:42
        To chyba się z choinki zerwałaś, przecież wszyscy wiedzą, że w Jupiterze
        czynsze są z sufitu i wiadomo też, że musi go pokryć klient w cenie mebli.
        Piszesz też, że lakierowane fronty zamawiasz.... I nie wiesz nawet, że dobry
        lakier, dobrze położony potrafi być nawet nieco droższy od fornirów i dość
        blisko frontów drewnianych?
        Można też fronty polakierować w garażu, a nie w specjalnie odpylonym
        pomieszczeniu, będzie na pewno taniej, tylko czy tak samo dobrze? Śmiem w to
        mocno wątpić.
      • sowka10 Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? 06.02.06, 12:39
        Właśnie kupiłam mieszkanie i będę zamawiać kuchnię więc bardzo prosiłabym o przesłanie namiarów. Z góry dziękuję i pozdrawiam
      • Gość: Monia Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: *.chello.pl 09.02.06, 11:29
        Witam,
        Z tego co mówisz warto wybrać się do tej firmy.
        Jeśli możesz poproszę o info na jej temat na adres: monika_lopatka@wp.pl
      • Gość: kati Re: Meble kuchenne - tanie i ładne?-do Magdy IP: *.jmdi.pl 10.02.06, 13:26
        Czy mogę poprosić o przesłanie namiarów na adres katinka@gazeta.pl?
        Dziękuję
      • lenka30a Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? 20.02.06, 12:29
        poproszę o namiary na tą firmę
      • Gość: Kasia Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 15:08
        Pani Magdo, Bardzo proszę o namiary na te ładne kuchnie w dobrej cenie.
        Serdecznie dziekuje i pozdrawiam,
        kasiawojc@poczta.onet.pl
      • kopytko113 Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? 22.02.06, 11:13
        poproszę o info... kopytko113@gazeta.pl
        pzdr
      • Gość: katja_zielona Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 11:19
        Cześć,
        poproszę o namiary tej firmy... To, co napisałaś brzmi zachęcająco:) Niedługo
        będę się zmagała zmeblowaniem mieszkania i takie informacje na pewno się
        przydadzą:) mój mail - plava_katja@gazeta.pl
      • Gość: kabo77 Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: *.crowley.pl 25.02.06, 21:49
        Witam
        ja również bardzo proszę o namiary
        pzdr;-)
      • Gość: piotr Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.03.06, 11:23
        Magda ja rowniez prosze o namiary tej firmy moj e-mail remerpiotr@hotmail.com
      • Gość: ann_wawa Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: *.raks.pl 23.03.06, 16:10
        Poprosze o namiar na e-mail: ann_wawa@gazeta.pl
      • Gość: nika Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 12:37
        Ja również proszę o namiary na ta firmę.Pozdrawiam. monikjon@wp.pl
      • Gość: Mali Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: *.jmdi.pl 06.05.06, 11:46
        Magdo zrobiłaś taką reklamę, że ja też poproszę o namiary na tę firmę, a może
        prześlesz mi zdjęcie
        z góry dziękuję
        masasaskar@op.pl
      • aldona2002 Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? 08.05.06, 16:18
        Ja również proszę o namiary na tę firmę.
        Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich urządzających swoje pierwsze mieszkania.
      • Gość: toptime1@gazeta.pl Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: *.aster.pl 12.05.06, 15:02
        Czy można prosić Cię o namiar na tę firmę,
      • maggr Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? 23.05.06, 22:54
        ja też poproszę namiar na tą firmę ,jestem w trakcie remontu więc na "gwałt"
        potrzebuję.Z góry dziękuję.
        • maggr Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? 23.05.06, 22:59
          sory jestem już zmęczona, oczywiście na adres maggr@NPSPAM.gazeta.pl
    • elizka30 Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? 31.01.06, 15:02
      ja tez poprosze na adres:

elizka30@NOSPAM.gazeta.pl
    • akavi Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? 31.01.06, 20:13
      Cześć, my z mężem tez teraz wprowadzamy się do mieszkanka i juz wybralismy
      meble. Sa tanie i ładne. Za cały komplet płacimy tylko 990 zł!!! Szukaj na
      stronach BRW (black red white). Pozdrawiam.
      • graha_g Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? 01.02.06, 22:45
        A przypadkiem nie zapomnieli dodać ile kosztuje blat i być może ściągną 30% za
        montaż - No chyba, że sami składacie.
        • Gość: ajam brw gracha 990zł to juz wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 06:58
          w brw mozna za 990zł kupic całą kuchnie
          z blatem
          montazem
          i sprzętem agd
          i jakie wzornictwo ,jaka wysoka jakość,
          ty pewnie za swoja kuchnie zapłaciłąs conajmiej 1900zł
          to przepłaciłas
          pamiętaj tylko brw
          • mna Re: gracha 990zł to juz wszystko 02.02.06, 11:16
            Meble BRW za 1000zł Kompletna bzdura. Kilka lat temu gdy meblowałam swoją
            kuchnię a chciałam tozrobić tanio brałam pod uwagę meble BRW wersja kuchni OLA
            z MDF. 5, nebli wychodziło coś ok 3,5tys za same szafki ale plus projekt montaż
            oświelenie blat listwa wyończeniowa oświetlenie przerobienie szafek to
            wychodziło ponad 6tys i jeszce młam 40cm niewykorzystanej powierzchni. Na
            szcescie przypadkowo znalażłam w skrzynce pocztowej wizytówke pewnej firmy spod
            W-wy ktróa zrobiła mi odealnie dopasowaną kuchnie na wymar z projektem montażem
            wsystko za 5tys z ładniejsymi frontami też z MDF dobrej jakosci zawiasami i
            frontami. Uzytkuje już 4 lata i jestem zadowolona. ostatnio koleżanka tez sobie
            u nich zamawiała meble do kuchni i szafy do przedpokoju. Co prawda były pewne
            drobne ustereki po zamontowaniu ale zadzwoniłam i panowie b, uprzejmie
            przyjechali i porawili wszystko. Jak nbęde robić następna kuchnię pewnie w
            przyszłym roku to ich zatrudnię nawet już na etaie projektowania instalacji do
            kuchni bo panowie sa b. pomysłowi i znaj sie na projektowaniu aby wygodnie bylo
            uzytkować i mają różne fajne pomysły praktycznie wszystko saw stanie zrobić.
            Miałam np wnękę o szer 48cm gdzie front przeba było albo sztukować istwąalbo
            roić na wymiar za co inne firmy chcily jakiś niebotycznych pieniędzy tak ze nie
            oplącało mi się go zabudowywać za taka kasę, a oni zrobili mi to w normalnej
            cenie. A znajona ktora kupiła z BRW po roku odeszła jej folia-okleina z frontu
            szafki nad samą kuchnią i jet obrzydliwie pomarszczona. Dobrze że kuchnie ma
            jako osobna kuchnie a nie aneksie i sie tym nie przejmuje bardzo.
            • Gość: Marek Re: gracha 990zł to juz wszystko IP: *.wetzel.pl / *.wetzel.pl 06.02.06, 12:58
              MNO. Mozesz przeslac namiary na ta firme?
              m.orzel@wetzel.pl
              • mna Re: gracha 990zł to juz wszystko 09.02.06, 15:37
                przesłałam
                • emarz Re: gracha 990zł to juz wszystko 10.02.06, 13:44
                  Ja też poprozę namiary na emarz@poczta.onet.pl
            • byq79 Re: gracha 990zł to juz wszystko 17.02.06, 14:26
              tez chetnie zapoznam sie z oferta tej firmy - poprosze o blizsze informacje
            • Gość: olcik Re: gracha 990zł to juz wszystko IP: *.152.3.62. / 212.244.90.* 17.02.06, 15:12
              Mogę również poprosić o namiary i bliższe informacje olcik5@o2.pl
            • alibetka Re: gracha 990zł to juz wszystko 19.02.06, 00:24
              Poproszę o namiary.
            • Gość: pdbart Re: gracha 990zł to juz wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 12:06
              Można także otrzymać te namiary na firmę spoza W-wy? pdbart@o2.pl.
              Dzięki.
            • zunia11 Re: gracha 990zł to juz wszystko 02.03.06, 12:24
              Hej,

również proszę o namiary na tą firmę: zunia11@gazeta.pl
              Z góry dziękuję.
            • Gość: raton Re: gracha 990zł to juz wszystko IP: *.chello.pl 03.03.06, 14:44
              Ja tez bardzo prosze, jesli mozna.
              :o)
            • Gość: Justyna82 Re: gracha 990zł to juz wszystko IP: *.crowley.pl 23.03.06, 14:15
              Serdecznie proszę o namiar do wykonawcy mebli kuchennych spoza Wawy na maila
              blacksilk@tlen.pl Będę ogromnie wdzięczna. Pozdrawiam Justyna GG 5173991
    • kasiawarszawa1979 Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? 04.02.06, 20:43
      sklep to nie najleprze rozwiązanie, dobry fachowiec który zrobi szybko dobrze
      i tanio meble na wymiar- te sklepowe nie zawsze pasują. znam takiego. Pan
      Marcin tel.0 510 83 82 33
    • ewka100 Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? 18.02.06, 15:53
      Podciagam wątek bo jakoś nie ma zbyt wielu odpowiedzi, a ja własnie szukam
      czegoś ładnego i niedrogiego.
    • Gość: opinia Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 16:15
      podciągaj ewka watek ,podciagaj
      50 opini to naprawde mało
      moze dlatego ze szukasz taniej i ładnej kuchni

jak ja szukałem łaniej i ładnej do złapałem......
      ale na to penicylinka wystarczyła
      • agentione Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? 20.02.06, 18:44
        poprosze o namiary na te firme spoza w-wy
        aguliczek85.gazeta.pl
      • ewka100 Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? 20.02.06, 20:56
        taaaaak "50 opinii"... Z czego wiekszosc to: "ja tez poprosze namiary na te
        firme..." Moze przydalby sie kurs czytania ze zrozumieniem?
    • ahryciuk Do Magdy 22.02.06, 12:27
      Witam
      Ja równiez poprosze o namiary na tę firmę spoza Warszawy
      ahryciuk@gazeta.pl
      • allealle Re: Do Magdy 24.02.06, 14:06

• martaklara1 Re: Do Magdy 26.02.06, 23:26
        Pani Magdo,
        ja równiż poproszę mpalubowa@poczta.onet.pl
        dziękuję
    • Gość: piolka30 Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: *.mofnet.gov.pl 22.02.06, 12:38
      Latem 2005 miałam ten sam problem, Warszawę i okolice przewentylowałam nieźle.
      W efekcie stanęło na meblach z Ikei, uzupełnionych sosnowym stołem, krzesłami i
      1 półką z "Mebelków" w Otwocku. Ikea bardzo jest pakowna - dolne szafki mają
      naprawdę 60 cm głębokości, w odróżnieniu od RBW, gdzie blat ma, owszem, 60 cm,
      ale pod nim szafka niespełna 45 - reszta podobno rezerwa na rury? tak
      tłumaczyli w RDB. Montaż można zamówić, ale my sami z mężem b. szybko
      poskładaliśmy, niepotrzebny (prawie) śrubokręt i wszystko do siebie pasuje, do
      wszystkiego są rysunki montażowe, dostępne umysowo dla idioty, byle trochę
      uważnego. poza tym cały system jest niesłychanie ujednolicony i dzięki temu
      można np. po kilku latach wymieć same frony szafek (albo niektórych szafek),
      jak się chce zmienić wystój. Prawda, że wszystko b. proste, ale nie prostackie,
      a poza tym prostota szafek pozwala na wystrój fidrygałkami, do których rwie się
      dusza niejedna.
      Wszystkie szfki trzymają pion i poziom, dzięki nóżkom można je wypoziomować
      idealnie, wszystkie płyty, zawiasy, szuflady solidne i mocne. Można pobrać
      przez internet program do wirtualnego umeblowania kuchni, albo lepiej -
      pojechać do Ikei, a tam za darmo zrobią, wydrukują w kilku rzytach, z
      kolorystyką i wycenią cały projekt.
      Poza tym Ikea daje możliwość dokupowania po szafce, gdy następuje przypływ
      gotówki, choć to raczej opcja dla tych, którzy mają własny transport.
      W starej kuchni miałam dolne szfki na trzech ścianach (W literę C), a górne na
      dwóch (L), teraz mieszczę się w dolnych na dwóch ścianach (L), a górne mam
      tylko na jednej ścianie. Dzięki temu mogłam postawić stół. I jeszcze mam dużo
      miejsca, wygląda to bardzo przestrzennie.
      Nie namawiam koniecznie na Ikeę, ale na pewno zrobienie tam projektu jest
      dobrym pomysłem i wycena - to jest jakiś rozsądny początek i ma się odnośnik do
      porównań.
      Nawiasem mówiąc, sama nie miałam żadnego przekonania do tej firmy i była raczej
      na końcu moich priorytetów, ale jak porównała stosunek jakości do ceny i wygody
      użytkowania - a naprawdę nie robiłam tego pochopnie - to ostatecznie ten
      ranking wygrała Ikea.
      • zmijkowata do Magdy 18.03.06, 19:26
        Proszę bardzo mocno o namiary na tą firmę. Odbieram niedługo mieszkanko i
        zaczynam się dość mocno rozglądać za materiałami do wykończenia mieszkanka i
        mebelkami. Realia warszawskie mnie przeraząją, więc chętnie zapoznam się z
        ofertą fajnej firmy spoza. Z góry dziękuję. Mój e-mail: zmijkowata@tlen.pl
        • kali_gandaki też proszę o namiary 18.03.06, 21:54
          ja też bardzo proszę o namiary, na firmy, o których piszecie

pozdr,

kg.
          • aurita Re: też proszę o namiary 19.03.06, 10:17
            ja tez poprosze o namiary firmy spod Warszawy.

a przy okazji a co myslicie o meblach Atlas?
            • Gość: anita2006 Re: też proszę o namiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 09:27
              jeżeli mogę, to też poproszę o namiary na firmę która robi fajne i niedrogie
              meble kuchenne . Zdjęcia też mile widziane
              anita2006@gazeta.pl

• adambemowo a ja już mam tanie i ładne 06.05.06, 11:13
        Znalazłem mały sklepik na Bemowie i jestem zadowolony
        Mają zakład gdzieś pod Piasecznem. Trzeba było trochę poczekać ale warto było
        mogę przesłać zdięcie, 4mb kuchni za 6tyś. fronty fornir czereśnia amerykońska
        barwiona.
        tel. do ich sklepu 304-98-98

• Gość: Mali Re: a ja już mam tanie i ładne IP: *.jmdi.pl 06.05.06, 11:43
          czy mogę poprosić o zdjęcia kuchni, za dwa miesiące odbieram mieszkanko i w
          związku z tym szukam dobrego fachowca
          z góry dziękuję
          masasaskar@op.pl
          • Gość: kasik Re: a ja już mam tanie i ładne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.05.06, 22:54
            ja też poproszę o zdjątka
            kasiazoc@o2.pl
            • Gość: anita2006 Re: a ja już mam tanie i ładne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 09:26
              jeżeli mogę, to też poproszę o namiary na firmę która robi fajne i niedrogie
              meble kuchenne . Zdjęcia też mile widziane
              anita2006@gazeta.pl
              • Gość: Grzegorz Re: a ja już mam tanie i ładne IP: *.chello.pl 18.05.06, 22:45
                Witam , meble kuchenne o szafy www.nataly.pl
            • Gość: monia96 Re: a ja już mam tanie i ładne IP: *.chello.pl 18.05.06, 22:48
              www.nataly.pl
    • Gość: erina1 Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? IP: *.rajskanet.pl 09.05.06, 21:49
      witam wszystkich
      szczególnie adambemowo który zaświecił świtatełko"nadzieji":(że są meble ładne
      i tanie.Pokusiłam się i byłam w sklepie w realu niemożna zaliczyć tych mebli do
      ładnych a już napewno do solidnie wykończonych może są tanie ale do tej jakości
      to drogie.Meble które są przedtawione na malutkim kąciku,były połączone brzydką
      listwą wykonczniwą zaś blat dwu kolorowy tzn biel ciemna z jasną wygladało jak
      nie z tej

meble są b.brzydkie i adambemowo w puszcza forumowiczów w"maliny":(byłm w
      sklepie i oniemiałm?wykonanie tak nie solidne wykończenia nierówne(listwa
      plstik)fu fu,na zakończnie powiem że nadal jestem na etapie poszukwań mebli
      kuchennych pozdrawiam forumowiczów:))

• danusiaole Re: Meble kuchenne - tanie i ładne? 23.05.06, 22:57
      Jak polecam firme Extrameble, reklamują się zresztą na naszym forum i maja
      naprawdę niedrogie ceny, ja zapłaciła za kuchnię 2x3 4 000 zł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka