Dodaj do ulubionych

Kafelki - sklepy w Warszawie

06.04.06, 17:58
Bardzo prosze o pomoc - gdzie w Warszawie znajdują sie godne uwagi sklepy z
kafelkami. Chcemy urządzić łazienkę średnim kosztem (kafelki tak do max 50zł).

Z góry dziękuję!
Obserwuj wątek
    • Gość: gościówa Re: Kafelki - sklepy w Warszawie IP: 212.244.31.* 07.04.06, 09:15
      obi, castorama, sklepy na Jagiellońskiej
    • aiczka Re: Kafelki - sklepy w Warszawie 07.04.06, 09:45
      Valdi w Al. Jerozolimskich (jeden punkt na pl. Zawiszy (AL. J. 86/88), drugi po
      lewej stronie szosy, bliżej wyjazdu z Warszawy, okolice Leroy Merlin, AL. J.
      245) - duży wybór, różne ceny.
      Warto jednak sprawdzić, czy wybranego wzoru nie da się kupić np. w Leroy Merlin
      - może być taniej (chociaż nie musi).
      • Gość: aga Re: Kafelki - sklepy w Warszawie IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 15:55
        czasami w Valdim jest taniej, ale my sie na nich wk..wilismy. Kupilismy plytki
        z napisem promocja, a byly popekane od mrozy, jeszcze mieli pretensje, ze duzo
        reklamujemy. To samo z kuchennymi- nie powiedzieli, ze koniec serii i producent
        nie produkuje. Oczywiscie byly zwroty (nie wiem gdzie oni to trzymali wszystko)
        a teraz na styk starczy, bo nie bylo juz plytek. Juz wiecej nic u nich nie
        kupimy. Zreszta przy kazdej wizycie w sklepie ktos stal z jakimis pretensjami
        do nich.
      • Gość: agousha Re: Kafelki - sklepy w Warszawie IP: *.crowley.pl 25.04.06, 12:32
        czy ktoś z Was wie jakim dojechać autobusem do Valdi'ego. wiem że jeździ tam
        jakaś 700-setka, ale nie znam nr.pozdr
        • Gość: Mariola Re: Kafelki - sklepy w Warszawie IP: *.aster.pl 03.05.06, 22:39
          Prosze napisac co potrzebujesz na adres biuro@cergres.pl Ja u nich kupilam w
          zeszlym tygodniu. Firma z Opoczna ale dowozą gratis do Warszawy. Ceny
          zdecydowanie nizsze niz na bartyckiej czy w Valdi. Maja plytki i armature
          lazienkowa. Bardzo mila obsluga
          Mariola
          • Gość: anula Re: Kafelki - sklepy w Warszawie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.06, 16:32
            ja moge zasugerowac sklep WOiS na Wale Miedzeszyńskim 388. W prawdzie mają
            zazwyczaj drogie rzeczy ale takze sprzedaja Tubądzin i maja rozne promocje na
            konczace sie serie
            • Gość: Cielas Re: Kafelki - sklepy w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.05.06, 19:34
              Ja kupiłem na Grochowskiej 333a Wszystkie Polskie fabryki.
              Nie mylą sie w liczeniu praktycznie co do płytki
              Kupiłem też armaturę, ale jako że pytacie o płytki wiec polecam ich
              Cielas
          • Gość: Rafal i Ania Re: Kafelki - sklepy w Warszawie IP: 213.77.7.* 25.05.06, 16:47
            Wow ja tez u nich kupilam ostatnio,
            Nie wiem jak armature ale plytki maja zdecydowanie taniej niz w Warszawie
            I dowozą Gratis na miejsce budowy. A ile dostalas rabatu ? ja na niektore
            pozycje 22procent .
    • Gość: Joanna Re: Kafelki - sklepy w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.06.06, 00:30
      Witam ,
      jak juz wczesniej komus pisalam to zalezy czy chcesz kupic czy obejrzec:) ja
      juz mam etap konczenia mieszkania za soba i jestem very happy. Ogladac mozna w
      ttw opex, ladne kompozycje i pod jednym dachem
      Kupic? Ja kupilam w internecie, napisalam maila do biuro@cergres.pl z
      modelami płytek a oni odeslali mi wycene . Panowie przywiezli kafelki na
      miejsce do warszawy za darmo a cena REWELACJA nawet kilkadziesiat procent
      nizsze niz w sklepach ktore OGLADALAM :) Na cene mieszkania nei bardzo mamy
      wplyw ale przynajmniej mozna troche zaoszczedzic na wykonczeniu. Pozdrawiam i
      zycze udanych łowów
      Asia
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka