Dodaj do ulubionych

betonowa łazienka

IP: 83.238.100.* 18.03.06, 22:49
ostatnio wszedzie to widzę i bardzo mi sie podoba.ściany wyłożone jak gładź
szarym betonem. czy ktoś to robił albo zna kogoś kto robi (fachowców)?
polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: pędzący jeleń Re: betonowa łazienka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 08:18
      Chyba Ci sie deczko fora pomyliły. Przedstaw swój problem na "zdrowiu". Tam
      szybciej Ci pomogą.
      • Gość: wolny żółw Re: betonowa łazienka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 08:39
        pędzacy jeleń tak się chciał wciąc w dyskusje j stringi w .....
        chyba jeszcze się skończył dzis porannej porcji masażu
        bo mu mózg ucisło

to co pisze autorka tego tematu jest bardzo trendy
        ale jesli chce to robic tylko po to zeby zaoszczędzic na kafelkach to sie myli
        • Gość: zosia Re: betonowa łazienka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 13:14
          nie chce oszczedzac na kafelkach, ja tylko mam dosyc standardowych
          rozwiązań.oczywiście jeśli jest to zabawa za jakieś niewyobrażalne pieniadze to
          ja wole pobawić sie w kafelki...
          ale jeszcze raz: jesli ktos wie, slyszal, ile, czy warto to ja poprosze o jakies
          komentarze na temat a nie o moim zdrowiu.
        • Gość: (gość portalu) Re: betonowa łazienka IP: *.chello.pl 19.03.06, 23:28
          jeszcze bardziej trendy sa drewniane kibelki na powietrzu (ale to tylko w domku jednorodzinnym). W srodku koniecznie musi jechac g... i chlorem z dolu, a najlepiej zeby gosciom od czasu do czasu wchodzila drzazga w d. Wskazane tez braki papieru.
          • Gość: autor roman kretynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 07:24
            pytałeś o zgode czy mozesz opuścić rezerwat?

dla wszystkich co nie znaja romana
            goscia romana L

www.romekstrona.republika.pl
            • Gość: (-) tak wyglada autor po gwarancji, he he IP: 62.171.219.* 20.03.06, 19:36
              Meblarz, teraz to juz nikt ci do studia nie przyjdzie, jak pokazales facjate
    • Gość: jarek Re: betonowa łazienka IP: *.acn.waw.pl 19.03.06, 15:50
      jesli mieszkasz w wielkiej plycie to nic prostszego
      trzeba skuc caly tynk,potem stalowa szczotka wyczyscic tak zeby zadnego sladu
      po zaprawie nie zostalo,uzupelnic szczeliny cementem,polakierowac i juz jestes
      jazzy
      • Gość: zosia Re: betonowa łazienka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 15:40
        chryste! jestescie beznadziejni!
        • Gość: jarek Re: betonowa łazienka IP: *.acn.waw.pl 20.03.06, 15:44
          dlaczego?
          przeciez mamy betonowe lazienki
    • babeczkaa Re: betonowa łazienka 20.03.06, 17:24
      wejdź na forum muratora w dział wnętrza, ostatnio tam toczyła się dyskusja na temat betonu architektonicznego - z tego co rozumiem chcesz mieć u siebie cos na wzór tego betonu pozdrawiam
      • Gość: zosia Re: betonowa łazienka IP: 193.0.99.* 23.03.06, 12:11
        dzieki babeczka!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka