Gość: zosia IP: 83.238.100.* 18.03.06, 22:49 ostatnio wszedzie to widzę i bardzo mi sie podoba.ściany wyłożone jak gładź szarym betonem. czy ktoś to robił albo zna kogoś kto robi (fachowców)? polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pędzący jeleń Re: betonowa łazienka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 08:18 Chyba Ci sie deczko fora pomyliły. Przedstaw swój problem na "zdrowiu". Tam szybciej Ci pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny żółw Re: betonowa łazienka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 08:39 pędzacy jeleń tak się chciał wciąc w dyskusje j stringi w ..... chyba jeszcze się skończył dzis porannej porcji masażu bo mu mózg ucisło to co pisze autorka tego tematu jest bardzo trendy ale jesli chce to robic tylko po to zeby zaoszczędzic na kafelkach to sie myli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: betonowa łazienka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 13:14 nie chce oszczedzac na kafelkach, ja tylko mam dosyc standardowych rozwiązań.oczywiście jeśli jest to zabawa za jakieś niewyobrażalne pieniadze to ja wole pobawić sie w kafelki... ale jeszcze raz: jesli ktos wie, slyszal, ile, czy warto to ja poprosze o jakies komentarze na temat a nie o moim zdrowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (gość portalu) Re: betonowa łazienka IP: *.chello.pl 19.03.06, 23:28 jeszcze bardziej trendy sa drewniane kibelki na powietrzu (ale to tylko w domku jednorodzinnym). W srodku koniecznie musi jechac g... i chlorem z dolu, a najlepiej zeby gosciom od czasu do czasu wchodzila drzazga w d. Wskazane tez braki papieru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor roman kretynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 07:24 pytałeś o zgode czy mozesz opuścić rezerwat? dla wszystkich co nie znaja romana goscia romana L www.romekstrona.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (-) tak wyglada autor po gwarancji, he he IP: 62.171.219.* 20.03.06, 19:36 Meblarz, teraz to juz nikt ci do studia nie przyjdzie, jak pokazales facjate Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: betonowa łazienka IP: *.acn.waw.pl 19.03.06, 15:50 jesli mieszkasz w wielkiej plycie to nic prostszego trzeba skuc caly tynk,potem stalowa szczotka wyczyscic tak zeby zadnego sladu po zaprawie nie zostalo,uzupelnic szczeliny cementem,polakierowac i juz jestes jazzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: betonowa łazienka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 15:40 chryste! jestescie beznadziejni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: betonowa łazienka IP: *.acn.waw.pl 20.03.06, 15:44 dlaczego? przeciez mamy betonowe lazienki Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: betonowa łazienka 20.03.06, 17:24 wejdź na forum muratora w dział wnętrza, ostatnio tam toczyła się dyskusja na temat betonu architektonicznego - z tego co rozumiem chcesz mieć u siebie cos na wzór tego betonu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: betonowa łazienka IP: 193.0.99.* 23.03.06, 12:11 dzieki babeczka! Odpowiedz Link Zgłoś