Gość: Kris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 14:27 Proszę napiszcie z czego zrobić fronty. Jaki materiał jest najlepszy. Napiszcie o zaletach i wadach tych materiałów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aire1 Re: Meble do kuchni mdf lakierowany,foliowany,for 06.02.06, 22:01 Jejku,ale pragmatyczne podejście. A co ci się podoba? to nieważne? Odpowiedz Link Zgłoś
shadok7 Re: Meble do kuchni mdf lakierowany,foliowany,for 07.02.06, 07:15 ...nie zgadza, sie z przedmowca. Wybor materialu nie zalezy od podobania sie, ale przedewszystkim od budzetu na cala kuchnie. Przeciez nawet pomysly musza byc dostosowane do posiadanej kasy. Oczywiscie ze fornir jest najbardziej szlachetnym materialem, ale mdfu jest taka cala gama, ze ciezko sie czasem zorientowac, ze to sztuczne. Mam ten sam dylemat, jestem przed remontem :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia33 Re: Meble do kuchni mdf lakierowany,foliowany,for 07.02.06, 15:23 Jak już masz brać fornir to jest opn zbliżony do ceny drewna czy też lakierowanego mdf na wysoki połysk. Sama wybrałabym drewno . Oczywiście że wszystko jest zależne od portfela. Ja zrobiłam kuchnię u gościa z Zyrardowa i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Meble do kuchni mdf lakierowany,foliowany,for IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 18:50 Bardzo prosze o namiary na tego goscia z Zyrardowa. domko@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś